sista dagen på året

arg sitter jag här och fyller i en lista, enjoy that.

Jag lyssnar på: sarah, det är hon som pratar
Jag pratar: oftast alldeles för mycket när jag är nervös
Jag älskar: att träna!
Jag avskyr när folk frågar: hmm, ingen kommentar, blö svårt.
Någonstans, tänker någon på: det tänks nog inte bara på en.
Jag kommer alltid att: vara den jag är?
Jag är hemligt förälskad i: om det är hemligt, kan jag ju inte säga det här?
Sist jag grät var: igår.....
Min mobiltelefon är: ganska repig och utnött
När jag vaknar på morgonen: önskar jag att någon kunde legat bredvid
Innan jag går och lägger mig: tänker jag väldigt mycket, och förmodligen sänder några sms
Bebisar är: runda & goa
Idag har jag: sovit många timmar
I kväll har jag: umgåtts med siri
I morgon kommer jag: förmodligen ha grimt kul
Jag vill verkligen : åka till kiruna, satan så kul.

storvretacup åter igen

storvretacupen idag också! upp halv åtta, fixa och iväg med fem över nio tåget. storvretas första match för idag var halv åtta, och de han vi inte in på så vi hoppades med alla våra tummar att det skulle gå vägen, och visst sö! DOM VANN ;d semifinalen tog dom därpå också runt tolv tiden efter en massa skratt och pinsamheter vi dragit till oss ;d de var då i final, och jag må säga att det var mycket jämt mellan de båda lagen. MEN, jag tycker ändå storvreta förtjänade vinsten, men ett silver är inte dåligt det heller grabbar. bara tagga till till sm och köra!

'en dagens' ville vara med i dagens inlägg också, enjoy it!

 


det är roligt att klä upp sig i jeans och någon snygg tröja, men när man kommer hem är det så grymt skönt att dra på sig mjukisbrallorna och raggsockorna! ellerhur?


storvretacupen 08

storvretacupen igår, detta var mycket lärorikt må jag säga.
det uppstod inte direkt några problem för siri och mig under resans gång, men vi hade många frågor att besvara i våra huvuden som löstes efter resans gång. allt eftersom.

* vilken buss
* vart går bussen
* vad säger man när man ska gå på
* vart går vi av
* vart ligger hallen
* hur kommer vi tillbaka till station


buss hade vi fått hjälp med, ändå tar vi buss 14 åt ett helt annat håll, nej vi tog den inte men nästan. justja, buss 14 var vi ganska hundra på att det var, och så vare ;d "allianshallen" sa vi när vi gick på, vilket var helt rätt. woho. som tur var hade vi turen med oss, det var några andra brudar som satt och prata om storvretacupen så vi hoppade av på samma ställe, vilket också var helt rätt. hallen hittade vi genom att följa dom, haha. nu kom det stora problemet, efter matchen.. vi skulle tillbaka, gå till fots. trots våra omvägar gick det med en himla fart att komma till central station. vi hittade med våra orienteringskunskaper, och så var det inga problem att komma hem till kära tierp igen! lite surt att vi missade ett tidigare tåg med ungefär en halv minut ;d hängandes på station med massa folk bleve istället!

pojkarna spelade grymt bra, dock såg vi inga tjejer spela, men det kanske berodde på att våra ögon hängde på helt annat än dom. haha! vilken innebandy dag, med massa skratt!

någon ringde dolt nr till mig inatt, inte så ovanligt kanske. men det roliga var att jag fattade ingenting, jag tror jag drömde och trodde att de var mor som ringde, så jag svarade och blev irriterad, inget som hördes i telefon om jag minns rätt. men jag la på, sen ringde det igen och då blev jag arg och stängde av telefonen, haha helt borta ;d

hoppsan, nu blev det ett långt inlägg, ni har väl slutat läsa för längesen ;*
nu ska jag ut och fota! puss puss

02;07

mellandagsrea, s och jag åkte in. siri, gulliga siri. haha min kärring <3
in till uppsala vare ja ; > 
vi var väl en av de fåtal personer som befann sig på torget strax efter de börjat öppna alla affärer, upp klockan nio imorse. resultatet; trött. 6 timmar i sängen och sen upp, GÅ till tåget, "observera gå" hahaha. jaja, jag var i tid, och vi han väl med några sekunder precis in på tåget ;d

vilken nyttig dag, skrattat i stort sätt hela tiden.
"vill du ha gräddtårta?" telefonsamtal, siri & barret. hjärta



imorgon blir förmodligen som sarah säger "en äventyrsdag", men det löser sig, siri & barrets iq.

pussnatt ;*


far & dotter!

"är du dum i huvet? då har du alltså handlat upp allla pengar?"  "jaa men den här är fan bra, alla måste ha en sånhär, kolla på den då pappa."  "men den är ju för fan repig? såhär ska den inte vara?"

en MP3 blev en ipod, hahahaha tårar i ögonen ;*
repor i siris nya "ipod" ;(


juldag

åh, jul jul jul. jag ääääälskar jul! jag är nog inte ensam, eller? ;d
juldagarna såhär har varit kanon, julafton igår, då vi begav oss till skärplinge. åt julmat, (faktiskt inte så man blev sådär proppmätt som man alltid blir på julafton!) muy bien. sjävla julaftonsdagen gick framåt då vi åt och åt, haha! julklappsutdelning, presentkort, plattång, pengar, OCH EN KAMERAAAAAAAAA befann sig i paketen, NIKON D40, skoja inte om jag blev glad!

julafton var kanon, som sagt. jag ska fota som en tok nu ;d har hunnit prova på sisådär 300 kort redan. hihu, muy divertido.



kvalitén på bloggen är väl inte den bästa, men ljusbilder älskas när kameran hänger med runt ;d
nu tror jag att jag ska hämta kameran och kila ut och fota lite! hoppas ni också haft en bra jul, pusssss ;*

24 minus två dagar

se så.. jag sitter här igen, men detta är ett undantag!

slut i benen efter allt springande på stan efter klappar, dock blev det inga, hm jag börjar bli lite stressad, men det sista får köpas imorgon. jag köpte något annat helt onödigt idag, vilket var en stickad tröja. visst, den var übersöt och allt sånt, men jag har mååånga tröjor nu ;o men tydligen aldrig tillräckligt..

a & jag hoppade på bussen 12.15 till uppsala, tåg är äckligt så buss buss. en timme senare var vi på torget, visserligen var det bara a som hittade julklappar till sina nära och kära. men jag kikade runt på massa annat vilket fall ;d
nu har jag laddat ner två filmer som jag ska lägga mig i sängen och kolla på, absolut inte förbjudet att komma och göra sällskap (aa)

2008-12-20

ojoj, nu var det ett bra tag sen, känns så iaf! blir nog inte så mycket skriva över lovet, dels för att jag sitter inte mycket alls vid datorn under lovet, speciellt inte nu vid jul. eller haha, jag HAR gjort det hitills men de blir nog ändring.

dagarna rullar på, avslutning i fredags. besvikelsen kom när det där bruna kuväret med sk betyg i. ingen mer kommentar om det. det bjöds på underhållning i sisådär tjugo minuter av fredrika, sarah, moa caroline och lärarna. brudarna som sjöng otroligt fint, som vanligt ;d och lärarna åkte rullskridskor inne, (haha). sen bar siri & jag iväg till uppsala, inhandlades byxor, tunika och sen vare nåt mer, men minnet var för kort för det, haha ;d

superbra dagar, och mer väntas. förvänta er inget regelbundet bloggande under lovet sweeties ;*
ha ett bra lov <3

23:59

Tänkte prova blogga från mobilen, eftersom jag aldrig testat ;d det gick lätt att komma in och så iaf, trots mina trötta ögon. fast det är tur att det är andra som är lika pigga som mig, så man slipper glo upp i taket, trots att mina ögon är trötta, haha. men jag tror jag ska ta och krypa under täcket nu, natt :)

ibland blir man bara så glad

jag sover eftermiddag, vaken på nätter. ickeee bra!
en lysande skärm vars namn mobiltelefon höll mig vaken alltför länge ;d men vad gör det, när man har sovit hela eftermiddagen, haha körde en repris på det idag faktiskt. anar att det blir läggdags vid den tiden idag också.

startar med två timmars fika på hemkunskapen imorgon, spanska lektion, (redovisa, fika) sen vare hmm. nån lektion, sen idrott, :D sooft dag må jag säga. avslutning på fredag, grymt!

;*

pissdag, rent ut sagt

jag är arg, sur, och less. ibland gör folk mig bara ännu argare, och det var inte bara en. ta åt er om ni vill men tack, jag vet att jag är såååå *ska inte svära* ------- bra! usch. kryper under jorden för tillfället

tur att kommande dag räddar mig med en lång sovmorgon.

sverige finland

hm, min kväll dog väl ungefär när sverige förlorade i vm i innebandy mot finland, dom låg i ett underläge med 4-0, kvitterade i andra perioden, vilket man inte kunde tro om man hade fullföljt den första perioden. drog till sig två mål till, då det stod 6-4 till sverige, ett mål av finland tröcks in, och ett till. kvitterat ännu en gång. förlängning och finland lyckades göra sitt mål och därmed vinna vmguld i innebandy 2008. segerföljden för sverige sprack denna kväll.

jag har legat i sängen, kollat på tv, handlat. det är i stort sätt min dag, imorgon blir förmodligen softardag i skolan ;> det gillas! men är hyffsat trött, så ska väl krypa till sängs snart. natti ;d

wait for you

fotboll hela dagen, i diös! om jag var med ordentligt, vann tierp i sin grupp och spelar runt sex tiden imorgonbitti ;d spännande matcher, och trevligt sällskap är väl allt jag har och säga. kanondag

allmänt seg kväll ser det ut som, sitter och pratar skit med mattias & calle, väldigt socialt ;d
nothing else to say. puss!

nu tändas tusen julejus

åh, vilken dag.
den började inte bra alls, den började mitt i natten med att svimma! tänka sig, har jag aldrig gjort förr, men någon gång blir alltid den första. jag svimmade precis bakom soffan, skulle lägga mig till sängs igen men tydligen så räckte inte min kropp in dit och la av ;o

somnade om på stört, och åt en stadig frukost vilket var välbehövligt! sprang till lucian för att repa igenom allt, och uppvisning 1 gick väl sådär, falsk röst och najj.. andra gick mycket bättre, och grym insats pojkarna gjorde i goder afton ;d mot ishallen utan skriller satt jag och glodde ut på de andra hockeynirdsen ;d haha!
sen heeeem, och nu en hel kväll helt ensam, varför blir fredagskvällarna piss för? ;< ska ta mig i kragen och göra nånting åtminstone.

vem vinner idol 2008, i kvällens final?

julen är här

FRI MED LÄXOR!

känns grymt skönt, fast jag är överdrivet trött. idag var det skola till tolv, därefter lucia träning från 12 slaget till klockan 16! jag fick ont i hälarna, och gäspade i stort sätt hela tiden på slutet. detta leder till att jag måste nog hoppa in i duschen vilken minut som helst, och gå och lägga mig. för imorgon repar vi från tjugo i åtta tror jag det var, och första uppvisning kvart över åtta, andra uppvisning kvart över nio. ska bli roligt roligt, efter det så hinner vi tärnor och tomtar och lucia icke äta någon lunch, utan drar oss direkt till de platser vi ska till, i mitt fall ishallen utan skriller. haha (yy)

får se hur morgondagen blir, men nu ska jag sova, och svar på kommentarer kommer imorgon <3

take on me

ajaj, mina ögon svider, jag är trööööööööött. jag borde sova, haha 19;19. det går ju inte, delvis för att jag kommer ju vakna runt tio igen ;o OCH OCH OCH för att jag måste fortsätta plugga ;( snälla va över detta nu och ge mig lov!
jag har ett kapitel kvar i min bok iaf, sen göra hk läxan, prov imorgon, spanska läxa, historia läxa. hm, jag har inte riktigt pluggat stenhårt idag, för jag var så grymt trött, men ska ta och sätta igång med historian som ska vara färdig till fredag, haha lycka till (yy)

hoppas ni får en bättre kväll än mig som är nerdränkt i läxor ;o
fast ... anar att jag inte är ensam!

going back

tjatja! här är läget bra, men bara lite stressigt som jag nämnt mycket mycket. men bara att hålla ut för snart, snart, snart är det loov! :D jag har inte önskat mig mycket julklappar, verkligen inte. får se vad som finns under julpappret den tjugofjärde. mysigt!

jag har nästan läst ut min bok, som jag ska skriva recenssion på, förvånar mig inte om jag stavade fel på recenssion heller. svenska, ämnet svenska, det säger inte mycket. eller jo, det säger BÖCKER. något jag avskyr, dom som vet dom vet, haha ;d

men ska ta och läsa det NÄST SISTA kapitlet nu, sen sova ;*
någon som vill göra något i helgen, telefonen! ;d

m-å-å-å-ndag!

fullt upp i skolan kan jag lova, men imorgon lovar jag att svara på era kommentarer! <3

som sagt, fullt upp. det är prov efter prov, men bara för det tänkte jag att naaejj, man kan inte sitta inne och plugga hela tiden, så jag och pappa hoppade in i bilen och drog till gävle, vart en massa saker, :)
delvis en ansiktskräm, ååhja jag har redan hunnit prova den och den är suuuper!
har spelat gh -guitar hero- så jag har fått träningsvärk i händerna,fingrarna,armlederna ;o höhöh!

tror jag ska ta mig en spelomgång, plugga, och duscha, och ääääntligen sova!
nattnatt -

just dance

oj oj oj. nu var det längesen jag skrev, som sagt tiden räcker inte till alla dagar, men nu är jag tillbaka igen! och ni som får svar sent på era kommentarer, ni vet att jag tycker om er ändå! jag hinner bara SOM SAGT inte med alltihopa på en gång.

men helgen hitills har varit grymt bra, den har såklart spenderats med s, sov kvar och kan väl säga att vi låg så länge vid datorn till vi nästan tog första sömnen. "vilade" (; idag spelades det volleyboll för fullt, och en träningsmatch nu om en liten stund, ska dra mig dit och kika den också, sen bara myyyskväll förmodligen

ha en bra kväll! ;*

hemmadag

ja, men se där! jag stannade hemma idag, var nämligen "sjuk" haha. jag är aldrig sjuk, utan "sjuk", ja ni förstår.. jag behövde nog den där hemmadagen, sov i stort sätt hela skoldagen, vaknade runt mitt på dagen sådär, halv tolv, tolv. utvilad men ändå utmattad, av en konstig anledning! låg och kollade på tv, OCH PLUGGADE. ja, ni läste rätt ;] hehe, jag tror det inte nästan själv men jag tog mig tid till detta trots att vi har prov på fredag, och nästa vecka ska min svenskabok vara utläst, känns som en bra början, kommit till hälften av boken!

något bra på tv ikväll?

pepparkaka

haha, vill bara påpeka mina snygga inläggs-namn. jag har inte tid att tänka sådant, tar något som faller i smaken, haha, hoppas ni blev något klokare ;d

gääääääsp. -ett stort gap-. trött, trött och åter trött.
igår satt jag till runt tolvtiden, sådär på natten och pluggade konsthistoria, jag har bara mig själv att skylla som lägger pluggningen allra sista dagen, dvs dagen innan provet. jag har en stor förmåga att göra sådant. samma med musiken, som är imorgon. NU sitter jag och pluggar, men antar att jag tar en tidig kväll idag och ser hur det går på provet ändå! wish me luck!

jag har skrivit önskelista, till julen. den är inte världens längsta kan jag säga, men en systemkamera skulle inte sitta fel, eller? en ny plattång behövs, och en massa andra saker men som är svåra att sådär sätta in på önskelistan, vilket fall som helst anar jag att jag kommer få saker ändå, hoppas jag, haha.

detta vart ett lite längre inlägg än vad jag själv trodde att det skulle bli, så lite kan bli så mycket.
men sov så gott ;*

just det ja, www.pavonadesign.blogg.se
var med och tävla om en ny design! ;d

RSS 2.0