sommarsjuk?

stekdagarna fortsätter. dock har jag gått och blivit någon form av sjuk, ont i halsen, feber och svimfärdig var tionde minut. äckligt jobbigt är det iaf.. så blir väl ingen solning imorgon. buhu-hu.
nåja, har bara legat framför tvn och sovit ikväll, mor fråga om jag skulle med till gammelmormor. orkade jag? neeeeeeeeej.

jaja, pusspåer.

s dag

nåja, nu har jag varit ute en stund för idag iallafall. man känner ju sig helt isolerad när man ligger inne och mår dåligt. men imorgon så åker sarah & jag och steker i marma, och på tisdag blir det brämmen, onsdag stek med luftmadrass i poolen. brännan bara ligger där och väntar ;d





jag skulle vilja skriva något fint
något som verkligen passar in på dig.
obeskrivlig är ordet, obeskrivligt bra.
det finns bara du för mig.

må dåligt

det är sol, strålande sol till och med... inte ett moln på himlen. och vet ni? jag sitter här.. illamående och svimfärdig, och röd på hela ryggen. kanske bäst jag håller mig inne en dag då. men tråkigt, jag orkar inte vara inne. det är tråkigt, åh buhu. vad gör ni själva idag?
puss.


en bit på vägen (y)

soool

fysatan, nu kliar det verkligen på hela kroppen pga myggbett, satans djur! men varmt är det iaf ute, och det är jag glad för. det är verkligen sommar på riktigt nu, och det här vädret verkar hålla i sig rejält, kul att bli bruuuuun. för det ska jag verkligen bli i sommar, och är på god väg ;) undrar hur det går för dig christoffer? (a)

nåååja, vi var på tävling idag som sagt. som sagt kanske jag inte ska säga? vet inte om jag har nämt det. det var varmt och svettigt, såklart. men vi hade grymt roligt på planen, dock gick spelet inte lika bra för oss, så vi vann inte särskilt mycket. men bara man har kul, ellerhur?

imorgon blir det förmodligen solen, ovanligt va (a)
och veckan framöver är både marina & amanda borta från hemmet, så hör av er. lite planeringar finns, men full vecka. på fredag åker jag iaf till sundsvall, iiih :))
och om fyra veckor också, lääääääängta.



amen tjena snigging.
nåja, nu börjar det bli klent om folk som kan underhålla en medan man är redbull-pigg, klockan är nu 03;20, kanske man borde ta sig till sängen ändå.
aja, gnatt!

härliga dagar

hallåhallå!
vilken otroligt bra dag, bra början och bra slut må jag säga.
jag och sarah bestämde oss för att åka och steka lite i örbyhus, brännan kan ju behöva bättras på om man håller på och tävlar om vem som är brunast, så nu har jag åkt på en rejäl bränna på ryggen, så sömnen får vi se hur det blir med inatt, sova på mage går ju de också, heheeh!
nåja, steket i örbyhus gav resultat kan jag säga, woho. sedan tog vi tåget hem, och sen in till uppsala. satte oss vid bryggorna och åt jordgubbar och hörde trubaduren i bakgrunden, hur mysigt är inte det då.. en fika togs också på en av de cafeérna som finns längs gatorna i uppsala. och slutligen började vi gå mot station och sedan blir sittandes ett tag innan jag ser jimmie och börjar rusa efter, och står och pratar med han till vi nästan missade tåget, så kan det gå :)

vi har våra stunder sarah, blir inte mycket träffandes nu för tiden, men nu har vi ju fullt med planer så nu ska det gå utför som en berg och dalbana, hehe. men trevlig dag, verkligen. <3



kladdkaka & glass, och en fanta! sommarkänslor bilder, jaaaa-a!

det är inte förrän nu har jag har förstått att man verkligen ska ta vara på alla sommarlovsdagar, för dom kan verkligen bli bra fullt ut! och imorgon åker jag på beach tävling, U17, iiiiih :D svepa flera liter vatten nu då innan skönhetssömnen.. godnatt puss :)

uppsala, planeringar.

va beredda på ett bra långt inlägg här nu!
dagen började precis så som jag vill att alla mina mornar ska börja, jag gick och simmade 1 timme, klappklapp på axeln där, bra där caroline. sedan fortsatte jag mot amanda, som jag träffar väldigt sällan nu, men som måste ryckas upp lite. vi hade trevligt som vanligt, åkte och köpte pizza (där förr mitt sim för idag då..), satt på studsmattan & skrattade åt allt som vanligt ;d
occcccch därefter tog vi språng mot tåget och åkte till uppsala och köpte oss en GODISPÅSE, och satt oss vid vattnet, sommarsommarsommar! (där gick jag nog back i min simning) nååja, ibland måste man ju fåååå. och nu är biljetterna till sundsvall beställda! :D iiih, kommer bli brabrabra!

DAGENS VILL HA: liiite mer pengar, så jag kan slösa som jag alltid gör, men att det aldrig tar slut (a)
DAGENS KLÄDSEL: har faktiskt bytt tröjor tre gånger idag, och byxor två gånger. men just nu är det randig tröja från mq och ett par sunkiga byxor som är perfekt till kvällen.
DAGENS SMINK: iiinget alls, kunde vart mascara om jag inte hade haft en vagel på ögonlocket ;<
DAGENS FRISYR: uppsatt i bulle
DAGENS MENING: "men jag har ju inte ätit godis på hela veckan ;<"
DAGENS LÅT: "jag ska ta min boll å gå till fotbolls plan" "Ash - burn baby burn"
DAGENS PLANER: ja dom är väl ganska få just nu, men nörda lite spel ska jag väl allt hinna med innan jag tar min skönhetssömn.
DAGENS SAKNAD: jag saknar mycket, speciellt personer jag inte träffat på länge.
DAGENS BÄSTA : att jag fick träffa bästamanda, och att sarah och jag åker på en söt picknick imorgon, haha! ;*
DAGENS ROLIGASTE : jag skrattar jämt med amanda, så hela dagen har nog varit rolig i sig, men jag skrattade nog som mest när båda två satt och höll sig för ögat på tåget för att vi hade nåt skit i ögat, det var roligare än det låter, för vi får det alltid roligt åt allt.
DAGENS DUMMASTE: dummaste.. hm, inget har väl varit dumt tror jag, nååånä!
DAGENS MISSLYCKANDE: att jag bröt mitt löfte om godis. (är ju inte så bra på den saken så att säga)
DAGENS KÖP: en stycke godispåse, ramlösa och tågbiljetter till sundsvall.
DAGENS GODIS: lösgodis på hemköp!
DAGENS HUMÖR: humöret har varit på topp hela dagen, men har väl blivit lite småsur emellanåt.




dåså, hoppas ni orkade ta igenom denna låååånga text, var ju bara tvungen att skriva av mig lite.
morgondagen blir bra.
puss!
simma lugnt christoffer :)


2009-06-25

stekte ett bra tag i det heta vädret, och därefter jobba i kiosken i cirka 4 timmar. huvudräkningen sitter ju inte alltid där, så nån tia hit & dit är väl inte hela världen (a)
imorgon blir det simma från 9-10, sola ett tag, och sedan jobba igen.

imorgon beställer amanda & jag även biljetter till sundsvall, gatufesten över nästa fredag. de blir la bra det.
 
puss!



- trodde du också skulle tycka det blev kul, men icke.
ord som nöter i hjärnan, meningar som snurrar i huvudet.
än sen?


avslutning & bal 2009

vet ni vad? jag lovade att jag skulle slänga upp balbilderna från avslutningen vi hade den 11 juni, tiden går lite snabbt tycker jag.. hihi!
men nu kan jag ju passa på att ladda upp innan jag drar iväg och simmar.



alla nior - fiina!



barr1 & marre  <3



sebastian - ronja - ida!



felice var fin <3



ha-ha-ha, här var det någon som va hungrig. jag kanske? marina höjer glaset och ger ut en skål.



maha, söta flickor. anna, caroline & frida!



då hade balen börjat och marina var i full gång.



sedan var det dags för spex, lärarna dansade åsårå.



och på natten blev det kubbspel,
tack för en sån fin avslutning allihopa, kanske lite sent att tacka för det, men det har ju hänt några fler gånger.
det var jobbigt att ta farväl av alla sådär, men vi får hålla kontakten som sagt.
puss <3

good feeling

men ääär det inte underbart med solsolsol? strålande sol varje dag nu, och framöver dessutom. jag måste ju bara få berömma solen lite vilket jobb den gör, när det var en helvetisk vinter!
såklart har jag solat idag, med systrarna blom. och cykeln har varit till lite jobb idag också, och nu ska jag rusa ut igen!



dagens outfit, lättklädd.
shorts från förra året
tröja gina tricot.

hetadagar

sommarlov är väl underbart. dock känner jag ingen känsla av just sommarlov. har slutat känna något för högtider/lovdagar osv, hur kan det komma sig? när man var ett litet barn längtade man alltid som en tok till sin födelsedag, men man längtade nog en aning mer till julafton ändå!

dagen har sett ut som följande; kliva upp ur sängen halv åtta för någon tekniker ska firra tillbaka vårat internet, men internet började funka precis innan han kom. lustigt nog? sedan träning nere på beachen, tävling på lördag. detta betyder hårdträning denna vecka, alltså har man mycket att se fram emot! sen snabbt & hastigt for jag hem och duscha, och iväg till uppsala, där vi fortsatte mot gränby och en klänning inhandlades trots att jag inte skulle köpa något ;<< sedan fick jag stå utanför och vänta på amanda när hon kolla på kläder, för jag kan ju bara inte! väl hemma från strosandet i uppsala & gränby gick jag ut och sprang, nu är det träning som gäller, träningträningträning. bra jobbat där!

 

sådär ja, springskorna fram!



och dagens outfit!
skor från förra årets modell, kan tänkas vara från din sko
jeans från bikbok (lång modell) avklippta till shorts.
tröja bondelid, mq. 399kr.
väska new yorker

solsolsol

humöret ligger högt uppe på toppen, det är ju sol för satan! inga planer för dagen, men det blir förmodligen steka :)
igår var jag in till valbo med a och brände upp cirka tusenlappen. jackan gick förstås på halva tusenlappen däromkring, men den var efterlängtad.

det finns bara du,
det finns bara du för mig.
c.s.

puss :D

midsommar!

då var första midsommar dagen över. och jag gjorde tvärtemot som jag anar dem flesta gjorde igår, festade. själv var jag över till gammelmormor några timmar, och kvällen spenderades hemma med filmer.
humöret fortsätter att vara på topp, speciellt när man hittar 1050 kr i plånboken när man tror att man har cirka en femtiolapp!

jag är så sugen på att sola, men solen vill inte visa sig bakom de mörka gråa molnen. orättvist, när det är sommarlov. men i veckan skulle det bli toppväder, great!
nåja, jag ska väl ägna min dag åt att städa rummet, kan ju behövas?
pusss!


läger & swedish nestea beachcamp!

heeeeeeeeeej :)))
idag är jag på topphumör. finns en massa olika anledningar, men den främsta vet nog bara de närstående om. nåja, nu är träningslägret slut, buhu, lite sur blev man ju när man skildes åt igen från sina lägerkompisar, men hannes var en söt prick som kunde allt från volter till jaa, vad kunde inte pojken? 12 bast, sötjävel :D
igår sov marre & jag som sagt hos liza, det börjades med korvkalas nere vid beachen för de som hjälpt till med beach touren i helgen :) bugar och bockar för de ja! senare vart det bio, "baksmällan", bra film! den sågs med liza, marina, emma (?), svante, rickard & någon till tjej som kan tänkas heta maria (?). trevligt var det iaf!

och imorgon är det midsommar.. hm ja?
det finns ju endel val till det. men känner inte tagg för nånting.
brasa, filt & ute på en klippa, ge mig? :(



sådär gick vi klädda hela helgen, i och med att det regnade! lite pinsam bild, men jag brukar ju kunna bjuda på mig själv, så varsågod :D



jag sa ju det! inga som helst problem på att bjuda på mig själv, var ju bara tvungen å viiiisa hur pigg jag var varje dag när jag var tvungen att gå upp klockan sex för att stå i spöregn hela dagen! vinterjacka på (y)



här är sötnos hannes! :D

inge snålt med bilder här inte!
nu kommer brudarna, så jag ska väl resa mig från denna plåtburk.
pussss

aaaahmen tjena

aaaahmen tjena.
nääice dag eller, sol sol sol! dagen har rullat på, har dock haft ont i magen i två dagar nu. blöööö. ovanligt då, nånä. men vi har fått lära oss massa nytt. och imorgon sover marre & jag hemma hos liza i uppsala efter lägerdagen och har vår sista lägerdag på torsdag, trååååkigt ;<< men men! det ska väl hända många fler roliga saker under lovet, säg till ba!

vårat internet dog idag, sorgligt vaaaaaa?! nä men hihi, vi fick låna en snäll grannes modem tills vidare. på måndag kommer någon tekniker och ska leka fram problemet.
så tills vidare får ni läsa tråkiga inlägg, utan bilder, kanske försöker trycka in någon bild någon dag!

trött på kärlekskänslor :D (FET STIIIIIIIIL)



puss på käraste kusin vitamin också! båt ute i hållnäs, vilken sommarkänsla. ge hit den nu, pusspusspuss.
observera att detta kort är taget 2007, buhu!

fullspäckade dagar!

ojojoj, dagarna går fort. tiden går fort när man har roligt, så talar i allafall ordspråket! dock har vi inte haft så satans kul nu i helgen, med tanke på att vi fått regn tre dagar i sträck, det har bara regnat och regnat, lite trist eftersom vi har stått ute hela dagarna och jobbat på beach planen! men kul har det varit, och grymma spelar har man sett. igår var sista arbetsdagen, och det var så jäkla kallt, gick barfota dessutom, och på finalerna skulle vi stå i shorts och t-shirt.. hm jag drar mig nog hemåt? mycket riktigt! sprang som en idiot till bussen, och när jag kommer fram så står det att alla bussar mot min hemväg är inställda, så jag går med sura steg mot tågstationen, och är beredd på att få sitta där i 50 minuter själv. men! det fick jag då inte, då kommer martin in på stationen, treeeevligt! längesedan jag träffade den pojken faktiskt, blir dock inte så ofta. men det får vi ändra på!

och idag började beach lägret! ingen var nog sådär på hugget idag, så ingen hårdträning direkt. men imorgon, då jäklar. vad gör ni själv såhär på sommarlovet?



leeeeeeeo!
finns en massa trevligt folk på lägret, en av dem är leo.
detta blir fyra roliga dagar att se fram emot.
pussss

10 sanningar

10 sanningar om mig!

1. jag är otroligt mörkrädd, kollar bakåt minst 10 gånger inom 10 meter när jag går själv!
2. jag skrattar väldigt ofta, och åt väldigt mycket
3. jag gillar en kille väldigt mycket
4. mina största intressen är fotografi, sport, & shoppa
5. jag tycker om att kramas :)
6. jag är oftast väldigt glad, men kan gå rakt ner i botten av något litet ibland.
7. jag äääälskar mjukiskläder
8. jag har skapat många tvångstankar, t ex att inte lägga nycklar på bordet, inte gå på A-brunnar, osv!
9. jag är väldigt envis, och ger mig inte i första taget, och HATAR att förlora.
10. jag älskar att dansa & hoppa runt, slår gärna på stereon högt och hoppar runt, glädje


sur

igår var en skitdag, allt gick åt skogen. det jag framförallt surar för är för att ALLA mina bilder är förstörda, filerna i kameran är förstörda så att säga. så alla från balen är goone (y), suck. 400 bilder bara helt åt helvete sådär, woho?
aja, kommer väl uppdatering när jag fixat lite bilder från det ändå.
tjuu.

avslutning 2009

tjululu!
då var sista dagen I SKOLAN avklarad, aldrig mer den skolan, aldrig mer de lärarna, aldrig mer den klassen. lite sorgligt är det allt, men det blir nog bra på nya skolan också!



och endast för jag är så otroligt snäll så bjuder jag på en trött-skabb-uttråkad-kvälls caroline. jag färgade håret brunt igår! passar nog bäst så ändå. och gud vad jag älskar bilden, he-he-he.



sötskallarna själva, ronja & ida! i väntan på att träna i kyrkan igår, det gick väl hyffsat. och idag är själva avslutningen, sedan är det mat, och därefter bal! nervööööös

jävla skit.

kände mig just som en tioåring. kom inspringandes hem till mamma med tårarna sprutande från ögonen. fyfan. jag orkar inte :'(


stressad

tjatja!
nice/soft/skön/stressig dag, kan beskrivas med en hel del ord. amanda & jag sov till halv elva imorse, nånä vi sov inte till dess, men vi for iväg till skolan den tiden. skönt? ja-ja! senare var det show i aulan, ingen kommentar, endel var duktiga, endel ja.. och sist träning i kyrkan inför imorgon, gick hyffsat. och nu har jag nästan ingen tid kvar, för nu ska jag bege mig till marina, som ska locka mitt hår & se om jag kan ha så imorgon, men det ska väl gå! därefter åker vi in till uppsala på möte, ska ju nämligen jobba hela helgen, så information. och väl hemma, så ska håret färgas! stressad nurå? liite.

planering!
imorgon - torsdag - skolavslutning, bal, fest (?)
fredag - upp klockan sex, ta sjutåget, börja jobba åtta.
lördag - lika som fredag
söndag - lika som f & l.
måndag - läger
tisdag - läger
onsdag - läger
torsdag - läger
fredag - midsommar, vad hääääänder (????)



här är då min, marina, liza, och kristins arbetsplats för helgen.
dock inte färdigbyggt på bilden en, en sandgrop in med i bilden så är det klart!
det blir la nice.
puss

hårda dagar

haha, hård dag, hård dag, men skiiikul :D
skolan började halv nio, men vi eftersläntare drog oss dit till nio, då vi kollade på film, "a night at roxbury", mycket värd att se! hur grymm som helst :D aja, senare var det lunch och till sist bad, men vädret? badväder? nääää. så min kompis och jag, 'uppsalaälskarna', tog tåget, uppsala var tanken, men vi fortsatte vidare mot knivsta, dött? AH :d, så vi fortsatte tillbaka mot uppsala, kan ni gissa om jag handla? jovisst. en väska, en sportbh, en vattenflaska, stadiumtofflor. sedan hade vi ännu mer tråkigt så vi fortsatte med tåget mot gävle, där det också handlades. hårfärg, ett linne/tunika och en mascara :)) är jag rik på saker nu eller? jodå! och så var vi faktiskt på en station till, vilket var skutskär, som vi var tvugna att stanna i, eftersom de där skitbussarna aldrig går ända till tierp. så vi roade oss mycket väl på perrongen, sjöng och sprang. woho

nu har jag alldeles precis färgat amandas hår, får se resultatet om några minuter. om två veckor är det mitt hår som ska färgas :D

  

tur att man har så kul emellanåt när man får vänta på tåg!
pusssss

uppsalaaaa<3

weah. vilken dag. amanda & jag hoppa över skolan idag, i och med att de bara skulle leka lekar på en grusplan, ööeh? vi tyckte det var myyyycket bättre att chilla i uppsala! :) jag handlade, såklart.. två linnen, jag hade ju presenkort för sjutton! sen två halsband på guldfynd, presentkort! ooch pärlor och band, så nu är ett armband och en fotlänk färdig :D supersnyggt, javisst.



dagens outfit!
tröja från weekday,
shorts från JC
solglasögon gina tricot!



amanda var lat, hon orkade inte bära sin egen väska! dock hade hon lagat tand hos tandis, så jag tyckte såklart synd om henne och tog hennes väska.
nu ska jag iväg på en lite annorlunda träning, ni kanske får reda på vad det är sen om ni har tur! HIHIH :))

2009-06-07

jamentjena. satan vad jag bloggar. jag har mycket på hjärtat, och känner rätt för att skriva det just precis här. hoppas ni är lika villiga till att läsa.
för tillfället sitter jag & mattias och delar låtar med varandra, just nu är det en massa bruce springsteen, galet bra? JAAA! jag gillar killen, vi tycker nog i stort sätt rätt lika. :) och detta är nog vad min kväll ser ut som!


- men skriv då. jag saknar dig?




puss.'
jag mår bättre, med dig.

glad dag

jag tror jag är kär..
i gitarrer!
helt sjukt vad en gitarr kan ge en så god känsla. ett smakprov? HÄR! 
(agnes tips från början, och hon har heeelt rätt!)



mahaha, nästan världens snyggaste, om inte snyggaste kläder :d
just love H&M!
bild 1; 249 kr på H&M
bild 2; blommig skjorta från weekday 200kr
bild 3; H&M. och varför inte följa leopard modet, det var faktiskt första leopard grejen jag vågade mig på!

jag är på mycket bra humör, och det kanske är som jag sa till adam, att jag ska iväg och träna om exakt 35 minuter! i cirka fyra timmar, och hur roligt är inte det då? : ))))
ha en bra dag folk!




kläderkläderkläder

jösses, vilken dag. vi skulle från början till valbo var det bestämt, vilket vi ändrade oss ganska snabbt med efter att ha missat tåget så skulle vi fara itll gävle, men då vi såg att det bara gick till skutskär tog vi tåget mot uppsala, där vi hann gå in på endast en affär, sen var det bara h&m som var öppet, så där vistades vi en bra stund, vilket var kanon, jag inhandlade såå-åklart tre saker, en tröja, ett halsband (som jag har klippt sönder och ska tillverka armband av ;d), och slutligen ett linne. sen vart det en übersnygg tröja från weekday, bilder kommer imorgon! eller ja just föresten, tröjan från weekday är på bilden nedan!
då har man bränt cirka 500 lappen idag igen då, känns inte alltför bra, men det är ju en hel del av pengarna kvar. vilket kommer spenderas på resor!

från det ena till det andra var vi ute och fotade en stund, bra jäkla kallt, men roligt såklart.
just nu sitter jag i marres soffa, och hjälper henne att radera bilder, den här datorn är ju påväg ner i graven snart, miljoner bilder. fifään. men pusssss!




hej, jag är vit.

ont om tid

tjena godmorgon goddag
nu halvligger jag här över sängen och bloggar i sista sekund, sista sekund kan man verkligen kalla det. jag har inte hunnit mycket mer än att gå upp, fixa mig, och nu ska jag åka iväg till valbo tillsammans med en god vän. jag tänkte slänga upp en outfit bild för idag, vad snäll jag är, men det är ju sveriges nationaldag! huhu. jag såg att tiden rann iväg för fort, och min dator segar nå otroligt, så den får ni se ikväll!

tåget går om 9 minuter. ha en bra dag, pusss!



haha, bilderna kommer nu. vi missade tåget, och nu sitter jag åter här igen, i brist på att göra annat, vi har ju två hela timmar innan nästa tåg går!
"barnsligt gott", ja just vad man kan kalla det. en kladdkake bit och glass till, mums.



här är då kläderna.
svarta jeans från weekday
jeansjacka gina tricot
skjorta lånad ur mor's garderob

fredaaaaaaaag

fredag och hemma hela dagen.
det började med att jag tänkte ta en sovmorgon, som övergick till att jag stannade hemma hela dagen. en hel del saker har jag fått gjort, en hel del bra saker dessutom. jag började med att klippa lite i en röd och söt sommarklänning, den ska bli kortare och ska smalnas av lite i bredden, har hunnit börjat och ska nu fortsätta lite med den. har även 2 klänningar till som ska sys om till sommaren.

kvällen då, no planes. trodde jag skulle umgås? men icke.
hör av er för alternativ.


 
och här är då dagens outfit;
leggings från kappahl , en gång i tiden.
randig tröja gina tricot
mysig stickad tröja från hmm.. stadium! (var faktiskt tvungen att kolla efter)
och ja, vem går uppklädd i finkläder när man ska vara hemma hela dagen?
mys säger jag. en grymt snygg outfit bild därmed, helt nyvaken.





här är en kjol jag sydde en gång i tiden. närmare bestämt i höstas, oanvänd, kanske skulle passa snyggt med en väska därtill och ett par höga klackar. de där skorna är faktiskt balskorna som ska invigas på torsdag!

regn & rusk

sovmorgon till halv nio idag, ingen som hoppar framför tåget för det va? snarare studsar upp i taket, men självklart kom det en sak som ville leka glädjeförstörare, vilket var regnet. regn hela dagen, suck? så idag har varit en innedag, och idag sattes betygen och när jag fick mitt betyg överfört i örat i syslöjd blev jag ju glad som en barnunge, vad gjorde jag för att förtjäna de två bokstäverna, vg? nååja, inte klagar jag inte :D resten av betygen återstår att se i kyrkan om prick en vecka!



någon som hoppar upp i luften och skriker sommar när de ser de här bilderna?
de gör då inte jag i alla fall.


2009-06-03

men tjena mittbena!
dagen har varit hyffsat lång & tråkig, men för mesta dels chill eftersom vi är så långt in i slutet nu innan skolan slutar så spelar vi kort på de flesta lektioner. stekte lite efter skolan rååå, därefter träning, <3

orden sitter inte på tungan idag så jag avslutar här och visar vad min kropp bär för tyg idag!




mjukis kläder, sitter väl aldrig fel va?

t-shirt från gina tricot

linne JC (ooooold)

mjukisbyxor från sandviken nånstans :D

klockan är från new yorker!

hm, hur gjorde jag detta till så stor text? underligt.


premiärbad och premiär för att sova ute

men tjaaa
ja, tänk för att jag tog mitt premiärdopp igår, att jag kom i! men inte var det så kallt som man trodde ;o



amanda såg lite skeptisk ut över botten som var i början till sanden.



men fortare än anat var hon i som en säl.



man kunde ju nästan tro att jag var badkrukan, men snabbare än amanda var jag i till & med!



och till sist tänkte jag bjuda lite på mig själv. i snyggaste stund! snacka om att bjuda. satan.
nåjaaa, nu är det där premiär doppet gjort, 1 juni!

för tillfället sitter jag och nästan river av mig armarna, mygg/knott-betten har bitit stora bölder på mig. så nu ska jag sticka hål på de satans betten och lägga mig och sova en stund.
amanda & jag sov nämligen på balkongen över natten, (premiär för att sova ute med dessutom) men jag gav upp klockan tre och sa 'amanda, nu går vi in', det var inte mer med det, jag bara konstaterade att det skulle vi.
nu är allt plugg över, woho. puss

stekväder!

nu ska jag åka och ta premiär dopp!
jag älskar amandaaaaaaa :))
puss, och ha en skiiiiiiiiitbra dag (!!!)

RSS 2.0