-

Du vet att, det var bara du som fick mig på det bästa humöret..
jag kanske bara är dum som skriver det här. det var bara jag som lyckades tro någonting.
ack så fel man kan ha.


De små sakerna är alltid de viktigaste

det hjälper inget vad jag än säger, visserligen har jag inte öppnat min mun hur många gånger som helst men ett x antal gånger är det jag som får öppna den och prata på nytt. trött på sånt där nu. jag orkar inte.

ja dagen har varit helt kanon! dock är jag förkyld fortfarande och rösten var helt borta imorse. men jag drog och tränade vilket fall, och det var otroligt skönt. vilken glädje att få komma in där! söndagarna har numera blivit de bästa dagarna i veckan.

känner av lite att kroppen inte riktigt orkade med det där, det var tungt och fötterna ville inte riktigt flytta på sig som de skulle. men nya tag nästa vecka! plugga måste jag också göra till imorgon, vart hemmadag i fredags och kan tänka mig att jag ligger lite efter och ska därmed vara ledig från skolan en vecka om exakt 24 dagar, mja! :D

.. och amanda, du klarar det här vännen! <3


you always make my day

det ända som betyder något för mig är att jag har dig. det liksom faller rakt neråt ganska snabbt när vi sänker mungiporna. jag som trodde att du också ville göra det bästa av situationen. det här ska fungera nu, och inte sen. utan dig, går det som det gick förr. alltså det jag försökte ändra på men som aldrig gick. jo, när du hjälpte mig. evigt tacksam är jag för det.




godmorgon kan man säga.

sjuk sjuk sjuk.... ett jädrans klagande var det, ja! men jag är trött på att vara sjuk nu. det är rent ut sagt förjävligt jobbigt! jag sover sover sover och sover. nej, inte direkt va. utslagen och kan verkligen inte sova, jag tar alldeles för mycket nässpray, dricker alldeles för mycket varm oboy, slösar på tiden alldeles för mycket!

dagen har sett ut nästan som gå upp, duscha, sova sova sova. jag gick i allafall upp och tog ett bad idag, hade skyhög feber och blev därmed svimfärdig ordentligt när jag klev upp. jag hällde i mig massa vatten och gick och la mig i sängen, och det har blivit många timmar i den nu. inte har jag orkat gjort något annat heller så, men ikväll blir det förmodligen film och något gott, om jag ens känner någon smak vill säga.. puss

still sick

mjao, fortfarande sjuk. låg i hög feber imorse och mamma kom och väckte mig och fråga om jag skulle till skolan, jag hade gett mig på att jag skulle dit idag. fastän jag var förkyld men det var bra mycket värre än dagen före så det blev 'stay in bed'. jag somna till en bra stund trodde jag ja, men det var bara tio minuter så där tog det stopp och jag gav mig och gick upp, mr.beans semester på tv fick vara min underhållning i ungefär en kvart. sen var den filmen slut. jag hatar att vara sjuk, så äckligt uttråkande!

tog en varm dusch på kvällen, gick därfefter ut och fota ett tag med marina. sen for vi till sarah, satt och prata och åt av fredagsgodiset! kände mig genast mycket bättre efter att fått komma ut lite, men nu kommer snoret och är täppt hela tiden. det där med att sova och vara täppt i näsan, det klarar jag inte av. så nu ska jag börja min letning efter nässprayen! puss


Fånga dagen, Skapa dagen

goddagens,

frusen och snorig och huvudet i bitar, det går ann. men att inte ha någon ork till att göra någonting, det gör dagen väldigt lång och jobbig. men jag ska som sagt inte klaga, när jag är så sällan sjuk.

två lektioner blev denna dag, hemkunskap och engelska. efter det gick jag hemåt. men missade nog inget speciellt viktigt, det var spanska kvar som inte går så fort framåt alls med tanke på att vi knappt har några lektioner och vikarie idag. idrotten var det livräddning på, jag hoppade över denna gång. väldigt ruggigt ute och vill verkligen inte bli mer sjuk!

det var väl allt för idag, har bara sovit och mått dåligare än vad jag egentligen mått från när jag kom hem. ibland är det skönt att bli ompysslad. men ibland inte, och verkligen inte idag. en egen lägenhet, skulle väl inte vara så dumt?

tell me..

onsdag och mitten på veckan, känns ganska skönt med torsdag imorgon. för dom är otroligt sköna, på vårterminen tror jag hela veckan kommer bli ett helvete. för det är alltid tosdagarna man ser fram emot nu såhär på hösten, dom är korta. med hk som första, alltså vädligt chill. sen är det inte mycket kvar. och fredagarna nu är som värst, men lite positivt att det är sista dagen innan helg.

nog om schemat.. jag klarade mig igenom dagen ganska så bra, jag skrattade för typ första gången den här veckan, I SKOLAN. det är ganska stort, ja. jag är otroligt less på att behöva läsa bok efter bok, papper efter papper. göra stencil efter stencil. det blir aldrig slut med pluggandet!

efter pluggandet i skolan hade jag tänk köra samma race med pluggningen hemma, men det blev de inte. blev singstar med tjejerna, trevligt trevligt. sen käka, och sen var det springning, nu var det riktigt längesen. men det blev bara gång, jag hade ingen ork idag. halsen börjar göra ont och huvudet går i bitar. jag vill inte vara sjuk nu, det går inte! jag som aldrig är sjuk nästan, nu ska det komma när det är som värsta tiden. men det är väl så, jag får ta den smällen.

nu ska jag ta ett riktigt varmt bad och se om värken släpper någorlunda. och just ja, imorgon blir det gång på morgonen. får se hur jag ska ha orken till det, men nu jäklar! aja, puss

in love..

sovmorgon, första och sista sovmorgonen för veckan. rätt skönt att ha sovmorgon på tisdagar, dock bara 30 minuter. men fick ju sova 30 minuter längre så det var skönt! kom i säng ganska sent kvällen före så bara bra. jag var ganska hängig och trött när jag vakna, men när man kom upp blev de genast lite piggare. upp och käka sen på henriks so, samhällskunskap. gick rätt hyffsat, vi har börjat med ekonomi, ganska chill! sen flöt dagen på relativt fort och det var hemgång. gjorde faktiskt mig en läxa när jag kom hem.. :) marina följde också med på den.

åt en macka, sen stack jag till sarah. månkarbo och kolla på p93 mot tierp. vi tog faktiskt cykeln mot månkarbo, backe upp och backe ner. haha. vi hade motvind dit, och sidvind tror jag de var hem. PRICK 30 minuter cykla vi på hem.. :) skapligt jobbigt var det, men vi klarade det.

väl hemma slängde jag så gott som i mig maten, eftersom att jag aldrig han äta innan jag drog iväg. fast hoppa in i duschen så fort jag kom hem, skönt!

nu ska jag hänga här en stund framför dumburken, sen får vi väl se när jag hoppar i säng. är väl helt slut imorgon, men ska försöka komma i säng i tid. puss!

man mister mycket, men ändå finns det kvar.

för ovanlighetens skull skriver jag ett inlägg direkt efter skolan. det började med att vi kunde fått sovmorgon, ingen spanskalärare som var där. alltså hål, därefter massa lektioner. minns faktiskt inte, kanske bäst så. men bild hade vi, och ny lärare har vi dessutom fått där med. han var lite sisådär, oförståelig och jobbig. fast lite rätt i de han gjorde fanns det, väldigt pratig klass som helst pratar konstant.

idrott sista timmen, som alla andra måndagar väldigt skönt. det var bad denna dag med, och torsdag sista om jag inte minns fel. simmade ganska lite idag faktiskt, tråkigt nog. men marina och jag trampa på några extra för att få igång pulsen! det var skönt.

just ja, klassfoto idag också. och ni kan ju ana hur det gick. som vanligt. jag hatar verkligen sånt där klassfoto, det är usch!

nu ska jag ta något att äta, för maten i skolan var inte så lovande som alla andra dagar. ganska klagande inlägg men det var ju exakt sådär min dag såg ut så jag kan inte säga annat, så klaga inte. ni läser inte om ni inte vill läsa!

helg

tre dagar sen jag skrev nu. får se om jag har något att berätta för tre dagar, sist vart det ganska jobbigt inlägg, jag kunde varken tänka eller skriva. jag har ryckt upp mig endel på skratt och konstigheter under de dagarna.

fredagen inleddes med skola, helt vanlig vardag alltså. jobbigaste dagen i veckan faktiskt, eller ja, det vet jag inte än. för vi gick bara en halv vecka. men det känns som jobbigaste dagen, tråkigaste lektionerna. aja, på kvällen kikade amanda över och vi hamnade på hmmm... fest? haha, ja det blev både skratt och konstiga blickar. vi kom hem runt halv två någon gång och därefter sov vi nog ganska på stört.

amanda vart kvar till lördag och vi åkte in till uppsala för att ta en fika, inget annat bra för oss så gick vi och satte oss vid ån, några sköna bänkar som gjorts där också faktiskt! supermysigt. sen åkte vi mot tåget till tierp, men stannade i storvreta, något vi visserligen bara fick för oss att göra. men det gjorde vi, leta efter något hus som vi aldrig hitta men saksamma, trevligt var det. vi stannade inte bara i storvreta utan i vattholma också, och där fanns det absolut ingenting att göra. gick mest runt och slösade på tiden. kvällen fortsatte runt elva, då jag for till sarah. vi cyklade till ringvallen på 100 års grejs. vi vart ganska sena, så vi pratade med henke & co en stund. sen hemåt igen, trevlig dag. verkligen!

söndag och början på träning. det vart en väldigt amand-ig helg. för hon följde med mig till ackes med och tränade också! det var superkul, men dock ganska svårt. men det kommer väl, antar jag. nu ska jag göra färdigt min matteläxa som jag började på i fredags, får se om den blir färdig om jag ens orkar ta upp den vill säga. jag ska i allafall slita mig nu. och detta blev ett ganska långt inlägg! puss

you worth the life!

torsdag, heeeelt vanlig skoldag. men bara några få lektioner, rätt skön dag. vi simmade sista timmen, skapligt skönt var det iallafall. inte lika kallt som jag trodde. sen hängde marina på med hem, fixade och så. sen vart det film hemma hos henne. mysigt mysigt.. :)

jag känner att det börjar svida lite i halsen och värka i huvudet, bara jag inte är sjuk nu. för det går sig inte!

jag får knappt fram ord, jag har ingen aning om vad jag ska skriva. fick reda på en otroligt tråkig sak. och martin, en sån bra kille, du är värd så mycket, mycket! jag finns med dig hela tiden. allt stöd du behöver, jag lovar. du klarar det vännen! <3

några ord vart det, men inte vare mycket. humöret ligger ganska lågt. men blir väl ett par ord imorgon. puss!


magknip och skola

ja då var det onsdag den 20;e då. då skolan drar igång. jag kände mig relativt pigg med tanke på att jag la mig väldigt tidigt igår, runt tio var klockan och somnade kanske runt halv elva. men sen kom magknipet imorse, jag tänkte; äh det går över, brukar ju ta en kvart. jag väntade, låg i sängen och vilade till marina kom. det hade ännu inte gått över, jag tog mig till skolan. jag kände att det bara blev värre och värre, läraren höll mig kvar. gick hem trots att hon ville ha mig kvar. varför vara kvar om man inte orkar? det gick verkligen inte. och blev inte bättre att vistas i klassrummet, men fick fram några skratt från grabbarna. ganska sköna på ett roligt sätt.

väl hemma la jag mig i sängen, en alvedon hade jag redan tagit imorse som inte hjälpte. tänkte att det var likabra att skita i att ta något så jag somnade ett tag. varken bättre eller sämre när jag vaknade. men jag tänkte att nej nu går jag upp. det var faktiskt lite bättre. och nu har jag fått reda på prov och liknande av amanda. ohja, jag ser så mycket fram emot hela skolåret. vårat schema, okej, jag ska inte klaga. men lite bättre vore ju snällt om vi fått. det ända jag tycker är en fördel är att vi har idrottslektionerna i slutet av dagarna, skönt att avsluta med idrott.

slutpratat om skolan, just nu sitter jag och pratar med matti'as'. bra skön människa. dock visade han inte det inatt, ringde fem gånger runt tre. men lika skön människa för de.

nu blev det här ett väldigt långt inlägg, och jag tror inte jag skriver något mer för idag. det blir väl imorgon om jag överlever skoldagen. puss

o-o-o-reda.

ja, då satt man framför den här dumburken igen då. jag blir mer och mer nörd för varje dag som går tror jag. men imorgon måste jag börja se på allvaret, för imorgon kör skolan igång. jag kommer inte ens kunna höra min klass röster, inte kunna se på dom, inte kunna vara runt omkring. hur jag än ska bete mig så kommer jag falla, jag är jävligt less nu.

ja, jag kom precis hem nämligen. från valbo, det vart inget gävle för jag hitta skorna i valbo till och med! woho, jublar. så det blev; ett par skor, en tröja, underkläder, strumpbyxor. jag är ganska nöjd över sakerna, men pengarna.. det är bara ett stort frågetecken på mitt konto snart, hm. no money, poor me. allt var åtminstonde behövligt det jag köpte, som det annars inte brukar vara. jag köper, och sen kom jag på att det inte behövdes. men man kan väl inte alltid köpa behövliga saker? aja, marina följde iaf med idag också, vilket var bra, mer än bra. solstrålen min

jag skriver nu för tiden väldigt ofta känns det som, helst två gånger per dag. tack alla läsare som orkar läsa, men det är ju inte så att ni behöver. för det är ju ändå min blogg. ni läser det ni vill läsa.

nu ska jag ta och rensa min garderob och plocka upp mina saker från golvet och damma lite faktiskt, det är en sak som är behövlig! och det bör göras mer än vad jag har orken till. så nu ska jag resa på mig och göra nytta. puss!

its not a big deal

wuhuw! IM AWAKE

klockan är 09;06, när jag börjar skriva då förstås. mjao. jag vakna halv åtta, jag känner mig lite duktig som gick upp bara en halvtimme efter. det blev en tidig kväll igår, vilket var otroligt skönt. jag blev väckt av några sotare som skulle komma hit och rensa, så jag hoppade in i duschen innan dom kom. så nu satte jag mig här medan dom håller på i köket och badrummet. jag känner mig riktigt pigg, för allra FÖRSTA gången på det här sommarlovet, det är ganska ologiskt. att det är skola imorgon och jag är pigg dagen innan. det är ju bara bra men pigg dagen före? aja.

jag har precis kommit ut från duschen, ren och fräsch. jag ska hinna fixa mig lite nu innan dom tar över hela badrummet, och sedan åker pappa och jag till gävle för att köpa skor, äntligen. sen vidare mot valbo där jag ska köpa ett par byxor, mer vet jag inte. men troligen blir det något mer. vem kan motså när pengarna sitter inne på kontot? :)



visserligen har jag ganska kul med min spegel som för tillfället ligger på mitt golv, okej då... den har legat där i två dagar. jag vet inte vart jag ska ha den, men jag satte faktiskt upp den idag på ett konstigt ställe. lite skymt bakom mitt databort, aja. den får hänga så länge jag orkar ha den där! puss


one of us

jag gör som alla andra morgonar, klär på mig lassetröjan, som jag visserligen har och sover i ibland, sätter mig vid datorn, letar upp klippet från youtube och kollar på världens bästa dans. jag är något fast vid den nu, jag satt och kollade på den kanske tjugo gånger igår, det går inte att sluta. och snart börjar dansen, har lite ångest faktiskt. uppsala? gävle? ska försöka få tag i dom i gävle ikväll, så det återstår att se.

vädret är som vanligt, orkar inte klaga längre. för höst är höst, och nu är det höst. kanske lite ångest att skolan börjar om två dagar och det är bara jobba järnet nu sista året och sen komma in på nånting som jag inte har en blekaste aning om vad jag ska gå för linje. men det hinner väl ändra sig förhoppningsvis.

nu ska jag fortsätta kolla på massa dans som har blivit mina senaste dagar, puss!

its a beautiful day.

jag klickade mig in på janna mattssons blogg, en bra skrivare som jag nyligen börjat läst. man får mycket insperation, och hoppas att det verkligen inte gör något. men där fann jag även låten "Beautiful day", jag säger som henne, ni som känner mig vet ju redan att jag är efter. men låten är väldigt bra i sig, och man blir på humör. skön låt.

ja, nu var det två dagar sen lasse var. jag vill tillbaka lite, lite smått. det var underbart, hela grejen. imorse när jag slog upp tidningen var det en annons om en tjej, hmm kvinna? som hade blivit våldtagen cirka 100m bort ifrån konserten. det vart lite rysningar från den sidan.

regnet öser för tillfället ner, som alla andra dagar vill säga. på något sätt är det ganska mysigt, för jag ska slå på en film och hämta något gott och mysa ner mig i sängen. det är väl i stort sätt det ända man kan göra när vädret inte håller. så nu ska jag resa på mig och sätta igång filmen. puss

38 dagar kvar! :D


lars winnerbäck, gasklockorna. 08 08 15

HEJ SLITNA KROPP

okej, så sliten är jag inte. för vi satt ju bara och köa i tre timmar till lasse konserten, sen vänta ännu en timme på att något på lilla scen skulle börja, sen kom timmen till miss li, sen kom ännu en timme till lars winnerbäck. och ja, det går inte att beskriva känslan! vi stod som längst fram och fick autograf, allt var värt. helt underbar kväll, tack för den!


dont wanna be like this.

jag sitter här och lyssnar för tillfället på the fray, ganska stor chans att jag lyssnar på musik nu för tiden. det som gör mina dagar. jag har precis hittat mitt, det jag verkligen mår bra av! vem klarar sig utan musik?:) just idag, känns det som allt flytit på som det ska. jag har i och för sig bara varit hemma idag, för jag inte mått tillräckligt bra för att kunna gå ut. men det gick helt okej att stanna hemma och bara mysa under täcket.

jag har också insett hur bra en kille kan vara, har nog bara sett från de idiotiska sidorna förr. visst, jag har vetat att dom kan vara bra, men inte så bra som jag nyligen upptäckte. ingen är då perfekt, men snudd på kan jag säga! även fast jag inte har fått veta allt än, det kan nog bara bli bättre och bättre! glaaaaad.

det var något mer jag hade på hjärtat.. ajo, alla vet ju att det är lasse imorgon iaf, jag börjar känna peppen! hoppas vädret håller sig lika bra. imorgon övervinner jag mig själv, nu tar jag steget. du ska då få se!

like a ballon

nu sitter jag här igen, jag som hade lovat mig själv att ta vara på några dagar och göra annat. äsch, jag anade mig inget annat heller än att sitta här så. och nu när jag sitter här tänkte jag att jag kunde skriva lite ändå, inget vidare intressant men jag slänger in ett till inlägg för idag vilket fall.

jag fick besök nu såhär på kvällen, det vart mest prata om saker, lite skratt och lite depp. man gör sina misstag. det var minst sagt trevligt!

humöret var ju alldeles på topp i början av dagen, men har sjunkit igen. jag vet då inte vad jag gör för fel för att det sjunker, brukar oftast komma på kvällen, så det är väl lika bra att gå till sängs antar jag. jag är dock ganska trött nu också, så det blir en hyffsat tidig kväll idag.

what would it look like

Jag lyssnar för tillfället på en massa gamla låtar, inte några år tillbaka. utan en massa år tillbaka, såsom 90 tals musik någonting. endel funkar ju väldigt bra att lyssna på och sätter sig lite smått på huvudet.

idag är humöret verkligen där det ska vara, helt otroligt bra. jag har ingen speciell anledning varför det är så bra som det är, men jag ska försöka hålla det nu. och inte göra samma misstag som jag brukar. för påminnighetens skull är det onsdag idag, och om två dagar är det lars winnerbäcks spelning i gävle. jag längtar lite smått sådär!

marina var här ett tag och vi fotade lite, nja inte så lite heller. men det är som vanligt, fototokiga! det gick inget vidare bra för min del, men blev nöjd med sisådär tre bilder. jag hade inte räknat med någon heller så nöjd är jag ändå.

nu ska jag gå till affären och handla mig något smått, puss!


lista.

gör en lista i all tråkighet och inte ett dugg trött.

Femton "är du?"
1. Är du snygg? - upp till dig
2. Är du fet? - nä
3. Är du smal? - inte smal men inte fet
4. Är du en sportfåne? - nja, jag försöker.
5. Är du rolig? - ja, klart :)
6. Är du sjuk? - naj!
7. Är du feg? -ibland då
8. Är du törstig? - nix
9. Är du 16 år? - nej, 
10. Är du rik? - inte direkt
11. Är du fattig? - inte direkt,
12. Är du smart? - det kan jag inte påstå, men ibland kanske?
13. Är du shoppingsugen? - är jag jämt?
14. Är du ressugen? - mja!
15. Är du saknad av någon ? - det hoppas jag?

Fyra "skulle du?"
1. Skulle du vilja vara längre? - nejdå, duger
2. Skulle du vilja väga mer? - nej.
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - haha, nej ;d
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej verkligen inte.

Sju "kan du?"
1. Kan du vifta på öronen? - haha nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej och kommer förmodligen aldrig kunna
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - japp, grym!
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - näe,
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? - klarte!
6. Kan dina vänner lita på dig? - upp till dom, men absolut
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - japp

Fyra "antingen eller"
1. Pierca tungan eller näsan? -tungal
2. Vara seriös eller rolig? - rolig, lätt
3. Brinna upp eller drunkna? - kan inte välja
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - föräldrar !!!

Fyra "ärliga svar"
1. Tycker du om någon just nu? yes.
2. Sol eller måne? - sol
3. Vinter eller höst? höst
4. Soligt eller regnigt? - soligt(!!!!!!!)

Sju "om dej"
1. Hur mycket är klockan just nu? - 00;36
2. Fullständigt namn? - caroline josefine forsberg
3. Vart vill du bo? - inte tänkt så långt än.
4. Hur många barn vill du ha? jag har ingen aning.
5. Vill du gifta dig? - varför inte, ja de vill jag
6. Är du kär? - mja.
7. Favoritårstid - sommar såklart :d

"har du inom dem senaste 24 timmarna.."
1. Kysst någon? - nix.
2. Blivit kramad? - aa
3. Känt dig fånig? - haha njedå
4. Saknat någon? - JA,

if i do that, with you.

hallihallå!

då var det dags att blogga lite igen då, jag är helt trött i armarna efter allt nintendo wii spelande! jag har fixat ihop totalt fem rekord för den här kvällen, riktigt nöjd. före de har jag försökt få ihop en ny design, sjävla designen gick lätt att göra. men sen att få in den som jag vill ha den, det gick sig inte. jag ska försöka mer imorgon. för mer orkar jag inte nu.

dagen spenderades en liten del med marina, vi gick ner och tränade lite smått en stund. det var riktigt skönt må jag säga. annars har jag väl suttit inne och försökt med designer lite smått. regnet har hunnit visa sig idag med, men det känns riktigt skönt att resan till turkiet nu är beställd, och vi drar om exakt 1 månad och 12 dagar! :)


how can it come so fast

less less less.

jag säger jämt att jag inte ska klaga, men snälla nån, ge oss sommar när vi är i de månaderna. i och för sig är vi i augusti, slutspurten på sommaren. men hur har sommaren varit? i snitt 3 veckor sol, hit och dit. några dagar i sträck. regn har vi fått tillräckligt av, om det ändå kunde komma lite värme nu. jag sover för stunden med sockor på mig, det är verkligen hösttider känns det som.

nej nu ska jag sluta klaga och gå över till något som verkligen inte var ett dugg dåligt, jag for över till sarah igår kväll med marina med mig. vi hyrde film och bara hade söndagsmys! riktig slappdag var det, gjorde inte någon nytta alls. det blir nog likaså denna dag ser det ut som, jag kom hem från sarahn och allt föll från mina händer när jag kom in i rummet och satte mig vid datan! jo just ja, jag har sorterat en massa bilder och fått bort lite från datorn, det känns lite skönt men fortfarande alldeles för mycket nu.

jag trodde detta inlägg skulle bli lika kort som de andra vart på sista tiden, men det blev en hel del märker jag. kommer inte vara så aktiv med skrivandet nu på ett tag kanske, blir nog några korta inlägg i så fall. för jag ska ta mig tid till annat än dator nu de kommande dagarna, om det nu blir så vill säga. men puss så länge! :)

i cant fake a smile.

dagarna tycks bjuda på mycket regn men till en början lite sol och moln.

såklart ligger jag och drar mig i sängen, vaknar av att mobilen vibererar och marina ville bada. men va, 19 kalla grader ute och nje. så de blev film här hemma, "kärlek på menyn", filmen är riktigt bra! :)

sen hörde sarah av sig nu på kvällskvisten och fick förfrågan om att ha filmkväll och det bangar man ju självklart inte på, så de blir filmkväll med tjejerna, :D

på fredag blir det lars winnerbäck, ska bli ruggigt roligt!
sen börjar skolan om ett par dagar, ganska depp va.
24 september blir det turkiet. JJJJJJJJJJAFAN


cityfest och en hel del händelser!

höhöhöhö, söndag.

som vanligt sov jag väldigt länge men ändå inte lika länge som jag brukar, men klockan var ändå runt elva. jag hoppade upp och fick i mig lite frukost, sen dusch och fix. och nästinpå dra iväg till gävle, dock så han spöregnet ösa ner innan jag satt mig på bussen. så dyblöt hela kvällen, men vad gjorde det när man var i trevligt sällskap? :)

träffade även på ett par där inne, men desto trevligare vart det ju på tåget. haha! ;d gjort är gjort sarah, men vi visar't sen!

då var cityfesten över, och onsdag var jag med amanda, vilket var väldigt trevligt. torsdag vart det inget för det regnade. och fredag var också med amanda, vi skulle visserligen träffa på hudikgrabbar men det blev det inget av. dock lika trevligt för det! och lördagen spenderades där med sarah, überbra dagar kan jag lova! :)

nu ska jag ta och duscha tror jag, är alldeles kall och fryssen. så puss!


its all about me.

godkväll, godnatt godmorgon och allt vad det blir.

jag vakna nyss och som vanligt ligger allt på samma plats, samma dåliga. jag sover för tillfället bort i stort sätt hela dagarna, att inte veta vad som händer, det känns just nu som bäst. att inte få uttrycka sig hur man känner och vill göra det är väl som bäst antar jag. det är jag som får mig att göra såhär, det är jag som vill det. tyvärr spelar det ingen roll vad folk säger, det är jag som går helt enkelt efter min sak. jag har en sak att göra, och det ska bli!






Love can be hard sometimes

Streetdance/Hip-Hop, javisst! :D jag är så sugen.

ställde klockan på halv elva, men nej, upp klockan tolv! jag var ju ändå tvungen att ta mig upp för skulle med tåget till gävle, cityfesten, javisst :) dock tog det en satans tid att komma in, två timmar. woho, upphettat nånting på tåget. men vi satt där, och lyssnade på allt klagande. väl framme gick vi in mot stan, de mest intressanta var ju uppträdanden på scenen, ackes dansskola. och, jag blir så sugen!

imorgon, blir det nog uppsala som det ser ut. får hoppas på det, sen fredag cityfest och likaså lördag! :)



no me.

onsdag, ja det är onsdag!

nja, det är tisdag, nej det har vart onsdag i tre minuter. och det innebär att det är cityfest ända fram till lördag, och självklart blir de en massa. huhu, ska bli trevligt. :)

var bjudna till sarah idag, helt oplanerat tuggar jag i mig middagen, som var pastasallad, übergott! :D aja, sen hoppa jag in i duschen, och fixa och sen bar det iväg. vi cyklade ner på zarrrahns mammas liggcykel, hon tog den ner till tierp och jag hem. hon gillade den :) jafan. särskilt sadeln! väl hemma slänger vi upp allt på sängen och sätter i en film, eva&adam! hur bra är inte filmen? kan kolla hur mycket som helst!

det var iallafall hur trevligt som helst, skrattar jämt. fjollorna. åh vad jag älskar dig.


if you want too.

regn regn regn och åter regn.

det är nu elementen går från 0 till 5, det är nu man sätter på sig strumpor på nätterna för att det är så satans kallt, det är nu man vill ha duntäcke istället för det vanliga, det är nu man tar fram myskläderna, det är nu man går med paraply om man överhuvudtaget ska gå ut, det är nu man blir ännu mera nörd framför den här plåtsaken bara sitter inne varje dag, det är nu man verkligen ligger kvar i sängen för att man inte vill se det hemska vädret. det är nu det är höst.

åhja vad jag hatar höst, och därpå vintern som är ännu värre. jag vill verkligen inte! jag önskar jag bodde utomlands eller så, mja.

som om det bara var vi två

tjululu, have it in my head. nej skoja. men gokväll eller godnatt eller vadsomhelst!

jag har ju som sagt varit hos min mormor, justde, de vet ni inte. jo dom flesta, men iaf, jag var där. det var bra som vanligt! dock han jag inte fota något, synd eftersom att dom har så fint där. men det blir åka dit mer nu sista dagarna av sommarlovet tror jag! aja, jag åkte hem mot kvällen. borta bra men hemma bäst, så är det faktiskt! helt otroligt skönt att komma hem efter man varit borta.

när jag väl kommit hem slängde jag ur sakerna ur min väska och satte på mig springkläderna, tog 1 milarn med marina, blev nog en sisådär 1,5 mil. det var nämligen att vi tappa bort oss helt i en skog, och när vi gick ut ur den skogen kom en nästa skog, och därpå en äng, och en skog. osv osv :) det var djungelsafari, man blev slut i benen kan jag lova! skitig blöt och svettig var man, så hem och duscha och ut igen. blev dock inte så länge, började spöregna också så helt värdelöst.

nästa vecka är det cityfesten och jag tror jag har bestämt med alla möjliga så de blir förmodligen massa dagar, om inte alla. det återstår att se. nu ska jag ta av mig mina blöta kläder och lägga mig i sängen, ni antecknar va?:) puss.


im alive.

världens bästa dag. söndag den 3 augusti. SKITDAG!
ärligt talat fattar jag inte hur man orkar hålla på som er, vem mår bra av det och vem är det som tjänar? de som står bakom och skrattar, de som inte vågar göra något själva. det är dom som får skratta, det är dom som mår bra i själva verket. ni påstår att ni inte orkar bråka, nej nej. vem är det som får det att gå igång varenda jävla gång? är det för sent att skaffa sig ett liv nu kanske. ja, kanske att det är. men det är sista året på grundskolan och om ni orkar leva med det här ett år till nu så varsågod, jag är inte den som mår dåligt av det längre.

hoppsan, ser ut som emoskrift det jag just skrev. är förbannat arg men jag lever. konstigt nog :)
puss på er.


you're mine

godkvääääääääll!

jag känner egentligen inte för att skriva, eller jo visst gör jag. annars skulle jag inte skriva, men jag mår grymt illa så jag känner inte för att göra något speciellt alls. men jag skriver väl ett inlägg när jag ändå orkar, föresten så kommer de upp en massa saker jag skulle vilja skriva om men som jag glömmer näst inpå igen. men jag skriver väl om dagen iallafall!

jag blev väckt av sms, klockan elva. men låg och drog mig i en timme, så klockan tolv hoppade jag upp ur sängen och in i duschen. 45 minuter på mig att fixa, sen var det gårdsfest. där det bjöds på en massa saker, har ätit i stort sätt hela dagen känns det som, kanske lite därför jag mår illa nu. det började precis regna när vi satte oss till bords så det var bara att flytta in alltihopa och sätta oss där!

sen drog jag mig inåt för det blev långtråkigt, och sarah kom förbi en stund men tätt inpå tog hon sig hemåt. får se om vi tar en promenad eller något senare! :)

sex dagar kvar till något som inte längre kommer inträffa.



hur skönt skulle det inte vara att åka dit då?! pissväder, jag är trött.
att det aldrig kan hålla, nu blir det regn regn regn.


everybody make a mistake.

1 augusti, alltså 19 dagar kvar till skolstart! om jag inte har fel så börjar vi den 20.

det är helt sjukt, hela sommarlovet har snart gått. nästan lite ångest att man inte hunnit med mycket alls, det känns som hela lovet har runnit ut på några dagar sådär. nej nu vill jag verkligen inte börja skolan! fyy. men man får väl försöka njuta så gott det går av dom sista ynka dagarna som är kvar.

idag har varit en sån där dag man planerat något och sen inte hänt nånting alls ändå, planeringen var att åka till marma och ta ett dopp och sola ett par timmar, men icke. vädret lovar inte speciellt, har inte sett en solstråle idag faktiskt. det är väl bara att hoppas att den kommer snart i och med att vi börjar skolan snart, nej inte sådant tänkande men sol, NU!

jag vill bara ha dig vid min sida. det är ett stort stöd, jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli rätt, men tydligen går det aldrig att få det rätt. du är rätt för mig.

stand by me.

jag trycker in ett inlägg lite såhär på kvällen innan brudarna kommer!

har inte varit speciell dag alls, bara en helt vanlig solig dag som jag inte har utnyttjat sisådär med sol och bad. jag har för det mesta suttit vid datorn och fått saker klara för mig, redigerat lite bilder och sådär. det är skönt, var en massa massa bilder som bara låg, jag har förmodligen inte orkat tagit hant om det förrän nu då! så det är avklarat. dock fick vi lite regn nu på kvällen men som kanske var bra ändå, i och med att det har varit väldigt varma och soliga dagar!

solen har inte lyst på i mitt rum, varken rummet bredvid eller mitt rum men jag har svettas ändå hela dagen, sjukt. men kan väl vara för att det är så kvaft i luften också. usch ja, men ska inte klaga nu!

nu kom marina, och snart om någon timme kommer väl den andra bruden! puss på er, och trevlig kväll!


RSS 2.0