jag älskar dig

nu ska det bli lite prat om skola och mycket om annat.

om skolan kan jag bara säga, konstigt bra dag?:D trots sista dagen innan jag far. provet gick väl sisådär, lite plugg till så hade det suttit där i hjärnan men ja, det är som vanligt. vi träffade på mycket trevligt folk i skolan och jag antar att humöret var hyffsat på topp! :D aja, nog om de där nu..

jag har nog packat det mesta, jag har svårt för att komma ihåg allt, men jag skulle tro att allt är nerpackat till ikväll. jag känner lite att jag vill verkligen inte åka bort nu, det känns också lite som att jag inte orkar det. åka bort från problem, det känns helt fel. men, än vad jag tycker och känner så ska vi ju iaf bege oss till turkiet. och den veckan ska gå med storm!

nu ska jag gå och laga min egen mat för mamma är grinig och snart kommer sarah och hennes mor hit och tar farväl att de snart blivande turkarna. så jag antar att jag umgås med bästa hela kvällen, puss!

ps. Det vi älskade glömde vi bort att älska tillsammans. ds.

jag känner ingen alls

gokväller läsare, ni få läsare som orkar ta er igenom allt detta märkliga.

förvånandsvärt pigg imorse?;s naaa, pigg å pigg var man väl inte. men så pigg så jag kunde gå upp på en gång när jag vaknade, händer väl kanske en gång i månaden. om inte mindre..

idrott sista, orientering inplanerat men blev ändring och fotboll blev det. det var väl ett ganska mycket bättre val må jag säga. och den lektionen bara rann iväg, sen hoppa in i dusch och iväg till gävle, där det inhandlades ett linne. ganska mycket handla på sistone men det är för att snart blir det utomlands, på onsdag nämligen! ytters lite TIMMAR ;o kvar nu!

imorgon är sista skoldagen för min del, otroligt skönt. jag ska nog för det mesta packa hela dagen, eller ja inte hela dagen då. lite annat ska jag väl hinna med också..

jag tog precis min ja... vad kan det vara? åttonde paus från pluggandet, prov imorgon och jag vill höja mig. men det lär ju inte gå min väg denna gång heller. men vi får väl se på provet imorgon! nu ska jag återgå till pluggandet och sedan sova. puss!

hurt.

hellåe hellåe.

jag är pigg, relativt pigg må jag säga. fast slut i kroppen efter en hård träning, jag gav nog allt jag hade idag. gav mig sjutton på att det skulle gå min väg, och visst, det gjorde det. det gick bättre än vanligt! så glad är jag.

blev hemskjutsad från träning för att duscha, snabbdusch sen iväg för att fira farfar. där farbror, faster och kusin var med och firade också. var på min födelsedag jag träffa dom sist, alltså 31 maj. ganska längesen, jao. och mer än trevligt var det verkligen, en grabb på 10 år som faktiskt är MIN kusin, störtskön. jag kunde inte annat en skratta. och det tackar vi för, att han är min kusin! :)

andra avenyn började idag också! yes yes yes, en alldeles normal söndag börjar det likna nu då.. :D

jag kommer att sakna dig, något enormt. jag fantiserar ibland hur det hade blivit om vi ändå hade träffats. ganska fint.
puss.


människor har chans

godeftermiddag vill jag säga. en toppen en.

jag har sovit alltför lite, men visst var det en trevlig natt/morgon. bästa och jag begav oss till ullfors för att umgås och kolla på film. varade cirka två timmar, och visst var det trevligt! pangbom i sängen när man kom hem på morgonen. sov rätt länge, men vaknade dock av ringklocka. ringklocka på en lördag, öhhh. men upp gick det, fixade och rusa iväg till tåget. mot gävle. där en amanda kom mötandes, fortsättning mot ackes lokal. det var bara skit, så vi gick på stan istället. och det inhandlades en kofta denna dag, jag har letat och letat. och nu hitta jag en! så den ska jag gå runt och mysa i ikväll.

ikväll blir det film och mys med bästa, bäst bäst bäst.
nu blir det käk, får se om ett inlägg dyker upp senare. tror inte, men häng kvar! puss

liked it

tjenatjena! fint eller?

fredag fredag fredag, lika tröttsam att kliva upp som alla andra vardagar mot skola. men upp gick det, men trögsamt. fast de är väl ingen ovanlighet. respekt osv var första lektion, biologi egentligen då. men klassen har blivit alltför stökig, och det skulle tydligen hjälpa med 40 minuters inbankning med respekt prat. någorlunda tänkte vi väl till men icke blire heltbra men aja.

dagen fortsatte med matteprov och historia läxförhör, och ni som känner mig vet ju hur den fronten ligger till. sen var det bordtorkning i matsalen, och haha. jag säger då de, är ju inte världens roligaste. men tänkte inte mer på det och gick dit och gjorde det på sisådär tjugo minuter så vare klart!

gick och träffa bästa efter skolan, vi åkte till valbo och där inhandlades underkläder, jacka, skor. mamma pröjsa på jackan och skorna. tackitack! :) så nu är vinterjacka inhandlat, väldigt skönt må jag säga. för jacka är jobbigt å tråkigt att leta efter, men nu så.

gick och lämna sarahn vid bussen för ett tag sen, går väl och träffar na senare antar jag. och marina sover förhoppningsvis över, bra dag, verkligen! :) och jag älskar dig bästa!

nu ska jag skriva packlista, och sen möta ungarna. puss och trevlig kväll! :)

i wanna grow old with you

jag kanske är lättlurad, jag kanske hoppas för mycket, jag kanske tänker för mycket. jag kanske var kär för nån, några månader och hoppades. och killen jag trodde var helt perfekt, betydde för mycket. jag vill sluta hoppas, men jag orkar inte. jag orkar fan inte. jag kan inte uttrycka mig, men jag är kär. är väl slutsatsen på det hela. men nu ska jag återgå till det vanliga, antar jag. och nu var det slutskrivet med det här..



porträttfotografi idag, och ja.. två kort, sen val på det. var väl mest de andra som tyckte så, och jag tyckte si. det jag menar är att det blev så bilden! och den får vi se hur den är när den kommer, och jag hoppas på att jag ser något bättre ut på det än vad jag såg ut på klassfotot. fruktansvärt!

gick och hälsade på bästa som fortfarande gick i skolan efter kortknäppningen, och sen hem med marina hängandes ;d, vi.. ja vad gjorde vi, satt å glodde på denna plåtburk. och sen käk, ska ladda hem en film nu till resan som jag har att kolla på! hiih, puss :)

Vixit, dum vixit, laetus

godkväll, var beredd på ett .. äh inlägget blir som det blir, häng med eller inte.

kvällen igår vart sen, vilket ledde till en mycket tjurskallig caroline på morgonen. mamma fick som vanligt tjata för att få mig upp, jag hatar verkligen att gå upp på mornarna. det tar stopp där man tänker att nej nu måste jag gå upp. man ligger så länge så att klockan hinner bli alldeles för mycket och man slänger i sig frukost, och drar över kläderna och sticker. förmodar att det lär krävas en stor ändring där inom kort, och imorgon behövs det verkligen. för imorgon är det porträttfotografering.. på tal om fotografering fick vi hem klassfotograferingen och skolkatalogen idag. förjävligt, ingen mer kommentar. bara är så less på dom där skolkorten!

skolan gick väl sisådär. som vanligt då ungefär? jovisst sö. men ska inte trötta ut er allt för mycket med alla surigheter så blir helgen perfekt. kan nog inte bli så mycket bättre, dock vet jag inte vad jag ska göra på fredagen. men det återstår att se. men lördag blir det dans dans dans! :) som jag förstod ska vi till valbo först och kika, får se om jag hittar något plagg som jag verkligen behöver. vidare tillbaka mot gävle, och sen hem och mysa!

söndag blir som vanligt dansträning! men först valbo, denna dag också. om vi hinner vill säga. annars blir det träning och på kvällen behövs det nog dock pluggas.

puss så länge!


winterbells

ospeciell dag så får bli en dagens lista.


DAGENS VILL HA: en tågresa, haha. och en marina med mig! :))
DAGENS KLÄDSEL: mjukisar
DAGENS SMINK: foundation..
DAGENS FRISYR: uppsatt,
DAGENS MENING: "fattar inte sånna där konstiga ord"
DAGENS LÅT: knocking on heavens door - bob dylan ;o
DAGENS PLANER: göra klart musiken, plugga spanska.
DAGENS SAKNAD: sysslingar, bästa, J!
DAGENS BÄSTA : rekord! :D haha
DAGENS ROLIGASTE : inget har väl vart speciellt roligt. bara ångest över alla läxor.
DAGENS DUMMASTE: gå hem och missa allt.
DAGENS MISSLYCKANDE: rabbit, HEHE
DAGENS KÖP: inget alls.
DAGENS GODIS: glass, är väl det närmaste man kan komma godis.
DAGENS HUMÖR: medel, ganska konstigt humör. inte glad, inte ledsen/arg.

så less på att det alltid är jag. jag trodde jag försökte allting, fan. nej nu ska jag sluta, jag är medveten om vad jag hela tiden håller på med, idiotiskt. men ändå fortsätter jag. det är fast, här och för jämnan.


kulturnatt, gitarr.

som sagt, uppsala igår.

en massa händelser blev det. match var det ju på morgonen, sen begav amanda och jag oss till hennes mosters lägenhet. där vi var själva resten av kvällen, och som också tillbringades till mesta dels i den. men utgång framåt nio, där vi träffade på liza, och emma någon minut!

åkte hemåt runt elva, för det blev kallt och tråkigt. vi gick hem och sov bums. tidiga mornar och sena kvällar, nätter. ohja. antar att man inte kan ta igen den sömnen denna natt heller, för det ska tränas och pluggas hela dagen. och det stora pluset är väl träningen som vanligt! puss

 

du vet att, jag klarar mig inte utan dig

morrn morrn.

sitter hemma hos amandas moster, alldeles ensamma i hennes lägenhet i uppsala, lite soft. får se när vi går ner på stan på kulturnatten. det är dock ruggigt kallt ute!

det var bara att gå upp skoltid idag, skapligt jobbigt. tog tåget fem över nio mot uppsala. där vi skulle se på amerikansk fotboll. uppsala - kristianstad. 22-32, otroligt nära att vinna! men dom tog sig till semi, det är bra kämpigt det med! så grattis till en tredje plats, måtte det bli?

nej nu ska jag vara social med amanda, får se om ett inlägg dyker upp senare mot kvällen! puss

hate you.

hallihallå

friluftsdag, och den ska vi egentligen inte prata om. men, friluftsdagar, varför? säger detsamma med skoljoggen, vet inte när den är men den är väl snart antar jag..?

däremot är amanda w en av dom allra bästa! hela dagen vart väl i stort sätt lyckad? ;d och jag har en aning att jag lever några steg längre med vårat skratt. haha

ohja, vad intressant allt detta blir. dock är mitt liv inget intressantare så jag kan ju inte göra det mer intressant än vad jag får det till.. men helgen blir fullbokad för allt möjligt.

fredag; träning, fira farbror
lördag, uppsala, se match, kulturnatten
söndag; träning, eventuellt plugg.

och vet ni då? jag klarade mitt schema för igår. nästan helt otroligt, jag gjorde ALLT. wo-ho. okej, en sak. musiken blev inte färdig, för den glömde jag i skolan. men den hinner jag med imorgon!


nattinatt


onsdag, inplanerad pluggdag?!

yes, ännu en dag avklarad. nu rinner skolan genom ganska fort för det mesta känns det som. dock har min koncentration blivit mycket mycket sämre, jag tänker alldeles för mycket runt omkring det. måste verkligen skärpa mig nu!
nu jag har suttit kanske 15 minuter och rensat lite bilder som låg huller om buller, ingen ordning alls. börjar bli lite reda på saker och ting på denna plåtburk nu. men tänkte rensa igenom alla mappar också innan jag börjar plugga. prov på fredag och ja, det blir hårdplugg. fast kan tänka mig att jag tar det i sista minuten som alltid.

.. men idag får det bli ett schema,
- mapparna ska rensas, och komma i sin ordning.
- plugga lite smått
- ut och springa!
- plugga det sista, göra färdigt musiken.
- städa upp på rummet ( ser verkligen ut som ett bombnedslag )
- 20.00 tv, 21.00 tv, 22.00 tv.
- SOVA

det känns som om tvn är min dag idag. åtminstone min kväll. så nu måste jag sätta igång med allt, för allt ska göras och det ska bli färdigt! puss så länge

och du, nu vet jag hur mycket jag betydde för dig.. J

Vera esse facimus nosmet ipsi.

dagen såg för det mesta ut som vanligt, kanske en gnista roligare och trevligare.

skola som vanligt, gick helt okej. men lagom less, men kom som sagt igenom dagen. det ska lånas skräckbok till svenskan och skrivas en skräckberättelse. woho, jag hatar verkligen att läsa. läser endast när jag är tvungen, vilket jag är nu.. och det hittades ingen bok på bibblan heller så jag vet fasen inte hur jag ska göra. men får väl leta upp någon på lilla biblioteket och hoppas hitta någon där. någon som har förslag?

efter boklånet som blev nada följde amanda med mig hem, en hel del saker han vi göra och det var nog roligaste dagen på länge. en massa skratt kan jag lova. inleddes med singstar, som dock inte var lika kul. sen tv, knäppa massa fula bilder. haha, jo de låter ju som 7 åringar men ja, amanda är en dåre :D på ett bra sätt då..

satt och kolla på premiär, hmm jo jag tror de va premiär för 'vem kan slå filip & fredrik?', rätt kul program, filip och fredrik är ju störtsköna. haha, nu snart är det 'so you think you can dance', märkte att det redan hade börjat.. aja, ska hinna in och duscha före det sen bänka mig framför tv;n ännu en gång! puss puss

Vitiis nemo sine nascitur

hm, jag har bloggat idag va? ja jo de har jag. och här kommer ett till bara för mitt humör ligger på topp. jag tror jag ska sluta sova på kvällarna, för det är där adrenalin kicken lägger sig till rätta, blir skitglad för allting. exakt allt, haha det måste vara något fel. men visst är det kul att vara glad, men aja!

ser ganska nedstämt ut med prov i stort sätt varje vecka nu framöver. men det är bara två veckor kvar att hålla ut! :D

jag har egentligen inget att berätta, men om ni vill göra något i veckan föresten är det bara att höra av sig! puss och godnatt!

utanför mitt intresse.

åh, vad jag hatar höst verkligen! kallt och regnigt konstant. jag fryser för jämnan och humöret sjunker på stört. usch usch usch. ge oss sommar!

i och med hösten blir man väldigt deppig och väldigt trött och trött är vad jag är just nu! jag antar att jag aldrig får min sömn som jag behöver, och helgerna bara rinner iväg och skolvecka igen.. har tänkt att nej idag ska jag sova tidigt, måste måste. men icke, det kanske inte var så otippat heller?

dagen var väl helt okej, och på fredag är det första provet för terminen. svenskaprov, får väl se hur detta ska gå. har inte pluggat något alls, och kommer väl göra det i sista minuten som vanligt.. jag är riktigt less på att plugga! vilket marina och jag skulle göra idag, men det vet man ju hur det blir med.

nu ska jag gå och ta en tupplur, och somna ännu senare än vanligt till natten. ohja, så smart.

och du, jag saknar dig konstigt nog inte. kanske lite, men kom tillbaka när du har lust. vilket du aldrig kommer, men jag ska fortsätta med varsamma kliv. och det ska gå min väg. för denna gång är jag starkare.

liknande söndag

godkväll folk

klockan på ringning klockan elva, lika bra för på lördagar sover jag alldeles för länge. och det var ju träning, för det är ju söndag hörrni! jag var inte ett dugg taggad för träning, ganska vanligt vid det laget. men så fort man möts av musiken, personerna, dansen. ååhja, allt. det är ju helt otroligt sjukt braaaaa! :) kan verkligen inte förklara. får se om mitt knä håller lika bra, har börjat krångla lite nu igen. men hoppas verkligen på det bästa

mycket stretching på det, vänta på tåg, vänta ännu längre. åka hem, äta, duscha, plugga, sova. så en söndag ser ut i dagsläget för min del!
trots alla tråkigheter gjorde träningen dagen, überkul verkligen! :D

och grattis till jontes lag som vann match idag (!!) 19-0.. semifinal nästa!
dock gick det inte lika bra för sarahs lag, 2-1 i förlust.

nu är det två veckor och tre dagar ungefär kvar, och fyfan så bra allt ska vara. :D

förra inläggets rubrik stämde in helt perfekt, man lär sig leva efter sina följder. det vill säga, saker som hänt och aldrig ska hända igen. ganska ofattbart att jag äntligen lyckats, och hoppas att det håller!

V.44 hoppas jag på leksand, som förmodligen blir av. och det blir braaaaaaaaaaaaa!

lära sig leva efter sina följder

yes, en lördag över. dock inte ett yes över att den är över, men en dag närmare träningen, eller jo samma dag förstås. äh, de där blev jobbigt. men det är söndag nu iaf! och vilket innebär träning, fokusera fokusera. måste verkligen lära mig detta nu, för förra gången gick det åt skogen kan man säga. 38 graders feber och en jäkla förkylning. lite hosta kvar men det håller sig skulle jag tro.

dagen blev ja.. perfekt. blir inget annat med bästa, dock har vi konstig otur med vädret. regnet kommer i sista sekund? men gick ju helt galant med ett hett paraply! höhö. vi letade oss in till någon resturang, vars namn jag inte har ett minne av. men k(ch)ina resturang av något slag var det, och buffé, javisst! :)

affärerna stängde alldeles för tidigt tyckte vi då, och hade ingen koll. men vi rusa in i några affärer men han inte mer än titta så skulle de slå igen. gick till station och hängde kring pressbyrån, köpte en tidning och missa tåget med en minut.

nej, klockan tickar på och jag behöver den här sömnen. jag får då aldrig ta igen min sömn på helgerna, fullt upp hela helgerna!

och jonte, lycka till imorgon nu (!!) du vet att.. mitt löfte är du sugen på va? ;)

puss & godnatt.

how can you stay forever

tjenatjena!

lördag, det vill säga en mycket bra lördag ska det bli. ska in med bästa till uppsala och käka och sådant där bästigt. höhö. allt blir kanon, yes. sitta och mysa nere vid ån och kanske hälsa på bekanta och kanske kanske se någon snygg match?! :D

hur som helst var det match i ullfors. ullfors rex 3-1, jamenvisst! regnigt och äckligt var det, åska och blixtra gjorde det med.. men som tur var bara på uppvärmningen.

sarah kom hit efter och vi la oss och kolla på lilla jönsson ligan. haha, kan faktiskt vara mysigt, vilket det var. :) fredagens skoldag gick också rätt bra, bättre än vad jag själv trodde det skulle bli. jag har mer ork nu och jag ska klara det här. tack för all uppmuntran och alla omtankar, det betyder oerhört!

det finns inte så mycket mer att säga än att det var en toppendag för min del, vilket var ganska längesedan nu. och imorgon blir überbra, och jag hoppas så in i norden att det inträffar! :D

puuuuusssssss!

Unus multorum

yes, jag klarade mig igenom ännu en dag. snart så!

dock klarade jag bara av en lektion i skolan, sen vidare mot uppsala. det känns jäkligt skönt att komma bort några mil ifrån stället.. men med dig var allting bra. fan, jag får inte bort det ändå. jag ska glömma det, OKEJ?!

men amanda följde iallafall med mig in till uppsala, otroligt snällt. jag behövde dig, och tack tack och åter tack älskling! vi träffade även på liza där, underbart kul att träffa dig igen. det gör vi lätt om :) vi pratade en massa, sen tog vi ett farväl och hem igen. det var tråkigt att lämna uppsala. jag säger nog som hon som satt framför mig en gång, att uppsala är en väldigt mysig stad. instämmer totalt, det finns ju allt. allt, det man behöver. oja!

för att hela tiden ha något att göra, åkte jag till sarah så fort jag slängt i mig lite mat! vi pratade ett bra tag, sen hem och tyvärr plugga. och jonte är snäll och hjälper mig, hur många är det som intresserar sig av sådant liksom.. :) tackitack!

du var feg, väldigt feg. att ge upp där, precis innan. jag ska göra det, jag ska komma. och du ska få se en glimt.


ångest ångest, som han säger

woho, nu blir det deppinlägg flera månader framöver. nej, ska försöka skärpa upp mig, riktigt ordentligt då. för nu vet jag inte om jag kan stå på egna ben, men jag har världens bästa kompisar så jag hoppas jag klarar det. dom är bäst.

men, jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga. det känns riktigt som att jag har blivit så jävla lurad. genom hela skiten, jag älskade kanske världens finaste person. jag hade bestämt att jag skulle åka dit på ett lov, och det är höstlovet, vilket är väldigt snart. det skulle bli toppen, trodde jag ja. jag hoppas alldeles för mycket. ska sluta med det, och nån gång ska jag börja ett nytt liv. när jag gått förbi allt detta, allt på en gång. och allt i en enda röra.

det är är ju bara en niondel ungefär av vad jag vill få ut. men jag är inget emo heller, jag orkar inte. jag vill ju helst inte ta ut personliga saker på internet och skit. men bloggen är väl ett sånt där skrivgrejs man kan skriva om allt och inget. och just precis vad jag gör.

egentligen hade jag tänkt skrivit en massa bra saker för idag, men allt föll och inget var bra? äh nu ska jag ta och sova.
just detta inlägg flöt på som attan, tänkte inte ens på vad jag skrev. ingen som orkade läsa ändå. synd för mig då, not. bryr mig inte. men hejjjjjjjjjjjjjjjjj

i cant move on without you

ska jag blogga, eller ska jag skita i det idag?
ganska stor fråga som dyker upp varenda dag. jag har ingen lust längre, delvis för att mitt humör har gått ner till noll och känns som det ska stanna där resten av året. sen för att jag skriver ointressanta saker, kanske för att jag har ett sånt liv. mhm..


jag började prata med dig lite smått, kanske gått en eller två månader av detta år, nja tre kanske. jag har är sämst på de där med NÄR. men vi pratade mer och mer, och det blev till slut att vi inte kunde vara ifrån varandra. dock bor du långt bort ifrån mig och det känns ganska hårt. men vi pratade varje dag, verkligen varje dag blev det. jag fick faktiskt känslor över internet och mobil, vilket är ganska konstigt. men helt underbart kändes det, du var otrolig. antar att du alltid kommer vara det för mig. men här om dagen tog allt bara slut, inga sms, inget skrivande överhuvudtaget. jag vill ha tillbaka det, och förlåt verkligen över vad jag har gjort om jag nu har sårat dig eller vad som helst. jag är så hemskt ledsen, och just nu är det bara du du du i mitt huvud. som det har varit de senaste dagarna. att jag reagerar så stort är för att jag verkligen inte vet hur du vill ha det.. och jag har inte råd att förlora dig!



tack till alla som varit till stöd, sarah, josefine, marina, amanda, agnes och ni som fått mig på humör, calle, jonte, martin, mattias osv. ni vet vilka ni är och tack verkligen. jag älskar er! <3

i love you more than anyone

just nu sitter jag och lyssnar på Gavin DeGraw, har han inte en otroligt bra röst så vet jag inte vad. "I don't want to be", "In Love With A Girl" är väl favoriterna. aja, dom som känner mig vet att jag är efter men satt faktiskt och tittade tillbaka lite och låtarna är som sagt otroliga. och som alla vet är johnny cash en klassiker, woho. gammalmodig sådära, han har grym röst, jodå. ghostrider in the sky, mhm! men över till Gavin, "We belong together", var nog en låt jag aldrig hört förr men den var riktigt skön, hamnar i toppen!

slutsnackat om musik, har jag inte riktigt så mycket att berätta för dagen. mer än att vi gick i skolan och det sög verkligen, värdelösa skit. jag är less. men aja, ska inte klaga alltför mycket, vet hur jobbigt det blir att läsa.

jag är nu väldigt sugen på att åka till uppsala och träffa några bekanta, vet att det är jätteintressant att läsa också. men liza från lägret, och en gammal vän från dagis, jag ska nog ta mig tiden att göra det faktiskt! det är ju helt tvärtom med att slösa på tiden så ja.. :)

nej, nu har jag lyssnat på många låtar av gavin, och jag kan konstatera att han ligger på toppartisterna nu! oho..

och jo.. jag saknar dig, kanske reagerar jag för mycket. men surt att tappa detta nu, du läser inte men ändå. jag älskar dig!


RSS 2.0