Ready to paaaartyy!!


gävle

krogen ikväll, och jag har absolut ingenting att ha på mig... så nu sticker jag till gävlestad!

Soooooooool

Sitter på balkongen i shorts och linne och njuter av kiwi. Helt sjukt varmt!!


Myser med mina älsklingar i skolan


Chillar i skolan


Idolmys


.

gått i skolan, kommit hem, tagit en lång dusch, slängt i en maskin tvätt, och nu laga mat. ja men för övrigt är jag väl jävligt less för tillfället. så hejdå.

halkbana

och där försvann yttligare en stor summa pengar, halkbana bokad!

hemmadag

blä vad trött & less jag var imorse.. så jag tog en hemmadag, långdusch, nyrakade ben, plugg, en så kallas ta hand om sig själv dag :). det har vart sjukt skönt, ska fortsätta njuta resterande tid av dagen och imorgon ta nya tag igen!

det här är jag värd ikväll, tillsammans med tvn.


övningskörning & klipp, nu godis och mys i soffan


dötid

har nyligen smällt i mig en marabou, nu ligger jag i sängen och väntar på att the sims ska ladda klart. har nämligen laddat ner the sims, och om det funkar som det ska blir jag lycklig!!


studentkryssning

då var studentkryssningen bokad och jag är nu 1219 kr fattigare!

sådärja!

idag är jag faktiskt glad. jag har fixat praktik, jag har pluggat, jag har redovisat. såna där skittråkiga saker. men nu ska jag belöna mig med att gå ut och käka! muums

dagens outfit


............

ingen är nog mer less på skolan än mig nu. fyfan. godnatt.

halsband


fööör trött

måndag och ny vecka. var sjukt trött imorse men hann ändå upp 30 minuter tidigare än vad jag brukar gå upp annars. väl i skolan skulle vi såklart kolla film, ögonen var måttligt frestade att bara slå igen. så jag åkte hem efter första lektionen och skolkade, som det så fint heter, den sista lektionen. nu ska jag ta tag i min hög med läxor, woho..

kan lätt se ut såhär när man är otaggad och inte orkar plocka fram böckerna...


söndag

hade kanske världens skönaste lördag på länge igår. bastu och lite drink på det. maxat. åkte hem och sov, kom väl i säng runt halv tre inatt kanske och hoppa upp från sängen halv tre på eftermiddagen idag också ;). nu på kvällningen har jag övningskört, pluggat och snart kommer rickard, thaimat och tv på schemat :).





heeeeeeelg

ja gott folk, mitt schema har varit fullbokat sen i torsdags. i fredags åkte jag in och nötte lite på matte b, hemma runt tolv, iväg till sarah och kika idol och film igår kväll. och idag har jag varit till gävle och hämtat ut mitt silverhalsband :) även varit smakråd för snygga tröjor till pojken, och varit på kräftskiva hos rickard och hans familj. ikväll blir det bastu och alkohol med brudarna ;)!



Blää.

Sovit sjukt dåligt inatt. Och vaken före klockan. Förmodligen för att mitt sovsällskap sovit hemma inatt. Men fnatt dags att hoppa upp ändå, blä vad trött.

ledig dag

idag var vi ledig från skolan, ack så skönt. denna lediga dag har jag spenderat hos min fruktansvärt braiga gammelmormor. och nu då, nu sitter jag här, precis bäddat rent sängen. sitter väl förmodligen här och fördriver tiden på ett ganska dåligt sätt, men inväntar true talant och idol, det gör jag.

jag är sådär lagomt sugen att på skaka lite på rumpan och kanske till och med förtära lite alkohol på samma gång.



mycket godis och lite läxa.



fredag baby

skulle in till skolan och plugga matte imorse men sängen var mer frestande, så där låg jag till marina kom från skolan och ringde på dörrn vid 12 tiden. sen dess har jag duschat två gånger, gjort pizza, städat trappuppgången m.m. nu kom näste man och ringde på dörrn och bjöd på godis och cola :). ha en kung kväll

work it

dra på träning nu då, får se hur slut jag är när jag kommer hem... hah

skolan

sitter och myser lite i skolan trött och grinig.. småföretagande B & Internationella relationer står på dagens schema.


onsdag

tråkiga äckliga regniga dag. har bara känt att jag vill hem och krypa under täcket idag och äntligen ska jag få göra det. dagen till ära har bestått av historialektion, religionlektion och svenska lektion och nu har jag en drös läxor att ta tag i..

har även lyssnat på kung henry för en andra gång i mitt liv. ↓



taggade tjejer.



fick massage av snäll kompis :).


dagens tre

dagens goda:



dagens nya:




dagens längtan:




let it rain over me

njuter för tillfället av studen med glass i skålen. sen ska jag väl ta tag i alla läxor och skit.

rutinvardag

för tillfället känns det som att jag lever i ett fåtal rutiner, övningskörning, skola och tv. det är mina dagliga rutiner och något annat orkar jag faktiskt inte med. tvärslut. men ska försöka trycka in två dagars träning i veckan nu också (wow, två dagar), får se hur detta går. om jag inte dött på första träningen, det var ju ett tag sen sist om man säger så...

underbara helg

helgen har varit en favorit av de helger som redan passerat sedan skolan började. i fredags var det mys här hemma, i lördags var det mystjejkväll och på natten ut till munga där det blev rundpingis :). ikväll börjar idol, kan ju vara något att följa i höst. så nu sitter jag och väntar på att pojken ska komma hem från match.

inatt..


fredag

dagens för- och eftermiddagskläder.


dagens tre

dagens överrasking



dagens nya: plånbok



dagens tråkiga


RSS 2.0