Serieledning!

Underbar vinst ikväll innebar serieledning, BRYNÄS!


Körlektion

Nyss hemkommen från stan efter att ha haft körlektion, ska trycka in lite teori i skallen nu också.


adventsfika

efter en hektisk helg hanns det inte med något adventsfika så mamma och jag tog det ikväll istället. blev en hemmadag idag också, efter att ha mått illa och varit svimfärdig en timme på praktiken. har väl sovit mig igenom hela dagen, somnade runt elva och vaknade runt halv fyra, skönt vare!


Bra helg

Har haft den bästa helgen på länge. Bio, mysmiddag & bowling, och idag har jag tillbringat dagen i Valbo med Rickard & hans far. Påväg hem nu och ska direkt till hallen för att hjälpa till på match. Händelserik helg! Puss på er


Lördag

Vissa verkar tycka det är roligare att sitta hemma än att slå ihop ett gång och göra nånting, är fruktansvärt less på att fråga om folk vill göra nåt. Nej usch, ikväll ska jag ha kul på bowlingbanan med icke svikare, marina och Louise!


Fredag

En hel praktikvecka har gått och jag är helt slut. Ikväll blir det bio och middag i stan med älsklingspojken. Ha en fin fredag!


Öppet hus

Haft praktik mellan 8-15, och ska nu styla upp mig lite från brevbärare till försäljare, det är nämligen öppet hus på skolan, så jag tillsammans med mitt företag ska stå där och sälja!


Kram

Godnatt från oss!


Praktik

Första praktikdagen gick bra men är helt slut nu. Att lämna post är jobbigt ;) nu ligger jag i sängen medan Rickard och hans bror är ute och springer, duktiga. Jag har gjort mitt idag känner jag!


Myssöndag

Legat och grisat i sängen, hälsat på gammelmormor, ätit tacos för tredje dagen i rad, spelar kort och nu ligger vi i soffan och kikar fotboll.

Älskar dig!


lövbiff till tacos

Gränbymarknaden var rolig och det var kul att sälja. packade ihop snabbt och åkte hem. klockan blev 8, 9 och 10 innan vi åkte och handlade och bestämde oss för middag. rickard hade ringt till sin bror och hört om det fanns köttfärs hemma som vi kunde göra tacos av. när vi kommer hem och ska börja med maten möts vi av att det ligger lövbiff på bordet. söta simon trodde visst att man kunde göra tacos på köttbitar :).

Gränby marknad

Håller på och packar för fullt inför gränby marknaden som jag och mitt företag ska stå på. Ska bli superkul! Vi ses :)!


godnatt

skriftliga nationella proven imorgon i svenska B, 5 timmar ska vi sitta där och skriva så pennan glöder. inte ett dugg tagg på det, men det ska väl gå vägen det med. nu ska jag släppa alla jobbiga skoltankar och gå och lägga mig i sängen och vänta på att pojkn min kommer snart och gör en sleepover.

love you best friend


Onsdag

Har varit en halvjobbig dag idag, redovisning, lyssnat på massa redovisningar och lyssnat på präst. Sitter på tåget utan någon sällis nu, somnar väl vilken minut som helst, som vanligt när jag åker tåg själv...


den perfekta nyårsklänningen


godmorgon.

godmorgon, idag är jag ledig. fast bara från skolan då, plugget blir jag definitivt inte ledig ifrån den här veckan. även företaget ska slipas på och köpa in grejer till på fredag då vi ska stå på gränby marknaden i uppsala, superkul.


Jag tror jag har fått en ny leksak

Tror fan i mig att jag har fått en ny leksak, en högtalare till iphonen. Kommer inte vara tyst en sekund mer i denna lägenhet!


plugg plugg plugg

redovisning
prov
och nu, plugg.

känner nog den rätta känslan av att gå i skolan, hard work.

höstsol

söndag och pluggdag idag. det var längesen det var någorlunda kul att plugga, kan nog vara för att solen är framme. ska nog ta en mysig höstpromenad sen :).



inte för att någon snö har kommit och inte heller december månad undrar jag ändå, vad händer på nyår friends?

dagen

- betalat räkningar
- städat
- övningskört

och ikväll är det jag och chipsskålen.

Fredagsmys

Åkte till skolan och enbart chillade idag, hängde med tvåorna och hjälpte dom hitta praktik. Var i skolan frivilligt ända till klockan tre, det trodde jag aldrig om mig själv... Nu på kvällen har jag och Rickard ätit thaimat & nu sitter vi hela familjen bänkade i soffan med massa gott, fredagsmys!


bra dag

kände mig helt otaggad på att ens kliva upp ur sängen idag, var trött och sur fram till lunch då det släppte, för hela klassen tror jag. blev på glatt humör och allt gick vägen. träffade även på en saknad tim som kom och pratade en kort stund :)! åkte hem med ett glatt leende som ännu tycks sitta i, tog fram dammsugarn och röjde lite på rummet också!

just ja, mamma köpte kaffemaskin igår. går även att göra varm choklad, så ikväll blir det varm choklad MARABOU :)!



dagens

Dagens humör: Trött & sur.

Dagens mående: Bra men förjäkla trött.

Dagens borde: Träna, men det återstår att se hur det blir med det.

Dagens frisyr: Uppsatt i en kanelbulle.

Dagens smink: Inget smink.

Dagens klädsel: jeans & tröja.

Dagens planer: Gå i skolan, komma hem, förmodligen plugga.

Dagens materiella vill ha: Kläder, kläder, kläder

Dagens fundering: När fan kommer snön?

Dagens beroende: Lipsyl

Dagens tråkigaste: Tråkiga lektioner

Dagens längtan: Jullov(!!)

Dagens superlängtan: Utomlandsresa, helt klart. Tyvärr har jag väl ingen särskild att längta efter, men skulle gärna tacka och ta emot om någon gav mig en.

Dagens tidning: 18 minuter



vill verkligen bjuda er på världens fulaste morgonbild också, here you go!


Dagens mysklädsel


2 nya från lager157!



träning

var och simmade med bästa vän ikväll och klev innanför dörrn för en timma sen, typ. nej nu jäklar ska jag ta tag i tränandet, som förr! ska ringa min fina innan läggdags nu, sen ska jag sova gott till ända klockan 9 imorgon.



godnatt!

-

Körlektionen gick bra, nu är det bara till att nöta. Åkte till Valbo efteråt och åt på Ikea, på g hem nu mot träning!

Sovmorgon imorgon, Gud är med mig ibland iallafall!


Tisdag

Hektisk dag idag!
8.30 - 11.35 skola
12.19 - 13.30 tåg till Gävle
14.40 - 15.20 Körlektion
16.30 - 16.05 tåg hem
Handla, laga, mat
Sen sover jag nog sött på soffan.


jag tror det blir såhär idag...


skoltrött tjej

ja men då var man i skolan igen då, tror jag skulle behöva massa mer lov. skoltrött var det ja. psykologi och organisation & ledarskap står på dagens schema. sen ska jag komma hem, och plugga, skoljävel.



söndagsångest efter 1 veckas ledighet

äntligen har jag fått tid för datorn en stund, det händer inte ofta nu för tiden, både bra och dåligt kanske :). ska försöka bli bättre med bloggen och bilder, är lite torrt här inne nu, så jag bjuder på tre bilder sen i fredags, tack som satan för kvällen marina!

... imorgon drar skolan igång igen efter en veckas otroligt skön ledighet, två veckor i skolan sen går vi ut på praktik, jag längtar som en idiot, skoltrött satan nu.. men nu ska jag följa beckfilmen på tv istället, puss & kram.




Askalas

Som rubriken lyder så var gårdagen askalas, jag har så fina vänner. Tack för kvällen! Vi bastade, skrattade, pratade, förtärde alkohol, spelade spel m.m. Kan bara summera kvällen med ordet askalas. Idag låg jag och Rickard och grisade i sängen till 2, resten av dagen har vi spenderat i månkarbo med folk. Nej godnatt för idag.


Fredag

Haft körlektion som gick lite över förväntan trots nervositeten. Men kul vare. Ikväll ska vi fira fredagen med bastu & godricka!


New shoes


Champions league

Fotboll med Pappa Mats, Henrik & rickard, kan ju inte påstå att jag är en aktiv tittare dock, men det är kul ändå :).


tisdag

köpte ett par vinterskor idag och blev 1200kr fattigare. det var väl det, nu ska jag fördriva kvällen med att titta på gamla tv-program. simma lugnt

RSS 2.0