alnäs

då var helgen över, och back to school again. lite småhårt sådär att behöva gå till skolan, men det måste ju göras, men det är dock förjävligt att försova sig.. grr! menmen, tog mig in till stan, och sedan buss därifrån där det skulle spelas 'thorenspelen', jag var med i beach volley tillsammans med mina lagkamrater Marina, Johan, och Felix! vi hade grymt samspel (haha), men jag och emma tog oss till bussen sådär lagom till halv två tiden?

precis hemkommen ställer jag mig och lagar mat, och har väl suttit här till nu. ska ta tag i städning av rummet nu, för det behövs...

får se hur det blir med skolan? byte eller inte? det är ett beslut som måste tas ikväll, suck.
och lycka till amanda, som är på moppekurs! haha, snart blir det åka av, fyfääään :D

här är mina skor som köptes för någon vecka sen. 400kr på... ja en affär i gävle!

och mitt pannband som kommer passa skitbra till vintern, 99kr på mq!


tierp - skärplinge - gävle - valbo - gävle - skärplinge - tierp

godkväll! godnatt skulle jag vilja säga faktiskt, med tanke på att jag är dyyngtrött, verkligen dyng, hahha. men jag har faktiskt lyckats klara mig igenom en hel dag i stan farandes på en hel del affärer med morsan, hah.

fast skulle behöva tala lite om gårdagen, eller behöva och behöva, WANT TO! mene.. sarah och jag tog tåget till vattholma där det vankades fotbollsmatch. vattholma - storvreta, och vattholma nätade en gång och tog därmed poäng, så matchen slutade 1-0. därefter åkte jag hem och väntade in sarah en andra gång, för att gå till affären och köpa lösgodis, båda är i sockersug-veckan (för alla som vill veta), och var så illa tvungen att plocka lösgodis på konsum i tierp. jajemen! godiset satte nog fart i våra kroppar men blev sedan trötta och skrattade åt precis allt, några snygga bilder knäpptes också, kanske kommer upp här, men kanske för snygga för att visas?




slänger upp en bild på dagens kläder också, det var ju ett tag sen..
baslinne från JC
tjocktröja peak performance MQ
jeansleggings VILA
nylontrumpor - HIHI MORS :)

orkar inte tänka, orkar inte se

det var som du stal min tid, mitt liv stannade och ditt fortsatte. synd bara att inget fortsatte tillsammans, och kommer väl aldrig göra? synd synd synd att mitt liv står stilla från dess och framåt. jag är ledsen

tidsoptimist

ibland är det faktiskt skiiiitbra att vara tidsoptimist, vilket jag är! jag har hunnit duscha, måla naglarna, platta håret, sminka mig, bädda sängen (;oo), plocka upp kläder från golvet och såklart skriva det här inlägget på 25 minuter! nu väntar sarah i dörren, vi ska nämligen iväg på fotboll i vattholma.
sååå pusssss

....................................................................................

faktiskt bra jäkla skönt att skriva av sig på bloggen, bara låta händerna stryka över tangenterna och tankarna vandra fritt fram. som jag just nu gör vid köksbordet. precis hemkommen efter att ha följt marina en bit hem i det kolsvarta, några enstaka lampor lysande. vi kollade på film, ice age, haha (!). en film som verkligen får upp mungiporna av, och det passade väl kanon.

sedan var det prat med karlstenpåtaket och webb med mattiHO



vi är ganska dryga, men vi gillare.




bästiiiiiiisboiii. hihohoh :)))


HEHEHEH eliten. :D
åh vad dryg.
hihi
puss

fjällnora 09

sådär. jag har klarat av hela fyra och en halv dag i skolan nu, beröm (?), känner mig faktiskt ganska stark efter samtalet med mor, ibland är det bra med en mor som förklarar att det finns fler "perfekta" killar, tro det eller ej men det fick mig att tänka om lite. nog för att jag mådde rent ut sagt piss och knappt kunde prata klarade jag mig igenom ett samtal..
har föresten kunnat börja lyssna på musik igen utan att tårarna ska forsa, kanske låter konstigt att tårarna börjar falla när man lyssnar på musik? men känslig är ordet.

lite om lägret då.. vi lärde känna varandra lite bättre i klasserna, ettorna och tvåorna. det gick väl lite sisådär. men det var rätt så trevligt men det var sviiiinkallt inatt när vi skulle TÄLTA (!). fuu. men jag överlevde, och de gjorde sannerligen resten också. kom hem idag, eller ja, alldeles precis nyss till och med, har bara hunnit med och duschat sen jag kom hem och nu sitter jag här. ska packa upp väska och sånt..

funderar dock fortfarande på att byta skola, nu ska jag fundera ordentligt över helgen och komma fram till ett beslut. hope I'll make it. ibland är det svårt att fundera när tankarna bara snurrar, och man är riktigt olycklig.



bild lånad.
men endel badade, endel körde trampbåt. andra satt och grillade och njöt av friheten

byte av skola?

jag tror jag har världens största beslutsångest just nu, fast jag har nog ändå ett slutgiltigt beslut. och det är att jag vill byta skola, helst till polhem i gävle. jag trivs inte på thoren, jag trivs varken med skolan eller linjen. så skulle därmed vilja byta linje också. jag hoppas som fan på att jag får byta, ikväll ska mor ringa till polhem, hoppaaaas! jagvilljagvilljagvill..



helst i mattias klass.. buhuhu <3
klicka på bilden om ni känner för att se karlstenpåtaket större (a)

..............................

tack verkligen för allt stöd, för att ni får mig att orka till viss del. alla

ΒΔΞ | J i m B o  säger (21:52): är kärleken sann så skitsamma hur långt man bor ifrån varandra.
ΒΔΞ | J i m B o säger (21:52): ända nackdelen med det är att man träffas inte lika ofta som man vill


sanna ord, verkligen. jag skulle ha längtat till helgerna, jag skulle verkligen sett fram emot slutet av veckan. för då hade jag haft dig vid min sida. jag hade längtat så enormt.

agnes säger (21:46): Sådär var jag också. Men se på mig, det tog kanske 1 vecka innan man slutar gråta, nu har det gått en månad och klart jag saknar honom fortfarande. Men jag mår bra. Jag mår riktigt jävla bra.

piss

jag funderade stort på att skippa skolan idag i och med att jag orkar verkligen ingenting. men jag hade nog bara mått sämre av att vara hemma, så jag gick ändå, det gick väl men inte mer. somnade kanske runt halv två inatt, svullna ögon i skolan är ju fint de med. (y) känns sämre att komma hem, då kommer tankarna tillbaka.

menmen, tydligen värd att må såhär.
känslan av att veta att man inte kommer kunna släppa in någon så långt så den har chansen på många år nu är verkligen hemsk. det värsta som finns är verkligen att bli sårad, och det riskerar jag inte igen.

åååååh

första dagen i skolan avklarad, fick massa papper och information. det dög väl. sen tog vi tåget hem, eller marina gjorde och jag fortsatte till gävle för att träffa amanda, vi gick på stan och pratade massvis.

nu stiger panikångesten och omöjligt att hålla den inne.
om du bara kunde förstå vad du betyder för mig, ljusstrålen i mitt liv, som man alltid blir glad av, som man alltid kan prata med. då det aldrig finns mörka stunder. det som gick i tankarna hela dagar var endast du, det gick aldrig att sluta tänka på dig, det gör jag än.

varför leva när man kan dö?
jag orkar inte!!!!!!!!

caroline Hsäger (18:36): men vad är det nu då?
 carolineee ● säger (18:37): killen jag älskade mest i hela världen tog tydligen farväl från mig, jag orkar inte längre :'(

en bra beskrivelse av det hela.
"kom igen, ryck upp dig" "det är bara en kille!"


fine, det är bara en kille. det är killen jag valde att ge i princip allt av mitt liv till, jag var påväg att ge honom mitt hjärta, om han inte redan hade det. att gå från någon man älskar så otroligt mycket till att bara sluta prata, det finns inte. jag orkar verkligen inte, inte en enda minut till.
varför skriver jag ens detta? men varför hålla det inne? spelar roll, man mår ju inte bra av nånting mer nu ändå så.

a

godkväll! nu sitter jag här i sängen, nybäddat. det är en dubbelsäng, och nu har jag lärt mig att det blev DUBBELT så jobbigt att bädda.. suck! hihi, men det gjorde jag fort för att kunna krypa ner här nyduschad, och nybäddat med en gång, sköönt!
något som inte är lika kul är att det är skola imorgon, visst det ska bli liite kul då :( men jag är mest nervös och rädd för att få en klass man ogillar. men det går väl.....



endel var fulla och glada, endel inte.
pusssss

grillkväll/fest

idag är ingen vanlig dag, det här är inte min vardag i livet då. det var längesen det var sådär kul. vi vistades nämligen hemma hos zetterström, där det var grillkväll som övergick till grillfest ja. ronjas bror hade förfest och lätt gled man in där och där bjöds det på ett och annat. det var trevligt och det blev hemgång runt tolvtiden redan, bums i säng när man kom hem. lite sliten där. slutsats; jag hade skitkul, och jag älskar er.
nu ska jag hoppa in i duschen, för det känns verkligen som det behövs nu!

pusss.


nyblogg!

besök nya bloggen istället :D http://metrobloggen.se/carolineforsberg

kommer fortsätta att skriva här, men kanske inte lika aktivt, kanske kanske inte, återstår att se.
pusss

fotbollpojkar97

det blev då inte film hela kvällen dock, drog på fotboll med sarah där tierp förlorade. pojkar 97 :D haha söta småglin. men dom spelade satan och det var en spännande match, många chanser.

nåja, nu ska jag dra igång en film. sen blir det nog sova, är skeeeettrött, i och med att jag gick upp åtta idag också..




haha lagom ful min man drar. men vafäään, jag bjuder på mig själv nu så enjoy it!


gooddays

ikväll ska jag kolla på film hela kvällen och halva natten, imorgon grillfest och söndagen blir nog som den blir.
pusss



dans eller inte i höst?

godmorgon!

jag tror mina morgonhumör är bättre än kvällshumören! det kan ju vara en fördel.
idag är jag uppe med tuppen, nästan.. jag tog mig upp till åtta iallafall, det är en väldigt ovana som inom snara tider ska bli en vana, mer eller mindre om tre dagar. jag vill inte ens tänka på uppgång.
nu är yoghurten blandad och ett glas proviva finns i glaset, lite morgonmusik ska skapas, har dock alltid den stora frågan i.. mix megapol eller rix fm? idag blev det rix fm!



en skitig termometer visar att det är 27.9 grader ute, nästan så man kan lägga sig och sola i det här fina morgonvädret? brukar ju sägas att de är som en bastu i mitt hem, och nu skulle jag kunna hålla med.. 30.3 grader, hah, fast det känns absolut inte så!
have a nice day!

.-

du behöver ju inte ens mig, fint då.

1 september, då börjar det. mitt nya liv, skiiiiitbra (!!!!)
imorgon morgon vaknar jag med svullna ögon, fint..
jävla pisssssssssskiiiiiiiiiiiit. åh bara dra

myser in hösten

hellölö. caroline & henrik underhåller mig på msn, precis i rätt tillfälle. fast jag tänkte faktiskt ta och kolla film och en liten stund, kura in mig i ett täcke och en massa kuddar, därtill varm oboy! kan ju inleda hösten så... för det är ju ändå höst snart? om inte nu. ni får gärna komma med förslag på bra filmer, vilka genrer som helst, men helst komedi!



jag längtar efter såna där tröjor, kanske inte just den där. fast den såg rätt mysig ut den med, finns att köpa på H&M. tror fatiskt jag ska åka till stan en sväng imorgon, imorgon får det bli uppgång tidigt, hoppas jag klarar av det, haha..

simning vs dans



haha, jag gillar killen. skööööööön.

nu börjar jag faktiskt få lite beslutsångest också.. snart början dansen, men jag har fått ett andra alternativ som tanke nu. och det är simning, simma 2-3 gånger i veckan. dans är min absoluta andning, och har längtat efter mitt lååånga (en termin) uppehåll.. men simningen känns ändå bättre. fast inte på det roliga och underhållande sättet. då kanske det känns mer som ett måste? åh jag vet inte.
nu ska jag umgås med marina, pussssssss!

argdag.

godkväll.
min dag har gått åt till att vara arg och ledsen, när saker kommer som en chock. och du är en idiot idiot idiot. jag hatar dig, och jag hatar att jag läts bli lurad av dig, äckel. att du ljög om allt, jag var beredd att släppa allting, men inte. nu står jag på egna ben, snart..

jag ryckte upp mig en aning och träffade sarah (!!), vi åt mjukglass och pratade jättteeeeelänge!
bra flicka som gör mig glad.
nu ska jag vänta in so you think you can dance, som jag missa igår... åh less på mig själv!
men puss, till er som är värda det.. helt enkelt



en arg sida, och en glad sida. det finns faktiskt sidor man kan vända sig till, ibland.

lite bloggsnack.

och ett inlägg till... jadå.
när jag inte har haft något att göra har jag läst stora bloggares bloggar, t ex kissie, dessie, paow, gaybloggen osv. det där med att kissie redigerar alla sina bilder, visst, det är sant. men hon får ju fasiken pengar för det! hon har en skön blogg, och driver med allt och alla. and you dont get it! besök henne HÄR.
men en blogg jag verkligen dissar är amandas, (besök blogg här) visst, hon tjänar pengar på att vara sån där frukstansvärt töntig person, det är rent utav töntigt. men ja, hon tjänar ju som sagt pengar på det. hon måste ju tyvärr ha något sätt att tjäna pengar på. HAHA, dom pratade om henne dessutom på mixmegapol! "hon förstår inte konsekvenserna till senare i livet, hon ska ju söka jobb snart om några år och tänk om hennes arbetsgivare hittar där hon säger "mmmhhh, aaah *fniss* hela tiden.."
medan kenza och blondinbella (enligt mig) är normala stora bloggare som tjänar pengar på att vara sig själv.

vad har ni för åsikter om de stora bloggarna?



misslyckad redigering. menat eller inte?

morrn

hej! hur är läget rå? jag mår bra, men jag är svinigt trött. jag blev väckt halv tio av att telefon ringde.. jag sökte upp numret på eniro i och med att jag inte kände igen det och numret var registrerat på en person långt ner i söder, MALMÖ. jag känner nog fortfarande inte igen numret... ringt fel?



idag är det bra väder! inte ett moln på himlen vad jag kan se ut från mitt fönster. så nu ska jag ta och äta en -braförmagen- frukost.



så nu vet ni vad en standard frukost för mig är också. ha!
hejhej!

ja tänk om..

han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.
han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.
han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.
han som uppskattar dig och allt du gör för honom.
han som håller dig i handen när alla andra ser på.
han som verkligen lever för endast dina kyssar.
han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.
han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.
han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.
han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.
han som aldrig lämnar dig.

det är han som förtjänar din kärlek
 

dagens shit

Dagens humör: humöret är nog ganska medelmåttigt, varken sur eller glad.
Dagens mående: jag mår bra, tror jag.
Dagens borde: borde jag göra något? kanske dammsuga, men nee..
Dagens frisyr: inte brytt mig, låtit det vara efter frissan så.
Dagens klädsel: först hade jag jeansleggings samt en tischa. sen bytte jag till adidasbyxrona och ett linne, samt en tjockare tröja.
Dagens planer: planer, jadu. s y t y c d ikväll iaf, annars har jag inte en aning.
Dagens vill ha: en utlandsresa,jag orkar inte med det här pissregnet
Dagens längtan: ge mig en kram?
Dagens fundering: hur ska jag klara av att gå upp till skolan på måndag?
Dagens beroende: jag är ganska beroende av min dator.
Dagens tråkigaste: att det ska pissa så förbannat ute.
Dagens tidning: aftonbladet på webben.
Dagens smink:
neutralt.
Dagens händelse: att jag klippte håret? hah.
Dagens låt: lyssnar på allt som om de vore samma idag känns de som..
Dagens saknad:
c...
Dagens dummaste: att jag blir irriterad lätt idag, på i stort sätt vad som helst. varför? fråga mig inte.
Dagens sjuka: sjuka, ja jag vet inte.
Dagens drog: inte fasiken vet ja.
Dagens roligaste: måste väl vart marina då!
Dagens favorit: caroline, hon underhåller mig bra.
Dagens köp: jag betalade frissan med mors pengar, det enda.
Dagens godis: räknas chokladboll?
Dagens ord: dagens ord? ja ge mig ett då.

kortarehår

godeftermiddag, får jag väl ändå ta och säga..
då har dom flesta i uppland börjar skolan nu då, dock inte jag! och glad är jag för det, men ångesten börjar krypa lite i kroppen på mig nu, nu börjar verkligen livet igen, rutinerna förs in och det blir back to normal. dont want it.. :( nåja, det ska väl gå det med. vi har ju ändå ganska bra första vecka som sagt.
jag har nyss varit hos frisören, där vi bestämde oss för att klippa ganska mycket, för det hade växt så otroligt. så i bak blev det ganska kort, lite kortare än jag tänkt men så mycket snyggare, så ja.. och i fram lite längre. luggen ligger fortfarande inte som jag vill ha den, men det kommer den väl aldrig vilja heller antar jag.



bild lånad från lookbook.nu

ibland blir jag rätt arg, när jag bara går och klipper av mig håret och alla är så satans snygga i långt hår. jag vill också ha långt hår! och raklugg skulle jag såååå gärna vilja ha, men nu har jag kort hår :(

20;37

datorn på magen, tror jag ska ta & kolla på film. för nu är jag rastlös - det är inte bra. marina skulle komma förbi efter träningen tror jag vi bestämde, då ska jag komma med förslaget film!

tro det eller ej, jag saknar också det. men, än sen?




titta, vilket flufflockigt hår jag fick!

inget att göra så

nu åker jag till gävle.. känns om jag bor där nu, fuuu..
pussen

fina&trötta



jafufan, vi åkte till gävle, vi två på tröttbilden. jag är riktigt trött nu och svettas gör jag med. mysigt värre. men vi fortsatte ut till bomhus men kom mitt ute i skogen så vi drog. och hem, och nu har jag fått endel samtal uppe från norr, det är ju bra kul det med, fulla ungar :)
nu ska vi sova, godnatt!!!!!!!!!!!
by the way alltså, snygga bilder. ds, eller nåt sånt.

hatatåg

jag hatar tåg. jag hatar att det är banarbete. jag hatar att det går tåg så sällan till gävle. arghhh
nåja, vi träffade jenny på tåget. där var det mest taktik snack, hah!
nu drar jag vidare till gävle om nån timme, skriver förmodligen när vi är hemma igen, vilket blir runt tre tiden. (y)
pusssss!

morgontrött

godmorgon:D (börjar jag mina inlägg lite för ofta så kanske?!) hah.
jag låg och drog mig bra länge innan jag gick upp idag, ooohja. en frukost bestående av en hårdmacka och ett glas proviva (oooh yeees, proviva..) jag hade en stor tanke innan jag la mig igår om att jag skulle dra mig in till uppsala idag och köpa en par byckkkser, jovisst det ska jag. med mig fick jag marre! sen vidare mot gävle.fullspäckade dagar? gillare.



jajemen, typ sådär skabb är jag idag.
mjukiskläder!

marinfestivalen, som sagt..

jajääämäääännn (med norrländsk dialekt). det är så coolt, så otroligt mysigt.
som sagt, vi var in till marinfestivalen, och nu är jag hemma. klockan är nu 00;11.. det var segt till en början, säg vad som inte är segt till en börjaan på såna där saker? det blev genast mycket roligare när mörkret föll över gävle. och vi tänkte att vi skulle ragga upp några som vi kunde prata med sisådär några timmar, tror ni inte vi hittade några sista halvtimmen då? tre killar, en som var skapligt full som satt och flina ett tag och sen fick han väl ganska mycket ord ur sig. nåja, trevligt var det, och jag har bara skrattat, vad fäään jag tycker om er tjejer! ni gjorde min  kväll <3
imorgon blir det samma! fast med annat folk :DD

jag är så otroligt glad, så glad att jag har er. ni hjälper mig igenom mycket, vänner.



solstråle <3
och du får ha det så jääääkla fint i nian nu på aspen ;d mahah!
lindbergarn, hockeystjärnan. kalla na vad ni vill, men hon är grym.

http://aamandakafle.blogg.se/2009/august/utkast-tjeennna.html#comment
titta bara, världens sötaste tjej, så kär. jag är glad för din skull!

mot marinfestivalen

tjenatjena. vilka grymma humörsvängningar jag har, morgonhumöret var riktigt på topp, sen kom argtårar och nu är jag på riktigt humör igen. jag ronja och lindbergarn ska ta oss in till marinfestivalen, det blir nog la nice.
hungrig är jag också, så ska väl ta nåt att käka och fixa mig klart innan dom kommer, vilket är om cirkus trettio minuter.
tjingling!



älsklingströjan, hähäh. mors tröja, inte speciellt ovanligt att jag bär hennes kläder.
armband från vr!
därtill ett par jeansleggings.
pusssss

12:54

godermorgon! idag har jag ett ganska bra morgonhumör, vädret har en anledning till mitt braiga humör. det är väl tur det, och jag hoppas på en bra kväll.
har just precis tuggat i mig en banan, som jag tyckte kunde bli dagens frukost, och ett glas proviva nypon! känns som en kanonbra start på dagen trots att jag gick upp så sent, klockan börjar närma sig ett..



hihi titta! min första overall som jag hade från när jag föddes till cirka ett år.
kanske inte världens bästa bild.
men, jag bara längtar till jag får dra över den där på mitt barn, hihu!

nolifer

hahah tårar som övergår till glädjetårar, det är väl inte fel. ha? nej ohnej. tur att det finns en massa som underhåller på msn nu, vid den här tiden också, kanon! agnes har fått mig på några härliga skratt trots att vi har varit svinarga där ett tag.
idag har jag faktiskt gjort mycket nytta, vad ska man annars göra när man är arg och grinig på allt i vardagen? lika bra att vara med sig själv då. men nu är nääästan humöret på topp, hoppas bara morgondagen blir bra, då hoppar jag av lycka - nästan.



ibland är jag en NOLIFER :DDDDD

alone

oooh herregud vad less jag är på folk som inte hör av sig, toppen.
nu sitter jag nog här med allt godis vi har hemma och läsk och alltihopa, fin kväll. helt aloooooooooooone.
bloggen är nog den jag talar till mest om dagarna.




kom att tänka  på att - jag har uppsatt hår för jämnan nu för tiden, det är nog väldigt sällan utsläppt.. kanske för att det var längesen jag klippte mig? men det ska göras det också på tisdag!

och just ja, svar till anonym som hade en fråga i förra inlägget
"skitsnygg header är den nu?"
(antar att du menar NY)
tack! och ja, headern är ny.. för idag till och med!

dagens horoskop

Dagens horoskop för tvillingarna:
Du kanske sitter och dagdrömmer istället för att göra nånting som du borde nu. Det är så ibland.

oooooo-ooohja! så är det verkligen, jag borde nog fiska upp mitt riktiga liv och återgå till det, istället för att hala runt i ett onödigt liv.



jag och AMANDA har videosamtal, snacka om att man kan ha bra kul genom en msn konversation.
jag saknar dig din linköpare!
<3

bilbingo på högsta nivå

mja, har inte blivit så mycket blogg nu dom sista dagarna. men i förrgår åkte jag till gammelmormor, bästa. jag hade inte en tanke av att sova över där när jag åkte dit så jag tog inte med mig något speciellt, men jag övernattade där till igår, och kom hem igår kväll. då mor frågar om vi ska åka på bilbingo, haha tro det eller ej, jag gick med på det! vardagsvana? näee långt ifrån, men det var kul! dock vann vi inget. menmen, vi förväntade oss ingen vinst heller, i och med att det var så grymt mycket folk där. det var då björklinge vi var i och satte prickar på block.



min dator som är värd mitt liv - håhå nä inte alls men jag kollade på film på resan dit & på hemväg. Ali g in tha house - vilken film, vilken man. ha!



and here we go!



och det regnade i stort sätt hela tiden - skitväder, det är väl ändå sommar fortfarande (?)

?

varför har jag sånt sämst självförtroende? och så fort man får en dålig kommentar så går den rakt in i huvudet och nöter sönder.. blir så otroligt less, men vad ska man tro? ta åt sig eller inte? är ju svårt att köra med att inte ta åt sig. men lika bra att skita i dig nu, för jag orkar inte höra sånt här, och tyck vad fan du vill men du vet inget.

jag har full kontroll över mitt liv - så lägg dig inte i.

nu är ilskan över min blogg istället för mitt huvud känns det som, kanske lika bra, så man kan få någon sömn.
godnatt.

25frågor

25 frågor om mig
Röker du?
neeee
Snusar du? nej, inte de heller.
Skolkar du? Sometimes, men oftast med flit på morgonen
Gör du frukosten själv?
om mor är hemma så gör hon den, annars själv ah.
Har du slagit ner någon? men nej.
Har du pussat någon av samma kön? jomen!
Har du varit på strippklubb? nope, har jag missat nåt?
Vad gör du när du blöder näsblod? försöker stoppa det såklart och lägger mig ner
När grät du sist? minns faktiskt inte, det var ett tag sen
Vem kan du prata om allt med? vet inte riktigt. kan jag med dig?
Har du solglasögon? Javisst har jag det, men inte på mig nu såklart.. ;D
skriv en mening på engelska:
I hate it. wow, nu var jag duktig!
Vem pussade du senast? min mobil :D
Vem kramade du senast? hm, minns inte
Vad är din högsta önskan just nu? det vet bara jag.
Vad heter ditt hårspray du använder? ehm... jag minns inte det heller :D
Vem gillar du? c.
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? lila, gul, grå & svart!
Känner du någon som heter Niklas? jajemen, min syssling.
Har du bärbar data? yesbox, använder den dagligen.
Är du blyg? heh. OM jag är!

nu ska jag kolla på s y t y c d! :D
pusssssssss

killtröja

jag älskar min nya tröja som är köpt på herravdelningen på H&M, überskön och übersnygg! vilken tur att man är tjej så man kan smyga på sig lite killkläder (a), det är bäst. hihu.
jag gör inte speciellt mycket, väntar väl till klockan ska bli 21;55, för då börjar so you think you can dance, så jag har längtat. och idag glömmer jag det inte! hoppas jag..



hah (!!!) såhär kan en sliten, trött, nyduschad och osminkad caroline se ut..



här är min älskade tröja!

spöregn

vilket härligt spöregn det blev, det bara forsar ner från himlen och träffat fönsterbrädan precis bredvid mig, myysigt. sitter vid köksbordet med datorn, lägga sig i sängen nu och kolla på film vore inte fel!



åh vad jag älskar tröjan! just precis en sån skulle jag vilja ha..
håret var ju inte lite snyggt det heller, blö.
bild lånad från lookbook.nu

leksand - borlänge - gävle - tierp

haha, nejj jag orkar inte berätta om hela resan som var till leksand, för det är inte ens intressant. mene, vi kom dit igår morse då.. runt tiotiden sådära, chillade och sånt. bla blö. sen på kvällen drog vi till borlänge och märkte att det gick inget tåg tillbaka till leksand, så det blev nada sömn inatt, jag sov på en parkbänk lite senare på dagen och amanda gav mig tjugo minuters sömn på golvet inne på stationen. jag är lagom sliten nu, och jag har bara varit arg och grinig idag, för allt har kört ihop sig, nästan.. en sak som inte körde ihop sig idag, var att vi tog en pizza till frukost imorse :))))

men nu är jag hemma, så jag ska då inte klaga. för nu har jag datorn i knät och täcker överdraget halvt om kroppen. ska ta kvällsfika om några minuter, för idag har det bara gått ner en pizza till frukost och en korv vid femtiden.


övertröttaschejjer_93

här sitter vi, walle & jag.. klockan är alldeles för mycket för att vi ska få vara uppe, nämligen uppgång om fyra och en halv timme, sedan åka tjugo mil bil. det bliver bra det. men nu kanske vi borde sova, vi är övertrötta. mja. jo. visst. sö. det är vaaaaaaaaaarmt här. jajajaj, dryg. hejdå.

pussssssssssssss.



haha, hey oh fjortisszzzz...
glasögonen, vi bara driver.......... förstår ni väl. jaja, fan va drygt.

GODNATT

sommaryran

tjaaao.
hemma nuva, det var skapligt grym kväll, lång var den också. kom väl hem runt tre tiden inatt och var dyngtrött så somna väl på momangen. vakna runt tolv typ, och drog vidare till gävle för att hämta kläder hos amanda, och sedan med tåget till tiiiierp..
amanda sover över här inatt och just nu ligger vi i sängen med datooorn, ska väl bjuda amanda på tårta snart, som hon har längtat efter, haha ;d nååja, imorgon drar vi halv åtta, pusspåre.



casper och jag är schtarna (h) mahah.
observera att första bilden på mig, hade åkt jävla karusell två gånger. -spyfärdig- ;ssss


sängdator

hallå hallå. tänka sig att jag befinner mig i sängen med datorn, det här blir nog en vana. jag leker i webbcamen, ja visst har jag kul? haha lättroad caroline..
jag har precis duschat, ska väl få tiden att gå lite genom att sitta här, sen far jag till gävle på sommaryran. awessoooome. hähähä.
juste, igår körde jag hem firefox, jag kan faktiskt medge att det är det grymmaste internet programmet jag haft. yeah.



ja, visst kan man ha bra kul?

datoooor

oooooooohyes! min dator kom idag :DDDDDDD caroline glad?! ooh oh oh yes.
för tillfället ligger jag i sängen med datorn (svårt att lista ut? i know) det spelas dåliga låtar på mixmegapol. provar med rixfm.
nej, börjar bli lite trött, men inte kommer jag kunna slita mig från denna skönhet i första taget.
men imorgon blir det sommaryran i gävle, sedan övernattning i älvkarleby. blir bra de.

 

 


uppsala

justja, igår var jag i uppsala. jag hann precis duscha och fixa i ordning och sen dra iväg mot tåget. på stationen träffade jag på erik & martin! det är ju inte alltför ofta man träffar på martin, så det var trevligt. jag hoppade på tåget och amanda kom mötandes vid perongen. vi strosade runt endel, och det var trevligt. as usually <3
hemgång 00.19, var alltså hemma runt ettiden. satt vid datorn, somna inte förrän fyra, så faaaaan vad trött jag är nu. har i stort sätt legat och sovit hela dagen. och nu ska jag vänta till s y t y c d börjar, mums!



wiih

jag ska vara dåligast i världen på att klaga, för jag borde verkligen inte klaga nu. jag får allt precis som jag vill ha det, haha låter ju bortskämt.. men det känns ju kanon när man har planerat saker och dom går vägen! igår beställde mor en NY bärbar dator till mig, eftersom min förra pajja.. hoppas inte leveranstiden är lång, för jag vill ha den nu!

satt nyligen och tittade igenom lite bilder, och bestämde mig för att radera. hela 1063st filer togs bort, känns bra att rensa lite ibland. nu vill jag bara att solen ska gå ner så jag kan ut och springa. ha en bra dag rå.
pusss



jag gillade ronjas hjälm
gillar att jag är så snygg.

blirbättre

fan vilken grym dag. när jag utbrister att det har varit en grym dag menar jag att jag har satt mig i jobb i stort sätt hela dagen. mest för att hjälpa mor. var en ganska seg 'morgon', jag klev upp runt halv tolv, åt frukost och sedan låg jag för mesta dels bara raklång över sängen i någon timme till jag gick ner i garaget där mor håller på och städar garaget, då jag sätter igång att tvätta bilen, och sedan torkar den torr. sen plockade jag undan disken när jag kom upp. hann inte mycket mer innan det var middag.... och efter middagen drog jag ut och sprang, sällskapade den springrundan med madde! det gick finfint de. så nu är man lagom svettig för en dusch, så jag ska strax hoppa in i duschen, och sen tar jag tåget mot uppsala 21;05 för att umgås i några timmar.

jag har bra dagar att se fram emot - jag ska inte klaga -

bedlove



jag glömde säga att min säng var bäst.
puss

godmorgon

jag vakna för cirka en timme sen, nu ska jag ut och gå. det är mina planer.



puss

jävlaskit

jag vet snart ut eller in. varför känns allt upp&ner, varför har jag snart ingen vilja kvar från mig själv? gör jag rätt? gör jag fel? väntar jag för länge? hoppas jag för mycket? borde jag göra något helt annat? vad är bäst? varför gör jag så? varför? hur? när? det är verkligen miljoner frågor som sätter igång hjärnan ordentligt. om det ändå bara fanns en utväg hela tiden, och inte massa val, nu är jag trött på att välja, jag vill att det ska flyta. men det gjorde det bara när man var ett litet barn.. jag vet inte ens vilken kategori jag tycker att allt snurrar i, det känns om allt tycks snurra i hela 'min värld'.

äh, fan vad jobbigt. nu ska jag sova.
jag hatar att tänka för mycket, ändå fortsätter jag.
men vem gör det om inte jag?
äckelsaker.
nu skulle jag behöva dig, som fanns där en gång i tiden.

2009-08-03

man soooooooover så otroligt skönt i min säng, jag älskar den. heheeh! jag har glömt att visa hur mitt rum blev nu när det blivit färdigt, men kanske slänger upp en bild imorgon.
marina kom till mig idag, vi gick runt och satt och solade ett tag. nu blir det maaat, jag ska laga gröt. mori är inte hemma, så nu blir det till att laga mat själv, och då kan man välja precis vad man vill, toppen. efter att gröten har gått från skålen till magen så ska jag möta upp ronja och marre vid bussen, så ha en bra kväll nirååsårå. håhå

pusss.



jag köpte en tröja, 45 kronor och den blev min levnadströja. pusss.

vitre

kunde jag fått en bättre kväll eller? s & m, <3
plingade på dörren första gången runt sju tiden, och när andra bruden visade sig i dörren satte vi på en film, hällde upp en skål med glass och droppade i några jordgubbar, andra tog ju dessutom smarties.. (a)

nu är allt inplockat i mitt rum, och det ser mer hemtrevligt ut nuva. kanske lite bökigt ännu, men snart så..
imorgon blir det uppgång tidigt för jag måste ha min yoghurt från affären, och mori är inte hemma, så det blir å gå dit själv. måstemåste. sen ska jag fixa på rummet, och förmodligen blir det ut och springa om kroppen är på topp.



jag älskar eeeer.
fina gamla bilder <3

avundsjuk på er som var på U2

nu har jag suttit i säkert en halvtimma och kollat på aftonbladet om massa skrifter om hur bra U2 var igår på ullevi och hur jääääävulskt mycket folk det var där. jag är så avundsjuk så jag spricker. joel var där, fusk. och adam är jag så avundsjuk på så jag vet inte vad, när han satt på tåget igår fick jag ett sms "jag visste inte att du ville gå :( vi som hade en biljett över" aaaaaaah? blööö. men så är det, det var sjukt mycket folk där iallafall, och det var nog bra drag. kolla bara in det här klippet http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5590424.ab

långmorgon

hejhejhej. jag går fortfarande med min sovtröja på mig, och uppsatt hår i en knut. det är lov det. inatt blev jag väckt tre gånger av en ringande telefon, det var surt. men nysängen var skön! idag ska alla mina saker plockas in i rummet, och byrån ska ställas in, det står så gott som bara min säng i mitt rum nu än så länge, men det ska ändras idag. och kanske klickar jag hem en ny bärbar dator idag också, en minipc på 10 tum! skulle ju vara riktigt nice.

nu ska jag duscha och klä på mig, have a nice dayy.

1augusti

varför blir det aldrig bättre? varför måste man må såhär hela jävla tiden om vartannat. varför jag ens, varför blev jag laktos. varför fortsatte det, varför blev det värre. magvärk, troligt det jobbigaste som finns?

jag har varit hemma hela dagen, mor och jag har varit sura tillsammans och satte argt ihop min nya säng tillsammans, vi klarade det fint. nya snickarna? wöhö.. min mobil slår av konstant, det har börjat blive fina fäger på mobilen, den visar lite blått rött och gult. snart kollapsar du också min älskling.

jag behöver dig - nu -

magjåvel

men godmorgon.. som jag kunde ha sagt för flera timmar sen, gick nämligen upp kvart i fem och hade världens magknip, och som höll på ända till sju imorse då jag la mig tillbaka till sängs och fick någon timmes sömn. det är ju tur att man är så morgonpigg -hehe-..
idag var det meningen att jag skulle vara med marina och amanda l, men nu stannar jag nog hemma under täcket! jag vill se på film.

pusss.


glada och fula var det ja.

RSS 2.0