chilldag

trevlig kväll igår, roliga frågor! ;d

idag hade vi sovmorgon till 08.25, inte länge alls ;s så därför stannade jag hemma! ohhja, jag hade mer att göra än jag anade. jag har morgondagen på mig att sen ska spanska uppsatsen vara inne på torsdag, sen uppsats i biologi till fredag, biologiprov fredag, svenska krönikan ska vara skriven till fredag. min tid till dator blir alltså inte lång denna vecka, nu ska jag återgå till min slutliga plats; köket och plugga-a-a-a-a!

pusssss ;*

svaren!

seså, lite frågor blev det nog allt! :) mycket roligt, bug och bock för allt <3

favorit mat och varför?
favorit mat, hhmm.. lite klurig fråga är det! men tacos står nog med som etta (a)
När startade du bloggen?
Mars 2008, snart ett år har jag alltså haft denna.
Hur gammal är du?
det sägs att jag är 1993;a , så alltså 15 år, fyller 16 den 31 maj ;)
- Har du någon favoritfilm?
håhå, favoritfilm frågan, den är då populär! american pie om man ska se humor film, twilight är bra, men nu ska jag komma till mitt slutgiltiga svar som faktiskt blir step up & honey, dansfilmer, tummen upp!
- Vad är ditt drömresemål?
har alltid varit sugen på att åka till thailand, så det blir mitt svar! någon som varit där?
- Din favoriträtt?
se ovanstående svar.

Hur gammal är du?
fortfarande 15 ; ] , se ovanstående!
favoritbloggar?
eriks blogg är en hit! kill bloggar är mycket intressanta, och säger som många andra, att killars bloggar måste få synas lite mer, dom är så fåå, starta upp bloggar killar! :D blondinbellas blogg är mycket intressant den också, och om jag skulle rabbla upp alla skulle det bli en lång lista, men denna gång ligger erik på topp!

vad heter han som du senast var tillsammans med?
håhå oj, jag tar och hoppar över denna fråga. ingen mer kommentar ;d

Hur gammal är du?
still fiften peoples ;d
Hur länge har du bloggat?
snart ett år!
Vad tycker du är roligast att läsa om i bloggarna?
eriks blogg är det mycket gott och blandat i, det gillas. hans blogg är specifierad på mycket kläder, men inte bara! det är alltid roligt att gå in där varje dag och se vad han hittat på. men kläder och bilder är nog roligast när det finns med i bloggarna!
Vart bor du?
6 mil om uppsala, tierp!

Vilken "roll" har/hade du i skolan? Tönten, den populära, pluggisen, sportfånen, clownen etc...
haha smårolig fråga, jag vet inte själv vad jag ska kalla mig som. vissa personer ser nog mig som clown, kanske inte inför hela klassen, andra ser mig som sportfåne. det beror på sammanhand tror jag ;d jag ser mig nog faktiskt inte som nånting, haha!

vart bor du?
tajerp!
vad vill du göra i framtiden?
framtid framtid. brukar kännas bäst att vänta till åren kommer när man ska bestämma sig, som gymnasiet exempel, jag hade noll koll på vad jag ville gå för linje, nu är jag nästan helt säker, och vi ska ju söka alldeles strax ;d så framtiden återstår att se!
hur länge har du känt din bästis?
den frågan är lite småsvår, vi satt och tänkte på det för någon vecka sen men kan inte minnas när det var första gånen som vi träffades, men det var si sådär ett år sedan, allt jag minns är att det var mycket snö ute, såkallat vinter ;d
hur började du blogga?
och den slutliga frågan..
antar att frågan ställs på varför jag började blogga, vad som tog mig hit?
jag tror jag satt och funderade ett tag över detta att börja blogga, vilket inte tog långt tid att få mig hit, jag ville samla ihop mina tankar och dela det med andra, det finns mycket anledningar. men det är grymt kul att blogga, skriva av sig sådär efter en hård dag eller en rolig dag osv!
hope you like it too ;d


FRÅGESTUND!

struntar i och berättar om denna kassa dag och startar igång första frågestunden på bloggen som nånsin varit! så nu tycker jag att ni ska ställa frågooooooor! :D 

ni får fråga ända till 21.00!



fredag , lördag

fredag, yey we like it (h) eller ja, det har ju varit lördag två timmar nu ;d
marina kikade över och vi tog en lång promenad, fastnade och pratade med siri. hängde med henne, gick å träffa månkarboare vars namn albin och henrik, trevligt eller inte de vet jag inte, haha. dom skrämde mig rejält på gården iaf ;d
imorgon blir det kolla volleyboll match, damer! go fort it babes ;d
helgen känns som den blir lyckad, det var ett tag sen .. 
 


dom där chinosarna va grymma ;d
riktigt grymmt ass också må jag säga, haha!

nu är jag riktigt trött, så godnatt med er <3

skidåkning

oj, jag är tillbaka levande. ganska otroligt efter dagens skidåkning i det isiga skidspåret. haha, nåå vad finns att säga om denna skidåkning då ;d började väl till en början hyffsat bra, eller ja.. jag fick ta mina förbannades jävla skitskidor, ja jag menar verkligen det. fuu. men första vurpan gjorde man nog efter en halv kilometer bara ;d en vurpa var att landa på axeln, inte lika roligt, så nää nu är jag nog blå om halva kroppen!

 

jag sitter på mors dator, därför blir det bilder som hon hade när jag ändå sitter och kollar igenom gamla bilder som påminner om mycket! vill ta och säga att jag saknar dom där sötnosarna på bilden till vänster, nämligen mina sysslingar, puss på dom ja ;*
och till höger har vi då blåmärket själv som jag får kallas idag .. ;p februari förra året, nog har man förändrats endel, håhå jovisst.

ska ta en dusch och krypa i säng, kommentarer ja ni vet..
puss!

bigger bigger, stronger stronger

hoppsan, jag invigde ny skorna idag trots att de va gräns till snöstorm typ, haha. det är väl mer vårskor än vinterskor kanske, men jaja ;d

vi var på gymnasiumet här i tierp, dökul njadu.. lite inspiration fick man säkert men nog om det.
jag orkar för all del inte springa idag så jag tar en promenad, vad sägs om det i detta väder? visst, funkar ;d

tråkigt och torrt inlägg, kommer förmodligen bättre imorgon och kommentarer har jag att svara på, en drös. mitt liv står ganska still men är ändå stressande, jag skjuter på allt. men ni får svar när ni får svar sweeties <3

måndag, full rulle

fuu, det blir lite tajt om tid för dator nu va. som överskriften visar 'full rulle', det kan man gott och väl säga! klockan visar sig vara exakt åtta minuter över tio och jag bör lägga mig i och med att jag sov väldigt lite inatt!

var i skolan, for sure.. hela dagen, inte hela men till två, därpå ta fyra tåget in till uppsala och kolla skola som var mycket inspererande, det lutar åt denna skola vilket fall, men får som sagt se hur detta blir, beslutsångesten har inte lagt sig va! kom väl hem nu ungefär, för en halvtimma sen och har hunnit gått igenom några sidor men hinner dock dock dock inte svara på era kommentarer, det får bli imorgon, hold on <3



jag har ett ruggigt städat rum, inte.. ena bilden finns en liten förklaring för att det ser ut som det gör kanske (a) inte för att det är värt att skriva upp men jag har skruvat isär min bokhylla och ska införskaffa nytt, riktigt kul att veta, jo jag visste väl de (yy)



jag införskaffade mig ett par skor också, tänka sig att jag hann det i all denna stressdag!
nu är det jacka som fattas till våren, och möjligen ett par skor till ;d

puss ;*

varje vecka är det helg

jag konstaterar att fredag är den bästa dagen på veckan, eller vad tycker ni?

istället för att berätta om min fredagkväll, som ni säkert redan kan ha listat ut redan vad jag gjorde så ska jag variera mitt pratande nu lite. först vill jag säga att jag vill ha sommar, finns en massa händelser som kommer inträffa, eller som ska inträffa ;d , jag litar på den här sommaren och vi får hoppas att vädret ser lika lovande ut som mina planeringar.

snart ska jag ta och damma av min bokhylla och plocka ihop den och sälja, ih det blir roligt med nytt ;d



siri vs barr1
om jag kunde fylla min mun med kärlek, så är det faktiskt sådär mycket. det är kärlek.
<3


and lets go

men yoo
vet ni vad jag gjorde ikväll? haha svara inte plugga, för ni vet.. har jag ju gjort hela veckan, ööh ;d nej men nej..
jag var ute och sprang! :D snacka om dålig kondis man har fått över vintern, fuu. nu ska vi nog få upp den en bit intill våren här, var otroligt skönt. jag nämnde också i något föregående inlägg att jag börjat hata vintern, nu har denna tanke vänt sig, det snöööar ju! :D

imorgon kommer siri till mig och leker, hon går för tillfället på kryckor, så jag ska ta väl hand om na ;d
nej usch, nu har ont i nacken, ryggen och magen och är trött men behöver plugga. hha märks det att jag är trött eller ;<
pluggaplugga, för imorgon gäller det. första provet för terminen, det kan väl ändå gå min väg nu när jag kämpat..



turkiet, säger bara turkiet! utomlands nu nu nu, trots att jag älskar vintern så pass mycket (a)
puss ;*

vinter åter igen

"heeeej, kom gärna in och titta på min blogg, eller följ den"
okeeeeeeeeeeeeej, jag dras inte för sånna där kommentarer, nu är jag bara så trött på sånt där. visst, okej, alla har olika "komtillminbloggmeningar".. men aaaah, kom på något lite bättre. visst, jättekul att du har en snygg blogg och sådär men blö.

det började snöa igår kväll och det snöa som fasiken idag, fuu vad jag hatar vinter nu.. ;<

ingen bra början på detta inlägg känner jag, håhå. jag är inte sur idag faktiskt, nejnej snarare mer upp & hoppa .typ.  vi var på hälsoäventyret i älvkarleby idag, klassen, vi tjejor bara, killarna befann sig där i tisdags nämligen och idag vår tur! "sex, kärlek, relation" ooohja, det var en hel del prat, nog om det. 
dock har vi fysik prov imorgon så jag tror jag lär ligga i idag för att få mitt önskade betyg,vilket återstår att se hur detta går, men nu ska jag slänga mig i nysoffan och plugga!

en outfit hänger med idag med, woho börjar bli lite outfit vetande här ;d hmm vad som kallas med det vet jag dock inte själv. enjoy it!


kiskar, haha!

alltför lite plugg och alltför mycket prat med chompis ;d vi har nog bra mycket att prata om hon & jag. det blir nog aldrig någon nytta, nästan inte! fy fy, så nu ska jag ut på en kort promenad, och sedan plugga, försöka åtminstone. men sovdags tidigt ikväll, för nu är jag trött, trött!



dagens; strumpbyxor från h&m, klänning weekday, peak performance tröja stadium
sedan faller alltid mjukiskläderna in, for sure ;d mjukisbyxor från någon affär i västerås, linne gina tricot, peak performance tröja stadium

enjoy!


onsdag

sådärja, nu börjar sömnen hamna i sitt track igen. otroligt skönt att vakna någorlunda pigg om morgonarna! dock lite jobbigt att man ska sätta fart till skolan och lära sig en hel del massa onödiga saker och en hel del bra saker då.. men snart är det lov igen! (a) håhåh.

för mesta dels blir det nog bara plugg idag, ingen träning. känner mig stel och rasslig i hela kroppen, får hoppas att man inte insjuknar i något nu bara, för det hinns inte med!
imorgon åker vi till älvkarleby, på hälsoäventyr, skönt att slippa skolan ;d

                                                                 
                                        
åh, när vi var påväg till turkiet! och åt en ekklig pizza som jag verkligen trodde jag skulle spy av, och när vi var påväg att flyga hemåt, simmades gjordes det för fullt varje dag också, woh.
visade man sig vara skapligt brun, men skapligt ful därmed..puss ;*


sömnbrist

ahhh, det blir då bara värre & värre med den här sömnen. om man ens kan kalla det sömn längre ;o natten var extremt jobbig. det är ju sååååå intressant att höra om min natt så jag måste ju bara berätta, haha! jag la mig skaplig tid, trodde mycket väl att jag skulle somna, och oj! det gjorde jag. sov i två hela timmar, och sen vart det så gott som kört, två timmar där. låg och rulla runt i sängen, vände och vred, läste tidning, spela spel på mobil. gjorde nog det mesta för att kunna somna. halv sex somnar jag och upp halv sju, vilken natt.. jag lyckades hålla mig vaken hela dagen, utan att ens ta en liten tupplur efter skolan. så ikväll kommer jag somna som en stock! :D

ni är duktiga på att kommentera också, fortsätt så ;*



sen vill jag önska denna tjej all lycka till i falköping, som
 är och visar allt hon kan inför volleyboll gymnasiumet! 
marina  go for it!

natt mot söndag

åååmen tja va ;d dagens lopp har äventyrats runt i uppsala, a & jag begav oss direkt mot simhallen och tog oss några runder, någon snabbana blev det inte denna gång, vi relaxade nästan mest om man säger så. toppendag med andra ord ;d nu är jag helt slut i kroppen, efter två skoldagar blir man trött ;o håh. hur ska veckan som kommer gå.. med kisande ögon fortsätter jag att spela och spela, jag blir beroende av vart enda spel nu för tiden! för mycket lov, kan det vara så? blickar bak mot sängen och tänker att jo det skulle nog vara skönt att sova, så godnatt ;*

skoldag

riktigt irriterande! nu har jag gått och petat mig i ögat hela dagen, med en tanke om att jag har en liten mascara klump i ögat, och det vill inte gå bort. jag ska äntligen gå och tvätta bort det, för nu är det ett stort irritationsmoment!

la mig runt halv tolv igår, litet hopp om att jag skulle somna med tanke på att jag var sådär lagom trött, men inte då.. somnade halv ett någon gång. och vaknar halv fyra.. vrider och vänder, vrider och vänder i hopp om att somna någon gång, men inte då. jag ligger istället vaken till jag nästan ska upp, hinner sova en halv timme ungefär och sen upp. hur svinigt trött var jag inte då..

första lektion var historia på 80 minuter, vilket låter döööötråkigt, vi kollade på film, vilket låter ännu dötråkigare. historia liksom. men jag i mitt trötta huvud sitter och gapskrattar, sömnbrist, en liten aning om att det kan bero på det va.

första skoldagen och jag är helt slut, hur ska detta fortsätta ;o men jag ska inte klaga nuu, det gör mig tröttare. nu blir det bara babbel, men vi hööörs när jag är piggare dåva, som erika säger. ;d ja erika, det är dig erika jag tänker på..

                                                      


23;27

aaaaah, jag är överpigg! nattens sömn kommer inte bli långvarig antar jag. ska upp om exakt sex och en halv timme, kanske jag borde sova?

idag har jag som sagt umgåtts med a. vi var slappa och slöa, en outfit hänger med i inlägget, myskläder är väl ändå det bästa.. en snigg kroppspose därmed!

morgondagens schema ser inte direkt lovande ut på morgonen, 80 minuters historia, engelska, spanska och sist idrott, idrotten är väl det som räddar dagen kan man säga. men 80 minuters historia, aaaah. nog klarar jag mig igenom dagen, men imorgon bjuds det nog på en trött caroline.




linne; gina tricot
cardigan; fått av den söta gammelmormorn som lyckligtvis är min!
mjukisbyxor; köpt någonstans i västerås
sockor; gjorda av sarah, wöw ;d


godnatt gottfolk ;*


2009-01-07

a sov här, mucho trevligt! vi somnade väl runt fem tiden, vilket vi inte alls skulle ha gjort. med tanke på att det är skola på torsdag, närmare sagt imorgon. vi blev väckta ett, och nu är vi nog båda superpigga! men, upp till skolan lär man ju ta sig så.. har hört att det är många som börjar idag, håhå! ;d

dagen spenderades med a hela dagen, ganska några olika sysslor, blev nog mest dator och tv!

såg ni grammisgalan ikväll?




Årets textförfattare - Annika Norlin
Årets elektroniska musik - Eric Prydz
Årets exportpris - Björn Ulvaeus och Benny Andersson
Årets folkmusik - Abalone Dots
Årets producent - Kleerup
Årets grupp - Soundtrack of our lives
Årets dansband - Lasse Stefanz
Årets manliga artist - Håkan Hellström
Årets hårdrock - In flames
Årets kvinnliga artist - Anna Ternheim
Årets nykomling - Kleerup
Årets liveakt - Robyn
Årets jazz - EST
Årets låt - EMD

faiiiisboook

smyger in med ett till inlägg såhär innan finalen i ishockey!

det är lite snålt med vänner på facebook, och ganska opopulärt, gör det mer roligare och bli vän sötnosar ;d


 

har ingen blekaste hur många som heter caroline forsberg på facebook, men det är ju ingen mer än jag som har den eposten som mig. ; [email protected]

;*

2009-01-05

tjeeeeeeeeenare people
med ett kort upplägg av min dag så ser det ut så här;

-vakna halv fyra på morgonen, noll hopp om att somna om. bestämt ska upp och äta frukost när mor äter frukost, hon skulle nämligen till jobbet och jag trodde närmare bestämt att hon skulle upp runt sex, men det visade sig inte komma upp någon som liknade min mor, närmare sagt såg jag ingen gå upp, inte konstigt alls med tanke på att det är bara hon & jag i detta hus. så jag somnade om, konstigt nog. och sov till halv elva, där jag var tvungen att bege mig upp ur sängen, följandevis ledde det mig till ishallen, inte svårt att gissa vad jag gjorde där kanske. åkte skridskor, yesboxen. lite rörlighet tackade jag inte nej till.

därpå väntade min dator på att jag skulle klicka mig in på min serie som jag börjat kolla Crusoe tillsammans med mattias kan man säga, vi kollar ikapp kan man också säga, haha. nog om det, nu sitter jag här igen, enbart för att jag ska kolla serien, två avsnitt kvar sen tian. som kommer ut om hmm vad vare, en och en halv vecka tror jag det var sagt.



haha, sniggingbild också ;d
"kort upplägg" vare ja, kanske var jag lite skrivsugen idag (aa)
puss!

nu eller aldrig

tvåååå filmer till, man kan tro att jag ska slå rekord i att kolla på filmer, haha!
vars namn på de filmerna jag såg idag är the perfect man, a cinderella story. hela dagen har jag väl gråtit ungefär, det beror nog huvudsakligen på brist på sömn skulle jag tro, mycket kärlek, och det kom en mängd under filmtittandet. ibland är det nog skönt att tömma sig på tårar, men jag tror jag måste ta igen min sömn snart, så om vilken minut som helst får sängen ta emot mig.

imorgon; .. - ...... eller ...........?
fundera inget, ska sätta punkt.


två veckor, full av tankar, drömmar och tårar. du är för svår att förklara.
only dreams can be truth.

09-01-03

mamma mia, the greatest game ever played, american pie beta house, step up 2.
ojoj, fyra filmer denna kväll. och än sitter jag uppe, klockan visar sig vara 05:23, nattmänniskan va ;d
jag har ingen lust att sova, m ligger i sängen redan! ska väl släcka ner denna burk och infinna mig i något annat, nattpussss!

2009-01-01

oj, jag har glömt aatt säga gott nytt år, men det får bli god fortsättning istället på er sweeties! ;*
hoppas ni hade ett bra nyår, för det hade jag ;d jag mår väl som jag borde må idag, antar jag, haha.
gick å la oss runt halv åtta imorse, och vaknade till middagsdags 17.00 ungefär. jag har i stort sätt bara legat i sängen idag, och varit helt slut. jag är inte ensam antar jag!

nog om det.. eller ja, jag ska nog gå och lägga mig i sängen igen, haha. jag sover fördmodligen till imorgon, eller så vaknar jag inatt. men nattpuss på er ;*

2009 gott folk, hoppas detta blir ett bra år!



just ja, vi ställde oss och baka pizza runt 03;00 inatt också, fifan vilken natt :D

RSS 2.0