söndag

fotboll - bad och stek - kortspel. the winner ↓


skitkväll

har nyligen smällt i mig en restaurangsallad efter att ha kommit hem från tierp arena från sveriges största bilbingo, vann inte en krona. deppigt. och ännu deppigare blev jag nu när jag inser vilken förjävla tråkig lördagskväll jag kommer ha, usch..

ensam tjej

mamma lämnade mig för ungefär tre timmar sen och rickard för ungefär två timmar sen, sen dess har jag legat och tröstat min ensamhet med polly, nu ska jag väl hoppa in i duschen och komma på något vettigt att göra denna dag.

plugg

onsdag, och inget speciellt händer om dagarna. mest att jag sitter bakom ratten och har huvudet i teoriboken om kvällarna.

funderingar

idag har jag funderat ganska mycket på livet, och kommit fram till en hel del saker, faktiskt. dels att jag ska ta tag i körkortet och åka på intensivkurs, helst tillsammans med louise. och detta inom snar framtid! så dagen har bestått av teoriplugg och imorgon blir det övningskörning, även torsdag & fredag. kötta. sen har jag och sarah börjat spåna lite på sommarjobb dom tre sista veckorna som är kvar, och kanske kommer vi få torka gunnar i rumpan en vacker dag ;) haaahaaa :D


hållnäs

idag har jag verkligen känt mig som en pojkflicka, har varit ute och fiskat med tre grabbar på sjön. även kusin oliver hängde på med rääserbåten. vi (simon) fick upp sin första fisk i sitt liv, dåligt häftigt. grillning i stugan hans och sen for vi hemåt och spenderade två seriösa timmar på beachplan, härligt bra dag!

ser till och med ut som jag har en liten pillesnopp där i byxorna, hähä lurigt





I will never leave when you need me

dom senaste dagarna har humöret hållt sig långt där nere, en stor saknad av älskade farfar. igår besökte vi begravningsbyrån vilket kändes tungt ända in i hjärtat, men det kommer att bli den finaste begravningen ♥.. på kvällningen igår umgicks jag med marina & rickard, vi tog tåget in mot gävle för sommarkväll där artister befann sig, bland annat e-type. nej nu ska jag börja göra mig i ordning, äta ute med två grabbar!

gårdagen.




prova pojkkläder :).



såhär känner jag mig ikväll.



right now


vila i frid älskade farfar ♥♥♥

myser lite

sitter och knådar lite på sommarplaner, än har jag inte tänkt att ha någon ångest inför skolan fast fyra veckor kvar känns ju jävligt lite dock.. men imorgon ska det bli fint väder, äntligen! då ska jag njuta satan. nu ska jag beställa kläder♥♥


GIF - AIK

idag har jag haft en soft dag, marina och jag tog tåget in till gävle och träffade på joel som skulle på Gefle - AIK, även vi som till slut orkade ta oss till strömvallen för att köpa biljetter, första allsvenska matchen i mitt liv faktiskt, mäktigt. stod dock i AIKklacken, vilket är långt ifrån bra, äckliga AIK ;). men dom segrade iallafall med 3-0 och jag och marina ramlade i klacken, lyckat :).


thaimat

godmorgon skulle man kunna säga, iallafall för en timma sen. det blev sen natt och simon & rickard sov över, men nu är jag nyduschad och ska iväg och beställa matht med rick och mor!

det här kallar iallafall jag sommar








..... men den verkar ha tagit sitt slut, jäkla pissregn.

bää

alltid lika kul att fixa saker när folk bara är otacksamma eller bangar. speciellt på gävle och leksand, vem tackar nej till roliga saker? aja, nu drar jag ut till kusten!

det är kö från gatan upp till hallen

sommarlovet flyter på, igår var vi ute i hållnäs i simons stuga och tog det chill. resterande dagar har jag väl antagligen hängt vid badet eller under solen. ikväll blir det förmodligen bara mys hemma, medan alla andra dansar röven av sig på ön. simma lugnt


party in my head

ha en nice kväll folk.


I have a party in my head

just nu känner jag ju mig baaara smällfet, känns som mamma och jag har haft tävling i att äta nu ikväll. fort gick det, och förjävla gott var det. om ni ville veta alltså... äsch nu ska jag kika film och sussa gott och längta till morgondagen! simma lugnt


onsdag

idag är väl första dagen jag har "tagit tag" i saker, jag har beställt tid hos frissan, tvättat fönster, dammsugit osv. utöver dom halvtråkiga sysselsättningarna har jag hunnit legat i solen en bra stund och somnat i hängmattan. bra skönt. nu ska jag hoppa in i duschen!


listaa

TRE FAVORITFÄRGER:
Färg 1: blå
Färg 2: vit
Färg 3: röd

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja, flera styckna
Fått ditt hjärta krossat: nix
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
Fått reda på att någon har pratat om dig: haha jo de är ju tierp vi snackar om..
Kysst en kompis: joodå

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: absolut inte
Vad gjorde du under din förra födelsedag: gick i skolan, åt tårta och annat gott
Vilken tid vaknade du idag: tyyyp 11.30
Vad gjorde du igår runt midnatt: satt vid datorn
Någonting som du längtar till: alla planer som ska utföras i sommar!
Senaste gången du träffade din pappa: i förrgår
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: jaduu, en pojkvän skulle ju ändra livet en hel del
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha jo de har jag väl
Vad gör dig irriterad just nu: tjafs
Långt eller kort: beror på i vilket sammanhang
Vad gillar du gällande dig själv: att jag oftast alltid är glad

DIN FÖRSTA:
Operation: ingen
Piercing: bara öronen
Tatuering: ingen
Bästa vän: hmm, sandra kan det ha varit
Sport: fotboll
Husdjur: dammråttorna kommer nog alltid vara mina trogna husdjur
Vaccination: inte en aning
Förälskelse: hmm, svårt det där, har bara varit kär en gång
Alkohol du drack: det minns jag inte

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: kramar, tycker om att känna trygghet
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: romantisk
Tatueringar eller piercingar: en liten tatuering skulle sitta fint

RSS 2.0