en hård vecka väntas

puh, nu har jag suckat mig igenom hela stycket om judendomen och kristendomen, amandas läxa. haha, ibland är man ju bara för snäll? men, då ska jag väl ta och återgå till mitt plugg, och sätta mig in i biologin snart igen då. prov på onsdag. denna vecka kommer bli hård, men vi klarar det amanda, inte sant?



sådär såg dagens kläder ut
blommig tröja från gina tricot
svarta jeans från weekday!

vet att det är världens bästa bild också, men ibland räcker inte tiden till för ego.

svar på kommentarer kommer, godnatt!


hårt

usch, vad ont i magen jag har. fick lite för mig att det kan vara sarah som kan ha smittat mig, som nyligen var här och bytte några ord med mig, vilket var hur bra som helst, saknat skruttan! men jag kom fram till en mycket bra slutsats, som nog i själva verket är helt sann, LAKTOS. jag är laktos, vilket jag vetat i några månader. har bara druckit mjölk nu i tre dagar, dock inte laktosfri, utan helt vanlig. smaart, må jag säga! så nu får vi se om det håller i sig till imorgon, på rak arm nu så vet jag att det håller sig över natten åtminstone. så ingen sömn för min del.



bara för hon är världens sötaste unge får hon vara med på min blogg ännu en gång. sådär såg det ut nästan hela dagen igår, förutom när hon satt på ryggen eller när hon skulle klänga. jag var en bra mor den dagen helt enkelt, men vad gör man inte för att bli idolen i hennes barnliv? ;d haha, vilken stjärna.
puss

85 årsdag!

igår var en bra dag, gammelmormor hela 85 år! jag var 'mamma' åt hon på bilden nedan. bättre unge får man leta efter. träningsvärk i armarna nuva. var en helbra dag vilket fall!

idag blir en pluggdag, som kommer falla över till slappdag. är inte helt sann i munnen när jag uttrycker mig till en pluggdag, men lite måste jag ta igen nu. en vecka kvar, sen lov! underbart
kvällningen ser ut som jag får träffa bästa, vilket faller till en mycket bra dag.
ha en bra dag folk!

kommit ihåg att ställa om klockan idag? en timme framåt!




går inte annat än älska ungen! <3

shopping på nivå

    
 
(klickbara bilder)

jajo, det har ju blivit endel dagar på staden, uppsala, gränby, stockholm.
detta är de inköpta tröjorna inom två veckor (?)
tröjan högst upp är från vila, 199kr. linne,från vila, 199kr. trekvartsarms tröja från gina tricot, 129kr. tunika från gina tricot 149 (?) kr. tröja från h&m 249kr!

det var allt, påökad garderob är aldrig fel. minskad pengasumma kanske inte var lika bra?

nu ska jag lägga mig i soffan med godsaker, hör av er!
pussss

svårigheter

dagarna går mig på sista energi.
försöker mig på att göra det jag kan, svåra och lätta saker. det mesta faller. nog om det, jag är varken på humör eller mår särskilt bra. kommer igen när jag mår bättre. imorgon blir en hemmadag.

<3
du vet vad jag känner, det förblir så tills vidare.
förlåt för jag inte alltid var den bästa.




caroline är verkligen inte sams med sitt nyklippta hår!

betydelsefullt

 

vad fasiken vore jag utan er?
om det är några som verkligen ställer upp till hundra i alla lägen så är det verkligen ni! när man behöver en dag bara för att åka bort från det man kallar verkligheten, skiten man sitter i, då vänder man sig lätt. är det en skitdag, man behöver bara socialt umgänge och dela med sig av känslorna, då är det ni. ni,ni,ni. jag vill ha det här förklarat för er, och jag lovar att jag ska vara en lika bra person tillbaka. tack. j ä e <3

blogginlägg forts. kommer imorgon om caroline befinner sig på det rätta humöret dock.


planering

huhu, måndagen avklarad!
marre och jag tog sällskap med grabbarna på gymmet i skolan, sådär 20 minuter. duktiga var vi, musklermuskler. hahaa! när jag väl berättar det kan jag ju säga att nu ska vi vara duktiga och börja gymma en dag i veckan också, tagg!

påsklovet är snart här också, bara denna vecka och nästa vecka kvar i skolan, grymt skönt! förmodligen åker vi till borlänge, hoppas på det.

ett sommarjobb avlägset, med mysiga stugor, stort bad, med massa folk, det skulle sitta otroligt bra. hoppas på det nu!

mycket planeringar, det gillar vi (yy)  men nu ska jag vara social med amanda, och ut med hunden.
puss!

filmtips?

är inte alls på något blogghumör, inte på något datahumör heller för den delen. men vill heller inte sova, är absolut inget vidare trött och själv hemma. håhå!
därför tycker jag ni föreslår en bra film!


stockholm by day!

sådär. igår var det som sagt stockholm by day! vi vistades där i ungefär 11-12 timmar. det var mer än trevligt, vi hade roligt, skiiiiiiitroligt enligt mina ord, eller vad säger du amanda? (a) enjoy the pictures istället!



den sk plattan, mitt inne i centrum!



jag hittade en jacka på ZARA, den blev min för 549 kr!



vi tog en fika fem rulltrappor upp, där vi vistades i nästan 2 timmar!



mycket tid kvar innan tåg gick, så vi.. JAG, fotadeeee random bilder, jarå.



och slutligen hamnade vi på stockholms station, och de timmarna var långa, hela 3 timmar. men det funkar, när man väl har en kamera, visst?
det blev lite bilder trots allt, hope you like it. det var en kanonbra dag iaf! och nu ska jag kolla bandyfinalen mellan edsbyn och västerås!

puss!

bra dagar, flyter så att säga

hej folk!
hoppas ni haft en bra dag, kanske hård? jag sov och sov och sov. skönt!
nu har jag hoppat upp ur soffan och amanda beger sig snart hit, jag har märkt att jag har endel sysslor att göra innan hon kommer, sängen står obäddad, vilket inte är ovanligt, speciellt inte när hon kommer, haha! rummet ser ut som ett bombnedslag, osvosv. ni förstår. jag sitter här i sovkläderna dessutom, så bäst jag reser på mig och gör mig i ordning!

imorgon bär det av till stockholm, åker redan 10.05 härifrån, och kommer hem nio på någon gång där, det bliver bra, i och med att vi har studiedag imorgon :D
har ni några planer för helgen?



den där sötan kommer till mig! pusssss


09;34

morrn morrn!
det är ju trots allt morgon och jag är hyffsat pigg. kanske för jag inte behöver gå i skolan? inte behöver, det var nog ett starkt uttryck, men jag var så pass trött idag så jag tog en hemmadag helt enkelt, enkelt! vad är planerna för idag då? nja, inga särskilda, jo amanda kommer juuu! nattbesök :) trevlans. vi ska förhoppningsvis dansa aslerna av oss, och bara vara.

snygga vårjackor! 2 & 4 skulle jag kunna tänka mig, grymt snygga!
vilken/vilka är din favorit?

sommar, tack!

då var religionsprovet gjort, gick ju.... sådära? nåja, nog om skolpratande.

idag har det varit en hel del sommarpratande, så grymt tagg på det nuju! pratades en hel del om leksand, marre som var nyfiken på sommarland, och jodå, dit ska vi nog se till att åka, haha! ;*
solen visar sig dag för dag nu, och det är ett stort tecken på att våren är påväg in, äntligen! schteeek.




beachläger sommar 2008. det var ju inte helt fel?


teasedag!

dag två, avklarad. kan säga att det jobbades ganska flitigt i skolan, faktiskt! likaså hemma, flitigt läsande i religionsboken och blev påhoppad av en noja som satte sig i mitt huvud, 'dricka vatten, göra 15 situps' efter varje uppslag jag läst, hahaha! jag måste vara nån sorts tvångsmänniska, tvångstankar av något slag? roligt är det iallafall, man glädjer ju några i berättandet? jadåå

har spanska boken att läsa också, fufu. skriva saga i svenska, kemiuppgift. nej, nu ska det bli ordning och reda, får se hur mycket jag hinner med imorgon. åker till kusin och grattar faster också!




kan lova att jag inte såg ut sådär efter 90 minuters kollande på fotboll i minusgrader ute, buhu..
ha en bra kväll!

rivstart

sådärja, nu har jag värmt upp kroppen ordentligt och förmodligen gjort av med onödigt fett, haha! täntke mig verkligen inte för när det gäller de vattenfattiga länderna, utan det vart en riktigt lång och varm dusch ;d en på cirka 30 minutos, om det är lika intressant som joel tyckte (a)

ska faktiskt få den här dumburken att stängas av så jag kan koncentrera mig på plugget, ack så jobbigt. buhu. men pluggas måste det göras, eftersom jag varit alltför lat nu sista tiden, kanske ni hör mig säga jämt?

ha en bra kväll, puss!



så grymt sny(i)gg mobil jag har, tejpad med sjukhus tejp till och med, deni!
har ni också i tvång att pussa mobilen och önska sig något på 00.00? (a) där är en stor puss om hopp av min önskning! :D

söndag återigen

då var nästan hela söndagen borta också, och jag har varit lat och inte pluggat ett endaste dugg som jag borde! ajaj. var ut och åt för ett tag sedan, kinamat, vem tackar nej till det?! ;o mumssss.

jag ska åtminstone hinna träna lite idag innan läggdags och sedan kolla två program, wipeout och sanningens ögonblick. sanningens ögonblick är en aning sjukt men roligt att se när folk är så dumma så de är med på sånna där sjuka program.

nåväl, hörs. ha en bra kväll!



haha titta, en trött caroline kan resultera till näbbmuskort, enjoy it!


melodifestivalen 2009

hahahah seriöst?!
sveriges befolkning måste vara överbefolkat med sådana som älskar opera/ (ingen aning alls om vad man sjunger), dock så är inte jag en av dom. och har ni tänkt på att vi måste kvala för att ens komma med i eurovision? nja, tveksamt om vi ens gör det.




nationella

haha, försovarN, njet. jag hade viljan att sova riktigt länge idag, hade dock bara tjugo minuter på mig att fixa och ta mig till skolan, hade verkligen ingen lust. när jag kommer dit är jag helt förberedd på vanliga lektioner, men det visade sig att vi hade nationellt prov i engelska, som jag heeeelt hade glömt bort! det varade från 08.00 till 11.30, suck! och det gick ju inte bäst om man säger så, väntar och ser..

jag tror mina muskler i mitten fingret (aaa), börjar stärka sig nu när jag har dragit åt hårt med tejp på pekfingret, i och med att jag har fått ont i mitt stukade finger ;< ajaj.

ikväll blir det uppsala med bästa, bliver bra kväll det här. hoppas ni får det lika bra, puss <3



kände för att vara rosa idag! har bara hängt i garderoben och sett fin ut, utan använding. finns på gina tricot, tror jag? den borde göra, om den inte är slut.
uppsatt i 'bulle'.

baddag

som sagt, bad med skola idag. och jag tror detta är otursplatsen för marre, hon slog ut sin tand för .... tredje gången? inte tredje gången på badet men sist med skolan så lyckades hon svimma också, otur kallas det! fyy..

annars var det hellugnt, stannade kvar och 'hängde' på stan ett tag så att säga, hittade nog världens bästa rengörings grej för mitt ansikte. "för torr och känslig hud", mums så mjuk man blev ;d håhå



där är då niveatuben som ger bra resultat! 49kr på kicks, värt!

bra dag?

hej folk!
dagen har bestått av skola, gävle och valbo! tänk om man kunde få allt man tyckte skulle passa in hemma hos sig eller på sig, då skulle mitt rum inte gå att komma in i! eller så skulle det vara nytt hela tiden, jag är så beroende av nytt hela tiden.t ror inte bara jag är det faktiskt.

jag skaffade mig iallafall en ny halsduk idag, vilket var ett jäkla kap, bara 24 kronor på MQ, höll jag på smälla av eller?



och där är halsduken! grymt nöjd med den iallafall, eftersom den kostat 249kr från början :D
natti!


seeeeg

imorse då, sovmorgon. dubbel sovmorgon, rätt chill ;d syslöjd - sitta. mattelektion - räkna fem tal. och så fortsatte dagen lika segt ungefär. så otroligt seg vecka. men torsdag åker vi till uppsala, och badar, HAHA! jajo ;d

det snöar som om det vore i mitten av januari, är så less på snö. kanske ni har hört många gånger här nu? men så är läget.. och jag vill bara ha våååår nu!

och förra inlägget var ju mattias som skrev, haha!
ha en bra kväll <3



sol, sand, och boll. där har ni det!

godkväll folk!

godkväll folk!
nu har jag hunnit med ett och annat, nämligen städat, hjälp mor med sysslor, tränat, men dock inte pluggat!

tänkte tipsa er om ett intressant program som börjar 20.00 ikväll, premiär för wipeout! någon som sett på reklamen? ser grymt roligt ut med en sån där krävande 'hinderbana'

tjuvkika här!


cause tonight im gonna take you higher

cause tonight im gonna take you higher... (8)
STAR PILOTS!


det var nyss fredag?
nu är det söndag återigen, varje vecka är det söndag dock. och lite nytta har jag kommit att göra, och plugga ska det göras. religion, kanske inte har den bredaste kunskapen där så därför lite hårdplugg! har ni också mycket läxor/prov?

tur att jag är på så pass bra humör så jag blir på städhumör också, för nu är det städat och fint, och plugga känns inte lika tungt som vanligt. hörs mera under dagen, ha en bra dag annars!



och ja, jag hade faktiskt också långt hår förut, men nu är det kort!
puss

sliten?

HAHA! jani, sliten var ordet. nu har jag sovit i två omgångar, först två timmar, och sedan yttligare två timmar. lagom sliten efter en hård vecka i skolan? jora!

hm, fredag ja. en hård vecka, men som nu är över. har ni också haft en tung vecka?
prov och liknande har det varit gott om, men uppnådde bra resultat på uppsats och hoppas likaså på de andra!

nu ska jag ta mig härifrån datorn faktiskt, och se på tv eller något liknande. dator och sova, nein, ändring.

natti <3


2009-03-05

en torsdag avklarad också. och ett engelskaprov gjort, åtminstone del 1, gick bättre än förväntat, i och med att jag pluggat så otrolig lite. imorgon är det del 2, ska se till att plugga hårdare idag!

snart ska jag rusa över till amanda och se hockey och skratta arslet av mig, haha!

hoppas ni haft en bra dag, och ha en fortsatt bra kväll! <3



haha, vi var ett sött volleyboll lag för några år sedan, detta kort taget 2005, söta ;d
kristin, marina, felice, jag!
överst har vi tränarna mia, och jenny :D
dom där tidiga mornarna på helgerna, upp för att tagga och dricka vatten, och sedan nån timmes bilresa. tagga till innan match, och körde allt vi hade! så grymt kul, ;d

7 sanningar

Jag blev utmanad av agnes!

1. Jag har ganska stort utrymme av fantasi, i homorotiska situationer.
2. Jag får nästan alltid ångest och vill göra allt ett steg bättre.
3. Bloggen brukar gå före mitt pluggande, vilket det gör precis exakt just nu.
4. Jag vill helst av allt ha vår nu, och börja träna.
5. Tycker att dans är det bästa som finns, nästintill. ni borde prova
6. Är beroende av tuggummi, och tuggar minst fem st om dagen.
7. Jag har massor att göra egentligen, men låter tiden gå till datorn.

håhå, mycket bra tidsfördriv men också roligt, hoppas ni tycker det är lika roligt, haha!


03-04

yeaa, kemiprov idag då, det gick nog... (N) tumme ner. kan ju hoppas att man uppnår ett g åtminstone, jag är så laaaat. engelskaprov del 1 imorgon, hmm. aja, nog pratat om skola. vädret med dessutom, måste bara säga att aaaaaah less på äckelväder. ge mig vårvårvår

haka på marre hemåt, slappt, jovisst! och har fått ett återbesök av marre nu, vi skrattar luften ur oss. hahaa, borde plugga ;< nej men nej. hööööörs! ♦

grattis till myyy idag! <3



jag saknar beach (skol) DM i uppsala! vattenkrig och hårt spel, och sommmmmmmar! mums, dock gjorde man några tabbar i direkttv, haha fintfint.

stressad!

ibland är min mor alldeles för snäll men samtidigt också väldigt rättvis, jag sände iväg ett sms i stilen 'mycket att göra, sjukanmäl mig?' haha! jag har kemiprov imorgon, som jag inte ens hunnit kolla på, massa nya sidor som jag tydligen blivit medlem på, skickas mail som satan, och ja, mitt liv står på spel just nu. stressande, men detta ska jag ta igen idag! och om det är långdragna väntetider på svar på kommentarerna så är det bara så, det är såhär att vara 15 år, snart 16... skola, sista terminen att få betyg, ja ni förstår!

så nu ska jag göra lite nytta, så hörs vi ikväll om inte annat, ska också till bästa och fira hennes födelsedag som var igår <3

sen så tycker jag att det har varit ett jäkla tjat om den där miljön, och sen så går gävleorten konsumsaffär och väljer arla mjölk när de har produkter alldeles i närheten. läs om detta HÄR


och detta beslut var inte mer än rätt, frågan som ställdes på arbetarbladet. dock kommer det inte att göra någon skillnad..

bra måndag

sådär, fullspäckad dag kan man säga!
och vilken grymt bra dag det har varit, trots att det varit måndag, otroligt :D
var väl lagom trött imorse, men tog mig upp. och sista lektion idrott, och det är då den roligaste idrottslektionen kan jag lova, dans (!!) ååååh :) håhå.

amanda kom hit, for iväg och köpte present åt marina <-- (kika blogg) som fyllde hela 16 år idag! och sarah som också fyllde 16 år idag, grattisgrattis! <3

två hela sidor med kommentarer, blir otroligt glad! men besviken på mig att jag inte tagit mig tiden till bloggen så mycket idag, så det får bli imorgon helt enkelt. puss!

 

grattis på dom!

uttråkad?

jag är hyffsat uttråkad, jag har massa klubbor som jag köpte till helgen, jag kan inte sluta äta. haha! kanske borde jag gå på promenad, plugga mer, eller städa? allt känns helt slappt, händerna rakt ner i backen och huvudet på sne. någon som vet något bra program på tv ikväll?



dom där klubborna alltså, hah.
godnatt för idag!

2009-03-01

godmorgon folk!
vasaloppet, vem kollade inte vasaloppet? om det är räcka upp handen grejen såå *räcker upp handen*, håhå. jag såg iaf vem som gick i mål! daniel tynell tog kransen, grattisgrattis! oskar swärd tror jag var näste segrare?

hur som helst så ska jag plugga idag, mums va? neiiin, jag vill ha påsklov!

första mars idag också, ny månad, nya tag, eller?
ha en bra dag!


RSS 2.0