beachläger i uppsala.

måndag till fredag, beachläger i uppsala! mycket träning, och mycket lära. började på måndagen med att åka iväg med all packning till uppsala, uppvärmning och spel i fem timmar. tisdag onsdag torsdag och fredag rullade på likadant. torsdag var det bad på fyris, sen fredag kvar. väldigt tråkigt att lämna det sista dagen såhär, men allt var bäst och kunde nog inte ha blivit så mycket bättre. tack alla! :)


gruppbild. högst upp från vänster; patrik (tränare) marina, caroline, lisa, martina,
evelina, kristin, erika, johan (tränare)
nedre raden från vänster; hannes, leo, linus, marwin, lowe, simon.


It doesn't matter.

jag som hade börjat luta åt det andra hållet, och se det positivt. några dagar går, och man är tillbaka i botten. att falla åt den bra sidan tar mycket lång tid men att falla ner till botten är som frittfall, det finns inget uppskjut.

-dom meckar med bilen (s)
-nej dom gör ju en lådbil! (c)
-men neeeeeejjj dom spelar ju hockey. (m)

sanningen; dom körde med skottkärra. haha ja ni. :)

hotdog - playboy - ehhhhhhhm. nej topdog äre :D

marina och sarah, tack, där fanns ett uppskjut. älsk!

jag som verkligen trodde att det kunde funka, jag tvekar.





A lot of girls are sexy but you know how to use it

godkväll.
igår blev en lång natt, ända till fyra. så kommer mamma och sliter upp en tio idag, pigg å glá. städas skulle det även göras, blev lite gjort. och eftersom min bärbara är sönder så har jag gett upp hoppet om att tro att den ska fungera igen så jag satt och tröck lite här och var här om dagen på den andra datorn, och vipps så var msn tillbaka. dock inget internet ännu. konstigt faktiskt att msn fungerar men inte internet. har suttit en stund och funderat på design, men ingen idé jag gör något än, har heller inget program på denna dator. lite surt, men har blivit lite nytt iaf.

sverige - ryssland igår. kass match, vi hade inget tempo, och det var bara passivt spel. det är ju nästan lite pinsamt att vi torskar mot ryssland med 2-0, visst dom kunde ha fått in flera, men tanke på att dom hade chanser hela matchen i stort sätt. men ryssland hade ett jättebra spel igår, och sverige såg inte taggade ut alls. så godnatt för sverige i em. bara vänta till vm, som inte kommer gå särskilt bra det heller. men man kan ju alltid hoppas!

nu ska jag vara lite social och umgås med marina, som precis kom. och sen blir de radion, haha!
puss!


allting kommer lösas, och bli bättre igen

vaknade runt tiotiden, rätt tidigt med tanke på hur trött jag var kvällen före, men sov ju ändå två timmar extra dagen före!
har gått i mjukiskläder hela dagen, sen mot kvällen vart det fotbollstittande. sverige - spanien, 1-2. spelade bra i första och zlatan tröck in målet. spanien fick också in ett mål. andra halvlek spelades sådär, och i sista minuten trycker spanien in ett mål! surt..
grekland - ryssland nu. står 1-0 till ryssland. tråkig match, och ser inte ut att bli mer mål. sista minuterna nu, men vad som helst kan ju hända!
nu ska jag ut och promenixa med sarah!
puss :)

du var den jag nånsin önskat mig.

första sommarlovsdagen och spöregn, less på att sommaren alltid ska bestå av regn och kyla. okej, visst, det kan vara hur varmt som helst i en vecka eller så. sen regn regn regn. jaja, mina datorer har gått sönder. surt. båda två, hur man lyckas, det vet jag faktiskt inte men sönder är dom.

har suttit inne det mesta av dagen och nördat ps, fotat LITE också ;) nu ska jag hoppa upp härifrån och göra något vettigt, borde kanske städa mitt rum, får se om jag orkar!

puss!

in the sun

veckan har varit lång, lång i tid. har gått alldeles för fort och nästan inte hunnit med nånting. men onsdagen var helt klart bäst, hela beachturneringen! hela dagen, det ända som fanns i huvudet var beachen, jobba på allt vad man kunde. kände att jag fick vara mig själv hela dagen, det där var jag. i princip första gången jag kände att det där verkligen var jag. sjukt bra dag vill jag säga :)) brände mig dock uppe vid nacken! och i hårbotten, ajaj.

vaknade av att väckarklockan ringde 09;00, vilket var jobbigt när det var lördag, men det var simning som gällde. och det vart många längder, och mycket bränna. hela ryggen, och vaderna! har ju bara mig själv att skylla men tänkte, 'äh ingen bränna den här gången' men solade ju i och för sig sex timmar i sträck, och sen en timme till när jag kom hem.

skolavslutning den tionde, har inte köpt några kläder än! men ska in imorgon, så får se vad som hittas :)
nu ska jag gå och fixa mig, och sen iväg till amanda. trevligt kväll hörni!

puss!

jag menade inte som jag gjorde.

dm i beachvolley och jag var noll taggad på morgonen, hela kvällen före var en pisstid. finns faktiskt inte en dag som har varit sämre. det var han som fick mig att må bra, känna att jag orkade lite mer, fick mig på humöret han visste jag kunde vara på. var helt enkelt bäst. jag älskar dig fortfarande, trots allting. det släpper aldrig, alltid kommer du vara endel.

kom till tågstationen, och där fattades gurra. han tog nästa tog men han ändå. vi spelade första matchen, jag var lite taggad. vi vann den, nästa match och jag var mer taggad, vi vann den med. och nästa vann vi också. vi gick så långt att vi åkte ur i finalen. etta i gruppen och tvåa av alla 21-22 lag! mycket bra kämpat! jag älskar er. otroligt bra dag. på konserthuset hitta marina och jag fina kassar! "after sex" glömde totalt att vi skulle ha dom i arslet när vi spelade finalen! men snyggkassen ligger nu på mitt rum, haha. marina & jag var också med på tv, upplands nyheter. haha, seriöst, jag låg på golvet och skrattade. "det där kan inte vara jag, hahahahahaha, är det jag?"  träffa på martin också, mycket trevligt! :) bäst dag.

ångest

det är svårt att acceptera att man älskar fel person

var på högskolan i gävle hela dagen, gick sista tiden nere på stan. tittade hastigt och hittade ingenting, kändes verkligen inte som det fanns något. känns väldigt ofta så nu, om någon kunde sy egendesignat eller nåt typ :D beachträning direkt på när man kom hem, väldigt skönt. ska iväg snart igen och träna!

imorgon är det skoldm i beachvolley, mera mera taggad! :D ska bli grymt kul, även fast vi kanske inte kommer bland de fem bästa, men man får väl bara hoppas!

DAGENS PLUS; träning!

DAGENS MINUS; fanns inget dagens minus faktiskt, otroligt att man kan gå en hel dag utan att ha ett enda minus. visst finns de nånting man kan komma på om man sitter och tänker, men inget sånt där riktigt minus. slutsats; bra dag!

puss.


I see you got that fire by the way that you walkin

helgen spenderades mest med amanda, hade nog brytit ihop utan dig. hemsk helg utanför det.

slutade iaf runt elvatiden idag, mycket skönt. slängde mig på sängen och vips så sov jag. det är måndag och jag är såhär trött? var för den delen hemma hela förra veckan utom fredag också. sen träning, gick sisådär. träning ikväll också.

imorgon ska vi till högskolan i gävle med skolan också, och på onsdag skoldm i beachvolley, så taggad! :D
skönt att det inte blir en ända dag att gå i skolan som vanligt. fast minns inte torsdags planering.

nu ska jag käka och ladda för nästa träning.

its hard to delete the wierd things I had heard, hope I can trust you.


if i could turn back time

I didn't really mean to hurt you.
jag hade så fel, fel om mig. fel om allt. jag tänker hela tiden, på att om att det hade kunnat vart bättre så, eller sämre så. tvärtom, felvänt. om jag inte, om jag, om du, om vi, om ni. jag har tappat mitt ordförråd för tillfället. hela dagen. dock spelar det ingen roll vad jag säger, för inget kommer att betyda något nån gång.

<3


världens sämsta födelsedag.

31 maj, och födelsedag.
dagen började hur bra som helst, kamera, pengar,mm. sen massa mer av släkten. till dess var dagen bra, sen vart det mer och mer. och jag kan väl säga att jag är orsaken till allt. nästan. livet suger, jao. ibland så.
amanda & jag var i stort sätt ute och cyklade hela kvällen. fanns faktiskt inget bättre att ha för sig.

-hej ångest
-hej klantskalle
- hejdå.


RSS 2.0