you are my time.

just nu ligger jag i sängen utlsagen, var med marina ner till beachplanen vilket var första gången för i år, alltså premiär. :'D otroligt härligt. bra väder och allt sånt där. helt seriöst spel var det ju inte men försökte skärpa till oss eftersom vi ska på dm i juni! säger bara att det ska bli sjukt kul.

var med sarah också efter skolan, vi gick ut och passade lite med bollen. sen åkte hon iväg på träningen och som sagt gick jag ner och lirade lite med marina. sen hem till mig och sen hem till henne. vart relativt trött så jag cyklade hem och nu ligger jag här då.

valborg imorgon. blir nog lugnt på dagen, sen tillbringas förmodligen kvällen med några kompisar. otroligt skönt att detta var sista dagen i skolan också, hade nog inte orkat hela. sömnproblem?! är trött även fast jag sover en massa timmar. dessutom ökat på sömnen men ändå trött. aja, nu ska jag bänka mig framför tv;n en stund.

det sista man ville lämna, går någonstans mittemellan.
                                                                                                  /caroline.


If I'm happy in your hands.

som överskriften. man är tryggare i andras händer. och gladare som sagt. jag åkte på en smäll i backen idag, aj ja. ett argument till att hata rugby. yes. sporten är inte ens kul? är jag den enda som tycker så?

jaja. jag har alltid så mycket som jag vill berätta men blir väldigt ofta lite skrivet. skulle egentligen kunna skriva flera sidor men jag har litet ordförråd känns det som, så det blir svårt att uttrycka sig.
iallafall..
var till åland, det var mycket trevligt. hade dock inte så mycket pengar men klarade mig. var rätt trött när man vaknade, hade sovit drygt 5 timmar och upp och fixa, sätta sig på bussen och åka iväg. när jag kom hem var jag relativt trött men gick och la mig sent. så söndag kväll var man inte direkt piggast. så pangbom i säng runt 10. skönt. men var rätt så trött när man skulle gå upp ändå, så får försöka somna tidigt ikväll. sista dagen kvar nu i skolan, sen ledig veckan ut!

herr nätet på beachplanen är även uppsatt, väntar bara på att damnätet kommer upp!
men ska nog ta mig dit och lira någon dag iaf! någon som har lust, hör av er!
image31

nu ska jag gå och plugga lite inför provet imorgon.
puss!


watching the stars.

hallihallå, jag är trött.
jag sitter på min yogaboll lutad mot väggen, ganska oskönt.
jag försöker hålla mig vaken till 22.55 då börjar en film. jag ska se, jag ska.

amanda sov här, vi somnade ganska sent. halv två och gick upp halv sju. tungt :(
jaja, ditvägen var ganska tråkig. jag gick runt och hade magknip nästan hela resan,
men på hemvägen var man pigg igen. dansbandsmusik, yeah. dansa dansa.
hehe gamlingar. fick förfrågan om att dansa med en gubbe. hehe, snällt att jag
inte hörde vad han sa, och svarade aldrig stackarn. så han gick sin väg.

marina är på läger och jag saknar henne.
fredagens kommentar
image30
- STORLEKEN SPELAR INGEN ROLL!
- DE GÖR DEN VÄL VISST......


                                                                                                                              syster. <3

I bee back before you know.

Igår följde marina och jag med lindbergarn hem. lika trevligt som vanligt! vi fikade, vi bakade, vi knäppte kort, vi skratta, vi nörda. jaja, över 300 bilder togs det, haha! sen skulle Amanda skulle bära ut "chokladbollarna" på altanen och vips så låg hälften av dom på golvet. sedan hem och äta, plugga och sova.

start; 7.55, hemkunskap. yey, vi lagade omelett. blä ja. och sen någon jordgubbskräm som inte heller var den bästa. jaja, sen hade vi matte i en kvart. något onödigt. 11;00 aulan. lyssna på någon som jag inte kommer ihåg namnet på men iallafall så hade han kört ihjäl sin kompis i en bilolycka och själv är han förlamad från axlarna och neråt. hemskt. vilket liv, tankarna som går varje dag. de var på en fest och drack sig fulla, därefter skulle de ta sig hemåt. vittnen hade sagt att han la i växel efter växel, men kom aldrig upp i fyran, så pangpoff var dom inne i ett träd. de kom ungefär 300-400 m och sen var det inte mer med det.

har precis kommit hem från träning, jag är tillbaka. hoppas på att beachen börjar snart, och att knänen biter ihop och håller sig till DM;et!
fick också reda på att nu är stugan såld. 30april då ska vi ha plockat ur allt, KUL! neeeeeeeej. allt var så bra, allt var så perfekt. jag hittade mitt ställe, stället jag kunde åka till för att få lugn. jag kommer aldrig glömma, grannarna, inte er heller.
nu ska jag gå och käka, tjing!


när det blir varma sommardar.

hallihallå!
bäst väder, dock har jag fått ännu mer soleksem. hehe, skyller mig själv. jaja. humöret är på topp, solen bidrar med gott humör. hoppas nu på fortsatt bra väder, hela veckan ut.

måndag idag, känns tungt att säga det, ja. temavecka denna då. dock inget idag, pga att dom var sjuka. jaja, hoppas det blir något imorgon. hehe, det blir det förmodligen inte.

läxförhör i historia imorgon, viktigt. jag har läst igenom papperet en gång. och nu pangpoff borta, jag ska nog ta mig en titt och leta! jag borde klara denna läxa, med tanke på att jag aldrig pluggar till historian så kanske jag ska ta igen och köra sista veckorna ut.

ajjjaaaa, nu måste jag gå och leta sen sova! puss.

when the days are like a balloon.

söndag och åter igen den sista dagen som man kan sova, slappa. en veckas skola framför oss, schemat är inte likadant, vi har nämligen tema vecka. vilket gör det lite bättre.

mötte sarah och pratade en stund, väldigt fint väder nu. så jag satte mig och solade när jag kom hem, svullen och röd var jag, men tänkte att man kunde sitta en stund. vart såklart värre, men det börjar lägga sig nu. hoppas på lika bra väder imorgon, humöret på topp.

söndag och andra avenyn, alltid lika väntat. därpå var det parlamentet, björn gustafsson, haha. ja grabben är inte lite tokig. bäst jämt, kan inte förvänta sig annat! nog med det ska jag nog lägga mig och kika på de kommande avsnitten av andra avenyn imorgon när jag kommer hem, hoppas på fint väder så man kanske kan sitta ute :)

godnatt!


sarihg fredag.

Fredag; hemma från skolan, mest för att jag hade ont i magen och låg hela kvällen före. på kvällningen piggnade jag till, så sarah och jag tog oss till gävle. vart en vårjacka, vi dösnygga! följde med sarahn hem, mys. 

hon är en person, en person som jag tycker om. hon är en sån person som man kan sitta tyst med, bara känna närheten. jag älskar dig. bästa.

Lördag är det idag, ja. sitter och lyssnar på låtar, mottagna filer. låter både bra och dåligt får jag väl säga. har fastnat för en särskild låt, fjortislåt, hej :). ska snart hoppa in i duschen så får vi se vad som händer sen!

.CAROLINE

image29

it seems much stronger.

jag har tänk på att jag alltid klagar, på varje blogginlägg. nästan. jag klagar nog i onödan. men idag var en sån här skitdag som verkligen inte skulle behövas, jag undrar bara, när ska ni lägga ner? det är så meningslöst allt. varför inte bara lägga ner och gå vidare. istället ska man dra samma saker gång på gång.

jag tog mig iaf till skolan, allt var i sin ordning och var som det var. jag följde med amanda hem, vi solade ett tag! så nu har jag fått soleksem, det kliar. hoppas verkligen på vår nu, att man kunde få slippa all regn.

skulle även ut och gå med marina nu på kvällen, blev inget av med det inte. fick känna på magsjuka och ligga i sängen istället. får se om jag går till skolan imorgon, men hoppas på det, ska förmodligen in till gävle med sarah och marina!h

marina tyckte även att jag skulle nämna att hon körde någon "jukkande posetion" haha. kul var det iaf. det löd;

everythings has a begining ( jukkande posetion). det var inte i helt fel tillfälle heller, för jag var nämligen inte på bästa humör. men du förlänger ens liv, älskar dig!

idag ska jag lägga mig tidigt har jag tänk, hehe. det har jag tänkt varje dag denna vecka nu, jag la mig halv elva igår, det var skönt! men ska försöka komma i säng ännu tidigare idag, och sen som sagt får vi se hur det blir med skolan imorgon. godnatt!
image28

marina, i ett gott skratt! :D


should be better!

Idag kom ambulans, polis, östhoj och räddningstjänsten till skolan. "säker moppe", var syftet med allt. Det var helt okej, lärorikt. Slutade 12.50 som var väldigt skönt, sov ytterst lite denna natt också! Ska försöka komma i säng tidigare ikväll, men springa först!

Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska säga om skolan, det är bara jobbigt, tråkigt och ja. Visst, det är inte många som tycker om skolan. Men det är ett helvete. Förutom att jag dog i Fredags, och igår. haha.
Turen finns att Marinas och mina kommentarer alltid är så klockrena! Som igår till exempel;
- vad gör dom där där... (M)
-ehm, vet inte. (C)
- dom kanske trimmar moppen. (M)
-hm, mja.. (lyssnade inte) (C)
- men jag tror inte man trimmar sådär iaf. (M)
- hahahha! (C)
poängen var att man trodde hon sa "filma".

nej nu ska jag resa på mig, ut och springa!
hoppas på bättre väder snart.

cause I got you, to make me feel stronger

Måndag, dessvärre skola. Ny vecka, ny dag och nya tag. Det är väl så man säger.
Vi slutade tidigt idag, nog med att vi slutar ett denna Måndag så slutade vi elva idag. Riktigt skönt, i och med att jag inte sov mycket alls denna natt. Massa sjuka lärare, hm? Ska man åka på att vara sjuk igen nu eller, njåå.
Hur som helst så följde Marina med mig hem, vi kollade på film och hade trevligt! happy spray, som Marinan säger, haha! Följde med på volleyboll träningen, satte mig in i uppvärmningen och blev lagom svettig och satte mig och tittade resten :) mina tjejor, duktiga, jaåå! Därpå traskade jag hemåt och åt, och gjorde sedan en mycket dålig kladdkaka, helt missbildad vart den. Nog med det så ska jag sova nu, nattt gottfolk!

image27

Sommar skulle inte sitta helt fel nu, pissväder!
En beach plan och shysta spelare, blir inte bättre!

I will try, for nothing.

jag vill inte längre veta vad en människa är, jag vill inte längre ha den ro'n.

Lars får ta mina ord idag. tack.

tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst



somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft att gå ut

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv



jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem

jag har saknat din röst
nu har du en ny
ännu okända nätter ruvar
i väntan på att gry

thought I was the right.

Fredag och skola. Lektionerna var som vanligt, jobbade inte särskilt aktivt på någon av lektionerna. Och sista timmen var nog den minst aktiva lektionen. Amanda och jag satt och skrattade precis hela tiden, varför vet vi! Jag hade inte hoppats på att du var så mycket, men lite kände jag redan till :) Efter skolan följde Amanda med mig hem en stund, gick till affärn och sen hoppade hon på tåget hem.  Satte mig framför tv;n där det inte var så mycket bra, kollade lite på ishockeyn iallafall.

Idag när jag vaknade såg jag att klockan var åtta, blev helt chockad och trodde det var Fredag morgon. Skulle precis rusa upp i samma sekund som jag kom på att det var Lördag, så jag somnade om och vaknade någon gång vid elva. Snart kommer Amanda, då ska vi gå och äta god mat så, tjingeling!

jag var de sena sakunderna.


SKÖN!


I can't believe you were the one

Torsdag; en mycket trött sådan. Sov runt fyra timmar på hela natten, gick upp och orkade igenom halva skoldagen, efter det gick jag hem. Missade bara en lektion som tur var. Läraren var då sjuk de två sista timmarna. Hur som helst så gick jag och lag mig i sängen när jag kom hem, somnade och vaknade efter tre timmar. Så det lär inte bli så mycket sova inatt heller skulle jag tro, men hallåja det är björn gustafsson idag! Måste ses! Men ska nog ut och springa före det, yes.

Imorgon Fredag, otroligt fort denna vecka har gått. Men har varit trött genom hela veckan faktiskt.

Nu ska jag hoppa upp och spela tvspel, det var ett tag sen. Nya rekord, nya tider.
Måste också nämna att jag hade ner min väckarklocka i golvet igår kväll, två skruvsaker ramlade bort. Jag kunde nämligen inte skruva dit dom igen, men nu när jag började skruva åt andra hållet gick det! haha, ja det tog ett tag! Men nu är de på plats.

sarah :)


nobody else..

skolan flöt på bra, började med hemkunskap. Marina och jag lagade marocko soppa, gick fint! (;
Skolan var väl som alla andra Onsdagar, helt okej alltså. Sista lektionen var då spanska, vart ju inte mycket jobba där inte, fina figurer blev till!
Efter det följde sarah med mig hem, hon pluggade mest och jag nördade! sen rusa hon iväg på träningen och jag satte mig åter igen och nördade, trevligt folk var ju räddningen! Marina kom på kvällen, satt och dunka musik i sängen. skratt, prat, och normala som vanligt :)

dagens kommentar; 
M; han har hiv.......
C; (tänker lite) persson??! ;s
M; nej han!!!!!!!!
C&M; hahahahhahahaha.
(okej, bra ingen fattar :) men vi gör't!

rim; gris - kattskit



snygga bilder, jaåååååååååååååååå!

actually, i dont care.

hade ställt klockan på sex, väldigt ovanligt. Låg kvar till halv sju och var färdig till en sådär åtta ungefär. Baddag med skolan i Uppsala, väldigt skönt att gå en sådan dag utan skola. Badade dock inte men det var okej! Igår skrev jag nästan klart deckaren på svenskan, så får sätta mig och skriva färdigt den sen. Satte också upp ett litet bildkollage över sängen. Väldigt saknade tider, speciellt dig Henry. Jag kommer alltid att minnas dig, jag lovar, du finns här inne. Vi ses i himlen. Stugan är inte heller något man glömmer, där man alltid kunde komma ner och ta det lugnt. Aldrig behöva känna den där stressen. Fina minnen såsom släkträffen, jag tycker om er alla! Glömmer heller inte midsommar, var väldigt trevligt. Trevliga grannar kom och hälsade på och gick ifrån stupandes fulla! Det är helt otroligt så bra ni är, orden ni sa när vi lämnade er sitter kvar länge! Minns er också. Jag ska aldrig glömma denna vackra tid jag fick. Nu är den över, men det finns inget jag kommer att glömma.

Ska försöka sätta mig och plugga lite nu, städa rummet ska jag nog hinna med också. Bedrövligt hur det ser ut, men skjuter man på saker får det se ut som det gör, men nu blir det ändring på det! 

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.

när du gör vad som helst för en dialog.

Väldigt upp&ner dag. Från glad till sur, från toppen till botten. Humörsvängningar kallar man det.
Har i allafall pluggat hela dagen, gick väl både bra och dåligt. Klart blev det, men hastigt skrivet.
Jag har inte något att säga, men vill få ut något. Jag ska inte sitta här och klaga nu, men ja.
Imorgon är det skola, känns inte direkt påfrestande, men ska väl ta mig upp. På Tisdag har vi
friluftsdag, ska åka till fyris och bada. Ja det är väl skönt att man slipper skolan och så men jag
är faktiskt inte sugen på det heller. Jag är nog inte sugen på någonting.

Hallå igen,
Hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort?
Det var längesen, jag borde ringt, men å ringa nu känns lite fånigt å kort.
Jag är i Oslo med ditt ex, men det är inget mellan oss
vi bara lallar runt på Karl-Johan, och jag behövde komma loss.

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då
det är så lätt att gå på
det är så svårt att stanna upp å gå tillbaka igen

Ja, lasse. Han gillar jag. det är kul att vara med, det är så lätt att gå på
det är så svårt att stanna upp å gå tillbaka igen. puss.

lördag

pigg och glad vaknade jag, okej nej så var det verkligen inte. Var hur trött som helst faktist, somnade runt tre, halv fyra igår, upp halv åtta. Amanda och jag skulle nämligen ta tåget till gävle 08.55, därifrån blev vi skjutsad av Amandas pappa in till valbo. Rusade runt i alla affärer utan att hitta ett endaste dugg. Så vi tog stadsbussen tillbaka till Gävle, där hittade jag faktist en klänning och en tröja! Sen satt vi oss och sola ett tag på stan innan min buss kom, trött som bara den rusade jag in i rummet och somnade två timmar. Fortfarande lika trött, men ska nog hitta på något i allafall, får se!

nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.

fredag & helg. hej

Ja, då var det fredag igen då..
Lika trött som man alltid är på en fredag, men visst, man ska inte klaga!
jag klagar jämt, man får inte klaga! man ska tänka "positivt". Vad alla menar med det är långsökt för mig, det går inte. Att tänka positivt är något jag är dålig på. Mycket. Skolan var väl lika jobbig som vanligt, prat, ont i huvudet, nu har jag klagat för idag.

Idag ska jag försöka städa mitt rum, ser ut som ett bombnedslag, kläder hit och dit.
Förmodligen åker jag till Amandan ikväll! får se vad vi hittar på.

Jag saknar någon, någon som kan hålla ett humör uppe.
Jag tappade bort personen.


alltid lika skön, på alla sätt!

onsdag och sjuknad.

godmorgon!
Vaknade av att klockan på mobilen ringde, hur trött som helst, hur vanligt som helst att jag var det.
marina kom och sällskapade mig till skolan, trevlig tjej det där.

.. Nu ligger jag i en stor säng med många kuddar under huvudet och spyr snart, tevligt javisst!
gick till första lektionen som var hemkunskap, gick en halvtimme och jag fick världens magknip.
så nu ligger jag förmodligen framför datorn och tv;n hela dagen, läxhögen väntar, men det får bli sen nån gång!
Träffade även hockeyamandan på väg till lektionen, man kan inte annat än le! gillar dig vännen!

Godnatt för dagen.


    
       Ni är kärlek för mig, vänner!






1 APRIL!

Godeftermiddag!
Var ett tag sedan jag skrev nu, krångel på sidan och inte blivit av helt enkelt!
Dagen rann fort igenom. Likaså påsklovet, spenderade mest tiden på att vara med sarah och marina! Fredagen var nog den mest konstigaste kvällen på hela lovet, men väldigt rolig! började med att vi gick till gabbe, gick runt och hade tråk typ. men när vi gick runt hörnet vid gabbes hus som kom det en massa maskerade (ungdomar?), marina skrek och sprang för livet, sarah hängde på. och jag fattade ingenting men sprang :) haha!

var även till gammelmormor som fyllde 83 år? hm, 84.. vet inte. trevligt vare :) därpå tog jag bussen hem, när jag tröttnat! hem till marina, där det bjöds på smått & gott! Lovet har varit helt okej, gick något fort men det är väl inte alltför långt till sommarlovet nu heller?

1 APRIL och aprilskämt!
kom precis hem från skolan, och jag klarar mig bra utan att bli lurad :)
lärarna på skolan försökte lura i oss; sommarlovet kommer att bli framskjutet en vecka till, så ni kommer att få gå till den 19 Juni, vilket skulle då vara skolledningens fel, att de hade räknat fel på timmarna, så att vi hade gått för lite! visst vart man lite fundersam, men naa :P
ska nog sätta mig ute på balkongen och plugga ett tag också, vårväder! :)

* är med barn
* ska till stockholm och hälsa på den okände!
* göra någon pjäs i någon skola
* komma och hälsa på centrals klass
* ska hoppa upp direkt till gymnasiet, och inte behöva gå nian.
*  - - - - - har ihop det med en annan tjej.
* ska börja på volleyboll

NI ÄR BLÅSTA! :D



image13
                                                          härliga engelska lektioner! yeah.


RSS 2.0