ruttet

vad gör man en lördagkväll som denna? ruttnar framför körslaget? ja, jag tror faktiskt det! ska kolla in mitt älskade bbrynäs också och se om dom lyckas ta stjärnorna hv! pussss

bästa

nu åker jag till gammelmormor - pusspuss

du

vissa dagar mår jag riktigt dåligt över att du blev den du blev mot mig, jag visste inte att det fanns i dig. jag tog det hårt, riktigt hårt.

svinizzz

TJALLALA VI ÄR SNYGGAST I VÄRLDEN!! !!!!!
39 graders feber tja





¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

marina & anton höll mig vaken alltför länge igår, och det resulterade till att jag vakna HALV FYRA idag, eller ja, sarah väckte mig då, jag blev stum av att se på klockan. då är man bra sjuk va.. med massa energi i kroppen städade jag rummet som såg...... förjävligt ut.

nåja, nu är sarah här. vi hostar ikapp kan man säga, mums.



suuuk

det gick några dagar, en vecka? jaja. en bloggcomeback med en bildbomb, enjoy.

lovvecka nu, och jag har spenderat mitt lov i soffan och sängen SJUUUK. sjuk vartenda lov, jajo. har ju inte direkt gjort mer än att legat inne, datorn, tvn. men imorgon ska jag umgås med bästa. och helgen bjuder förmodligen på en hel del också.
nu ska jag sooova, pusss.





blogg nerlagd

nu lägger jag ner bloggen för ett tag, känner inte alls för att skriva längre.. ångrar mig säkert om någon dag igen, men för tillfället är bloggen nerlagd.

.............................................

för en stund sen älskade jag livet mer än mig själv, nu avskyr jag båda.

huuumor

nu har jag ätit glass med kakao och banan :D mums. snart ska jag sooova, men först ska jag dö lite framför datorskärmen. har suttit och skrattat i säkert 15 minuter nu.



min humor är bäst, din är sämst

moooos

jobbig dag som slutade 16.15, ute ur skolan 16.16, sprang till tåget på tre minuter som idioter. mums, nu är det loooooov! ikväll ska jag skåda tv och imorgon blir det bowling, lördag filmoo med fina tjejer.

när jag kom hem var jag hungrig som ett djur, då jag inte hunnit ätit frukost imorse och matan bjöd inte på världens godaste mat. jag är väl medveten om att jag är sämst på att göra fler portioner mos än två. MEN jag var så hungrig och skulle ju laga mat åt mamma också (fick sen reda på att hon redan hade ätit), det gick åt helvete. då slängde jag snabbt ur det, och i med nytt, denna gång två portioner, gick det elle? neeee, så bilden nedan visar en arg HUNGRIG caroline.




konstaterade just att jag kan ej göra fler portioner än två.

fds

igår träffade jag efterlängtade elise på vägen hem, månader sen jag träffa skruttan. vi planerade en hel del, mums. och på lördag blir det filmkväll med saknade ronja och ett några fler därtill. höstlov, here we come

idag visade schemat två lektioner, som slutade till en. och det blev bara en redovisning (som gick bättre än väntat), och sen fick vi åka hem! skaaapligt. så nu har jag umgåtts med marka en stund, men hon for iväg och klippte håret, så nu ska jag kolla på ensam mamma söker!




suck, på dig.

'

fem saker du ser fram emot
höstlov
kiruna
julen
när jonte kommer hem
thailand

tre saker du behöver just nu
pengar
tjocka kläder
kram

tre personer du vill spendra mer tid med
sara & jenny
johanna j!
jonte

tre ställen du vill åka till
fjällen
grekland
thailand

tre saker du hatar
lögner
redovisningar
tidiga morgnar

fem saker du vill göra just nu
basta
umgås
ut och springa
skratta
sooova

plügg

dagarna ger mig verkligen tid till plugg, men jag gör något annat av tiden, blir som jobbigt sista dagen när alla läxor dränker en. men jag har pluggat färdigt allt för idag, nu går jag bara och gruvar mig inför redovisningen som är imorgon. men ett plus är att vi börjar kvart i elva! därpå datorkunskap, sen hem.

nu ska jag kura ner mig i sängen och titta på missade program..

njut av heta bilder.



mössjakt.

jag

jag mår bra, jag förstår ingenting av min läxa, jag gruvar mig för alla redovisningar, jag vill träna, jag slutar 11.20 imorgon, jag är trött, jag vill inte sova själv, jag ska kliva upp tidigare än vanligt imorgon, jag vill ha helg.

godnatt

sovasova

sovasovasova, dödödöd. sovit från 15.00 till 18.00, skapligt. känner mig sämre nu igen, kroppen värker. men ska kämpa mig igenom dagarna och stå över springning de kommande dagarna.... orkar enteeee, ska faktiskt ut & gå snart! klarar inte av att sitta inne hela tiden. men fööörst tv, 'vem kan slå philip och fredrik?'

kom och tänka på hur mycket jag saknar massa människor också, framförallt jonte! mina sysslingar sara & jenny, som jag inte har träffat på skiiiiiitlänge. amanda, som jag inte hinner träffa lika ofta som förr. sarah som jag inte har träffat på hela helgen.



amandadada ♥

tja

helger kan vara till för att vila, dock har mina nätter bara varat 6 timmar per natt, men det går, av goda skäl. sovade över hos antåån igår, jajemen.
idag blir det pluggagagagag, nästan så jag vill lägga mig och sova hela dagen........
men hejdåååå
ont i kroppen

dåligsömn

vilken dåååålig sömn man kan ha på en natt, slängde ihop datorn runt ett snåret, då jag gick in på toaletten och då började det forsa blod ur näsan. så kom väl i säng runt halv två. vid fyra tiden började flimmerhåren reta halsen så mycket så jag låg hostande i två timmar. så mycket sömn blev det inte...

hoppade upp vid elva, men for inte in till stan förrän 14.05, mötte martin och sedan fortsatte jag mot tåget. hann också få ner ett par tights och två tröjor i kassarna, några hundralappar fattigare.
iiiiiiimorgon blir det stockholm, yesyesyes




åh, jag är kär i låten.

natt

bara för man är ledig sitter man uppe länge, helt i onödan. eller denna gång var det faktiskt inte helt i onödan, anton var väldigt social och jag höll nog han vaken lite för länge, han som ska jobba imorgon.
fick mitt studiebidrag idag också, som har trasslat fram & tillbaka, men äntligen ramlade pengarna in på kontot, som redan imorgon kommer göras av med förmodligen, sedan blir det simning.

nu ska jag faktiskt sova, godnatt.




jag hoppas att du har det bra, trots att jag inte vet något. jag vet inget på flera dagar. allt jag önskar var att det var som vanligt, och då menar jag vanligt. synd att jag ska ta tag i saken, jag lägger det åt sidan denna gång. jag är trött på att vara jag

trött

precis ätit och nyss kommit hem från skolan, klockan slog precis 18.40. och nu ska jag bege mig ut för att springa, bara smälta maten lite..
föresten, skönt det är med helg, tycker ni inte? (a)





haha, den nya ica reklamen gör succé

17,00

sitter på småföretagande nu, genomgång. men vi sitter och spelar zebra tower :D maha, facebook <3 ne, koncentration nu. haft två timmars matte, och sedan tre timmars engelska. sen ääääntligen är det helg! när jag kommer hem ska jag springa, tagg va.


det är skönt när de tunga sakerna släpper som länge legat och nött, nu kan det bara bli sämre.

glad tjej


 

marina & sofia på g.

rdhdgn

tro det eller ej, men jag stack och simma igår efter de avklarade 4 kilometrarna, SKÖNT! nu ska det tränas satan, det kan jag lova. innan tåget kom, vilket var cirka 45 minuter kom emil och hämtade oss, och så gled vi runt, haha trevligt
dagen idag gick snabbt, en lektion - datorkunskap.
sedan begav jag mig ut på stan i väntan på utvecklingssamtalet som började 2,5 timme därefter. så jag spenderade cirka 40 minuter på stan tillsammans med jesper som också hade lång väntan, trevligt.
nu har jag suttit i ps och lekt med bilder, och visst är det kul, snart blir det ny design på bloggen kan jag lova.
nu ska jag kika på bonde söker fru :D püsss



förbjudet - tillåtet!


tisdag

skönt det är att sluta 11.20, man hinner med så mycket på en dag. gå i skolan, och sköta sina egna sysslor.
svenska lektion var komplicerad för de flesta, även mig. men jag tror jag har ett litet perspektiv över det hela och ska sätta igång och göra klart det nu snart, så jag slipper göra det i helgen. vi fikade på waynes coffee när vi slutat, emma, marina & jag for dit, mysigt.

efter skolan har jag; mötts av glädjande post, såsom vecko revyn - massa läsa! därefter plockat undan disken och plockat upp alla kläder som samlas på bara två dagar i mitt rum. och.... sprungit 4 km!!! klapp klapp på axeln, det var skönt. trots att jag hostar och pratar som en kråka for jag ut, men i ett lite lägre tempo. vilket fall som helst så är benen trötta och nu ska jag lägga mig och läsa min tidning.



varm choklad för min del, mums...



skitsnygg bild, en outfitbild kanske.



DET SNÖADE IGÅR!!!!!!!!!! VÄRT ♥




godnatt, nu ska jag vila


vavare

hahahh, mår så illa så jag kan spy. fina anledningar också som ni inte får ta del av, här sägs a men inte b.

blev störtsur igår när jag fick höra om läxan å bla bla, men att och pluggade till inatt, finte. vaknade kvart i tio idag, mådde sådära, stanna hemma. bäst så va. umgåtts med bästa resten av dagen, åkte in och hämta matteboken och hon följde med tåget hem. vi har ju inte riktigt tagit tag i plugget, men lär väl görat



kanske inte världens skönaste plats att plugga på, på golvet.

söndag

jag tvivlar på att jag beter mig vuxet när jag har ett hem för mig själv, allt dras fram och allt blir en enda röra. så den här dagen går åt till att städa.. söndag vetni, söndag...

plocka undan disken
byta sängkläder
plocka upp 1 meter klädhög från golvet
plocka upp alla saker
dammsuga

jag har bara gjort 2/5, så dags att sätta fart. ska belöna mig med våfflor när jag är färdig, oooch se på andra avenyn som jag har missat pga att jag var på hockey det tillfället.



klädhög

när man inte ids göra alla fina.


.,.,.

uppskattar väldigt mycket när usa-jonte kommer in på msn, det kan vipps vända från dåligt till bra.
s & jag sitter och äter chilnötter och dricker oboy och kollar på ensam mamma söker :) mysi. sedan blir det fotboll. visa kämparglöd nu sverige!!!

vetintevad

01.00 bussen igår för att sova borta, idag blir det sleepover här i och med att jag är själv hemma.
varit i hallen i två omgångar idag, först för volleyboll sen korpen innebandy, haha underhållande.

vad händer nurååå?
äh, får väl se.
hare fintva

tarzan

bacillerna verkar vilja försöka sig i min kropp, men det hindrar inte marina från att komma hit och 'plugga', hon må ha bra immunförsvar, och vara väldigt social när det gäller min sjuka. klagar gör jag inte. men jag kan inte säga att jag har varit speciellt duktig och åstadkommit mycket av mitt plugg, det spelades istället ett bilspel och sten, sax, påse på msn.
trots att bacillerna sprudlar i min kropp tar de inte ner min hjärna på jorden, taha vinst mot blomman

nu ska jag duscha, och sedan ut och käka. trevlig helg
sänd gärna sms, så kanske min fredagkväll blir roligare...



CAROLINE VS MARINA


mammas pojkar

Svensk realityserie från 2009. Avsnitt 1 av 10. De 32 tjejerna flyttar in i villan och väntar med spänning på mammornas ankomst. För att förberedda tjejerna har mammorna spelat in varsin videohälsning. Sen är det dags för tjejerna att få träffa de tre killarna, Christian Ideståhl, Tim Rydeström och Bobby Haddad.



haha sjukt program, men detta ska jag glo varje torsdag, för det är ju bara sjukt (kul) att titta på



en sjuk caroline.

sjööök

godmorgon (a) klockan slog precis 16.16, och jag har precis duschat av mig flottet som man får när man ligger en hel dag och snorar, hostar och rullar runt. så nu känner jag mig skapligt fräsch, mindre fräscht att jag spydde upp något som liknade en snorboll täckt av blod, mums? haha jag tror faktiskt inte ni vill se
christoffer har iallafall ringt och varit social, tur att någon vill prata med mig när jag är sjuk, men det var faktiskt jag som skulle vara social när telefonen ringde vid halv nio snåret, han tog nog över min socialitet, tur att jag inte behövde ha lika mycket mål i mun, taha.



klädseln för igåår var svinsexig, 2 par strumpor, mjukisbyxor, ett linne, en t-shirt, tjocktröja, halsduk.
mja, tro det eller ej, men trots alla kläder frös jag, och behöll allt på hela natten.


aaarjjj

fjärde (tredje) inlägget för idag, bloggstorm.
för några minuter sen kokade det i mitt huvud, jag blir så äckligt arg ibland, men jag hade faktiskt rätten att vara arg den här gången. sen går det skit på min affärsidé också, nå skitplugg som vi har... sen är jag sjuk, febern börjar krypa i min kropp och jag har ont överallt, allt är kanon, jag mår kanon! ne nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova flera veckor..



hv mössan smittade mig

jag älskar er

slänger in en liten omtanke (inte så liten heller), till mina vänner, de som står mig närmast, att ni är bäst i världen, jag vill aldrig förlora er. och ni vet mycket väl vilka ni är.


BRYNÄS

hockey igår, kom ju hem vid tolvslaget så blev ingen bloggning om det, men jag kan ju säga att det spreds av lycka när hv SLÄPPTE IN andra målet för brynäs! brynäs ledde länge med 1-0, men hv71 kvitterade och när period tre började lida mot sitt slut och det endast återstod 3 minuter kvar av matchen vinns matchen av brynäs med 2-1! dåååå var det skönt att stå i klacken!
äntligen vann brynäs, och soooom dom vann! säger dagens tidning, håller fullkomligt med. lekstuga brynäs, lekstuga :D
inlägget under publicerades precis, glömde göra det..




en hv mössa är väl ganska snyggt ändå? haha martino, nu får du inte tillbaka den (a)
det var så gott som fullsatt i hela arenan. gillare

aaaa

att stiga upp med en skön känsla i kroppen och hålla den hela dagen kan vara svårt, men att kunna upprätthålla den ända till eftermiddagen är skönt, och det ska hålla i sig hela kvällen, det ska jag om någon se till.

kom till skolan, då johannes slår på datorn och läser på progress "mohammed är hos tandläkaren!!!" eller vänta... (lyckan föll lite), "är det den sjätte idag?" " JAAAAAAAA", how nice? så vi fick kila hem på en gång, inställd lektion och tåget kom precis när jag och marka kom till station, flyt? nåja, ikväll blir det hockey, taggggggg satan!



emil samåkte med oss, trevliiigt

humor på carolines nivå

haha detta är faktiskt lite humor för mig, detta får mig att aldrig börja plugga fuuuuuuu! menhahahah nu ska jag fortsätta skratta... tjarrå



tja

dagarna går rätt snabbt och snart är det lov, tre veckor kvar. ge mig något fint den veckan?
det var lång dag, men kändes kortis, och den gick förbi fort.. arbetade lika intensivt som vanligt - ehehe kanske inte.
jag hoppas så in i norden att vi får dom där hockeybiljetterna till imorgon, skulle bli tokglad om något fixade sig som känns omöjligt, taha ge mig hockey, hähäh.
har just precis tryckt i mig två glassar, duktig ha? no låglaktos heller, så mår finfint snart vettu! lala
nu ska jag läsa pissies blogg :DD taha, och alla fjortisbloggar, det är underhållande!
och sen ska jag premiärkolla på svenska Hollywoodfruar, det verkar som man måste se det för att förstå? lets see..



kanske världens snyggaste skor :((

,.

hemmalaget förlorade seriepremiären med 3-0 mot jomala. synd, men bra spel.
nu blir det bänka soffan och kolla på ensam mamma söker.
godnatt

tiden läker inte alla sår, det märkte jag nu.



haha, tänk för att jag fick en bild på skygga emil också, taha.

tja

match

sov över hos p/w. cyklade hem, STORM. sitter och kikar idol nu ett tag, fram till kvart över tre, sen kilar jag ner till hallen med emiil och sarah. där ska det matchas.



haha sexig bild.
gammelmormor ♥
mitt håååååår, gilla?
hah
kul

tjarrå!

JAG ÄLSKAR ER

familjen persson/westerlund, världens bästa <3
nu ska jag och mamma åka till p/w.

allting kommer lösa sig mamma, jag älskar dig!

slingor

vad tror ni var grejen jag köpte igår på affären då.....?
hihi, lite svårt att veta kanske med tanke på att jag inte har nämnt det innan ;) men det var slingfärg!
sarah satte alltså i ljusa slingor på mig igår, vilket jag blev nöjd med.

resultat;





vi åt pizzzzzzzzza. rester till frukost - fet
ne, nu ska jag duscha - och göra inpackning!
och min mobil lär nog få vila idag, 260 sända sms för bara gårdagen såg jag...
men skicka mer än gärna ett sms, för jag låter ju inte bli att svara....

erik



buhuhu jag ryser, erik stjärna!
vad gör man ikväll?
jag ska iaf gå till affären och köpa en sak, vad får ni veta sen :D
seeeeeen blir det pizza, ohja.
tjarrå

simsim

åååh, skönt att soooova ut! en extra helgdag känns hur skönt som helst, dock måste jag ta tag i plugget... men först, simma! klockan är bara elva och jag har hunnit med en hel del nu här på morgonen. en av de många sakerna är att JAG ringde till telia och krångla, framsteg där må jag säga! ringde och frågade om de där krångelsmsen som aldrig kom, men det ändå drogs pengar, men det krävdes faktiskt mod (a) men nu är det fixxat :D
och nu ska jag fixa mig och iväg och simma!!!!

pussssssssva :)



världens snyggaste väska..

godnatt

förstår inte varför mitt liv är en berg & dalbana? jag är jag, och duger inte till någon. står fast där. livet är inte långt, och om det ska gå såhär dåligt genom hela livet så varför leva? ge lite lycka i livet, finns ju tamigfan inte mycket sådant känns det som..
kärlek har nog aldrig varit fint, kanske för en stund, men i själva verket, icke. jag är så trött på det.
men det är bara jag, det är bara jag.

vill bara blunda, är så trött, men varför sitter jag då här uppe? onödig tid skulle jag kalla det. så jag hade tänkt att sova nu, imorgon blir det simma, yesyesyes!



killtröjor, ett stort plus och ett rött hjärta till dom.




lång dag

galet lång dag. 09.25-17.00, men nu är det helg! :D är ju som sagt ledig på fredagar, men från min sida krävs det nog lite plugg imorgon dock.. så har tagit hem skoldatorn, blöö.
på rasten på matten sprang marka & jag upp och ner för trapporna, överskottsenergi (?).
filippa, davva & gänget fastnade i hissen, filippa svimmade ;/ stackarn. på tal om den där hissen så stannar den minst en gång i veckan.

nog om skolan, ikväll, eller snarare om fem minuter ska jag gå ut och gå med sarah!

ooooohjustja, jag var med i tidningen idag. alla har gått runt och sagt "åååh jag såg dig i tidningen", de får oftast bara till svar "m, toppen" jag säger verkligen itne vilken tidning det var, nej fy usch.

och jag tycker att efterlängtade jonte ska komma heeeeeeem! :( du har bara varit borta i två månader och det är åtta kvar? buhuhu. hoppas du har det bra i usa! men saknar dig här hemma..



vi missade bussen och marina tyckte det var übersurt!

RSS 2.0