födelsedag

då var födelsedagen i stort sätt över då!
taaack till alla som har grattat, och alla saaaker :)) kanondag!

den slutade satans bra därmed, marina & jag drog ner till beachplan och tränade. vi lessnade för alla knott som skulle bita sönder oss, så vi var påväg där ifrån men hann inte långt innan de på andra planen fråga om vi ville vara med så de fick något spel någon gång ;d haha, så nu sitter jag här och river sönder hela kroppen känns de som. christoffer ringde också och grattade (?) jag tror han gjorde det iaf, den där träsk täckningen kan dom ju kasta åt skogen :D heheh! nej men trevliigt vare visste!

jag bara älskar det här vädret, fortsätt såhär till nästa helg för då drar vi på äventyr :DDD



detta är vad jag fått hitills, inte hunnit träffa alla än ;d
parfymen, jag bara ääääääälskar den!

FÖDELSEDAG!

IDAG FYLLER JAG ÅÅÅÅR! :) hihihi,sweeeet sixteen!



jävla skit födelsedag

är det såhär dagen före man fyller år ska se ut? är det alltid såhär mina födelsedagar ska se ut? snälla ge mig en bra födelsedag. nu orkar jag inte mer. fyfan. att inte ens få träffa alla när man fyller år. att bara ligga och grina till ögonen sväller upp som meloner. jävla alkohol.

stresstrött

vilken dag, vilken dag. drog till skolan skaplig tid, slutade, drog iväg på träning, och där börjar det jobbiga. losade allt allt allt. uuh, arg. hatar att losa, finns inge värre. aja, nog om de. länge nog när vi hade spelat färdigt märkte jag att jag hade cirka 20 min på mig att ta mig hem, duscha osv. nåja, jag hann med några ynka minuter. vi var nämligen till gävle på realese party, hur kul som helst! och nu är jag trött som satan, märks? jodå. pussnatt



puss på oss.

glaaaaaaaad

ibland ler jag lika högt som ett höghus står, där ligger mina mungipor nu, observera att jag höjde mungiporna nu för att minnas att det hette mungipor! hahah. jag är så glad så jag spricker. jag har gjort färdigt alla mina tre uppsatser, mitt humör har gått från botten och rakt upp i krysset! jag älskar den här känslan. så därför kan jag göra i princip vad jag vill nu, tänkte köra lite situps, sen koregrafi en stund, och jag lär väl städa en hel del.

jag köpte en ny tröja idag, min nya levnadströja, nu är det du & jag tröjan!



jag är sådär glad, okejrå, en ynka lite lite mer dåå! men ni ser, det ligger skräp här och där på mitt golv, mor beskrev det med ett ganska bra ord, bedrövligt.

skitdag

varning för klagande!

satan vilket väder det är, det har regnat i stort sätt sen jag klev utanför dörren till jag kom in, vilket var för exakt 8 minuter sen, klart jag sitter här.. jajo. fy satan, jag är verkligen inte på humör, vet faktiskt inte vad det beor på, kanske vädret, who knows. menmen, så fort man kom innanför dörren blev det tjaffs så vem orkar vara i närheten av tjaffset då. och nu ska jag göra färdigt mina tre uppsatser som ska vara inne imorgon, woho vilken kväll, jag ljublar.

jag hatar den här dagen.



jag & josephine, eller josephine & jag blir det väl ändå. varför har vi inte denna relation som vi hade då? ja jag säger då det var folk kan glida ifrån varandra, tänk om man var liten igen, så lätt allt var.



09-05-27

huhuhu vilken halvbra dag! jag kan inte säga att den har varit kanon men den har varit bra :D nog med att jag har skrivit sms hela dagen med c, som jag gör väldigt ofta och som är väldigt bra har jag faktiskt hunnit vara och kolla på fotboll, sarah övnignskörde, duktig brud, kör lite för sakta, kunde hålla lite mer på gasen ;)) menmen, nu är jag hemma, har hoppat runt på de där jäkla kryckorna hela dagen, och samma visa blir det imorgon. huhu, men imorgon har vi sovmorgon, åååååååh :)) nu är jag glad! så nu ska jag deppa sönder i mina uppsatser!

ha en skiiiitbra fortsatt kväll :D
pussss!



stekarna på högsta nivå! (y)

träääääääna

imorse hade jag & christoffer bestämt att vi skulle ta en ledig dag idag,eller snarare... vi bestämde det inatt! sen så skickar han ett sms att han ska gå till skolan, självklart hoppar ju jag upp ur sängen då jag också, för vem vill ligga själv hemma och ingen som är social :( så om det inte vore för han hade jag inte kommit till skolan, och i skolan var det effektivt plugg, inte ofta det händer! snart färdig med uppsatsen :DD

och sen for jag på träning, felice & marina kom runt mig, härliga brudar må jag säga! härifrån fortsatte vi till beachplan där hampus, josef, johannes, tommy och emil befann sig. felice & jag stod till en början och "prata skit", treeeeeeeeevligt, jojo! spelet sattes igång, och jag skulle skjuta med foten när jag skulle ta bollen, detta hände tre gånger, men sista gången vred stortån till sig och därmed är jag kryckan nu :( buuhuhu
men jag älskar beachplan, jag älskar personerna, jag älskar allt. "empe, är du taggad?"
jag älskar att träna, puss.




stockholm!

tjabbatjena!
gårdagen vistades i huvudstaden med klassen :D lagom roligt. vi spenderade våra första två timmar på riksdagen, otrevligt folk som jobbade där, så börja inte där om du är trevlig, usch vilket ställe. det sög. jojo. sen fortsatte vi på stan, jag köpte en ring, örhängen (ROSA :)))) ) , och ett linne. vi stekte mest på stan om man säger så! sedan var det någon slags film på tekniska museét, haha gungande stolar och luftsprut i ansiktet, ganska värdelöst.

nåja, ett par bilder togs vid tillfället helt klart, jag heter ju caroline?







sådääär! undrar varför jag är så extremt snygg då?:D buhuhuhu!
det var trevligt och på torsdag får vi sovmorgon till nio och sen drar vi iväg till uppsala med klassen, hur stek får det bli? :))
pusssss!

natt kväll & dag kallas det

hahahha! nu ska jag berätta om min & marinas sjukt roliga kväll natt morgon och lunchtid. det kan bli långt, men för dom som vill läsa... enjoy! vi är ju väldigt sjuka med varandra, och gör i princip vad som helst.
marina själv tog sig hit till mig igår, (bilder kommer väldigt ofta, för att förmedla en bättre känsla!)  vi satt och msn lanade lite, och lite spel åsårå.


mitt rum såg ut som ett bombnedslag och jag hade inte orken att städa, så vi gegga ner det ännu mer.
vi satt vid datorn till ungefär fem imorse, vi var så övertrötta att vi blev pigga, så ja... varför sova när vi kan gibba lite extra, när det ändå snart är morgon.. dåååååå kom jag med den smarta idén att vi ska vara uppe exakt hela natten & morgonen och inte sova förrän som idag då, ikväll. och dela ut reklam klockan åtta imorse, dock åkte vi sju, men det var ju ett helvete, vi kom ju aldrig någon vart, jag satt fanimig på gatan och skrattade, och flabbade så jag dog näst intill. jag var ju verkligen på prathumör, så jag slog en pling till eriks mobil, och ja klart han svarade! dock väckte jag honom, men vafan, klockan var ju halv nio, upp och hoppa sa jag! :D jag hade visst ringt en hel del under den här natten, och många hade blivit sura, stackarsssss :]]]]
nåja, marina somna till i fem minuter imorse, men då kasta jag en kudde på henne i ansiktet och sa "kliv upp nu för fan!"


då reste hon sig upp ur sängen & såg på mig med hulkenögon. men när hon väl satt på sig strumporna tog vi fart ut!



och så var vi igång med den där satans reklamen, efter det här kortet kunde jag knappt bärga mig själv, benen vek sig i kors nästan och skrattet svämmade ur min mun. var vi trötta? lite grann



ja då kör vi då bby! det gick ju hur bra som helst, förutom att det tog två timmar, satans förbannades jobbiga papper, jag svor ofta.



och sedan var det äntligen dags att fara hem, jag fick en smart idé att jag skulle sätta mig i reklamvagnen när hon drog mig, det var som i barnprogrammet brum, hur kul som helst. hhahaha! vi körde varandra i den där ända hem, och jag har nnog 7 filmer på det, kommer läggas upp på youtube :D mahahah, fan va sjuka vi är, men vadå, vi är trött. jag är väldigt trött när jag skriver detta därmed, jag skulle kunna somna rakt upp & ner på detta tangentbord nu som står i sängen, mmmm säng! men inte då, nu ska jag hoppa in i duschen och vidare till kusin som fyller år, blir en hård dag, men vilka magmuskler!



sedan chillade vi ett tag vid bänkarna rå, och väntade på träning, men jag ork int så jag åkte heeeem, funderar på om jak ska sova, vore skönt. förbannat trött

imorgon stockholm med klassen, kommer jag vara sliten? liiite




övertrött?

heheeheh marina och jag är övertrött, klockan är 04;47, undrar om vi ska sova? näääääää! kul att jag kommer se ut som en sliten vitlök imorgon när jag ska till min kusin och fira honom, woho. sömn är nog vad som behövs, men inte vad som önskas. solen lyser in genom fönstret, skulle va grymmt med en morgonpromenad, det blir nog så, jajo! pusss och sånt dära. =D



pfffffft, skrattas gör det iaf. några samtal här & där! ;d flum..

senkväll

varför får jag sådan sjuk ångest?
ska jag skriva? ska jag inte skriva?
näää. eller jo, nej. eller? jo. nej.. eller jo.
vafan tycker och tänker ens du?
varför känns alls så fruktansvärt jobbigt, förr var allt bäst.

dessutom suger det att vara olyckligt kär, dra.

fuck, ångest är värsta som finns. men nog om sånt skit. jag sitter för tillfället på tre kuddar under rumpan på golvet! ;d och mitt sällskap ligger i sängen bredvid mig. har suttit och kollat igenom i stort sätt hela datorn som m hade med sig, så nu tänkte jag bjuda på bilder.





bild 1; förra sommaren, wöööh <3
bild 2; skriller i vintras ;d mums
bild 3; måste vart i slutet på förra sommaren! emmie jag å marre, slitna brudar.

blev några få bilder, nu har jag skapligt ont i rumpan så nu ska jag hoppa upp härifrån!
puss & godnatt

sjuksjukaresjukast

nu tänkte jag slänga in ett snabbt inlägg här, kanske ett tråkigt sådant. jag har feber i åttonde dagen nu, vad är det för fel? har känt mig matt och hängig nu i en vecka & en dag, vilket har resulterat till att jag inte gjort mycket alls. värdelöst!

igår var jag iaf in till stan en sväng, vilket kanske inte var så lätt, gå runt och svettas och plötsligt börja frysa som en tok.. men det blev vilket fall en bh, och jag glömde givetvis min plånbok hemma som jag alltid gör när mor och jag åker till stan, men vad göör de? (a) sen haffsade hon ur en 500-lapp ur plånboken och gav mig så jag kunde gå in och köpa ett par skor som jag ville ha till skolavslutningen, 1dm klack, det ska nog gå! (y)
ha en bra dá!



där är dom ja! det var till och med 10,50cm i klackhöjd, skapligt! :D

SÄLLSKAPSSJUK

jag vet inte varför jag är uppe såhär sent. eller jo på sätt & vis! min vän marina har just varit här och varit social med mig, jag kanske inte var så fruktansvärt social men rart att jag får sällskap när jag är sjuk! också sällskapssjuk (a) men jag borde verkligen hoppa i säng nu med tanke på att vi far till valbo imorgon och shoppar! (ja, ni hörde rätt ;o shoppa, iiiiigen) (a). mor är bra hon!

ja, så jag antar att det är läggdags nu när jag ska upp till nio tiden imorgon, så puss & godnatt!



haha så söööta vi var (a)
detta var nog första cupen för oss skulle jag tro. man saknar ju tiderna <3


less

har väl ingenting att tillägga som jag redan sagt om min sjuka, jag är fortfarande sjuk, vem kunde ana annat..
ligger för tillfället i sängen och lirar en massa spel mot mattias, tur att han är social!

datorn och tv;n, min dag.
kul att det är fint väder ute
hej.

sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk

förbannades helvetes jävla bakterier!!!!!!!!! åh, så sjukt trött på att vara sjuk nu. skulle kunna spy ut massa ord över hur less jag är på det, men då blir det så jobbigt att läsa, att ens orka ta igenom sig den här texten får man ju huvudvärk av. men halsmandlarna är stora som apelsiner, snoret rinner som vatten, och en halvtimme efter helt igentäppt, därmed nässpray. kroppen värker så jag vet inte vad, därmed alvedon. mitt liv; nässpray & alvedon. wohooooo (y)

jaja, en bra sak är iaf att jag har ny design och den har snyggisela fixerat, bug & bock! :D

nu ska jag umgås med mig själv, alldeles själv. ingen hemma, bara glassen och jag, mums.

vad har jag nu gjort?
hör av dig.


¨

vilken spelning, viket drag - lycka

dont worry be hippie!

huhu, de där bakterierna som har bosatt mig i sin kropp vill inte försvinna i första taget. så därmed är jag hemma från skolan idag, och jag klagar verkligen inte på att få vara hemma när marina ljudade upp för mig igår vilka lektioner vi skulle ha idag, sååå jag klarar mig nog i sängen!

kan nog erkänna att jag har det liite tråkigt, man blir så galet rastlös, så jag springer runt här hemma som en yrhöna. snyter mig gör jag minst var femte minut, äter, dricker, dricker osv. men nu när jag ändå vistas här alldeles just framför den här datorskärmen och mina fingrar på tangentbordet så kan jag visa er några spexfoton från igår med klassen!



hela klassen, hippietema!



dont worry be hippie!



kristin jag & marina! hippiepower -



och slutligen ett kort på miiiiig, hippiecarråå
DONT WORRY BE HIPPIE!


svar på frågestund!

SVAR TILL FRÅGESTUNDEN!

Vilken är en av de dummaste frågorna du vet?
oj, svår fråga. dum och dum fråga, det kommer jag faktiskt inte på någon! men en fråga som jag har riktigt svårt för att svara på är "vad önskar du dig i present/julklapp?" haha! det blir alltid något i stil med "ööhm, presentkort, pengar.."

vad fick dig att börja blogga? :]
ja, vad fick egentligen mig att börja blogga? det var nog det att jag läste på många andras bloggar, och ville själv börja skriva om mina dagar, första månaderna hade jag nog kanske 5 unika besökare, haha. men nu har det nästan blivit ett beroende, fast det är ju självklart roligt!

Jag undrar när du kommer och hälsar på i Östhammar!! ;)
haha, från min kära släkting är detta postat. och då svarar jag så mycket som; nääär som helst! snart sommarlov, så då förmodar jag att jag flyger över ett par gånger!

hur lång är du?
åhå, det var ett tag sen jag mätte mig. men vad kan man tippa på.. 173cm på ett ungefär, sist jag mätte mig var jag 172,5!

favorit ämne i skolan?
idrott, helt klart! gillar att röra på mig, inte sitta på en stol rakt upp & ner och läsa historia osv.. fuu!

om du fick dejta en kändis vem skulle det då vara?
hm, en kändis, känns som de flesta av dom är falska, det ska vara real! men om jag fick välja... cristiano ronaldo! tänka sig att leva sådär rikt och i ett übersnyggt hus!

bästa sången?
swingfly - touch and go! det ändras dock väldigt ofta, och lyssnar väldigt varierande.

Hur sköter du din hälsa?:)
den sköts emellanåt väldigt hårt, men ligger på latsida ofta också. det är lite så att mitt knä påverkar min hälsa också, att jag inte kan ta ut alltför mycket. just nu har jag uppehåll från dansen men börjar i höst igen, och tränar förmodligen 2-3 gånger i veckan!

vad är dina planer för framtiden?
hm, planer och planer. jag har nog för mesta dels drömmar, haha! men jobba i en sportaffär, eller modeaffär, och träna ofta är nog hur min framtid borde se ut som det ser ut nu.


vad fick dej att börja blogga? =)
svar finns ovan!


Vad skulle du ha på dig på din första dejt ? ;d
åhå, dejter! hmmm.. jag har aldrig varit på riktig dejt faktiskt? ;o men det blir nog jeans och en snygg tröja!

-hur ska din dröm kille vara?
han ska bry sig (!!!!), omtänksam, snäll ofc, snygg.
men jag är nog inte riktigt för "drömkillar", eftersom de visar sig aldrig, ingen är perfekt så att säga. men han ska behandla en på ett speciellt sätt, så man känner sig trygg!

-vad är det första du faller för hos en grabb?
oj, det är nog på det sättet han behandlar en. är glad av sig och ser bra ut!

-vad vill du bli när du blir "stor"?
som ovan, jobba i en sportbutik, eller modeaffär.

-bästa tv-program?
bästa serie är iaf one three hill!

-säg en film du gillar
step up, hundtricket. åh, finns ju hur många bra filmer som helst!

-hur mycket pengar spenderar du på kläder varje månad? :D
haha, jag åker till stan vääääldigt ofta, nu på sista tiden har det blivit FÖR ofta. men det varierar faktiskt från månad till månad, men barnbidraget går åt varje månad iaf! 15 kr på kontot nu, woho! :D tur att det är löning imorgon!


hejigen



yes, exakt sådär har jag gått klädd nu från i lördags, finns ju lite fördelar med att vara sjuk ibland också :))
idag var jag till stan och köpte min efterlängtade jeansjacka och ett hårband till spexfotot imorgon, grrrr så hett det kommer bli, mums ja! haha ;d
nu ska jag krypa till sängs,

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN (!!!!)



frågestund!


yes, frågestund! överraska mig med en masssssssa frågor! frågestunden håller på till tisdag kl.19!
fråååga på :)))) alla får fråga, anonyma som namn, namn som anonyma!


rastlös

okej, andra inlägget för idag. ni undrar säkert om jag är rastlös. då svarar jag; jaaaaaaaaaaaaaaa! min dag har sett ut följande; klev upp ur sängen, dator, äta, tog ett bad, dator, tv, dator, soffan, dator. fast en annan bra sak jag har hunnit med också, är att fota! ohja. dock var det på vatten, hur många gånger om kan man inte fota vattendroppar osv? aldrig samma resultat, det är det som är kul. fast jag skulle vilja gå ut & fota, men först och främst bli frisk....
ni får gärna sända ett litet sms, så skiner jag nog upp som en sol.




där är två av bilderna!
peace.

sjuk, och åter sjuk.

neeeej, sån där lång sjuka orkar jag inte med nu. har nog snart stoppat i mig alla vitaminer som finns, och svalt en hel del alvedon. bara acceptera att bakterien vill hålla i sig ;< blir förmodligen en hemmadag imorgon, men på tisdag måste jag till skolan tråkigt nog. och det är ju kortvecka nu, alltså, vi går bara tre dagar, hur skönt som helst. kanske inte lika skönt om jag ska vara sjuk hela veckan? suck.

nog om klagande. mor har åkt bort, till gammelmormor, ville så gärna följa men nej, kroppen säger verkligen ifrån. så jag tror jag ska gå till frysen och hämta glasspaketet och gröpa ur lite glass i en skåål och lägga mig i soffan.
ha en bra dag, homies.



bild lånad från lookbook.nu
mucho snigg style. tror jag ska ta och göra ett par fina hål i mina jeans någon dag, vet ni vilken metod man får bästa resultat av?
pusss!

förkylning

huhu, nu har kroppen fått i sig en skaplig bakterie. har nämligen blivit förkyld, halsen värker, fötterna är is, kroppen har noll ork till nånting. ohja, vad jag klagar! det är dock inte så illa att jag måste ligga i sängen hela dagen, nejnej, det är ju lördag för fasiken! så nu ska jag ta ett hett bad, och skära upp några apelsinbitar, mmmm.



bild lånad från lookbook.nu.
hur snygg får man bli? långa ben, upphöjda ett par centimeter till med de übersnygga klackskorna, så enkelt klätt men ändå så snyggt. (y)


uppsala-dagar!



min käre gammelmormor får stå för första bilden, eftersom hon är den absolut bästa på hela jorden, alla lägen, jag älskar dig <3


outfit för idag rå, skor från 'din sko'.
tights kappahl
långt linne gina tricot
randig tröja gina tricot
jacka H&M!


de älskade skorna (!!)
jaaa, det har blivit en hel del uppsala för min del. tre dagar i sträck nu! men jag klagar då inte. idag besökte m & jag nya skolan som vi kommer börja på i höst, vi fick datorväska och sedan kikade vi runt ett tag och därefter köpte vi oss en glass och satte oss nere vid ån, emil kom och gjorde sällskap också.
nu har ni fått lite uppdatering, internet har inte varit på sin bästa sida nu den här sista tiden, men det ´nu är uppdateringen som vanligt igen förhoppningsvis!

höörs! som christoffer skulle sagt, 'simma lugnt' , pusss!

uppsala

wööh, vad mycket uppsala det blir för min del denna vecka. igår uppsala, inhandlade dock inte mycket, men nagellack och armband! idag uppsala återigen, vart dock inget alls handlat idag, men sarah fick endel köpt. på fredag blir det uppsala igen, förmodligen inrikta på att kolla på en balklänning, men främst på skor & en übersnigg jeansjacka! :)))

mitt internet på min dator är fortfarande käässt, så det blir inga nya bilder på ett tag soooooo, enjoy the text (a)
pusssssssssssss!



nationellt prov ; kemi

puh, nu har vi precis haft nationella delprov A i KEMI, kemi kemi kemi av alla no ämnen ;oo fuuu, taskigt! menmen, det gick väl hyffsat om jag får säga det själv, men planeringen över labben gick åt skogen, kuggade totalt. nog om det! sitter för tillfället vid datorn då, jajo, inte så svårt att lista ut kanske. vart nämligen klar hela 60 minuter före innan det egentligen skulle vara klarskrivet. redovisning i engelska när jag begett mig tillbaka till skolan, gillas inte.

snabb uppdatering för hur min morgon hunnit se ut än så länge!
ha en bra dag homies.

det var som ett hus löft ifrån mina axlar, tack.
för den du är.






så snäll som jag är bjuder jag på våra übersnygga bilder till skolprojektet, fotokollaget.
tagna med Nikon D40, och endel redigering i photoshop CS3!
enjoy!

så fruktansvärt irriterad men otroligt glad i kroppen.

när jag är i skolan dimper veckorevyn ner i min brevlåda, och när jag kommer hem möts jag av den underbara tidningen som jag får ägna min tid åt att läsa en sisådär en timme i soffan med glass i en skål! bra start på måndag må jag säga. arghet och sorgen sitter sådär lite tungt i kroppen, och har gått och irriterat mig på det hela dagen, bara försvinn från mitt huvud........!
sitter för tillfället och ger ifrån mig extremt ful kråkig sång ur min mun, men roligt är det, tur att det bara är jag som hör! tiden efter skolan är nog bäst trots allt, att få vara hemma själv, bara vara med sig själv. underbart

nu ska jag fylla min skål med choklad & vaniljglass och slå upp veckorevyn, som alltid har en massa aatt bjuda på!
hoppas ni har en bra dag, måndag idag ju, puss.



du är precis som alla andra, sa jag inte det? jo just det.





sommaren 07 - hur man såg ut, tur att man ändras med tiden! hihi


misslyckande.

eftermiddagen och kvällen har ägnats åt flera liter vatten forsandes ur ögonen, nästintill.
sparade sms - raderade. tankar om att du var något speciellt - lögn. aldrig mer ska jag ens tänka tanken. lika hela högen.
tack o hej.
internet är sådär halvbra, och jag orkar inte slösa min tid att sitta här.
ett nytt liv? jotack.

kärlek, kärlekstankar, haha vad fan?


träna är livet

TRÄNIIIING i 3,5 timmar! något som gillas? jaaaaaaaaaa!
systrarna blom kom och drog med till träning, klockslag; 17.00. körde ett tag med brudarna, grabbarna körde inne, så vi gick in ett tag och lirade lite, sen ut och sen in igen! sammanlagt 3,5 timmar, hur nice som helst ;d hehehe

jag längtar nästan till skolan imorgon. jag måste ha blivit hjärntvättad? nej men faktiskt, vi har tydligen temavecka, och imorgon ska vi sitta i aulan och lyssna om fördomar och invandrare, kan bli rätt intressant?



c... om du ändå kunde förståååå.

gr8

sådär ja, de va lite struligt att komma in på bloggen märkte jag, men nu så!

vädret är något som inte är på topp, igår öste det ner, och idag har det varit regn nästintill hela dagen ;< vad gör solen bakom molnen? men hörde att det skulle bli fint till helgen, tummen upp!
humöret är däremot något som är riktigt på topp! trots väder ska vi inte hänga läpp, det är ju snart sommarlov, och imorgon går vi bara två lektioner sen ska vi kolla film, och på fredag är hela dagen temadag, soooooooft eller?! JAAAA!

när mor kom hem åkte mungiporna upp i taket! en ny mobil, det var väl på tiden och välbehövligt! åååhja :))



där är nya kärleken!  : )))))))
vilken bra start på vecka, både måndag & tisdag bra, fortsätt så!
ha en bra kväll ;d

träning & fotboll

vädret fortsätter varmt, men har dock varit molnigt mestadels av dagen. så inget pressande i solen idag tyvärr. men istället hårdträning i 1 timme och 20 minuter! och därefter publik till två fotbollsmatcher, som varade i strömsberg. a-lag, och junior. kanon!

för tillfället sitter jag med någon smörja under ögonen som tydligen ska vara bra för bränna, det svider som satan iallafall. och benen svider, och inte på tal om bröstkorgen. men om jag skulle kunna trolla fram solen så det blev garanterad sol till imorgon skulle jag inte klaga det minsta. sommaa-a-a-ar!



<3

glassväder

satan i gatan vilket väder, det bara fortsätter att vara lika stekigt varmt som föregående dagar. hörde dock att det skulle bli regn imorgon, men det verkade lite skumt med tanke på hur vädret ser ut nu, inte ett moln i syne!
idag blev det fyra timmars sol, och jag kan lova att man blev brun! ännu brunare ; ] jag älskar sol, jaaaadå. tänk att det är sånt här väder och bara den andra maj, helt fantastiskt!



bildbevis att man faktiskt kan bli sådär brun på fyra timmar (!!)

igår var det premiär för mjukglass för i år också, gottt var det ja :D
glassväder kan man verkligen säga hörni.

snabb uppdatering

UNDERBART VÄDER?! JAAAAAAAAAAA
jag satt ute cirka två timmar i stekande sol, hade dock bikinin på mig, fick en skaplig bränna runt omkring, så därför tog jag av mig bikiniöverdelen, så nu är det bruna tuttar också :) haha, jajo. på två timmar ser jag redan ut som en afrikan, skapligt. håhååååå.
solen står kvar på sin höjd, och snart ska jag ut, ännu brunareeeee!

ha en bra kväll nu va <3

RSS 2.0