sälen

jahaja. då åker jag uppåt i landet, till sälen på söndag! kan faktiskt inte bli bättre i detta läge. ska börja packa med en gång :).... spenderar några dagar där uppe och njuter av semester. men ikväll ska jag njuta lika mycket, mys på hög nivå.


nu hoppar jag in i duschen, sen sticker jag ut och umgås med malinamedlis. ja men då vet ni. simma lugnt!



felsms.com

"Till: Mamma
Sms: Kan inte du komma och hålla i kuken åt mig nu när jag ska kissa. Min läkare sa att jag inte får bära något tungt för ryggen.
Svar: Kan du inte bara ställa dig i duschen då och kissa. Jag jobbar om kan inte gå i från. Annars slutar jag vid 16.30 och kan hjälpa då.

lasse w

lars winnerbäck gjorde kvällen grym. en exalterad publik. dom där onda hälarna som nästan gjorde ögonen våta och några sekunder från att fälla några tårar var värda. sen blev det en skönhetssömn som hette duga till klockan ett på eftermiddagen idag.
nu ska jag äta mitt godis, varmrökt lax♥

imorgon kommer amandis. pusss


m.

jag saknar dig. jag saknar den där veckan vi tillbringade varje dag tillsammans. det kanske inte betydde så mycket då, men jag lever på dom dagarna nu. vi tappade varandra på vägen, men jag saknade dina sinnen. det har varit tungt och grått. jag är frusen än. när livet sköljde bort oss och vi glömde våra sinnen. jag vet vem jag är när jag är hos dig.

lars winnerbäck

ön var helt ok. jävla massa roligare än sist! så bara börja tagga om till nästa. men ska försöka hamna på fötter igen idag och senare åka till gävle för att skåda lars winnerbäck! men först lite träning... simma lugnt!

ööööön

jonte har suttit och spelat gitarr för mig hela "morgonen". bra söt. men nu ska jag hoppa in i duschen och förhoppningsvis hitta några kläder att ha på mig till ön ikväll. vi ses!

tell me more

ibland är det så skönt att lägga sig i sängen så man hinner inte ens ta av sig strumporna... sov sött

chokladbollar

myser med brudarna ikväll. chokladbollar säger jag bara, chokladbollar.

fit for fight

YES!! värmen är tillbaka. tjugotre och en halv grad står termometern på. och tidningen visar 26-27 grader dom kommande dagarna. jag studsar i taket av lycka. haha, badväder får det gärna också bli. för än är då fan inte sommaren slut! nej nu ska jag ut och springa. dom här fem minuterna som har gått till att skriva detta så ser jag att termometern står på 24 grader. can not be better! simma lugnt



redoo!

regnblask.

kroppen har varit seg hela dagen och det har därmed inte blivit något jobb idag. men nu är jag på hugget igen, väntar bara på ett accepterande sms att jag får komma dit jag vill ikväll..... marinis kommer hem också! nej först ska jag ut och springa, dricka lite vatten nu. tja!


jobbajobbajobba

idag var jag uppe före tuppen!! dock jävligt trött arg irriterad och sur. regnet piskade mot fönstret och det ansågs vara omöjligt att sova i detta oljud. så jag la mig på soffan, sov några minuter.. kände att det var lika bra att gå upp eller ligga kvar hela dagen. men idag är det jobbdag!



hökhuvud

halvmorfar fyllde år, hela 64 år. vi grillade och till maten sa mormor "det blir ingen efterrätt, bara tårta" och såväl som vi känner henne vet vi ju att det brukar vara tårta, kakor och en hel del. och mycket riktigt, först kom 7 sorters kakor och därpå en stor tårta. ska det firas så ska det tycks det vara! nej nu bjuder jag på bilder från en helg i mårtsbo, en hård sådan. för två veckor sedan.

bild 1; dagen efter, utsliten men på g... eller
bild 2; nyduschad klockan två på natten
bild 3; svettig och sliten efter 3,5 mils cykeltur


sara och caroline forsberg

tjenatjena. sitter i hökhuvud nu ba, syssling kom och joinade kakorna och tårtan. nu ska vi snacka skit. hejdå

I can not do feelings invisible

det är ensamt att titta på film, helt själv. och att veta att någon bra som är bara några mil ifrån en får en att stänga av filmen med en gång. det suger. godnatt.

skutskär by night

nu åker vi till skutskär och umgås!


blä.

arg tjej som äcklas av maten som står på bordet till middag....

jag vem vem jag är när jag är hos dig

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig

Jag har inte sagt till nån
att du blev kvar här igår
fast det är svårt att hålla tyst
när alla frågar hur det går

v

Namn:Caroline Forsberg
Längd: 1,73
Skostorlek: 39
Hårfärg: brunt+blondt.
Önskar du att du bodde någon annastans: säkert svar, JA
Tänker du på självmord: längesen
Tycker andra du är attraktiv: Ingen aning
Använder du droger: absolut inte
Röker du: nixxx
Vilka shampoon använder du: head & shoulders, sunsilk
Vilka parfymer använder du: olika, dkny, escada osv.
Vad är du rädd för: döden
Gillar du att tvätta: tvättar aldrig
Gillar du berg-och dalbana: hell yeah

KÄNSLOR
Gråter du ofta: ibland, ibland inte
Skrattar du ofta: aajjemen!
Hur känner du dig just nu: tröööött
Hur har du mått den senaste tiden: hyffsat bra.
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: jo vem har inte
Blir du lätt förälskad: inte längre
Är du kär i kärleken: ;s
Tror du på ett för alltid: ja faktiskt.
Är du förälskad just nu: förälskad, njae..
Hur många har du varit tillsammans med denna månad: zero
Har du blivit sårad av kärleken: kan man verkligen säga.
Har du blivit lycklig av kärleken: några månader

kryssning

imorgon, eller idag rättare sagt åker jag på kryssning. tillsammans med 7 andra! vilket kommer bli helvärt. så nu kräver min kropp lite sömn inför den tidiga morgondagen. pusss

dont stop push it now

jahaja. det blir tydligen sommarkväll i gävle ikväll då. ryktades att det var sista sommarkvällen. ha en bra kväll. för det ska vi!

ölspel och ön

efter sömn och dusch är man en ny människa igen. gårdagen var trevlig. sista två timmarna hemma hos mig kom även anton, anton och daniel som intensivt ville spela ölspelet. och ge mig alla klunkar, nästan iallafall... ronja låg nog dock ändå på samma nivå som mig som spelade med grogg!

ända bilden från kvällen, daniel och anton efter två omgångar ölspel.


det kallas less på saker å ting.

hejjjj, jag heter caroline och jag är 12 år och ska titta på bolibompa snart... hahaha mm aaaa visst nej fyfan, inget ska få förstöra min kväll. även fast det har runnit några tårar redan, men dom torkades snart bort. just nu håller jag på att laga mat om jag orkar äta.. HEHE. hejdå.

hår för kvällen ↓


hedesunda

tänka sig att jag hittade ett par skor till slut efter några timmars letande och sur som en gris för 500lappen. nu ska jag städa innan besöket kommer innan vi far till ön på dans!



gävle

uppe med tuppen... nästan. åker in med slappa kläder såsom mjukisbyxor in till stan och förhoppningsvis hittar ett par skor. vi hörs.

monday morning

idag drog vi till stan, jag och amanda. efter att inte ha gått och strosat på stan efter några veckor får man faktiskt suget igen, vi utnyttjade tiden till max och var där ända till klockan sju, stängningsdags! fick dock bara med mig hårnypor och en tunika hem. däääärför åker vi norr imorgon, till gävle och tittar efter mer kläder. mot kvällningen far vi på dans, ön!! lasse stefanz, visa vad ni går för.



allting handlar ju om att bjuda på sig själv ;).. haha. nyduschad tjej med ena ögonbrynet upphöjt. hmm.

en svår och jobbig grej.

Du hade lätt att kasta kärlek där den vackert togs emot. Du hade ett sätt att bara glömma, när problemen trängde på. Jag kunde känna mig bekväm i dina ögon, när du log. Men du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och upp och ner.  Men en dag försvann jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej.


med dig i mina tankar.

ikväll vankas det jobb igen.

nästa vecka är det fullt upp. ett premilinärt schema:
måndag: förhoppningsvis göra av med lite pengar på kläder.
tisdag: ön
onsdag: sommarkväll
torsdag: kryssning

making a headspin.

ni kanske trodde att jag hade glömt c. men jag kunde inte brytt mig mer. idag, igår och föregående dagar. dagar har gått då jag inte tänkt mycket alls men det finns dagar då det inte funnits något annat än dig i tankarna.

nu åker jag till (gammel)mormor. febern förföljer mig antar jag.



var helt slut efter dagens jobb... men magen fylldes med tacos och kroppen var fit for fight igen. nästan. har å andra sidan bara legat i soffan. har dock världens värk i skallen.... så sömn skulle behövas.



sundsvallsbruden kan få komma hem tycker jag....

jobb

känns som en jobbarsöndag. der börjades med att damma och dammsuga. därefter plocka ur diskmaskin, tvätta bilen, pantat burkar.. och nu ska det städas, sommarjobb! perfekt. någon löpning får jag se om jag ids med, men det ska nog gå!

 

jobboutfiten!


boooor.ing.

besöket har anländit och jag har dammsugit och dammat, liiite duktig såhär på lördag förmiddag. några planer för idag är noll. zero. ska åtminstone ta mig ut och springa senare.



nyduschad caroline.

älvkarleby-ö

toksköna dagar i älvkarleby. första bilden beskriver väl väldigt bra det sköna med sommarlov, vaniljsås, chips och oboy till frukost. sen har vi bara vistats i poolen och nere vid sjön. har precis kommit hem, ff hemma också. hähäh. klockan sex kommer besök. simma lugnt.



whats the point

paddla kanot var våran grej känner jag, vi ramlade lyckligtvis inte i. så äppelpaj var vi värda. har suttit och småpratat lite, "men asså mitt hund är så..." när man börjar prata i syne så kanske det är läggdags (?). hejrååååååååråå.

kanot

något kvällsbad blev det inte på grund av att vi fegade för den kalla luften men när vi kommer ner till badet och sätter i fötterna var det pissljummet, ja näst intill iallafall... men vi cyklade hemåt igen och nu ska vi försöka oss på att paddla kanot utan att ramla i.

älvkarleby

amanda och jag har legat i poolen hela dagen. lika bra att stanna till imorgon och fortsätta pressandet. ikväll blir det kvällsbad. tja!


Juli 15, 2010

jag är förjävla sur, så att tårarna skulle kunna forsa. men ändå väldigt glad. hur det kommer sig har jag ingen aning om, men mycket i livet gör mig glad. älvkarleby imorgon. godnatt


x

mjölk och tre glassar tog inte magen emot välkomnande... men lite sömn på två timmar behövde kroppen. nu ska jag fortsätta känna mig ensam här hemma. så ni vet. hejdå.

gonna take a break

helsoft väder... ni som klagar kan ju bara hålla truten. för jag njuter till fullo av denna fina sommar. imorgon ska jag köpa sololja innan jag åker iväg, för nu ska det brännas på! imorgon blir det sol och bad igen. ikväll är jag ensam hemma, kan vara skönt..


I wish you think the same thing like me.

jag hade skjuts till ön, men jag avstod.... kändes lika bra att inta soffläge och försöka vila bort träningsvärken. imorgon åker jag till ängskär och steker. godnatt.


x

hemma igen. grillning om några minuter men först en kalldusch.

cykling i natten

efter en kväll på sex timmar har vi hunnit med förjävla mycket. mat i magen fick vi, ett jäkla dansande till svetten började rinna ordentligt. klockan passerade tio och vi cyklade in mot stan, till donken, vidare till max, vidare runt hela bomhus. cirkus 3.5 mil, nu har jag ont i rumpan och ska äta tacos. godnatt tills imorgon.....


älska

tacosen satt fint i magen. innan maten slog jag en tärning som det stod "vila, älska, läs, njut, andas, leva" på, och jag slog älska. haha soft, äre så de är ikväll? nejj nu ska jag blanda juicedrink. simma lugnt



partaj i skog.

nu har vi ankommit till gävle, eller rättare sagt mårtsbo, skogen. nu ska det göras i ordning tacos och några cider på det. hoppa och studsa på discogolvet. HÄHÄH ne skämt åsido, vi ska faktiskt ha förjävla kul. hoppas på mys gitarrspelande ikväll.

I cried becasue I missed you. I was trying to forget you.

snygg!! !


let you down

vet inte om man kan säga godmorgon klockan ett, men jag har iallfall precis slängt i mig frukost och såg på termometern att den visade 32 grader ute. och ingen sol ute. utomlandskänsla. gillart! ja, jag vaknade förstås för sent, jo jag vaknade elva första gången men hade alldeles för ont i rumpan efter vattenskidorna så en liten stund till i sänge skulle räcka, tänkte jag.. men det blev alldeles för länge i sängen för att kunna ta 12.56 tåget till gävle så det får bli ett senare tillsammans med min sköna.

såhär ser mitt morgonhår ut. ↓


hållnäs

hållnäs var som vanligt väldigt bra och roligt. faster hämtade mig och vidare emot kusten i fredags. igår kväll strömmade folket in i stugan, hela 20 pers blev vi och sedan drog vi iväg med båten till gudinge på dans. även jag och kusin, dock i nyktert tillstånd. efter att klockan slagit två och vi hade slängt i oss både frukost och lunch fanns ingen minut för en lugn stund. ring och vattenskidor i vågorna! avrundade den fina visiten med vistelse ute på sjön med erik, ulrika, ester, britta och alfred.

stannar hemma och sällskapar min egen säng över en natt och far bort imorgon igen, denna gång gävle.

kvällschoklad direkt från kylen.......

sommarnatt

har precis deltagit en timme på den årliga gårdsfesten här utanför. slängde i mig lite mat, nu ska jag packa inför hållnäs visiten innan faster kommer och hämtar. simma lugnt


jag vill bara ha mer av dig

nu är jag hemkommen såhär på natten. 02:48. sällskapade anton och marcus på fotbollsplan efter att dom vart och shejkat på gammelgården. nej, nu är det läggdags, imorgon far jag ut till hållnäs till på söndag. sov göttt

mer av dig


dagens - blommigt.

λ

I think you feel the same

mattias ringde och väckte imorse... men jag somnade nog lika fort om igen och vaknade tio i tolv! jag vet inte om det kallas sommarlov eller inte, jag gillar att vara uppe i tid och utnyttja de soliga dagarna så imorgon far jag till ut till kusten till min fina kusin. men ikväll blir det grillkväll i örbyhus!

klicka på texten för att höra den kanske mest grymmaste låt som gjorts... ironi

making my dreams come true

nattmacka och sömn.

time for love

solen visade sig redan klockan kvart i nio då väckarklockan ringde på telefonen. perfekt väder för att bege oss ut till berkinge för sol och bad. eddie, amanda, marina och eva fick också plats i bilen. nu är jag helt slut och ska faktiskt duscha och äta och sedan sova några minuter för att sedan kunna bege mig ut mot kvällen.



In the corner of the room

nu har jag en mygga som sällskap i mitt rum också, vaknar väl upp med tio nya myggbett imorgon. fuu. nåja, gävle var helsoft. jag hann handla på mig en body och ett par jeans för 7 hundralappar också. nu ska jag sova hela natten lång till vi far till berkinge imorgon, hoppas finvädret håller i sig och att martin och erik pallar sig dit!

nyinköpta byxor.


make it feel alright

har legat och pressat på amandas balkong hela dagen och har precis duschat inför kvällens händelser och även handtvättat kläder. det vankas sommarkväll i gävle med några snykkingar snart. och imorgon far vi och badar i berkinge!


can't making it better

efter att mopedlukten satt sig på kroppen duschades den snabbt av innan brudarna kom och gjorde sällskap framför sex and the city. som tillbehör delade a & jag på en tårta, och r & m på en. chokladpudding och godis. ska det va så ska det! mattias körde oss sedan ner till badet för att kasta macka. vilt. nåja, läggdags nu. imorgon vankas sommarkväll i gävle!



I won't let you down

goddag! när jag vaknade var det grått på himlen så lika att ligga kvar en stund till. hittade veckorevyn vid dörren när jag kom upp, bra tidsfördriv i detta väder.

simma lugnt.


billy

kan man vara så glad så att magen spricker? eller att man gråter tårar kanske. just nu spelar inte kärlek någon som helst roll för resten av livet kan nog bara bli sämre, skulle jag tro. därför bjuder jag på några fräna egobilder som knäpptes efter den fina billy pizzan.



måndag morgon

jag tycktes ha fel om molnen, dom flyttade sig lika fort som jag sa det. har legat ute på en blå handduk hela dagen i finvädret! nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fara vidare till några söta kompisar.





v

godmorgon! det är inte speciellt soligt idag, molnen tycks vilja visa sig ordentligt idag. vilket innebär att jag kan göra massor av saker här hemma utan att behöva få någon ångest att jag inte ligger och solar. toppen. nu ska jag slänga i mig frukost.


julegris

jag har fruktansvärt bra kompisar, allihopa. jag är tacksam över allting ni ställer upp och gör för mig. ni gör mig glada. jag ska vara stark, för er.

idag har jag faktiskt inte haft mycket alls på tankarna, bara umgåtts med min fina gammelmormor, gammelmoster och mamma. imorgon ska jag ta mig ut till mehedeby för att förhoppningsvis bli en aning brunare.


acdc


v

ni ser ju temperaturen klockan sju på kvällen. att det är sommar är nog väldigt klart. och det är på tiden att börja njuta. har varit i skärplinge och egentligen enbart svettas, försökte sola lite nu och då men dock alldeles för varmt, utan att klaga. nu ska jag umgås med mor, som jag inte hunnit med sen i onsdagskväll.




en av alla.

jag letade efter någon jag kunde se mig själv med, och jag fann honom. under ett års av lycka trodde jag att jag förlorat den där känslan av att kunna se mig själv med honom. men, det kom igen, antagligen för att vi kunde göra varandra glada på ett enkelt sätt. ett år blev till två år och det är nu vi är inne på det andra året. nu är jag vem som helst. en i mängden. igen. jag kunde se en ljus framtid för varje dag av vaken tid, jag kunde vara glad och hoppas på allting livet hade att bjuda på men just nu ser jag inga möjligheter och noll förhoppningar. plötsligt bara en i mängden.

Its amazing how you could speak right to my heart.

udde

"örru, ni kan ju messa elle nåt om ni kommer med bussen?"
"duuu! vad heter du i efternamn?"

trevlig helg. sliten.

nu ska jag sova, mer än en timme.


makkapakkamedcw

brukar köra på den där metoden att dricka mjölk sådär precis innan jag ska sova och hinna somna innan laktossjukdomen anfaller min mage, så nu ska jag försöka somna in snabbt och vakna upp imorgon och packa.


x

imorgon ska det äventyras. men nu ska jag ut och svettas ett tag och somna gott ikväll.


1

jag kallar nog mig själv "allting går, bara man vill" för idag har jag gjort en sak närmare omöjlig till att bli möjlig. en dag innan. spontant!

alala

Ditt fullständiga namn?
Caroline Josefine Fosberg


Använder du flip-flops?

i ovanlighetens fall i sånna fall, oftast inte


Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?

vara med på den!! haha


Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
humor tror jag, men oftast brukar en mysig och snäll personlighet kunna dra sig lätt till mig


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

godis???? haha nej men beror på hur mycket pengar, men... boende i norrland (L)


Har någon någonsin kallat dig lat?
hahaha, det hör jag nog minst fem gånger om dagen :d


När sov du senast på golvet?
jag föredrar att sova i sängar


Vilken är din favoritdrink?
mjöööölk


Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?

under lågstadiet skickade vi lappar! :D


Vilken är din favoritfrukt?

öhh... banan (?)


Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

hahaha nja, står väl oftast vid godishyllan


Hur gammal blir du nästa födelsedag?

krogsmyndig, 18 år!


Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

haha, jag är stavkunnig och rättar oftast andra, men inget jag direkt stör mig på


Kan du kasta macka?
min hobby...


Tror du på liv på andra planeter?
trivs bra på jorden...


Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
arg? hmm.. jag är oftast aldrig arg, men kanske röt i åt mor igår kväll


Tror du att Gud är man eller kvinna?

har jag någonsin brytt mig?


Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Motsatta


Hur valde dina föräldrar ditt namn?

ingen jädra aning, men jag har aldrig klagat


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?

' det är inte lätt när det är svårt ' , nej men inte vet jag, bölar lite. hahah..


Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?

trötter, ha-ha

Tycker du om att krama folk?
jaaa, jag är krammysig av mig


Skulle du säga att du är trendig?
ibland kanske, bryr mig inte riktigt, jag väljer själv det trendiga


Äger du en digitalkamera?
Jag äger en systemkamera, digitalkameran såldes


Tycker du att du är attraktiv?
ja gud ja!! eller?


Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?

hugo :D hoppas jag...

RSS 2.0