every little thing you do.

jag är så otroligt ledsen för det, ja. men egentligen, det är ju inte mitt fel i det stora hela, visst jag har gjort många misstag i det. men, jag kan ändå inte ta på mig allting. att du ens kan börja bry dig vore trevligt, jag orkar ju inte utan dig. det vet du, men ändå så funkar det inte. jag försöker mitt bästa, så gott det går. sen får vi se vart det leder, men visa vad du kan också så kanske vi ändå kan komma någon vart, jag orkar inte ha det som det är. nu är jag bara förbannad.

igår var verkligen en toppenkväll med en toppentjej, det var sommarkväll i gävle, final! och david björk om jag minns rätt vann i soloartisterna där, helt rätt! han förtjänade segern verkligen, grymt bra röst och alltihopa! :D

därefter åkte vi hemåt och jag sov över hos amanda, vi var trötta och somnade nästan på stört.
vakna, ta sig hemåt, data ungefär idag. vädret ser lovande bra ut! puss på er


everything changes

japp, vädret håller i sig. helt kanon! :D

söndag var en riktig ta ner humöret dag. allt gick fel och en massa bråk på kvällen hemma så jag stack ut, men kom inte långt förrän batteriet dog så då var de bara hem igen. la mig på en gång!

sen upp nästa dag och va grinig som en apa, men åkte raka vägen med bussen hem till mormor i skärplinge, väldigt skönt att komma bort ett tag, fotade en hel del också! så fint ute på landet där! :)

idag skulle jag ta bussen hem till tierp igen, men blev upphämtad av trevliga grannar som ändå skulle hemåt. direkt hem och fixa sen iväg till uppsala igen, handla en massa. sen tog amanda och jag tåget till storvreta och tillbaka till uppsala och sen till tierp ;p haha. och nu på kvällen var jag ute med sarah ett tag, sen gick vi in och kika film en stund sen ut igen och prata en massa, älski! helbra dag :)

väl hemma märkte jag att det var väldigt stökigt, för jag hade tydligen kastat runt en massa grejer när jag va på arghumör. så nu ska jag ta mig tiden till att städa, såhär dags på kvällen men det bör göras för imorgon går jag och simmar, sen träning och sen blir de gävle, sommarkväll. sista nu, så nu lär man åka in! :)

nej nu känner jag att jag inte kan skriva mer, blir så mycket! men känns som jag inte suttit vid datorn på hur länge som helst, fast de va två dagar sen. iaf, nu fick jag skriva av mig lite :) hoppas ni orkade läsa.

söndag, jaaahru.

tjululu, som m säger :)

amanda sov här igår, alltid lika kul. haha dock mindre roligt av hon ramlade över mig med cykeln, vi låg där och skratta ett tag och sen titta runt så ingen såg oss. haha, jag är sväld på foten och knät dessutom! kvällen fortsatte med att åka till korvkiosk och feta oss, sen dator, sen ut. sen runt tre sova. lyckad kväll! :)

vi vaknade runt sisådär tolv tiden, då det var alldeles för varmt för att sova. solen lös in och det var dövarmt! men härligt är det, hoppas på fortsatt soliga dagar som vädret har lovat, men dock regn imorgon.

sen vart de lite beachspelande, härligt! de var ett tag sen man var ner på plan så det var otroligt skönt :)

imorgon blir det bad i orbyhus, tisdag uppsala, ondsag gävle, och grönan någon dag också. endel planeringar, ja!

nu står sarah utanför och väntar på mig, så jag ska springa ut till henne. trevligt kväll alla! :)

trodde du var den som alltid fick mig på humöret, men ibland går det bara neråt och jag blir så förbannad!


                                                                                       

my cheeks are turning red

sol & varmt.

har precis kommit hem från marma, var och bada en sväng med amanda som kom hem från leksand idag, trevligt var det! :) och det märktes att jag inte hade skrattat på länge kan jag säga, überkul brüd! bussen hem var försenad tjugo minuter, först skulle vi ta tåg, "ersatt med buss" woho, sen gick vi till bussen och vänta. säg nån gång den inte är försenad från gävle!

aja, väl hemma ska jag ut snart igen! föresten så kommer marina hem idag också ;D
nej nu ska jag slita mig från datorn och gå ut i finvädret, puss!

i can't turn away.

dags att blogga igen då, ganska onödigt när jag inte har så mycket att säga men jag känner att jag måste skriva av mig lite nu!

vakna,sola,sova,tv,data, sova!
vaknade runt elva har jag för mig, men gick inte upp förrän ett. tog med mig frukost ut och satt mig i solen, stekhett vare kan jag säga! men inte ska jag klaga inte :) men 56 grader i solen, kanske lite väl mycket. men hellre varmt än kallt, så nej jag klagar inte alls. jag satt där i tre timmar, och igår två. låg på rygg hela tiden igår så man hade finaste brännan på benen, inget bakpå men brun och röd frampå ;p men de tog jag igen idag!

somnade två timmar efter maten också, helt slut. men vaknade till det började en film på femman, helkonstig film men man fastnade för den ändå. den håller på fortfarande men vet inte om jag orkar se klart. blir nog bara dator och sen sova igen!

hata rubrik

yes, helt underbart väder! från morgon till kväll, i och för sig gick jag inte upp förrän ett. men la mig ute i solen så fort jag hoppa upp ur sängen, och skönt vare. sen fix och ut med sarah, prata om allt från himmel till jord. de va ett tag sen, skönt å prata av sig :) systeryster är bäst!

nu ska jag nog ta och hoppa i säng och inte ligga lika länge i sängen som jag gjorde idag, och absolut inte sitta vid datan som jag gjorde! för imorgon blir de pressa :)


kom hem nu

yes, äntligen sol. och en hel dag därmed, hur skönt som helst. dock har jag gått på stan när jag egentligen borde legat i solstolen hemma och pressat ;) men det ska ju bli fint veckan ut har jag hört, så de finns fler dagar. som imorgon, blir nog en soldag.

vaknade runt sex tiden idag, trodde klockan var sådär runt tio. men icke, försökte somna om i en hel timme, och lyckades vid sjutiden. sov till tio och där var det kört, så upp och fixa och iväg till stan! varmt som attan, skavsår också, javisst.

på lördag kommer marina & amanda hem, efterlängtat!
föresten så kom mamma hem från lettland idag, huhu! :)


I don't care who you are

sommar och sol.

från en början av sommaren inleddes det med sol, fortsatta dagar blev bara kallare och dåligare väder. vart har sommaren tagit vägen? nu på länge har det inte varit en hel dag med sol, det kom en fin sommarmorgon om dagarna men växlades hastigt till regn. nu finns inte ens dom där morgorna med sol. det är bara massa äckligt regn, är trött på det nu. får väl hoppas att det blir sensommar eller något sånt för lite mer sol än det här lär vi ju få!

eftersom att vädret inte har sett särskilt lovande ut, och regnet till och med har hunnit komma så har jag suttit inne. börjar likna många andra dagar. mamma for till lettland idag, i två dagar. alltså bara pappa & jag hemma, skulle egentligen åkt in till staden och kollat efter lite saker men det fick bli imorgon istället. så jag antar att det bara blir film, dator och tv ikväll!



dont make the same mistake

kom precis hem från middag hos mormor, blev en hel del annat än middag kan jag säga! :) var trevligt och kul, kanske inte lika kul när alla blev aspackade. men de vart pilkastning, fotografering, och en massa annat trevligt.
var lite kul när mormor satt där med sitt vinglas och morfar rasslar fram en massa sprit och slänger fram på bordet och mormor säger; fan, du ska väl inte supa ihjäl folket!?

som man säger, släkten är värst. och ja, men mycket bra är dom också!

ringde och prata med marina också, som är uppe i sundsvall. fick höra en massa tokheter, som vanligt ;p men också att dom hade träffat på en gubbe som hade lyst med laser på dom och knäppt en massa kort nere vid stranden, de va ju lite läskigt.

men denna pose var nog bäst på hela kvällen ;)
hett till mormor!




40 frågor, 40 svar!

1. När gick du upp idag? 13,00!
2. Diamanter eller pärlor? Diamanter
3. Senaste filmen du såg på bio? sex and the city
4. Favorit-TV- program? many ..
5. Vad åt du till frukost? En macka
6. Vad är ditt andranamn? Josefine
7. Din favoritmat? tacos, m.m.
8. Vilken mat gillar du inte? blodpudding
9. Favoritchips? sourcream & onion
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? någon sådan har jag inte
11. Vilken bil kör du? ingen alls, ett tag dit
12. Favoritmacka? rostad
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med? folk som tror att dom är något mycket mer/bättre än alla andra
14. Vilka är dina favoritkläder? my yellow jeans
15. Om du fick åka vart du ville på semester? maldiverna?(A)
16. Favoritklädmärke? öhm, finns många. ingen speciell favorit
17. Var vill du dra dig tillbaka? något fint, 2005. greece
18. Favorittid på dagen? Kvällarna 
19. Var är du född? uppsala BB? 
20. Vilken är din favoritsport att se på? fotboll, såklart!
21. Coca Cola eller Pepsi? Coca-Cola
22. Fotboll eller ishockey? Fotboll!
23. Är du en morronmänniska eller nattuggla? haha, måste säga nattuggla
24. Pedikyr eller manikyr? manikyr
25. Några spännande nyheter att berätta för oss? vet man aldrig
26. Vad ville du bli när du var liten? Modell!
27. Bästa barndomsminnet? finns en massa, men en hel del hemma hos emma! rumsfint i skrubben :) haha!
28
. Varit i Afrika? nix
29. Nånsin rullat in någon i toapapper? haha nej
30. Varit med om en bilolycka? njje.
31. Favoritdag i veckan? Fredag, lätt
32. Favoritrestaurant? kinarestaurangerna är inte dumma
33. Favoritblommor? rosor
34. Favorit-snabbmatsrestaurant? donken 
35. Äger du en cykel? ja
36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? inte en aning du!
37. Läggdags? ikväll? ingen aning, sent blir de nog. 
38. Vad lyssnar du till just nu? knapparna på tangentbordet
39. Favorit färg? blå
40. Hur många tatueringar har du? 0 st

This feeling's taking control of me

godmorgon och goddag, godmorgon för min del!

igår vart en tidig kväll, kollade på film och så lite på kvällen. och hoppa i säng runt elva, somnade ganska snabbt. blev nog runt halv tolv kan jag tänka mig. och sov till ett idag, helt otroligt. måste ligga efter med sömnen eller något, men borde ju tagit igen den nu antar jag.

hur som helst tänkte jag gå ut och sola ett tag nu, när solen dykt upp för idag!


im in love... with..

godmorgon!

klockan är runt tolv och har redan hunnit sätta mig här, men solen har börjat visa sig så ska nog ta och hoppa in i duschen och fixa mig!

igår var jag & amanda in till gävle, nordman, kanske inte var det bästa att lyssna på. men trevligt var det ändå, träffa folk och så. sen var det en massa andra som sjöng också! :) tåget var försenat och där stod vi från klockan tio till halv tolv. kallt och tråkigt. men väl hemma lägger jag mig i sängen och kollar på film och somnar nästan på stört!

föresten så är lars winnerbäck biljetten min nu, och det kan inte bli bättre! überglá! :D


Did I disappoint you

mitt försök om att försöka gå upp tidigt någon dag har ännu inte lyckats.
 
igår kväll, natt för att vara mer exakt satte jag mig i soffan och kollade på film. inte ett dugg trött. skräckfilm, något opassande när jag satt där själv och blev skrajj för allting. så zappade till någon humorfilm istället och där satt jag till klockan var runt tre, halv fyra. alltså blev det sen morgon att vakna till.

ikea katalogen har varit en stor del till min dag, man får sådär aldrig nog. mycket man vill ha, men mycket man inte får också. men ska nog ta och åka in och köpa en ny byrå någon dag i allafall.

solen kom fram ett tag på förmiddagen, blev inte mer än så, så fick man se molnen dra förbi solen. jag vill sola!

sarah är i leksand, kommer hem någon gång i helgen tror jag, jag längtar.
.. och marina har åkt upp till sundsvall och kommer hem om sisådär två & en halv vecka, du får ha det riktigt bra iallafall, jag saknar dig!


did i tell you that i love you

som sagt, marina var här igår. gick därefter och mötte amanda, det var ju trevligt! hoppas alla som hade telefonsamtal med mig där på kvällen tyckte lika, hehe!

vart även endel planeringar, inför om två veckor, och jag skojar inte om jag säger att jag är überglad :D

ganska onödigt inlägg men dom som orkar läsa, får gärna.



   


I think to much

idag vaknade jag sådär halvtidigt, elva. annars brukar det ju vara runt tolv ett. men jag gick upp och åt frukost och satte mig vid datorn ett tag, hoppa in i duschen och sen kom marina! knäppte kort, haha! skulle spela in en film men kom inte på något så det vart ett par kort, bara några :) hihi. aja, nu sitter jag här, och ska snart till amanda!

om marina inte är den bästa kompisen på hela jordklotet vet jag inte vem som är bäst, alltid perfekt. när allt känns helt nere, och ingenting på en dag går kommer solstrålen, och alltid piggar upp en. jag älskar dig för den du är. puss.

nu ska jag gå och möta en annan solstråle! puss puss puss :)






back to hell

godkväll.

satt inte vid datorn på hela dagen igår, förutom när jag kom till sarah. eftersom hon låg och prata telefon i sisådär fyrtio minuter. trevlig syster man har, javisst! :D bäst är hon ändå.

låg vaken ganska länge inatt. men somnade till slut, och vakna runt fyra sådär. klarvaken, men somnade om och sov till halv åtta, men sov sedan till elva. där det var kört, så gick upp och duscha sen datorn nästan hela dagen, jag har fått i klarhet att jag inte kan vinna över mattias i spel. stört omöjligt, bara när han låter mig vinna förstås och tycker synd om mig. :)

och just ja, det är ju fredag idag! ellerhur syrran? ;)
"DET ÄR JU FREDAG IMORGON, DÅ MAN KAN....."


nu ska jag faktiskt ta och resa på mig och göra något annat än vad jag gjort hela dagen! 



Im a dreamer

tjaå, sitter här och har ont i ryggen.

ont i ryggen ja, men ska inte klaga! det har jag bara mig själv att skylla faktiskt, suttit här nästan exakt hela dagen. hunnit fixat ett par designer också till folk, vart inte speciellt nöjd men det fick duga! 
nu väntas bara solen, så man kan bli lite brunare.

vart inte åka till mormor idag, tråkigt nog. får se om jag tar och åker dit imorgon istället, har ändå inget annat för mig så blir nog så. sen på kvällen åker jag nog till syster också! treeevligt. :)

when it feel bad i try my hardest
when it feel best i try easier
but every thing i try would mean nothing.

                    
                 


kött

klockan är 02:40, stört omöjligt att sova. ont i magen har jag med, är väl till största del därför jag inte kan sova. sitter även och pratar med mattias, spelar bloons. höhö, 40 sen sprack det va.

haha, rubriken står mattias för, har ingen aning om vad han menar men hade inget å skriva så ja.. ;p

imorgon åker jag iallafall till gammelmormor och blir bjuden på fika och pratar gamla minnen, fint ställe. så jag tar nog och sover vilken minut som helst om jag överhuvudtaget ska orka upp imorgon!

everything changes.

syster är bäst :)

puuss & gondatt!

People walk around pushing back their debts

vaknade runt halv två si sådär. fortfarande trött, men gick motvilligt upp ur sängen och duschade och så. mamma & jag åkte till mormor, där det var fler. mille & lasse bla.. dom fixade tv medan jag låg i mormors säng och lyssnade på Brett Dennen, jag tror jag har blivit kär.

åkte hemåt, och nu sitter jag framför den här dumburken igen. samma visa varje dag. men vad finns att göra? dåligt väder och inget bra på tv är det heller.
 
DAGENS PLUS; åka till mormor, alltid bäst.
DAGENS MINUS; dåligt väder, dålig dag.


Love will come set me free
Love will come set me free, I do believe
Love will come set me free, i know it will
Love will come set me free, yes

                 

Vi är dom som förlorar men jublar ändå

hahllååå. jag är konstigt nog inte ett dugg trött just nu! 2 timmars sömn denna "natt" som blev på morgonen istället. iaf, emmie kom igår kväll. marina & jag gick och mötte kentisen. vi gick runnttt runtt runt och prata massa strunt.

emmies buss kom icke, så hon blev kvar här too. klockan fem, en sovande emmie. inge sova här inte, de vart ut och gå morgonpromenad klockan 8, 9 istället! haha, helt sjukt galna! :)

idag var en stekardag, mycket sol, äntligen vill jag säga. i och för sig har det varit mycket sol, men med jämna mellanrum. aldrig en heldag med sol, men idag! oerhört skönt :) somnade dessutom där en stund också!

 

puss på bra personer!



I can't explain why we live this way, we do it everyday

tjjja, gårdagen var bra, jag kom som sagt hem från amanda, gävle. sen kom marris ett tag, hm, en kamera. bra att ha liksom! huhuh :) jag sov kvar där tills idag iaf. lite ändrade planer för idag, vart mest ingenting. solen har just kommit fram, jag är sugen på beachplan men ryggen tar emot. puss.

 

bilder från soliga igår. ehe.
hade egentligen inget att skriva, men heller inget att göra så jag skrev ner lite iaf.
jo en sak till, joel är bäst! hjärta.



jag ändrade den jag var för din skull

kan börja med söndag, hemmadag hela dagen tror ja de vart. men åkte iväg till sarah på kvällningen och kikade fotboll! spanien, segrare. det var väl på tiden ändå! 1-0, och målet gjordes såklart av torres :D

igår, måndag åkte jag in till gävle för att umgås med amanda och gå på bio vart det! helbra kväll. sen vart det nästan sängen på en gång. vaknade av visselpipa, alltid lika kul att vakna av något nytt hemma hos amanda. hennes lillasysters tokerier. jaja :) vaknade gjorde man, och kom hem runt ett.

får se vad som händer här i kvällningen, inget såhär långt.

bästis <3

RSS 2.0