helt ok

varit hos Jorma & Lailas hotell hela dagen. varit ute och ätit thaimat, och handlat...?
hade fina skrattanfall med emma. livet i thailand
hhääh. ska hoppa in i duschen nu, för imorgon far vi till the white beach :)
nattiiii




biiild




pannkakor till frukost, klagar inte!



simning every day long? muu



det motsatta könet till kille.


precis, klagar inte det minsta :) bytt hotell, kan ju bara bli dåligt nu.
nu ska vi åka tuk tuk till jorma & laila.
pusser


paradiset Khao Lak

en vecka kvar och nu är det vita stränder och skinande sol som gäller all day long. bussresan 10 timmar gick bra, ska checka in på hotellrummet snart. sen beger vi oss till Jorma & Lailas hotell där vi bosätter oss några dagar efter imorgon.
finns bilder så det räcker, bjuder på det sen.

Pussss


yes

väärmeutslag på hela magen som kliar fint. men jag ska inte klaga nu, för om fyra timmar drar vi bort från staaaan och ut påå vita stränderna. käka spaghetti och köttfärssås för sista gången här förmodligen.

hemmm

fryser i 33 grader. vill bara hem och dra på alla mjukiskläder som finns.

sömnbrist

nära att få åka in på sjukan idag. nu vet jag hur det är med sömnbrist. men nu mår jag toppen. kanske inte låter så hemskt med ssömnbrist men det gjorde ont från topp till tå. sista dagen i cha am imorgon. sen far vi vidare till phuket & khao lak.



vi var på ehhmm.... minnet är inte på plats än men det var en marknad. båtar som körde runt. och man själv i en annan båt och fick köpa saker på vägen. men jag var nära på att hoppa ur båten när dom tog fram en orm under båtturen. annars var det kul att se, det var deras jobb. lite hemskt faktiskt. de bor där och tar båten när de ska till något.

thaii

handlade liiiiiite. stranden hela dagen. same same imorgon kan jag lova. negroooo
frukosten kunde se ut like this. kaka med, liknar USA??

puss.





apelsin

varit nere vid stranden hela dagen. kom precis upp till restaurangen och ska snart äta köttbullar. håller mig till svenska maten den här veckan. på fredag eller lördag far vi till phuket. nu ska jag ner på stranden och fota lite!

Pusss


poss

framme nu va. har varit ner och badat en del. men imorgon blir det stek redan klockan elva. men nu väntar maten. meeeatballs!


frukost

klockan har precis slagit halv åtta och det är dags för att ta hissen ner till frukosten, även om jag bra gärna skulle vilja ta trappan så hittar jag faktiskt inte till den. haha blondiie.
bilfärd tre timmar därefter.

j <3


godis

sjukligt sugen på svenskt lösgodis.

båttur, shopping & solning

nyuppkommen från poolen, nästan. hunnit sola liiite idag. var och handlade lite också, men kände ingen större lust att trängas i värmen så länge idag. såg bara en massa snygga killtröjor och ville vara kille för stunden. hehe.

vi åkte båt i en och en halv timme också, det var... smutsigt, men kanske intressant (?)
inte ett moln på himlen.

imorgon åker vi från bangkok, bara skönt.
på söndag (?) flyger vi till phuket.
pusss.





mat

älskar maten i thailand ;oo
åt frukost för första gången nu här nere i thailand, och det var allt annat än dålig mat. själv åt jag ris blandat med nånting som va skeeetgott, meloner & annat.
sitter för tillfället och väntar på att taxin ska komma då vi ska ut och titta på massa saker. perfekt att ha med sig kameran, yesbox.



har fått dumpa converseskorna på hotellrummet senaste timmarna :( fått ett öppet sår på lilltån. buuhu. så nu är det foppa som gäller!

fettt

jag bloggar på, eftersom jag är osäker på om jag kommer sitta vid datorn nu ens på några dagar. ska ju faktisk utnyttja ledigheten!

.. och nu är jag ännu gladare att jag bor i sverige! jag höll på dö nyss när vi skulle gå och köpa godis. det springer cirkus sju råttor framför mig, kackelackor och andra vidriga saker. det var rena rama mardrömmen kan jag lova. jag skrek nog över hela thailand. :((

puss & godnatt.




stan

gått på stan och svettats hela dagen. köpt med mig någon pryl, men inte var det mycket. imorgon åker vi till mkb, som det tydligen kallas. och handlar ihjäl oss (?). så stannar en natt till på hotellet, sen drar vi ner mot havet. kommer förmodligen inte komma åt internet och vara inne alltför mycket då. trist va?! hähä. nej nu ska jag faktiskt njuta.
lyckades dricka en äcklig drink.
och justja, jag är på toook för glad över att jag bor i sverige. är nu i sjätte landet och av alla de länderna har jag inte kunna tänka mig att bo i, så jag är som sagt glad över att jag bor i sverige.




framme!

jag lovade er att blogga så mycket som möjligt, och direkt på datorn för att hålla er uppdaterade om att jag lever och vi har nyss kommit till hotellet, klockan är nu tio här på morgonen och svensk tid fyra på natten. så jag antar att ni ligger och sover era kråkor.

flygresan gick hur som helst ganska bra, var inte alltför glad efter att ha åkt fyra timmar. men det gick bra till slut, körde in tiden och resan gick på bara nio och en halv timme. och ja, nu är vi här.. jag ligger i sängen med datorn, och pappa söööver, jag sov på planet så är ju ganska pigg nu. varmt är det också, men svinkallt på rummet.
jag saknar en hel del människor redan.

jakooob




bild 1; hotellsängarna.
bild 2; på plats på arlanda.

hejdå

sitter hemma hos ronja. ringde just taxi, hem & sova för att sedan gå upp tidigt imorgon för att åka till arlanda. avång 14;00.

puss & godnatt

ohoo

sprutan gick bra, bättre än förra gången. sköterskan pratade med mig som ett barn :) hihi. sen hem, till skolan. träffa på gamla lärare, sen hem igen. amanda kom och sällskapade i en timme, när hon sen skulle till bussen. lämnade amanda och gick till jakob, jakob missa buss'n pga mig :) sen hem igen, och nu är bästa här och umgås sista timmarna innan jag åker imorgon. vi ska snart äta & gosa. sen sen sen sen bär det iväg till kyrkbuuun och umgås med brudarna. hoppas få träffa jaken en stund..

pusssssssssss


morsning

godmorgon, precis tuggat i mig lite frukost. nu ska jag åka och ta spruta. sen går jag till aspenskolan och kramas med godingar.

Dagens skämt;
vet ni vad de heter när man har köpt en katt?
MISS-HANDEL



osminkad och nyvaken caroliiine

packning på g

resväskan har anlänt hem till mig och jag har packat lite. eller för tillfället ligger allt på golvet.
jag ska fika nu, en sista fika med min mor på sex veckor. hih.
krammm


jorå satte

fortsatt glad trots några nedåtgångar i humöret under dagen. men heeeelt ok nu.
imorgon ska jag ta spruta, och kramas på aspenskolan. (där jag gått 10 år av mitt liv, dock inte nu längre).

under dagen har jag väl sovit, hjälp moder att packa in allt i vardagsrummet, ska ju inte bo här hemma på ssex veckor pga stamrenovering. så fint badrum sen hoppppas jag :))

om någon timma hör maliiina av sig hoppas ja. hihi puss


cimon - paradise hotel

cimon från paradise hotel. hur skön är han inte. på tok. klippet nedan (i)
jag är trött i kroppen och vill sooooova, hoppas på att j ringer och väkker inatt.
pussgodnattiiii



en glad caroline

glädjerus genom hela kroppen!
iställda lektioner imorgon - därmed ledig.
fredag - ledig - tjejkväll!
lördag - thailand.

OCCCCHHH!!!!! - lars winnerbäck biljett beställd.
nu hoppas jag bara kiruna kompis också kommer ner och hälsar på i sommar :)))


hjärt och lungräddning

provet gick.. bra (??) lägger inte mina tankar åt det riktigt just nu. hjärt och lungräddning i fem timmar, visst skulle det vara tråkigt och höra världens längsta fetande klagande över det? precis. men det var skit. jag hade ont i rumpan och kunde inte sitta still. att sitta still är inte min grej. äh, sätt er in i sitsen själva.

men varför inte få en tjuvtitt över dagens fem timmars hjärt och lungräddning :)
jag syns bara med i slutet av första videon, några sekunder. så mycket var jag engagerad



naturkunskap

precis gjort prov, sitter bredvid marina nu med datorn, hon gör proooev. kanske ska söka på lite svar åt na så hon blir klar snart. HEHE. jag har fet träningsvärk och är hungrig. det var väl de?
nu ska vi ha hjärt och lungräddning i cirkus fyra timmar.
puss på er
3 dagar till thailand.




sofia och marina in koncentration, pöss.
cambilder is the shit föresten

godnatt

jag pluggade i hopp om minst ett vg, tror jag sänkte mitt pluggande till g. ingen som helst lust att plugga. kan man ha de? kanske inte, men idag kändes det bara tråkigt och jobbigt. lönade mig själv med en massa saker när jag läst till exempel fem sidor och vart duktig. till slut blev jag belönad så mycket så jag mådde illa. därmed mådde illa på plugget :))

nu har jag vilat mukklerna en stund i soffan. vill helst av allt sova, tror jag ska krypa i säng snart. men först ett glas apelsinjuice.
sov gott.


ta mig tillbaka

Men åh vad jag önskar jag hade dig kvar

Så ta mig tillbaka in i ditt liv
Jag ångrar mig nu vill inte va fri
Jag bönar och be
Men det struntar jag i
För kär va det sista jag ville bli

Märkligt att det kunde vara så svårt
Att svälja sin stolthet och be om förlåt
Jag ville vara stark och klara mig själv
Men fan vad jag behöver dig här ikväll

Så ta mig tillbaka in i ditt liv
Jag ångrar mig nu vill inte va fri
Jag bönar och be
Men det struntar jag i
För kär va det sista jag ville bli

ettlitelängreinlägg

en idrottslektion på gråtnivå. fys, "800 poängaren", man skulle alltså samla 800 poäng på trettio minuter. jag kämpade ihop cirkus 615 poäng och var väldigt nöjd eftersom tårarna var påväg ut pga både armar & ben höll på spricka.

men väl genomfört kan jag nu chilla hela kvällen... elleeer....? nej. det kan jag på tok inte göra. prov imorgon i naturkunskap, wish me luck? häh, nog ska det gå. prov imorgon, plus hjärt och lungräddning cirka 3-4 timmar. ledig torsdag, ledig fredag.
LÖRDAG THAILAND.



ätit någon semla idag? nej :(

dra släp med hand efter bil?
titta här

thailand, snart thailand

det var som sagt hårt att ta sig upp ur sängen imorse, men nu är det en dag närmare thailand. snart kommer sarah och hjälper mig att komma igång med plugget. för annars lär det inte bli mycket gjort :))))
jag är glad.
pusssar i massorrr



skolansbrudar

bara jobbigt att ta sig upp ur sängen imorse. men eftersom thailand inte är långt kvar så hoppa jag upp och for iväg till skolan. har gått hyffsat fort nu, bara svenska kvar, tre timmar.



sofia & marka är iallafall söta djur.

viktig dag?

less på självaste alla hjärtans dag. nu går jag till sängs.

pusss

jag får väl ta och säga glad alla hjärtans dag, bara för jag är sneeel. jag vill ha godis, eller geléhjärtan. men inte då, ingen snäll flirt som har bjudit. nu ska jag hoppa i mjukisdressen och titta film, förmodligen med någon mysig männska.



skulle inte tacka nej till varm choklad på waynes heller.

alla hjärtans dag



blablabla. jag ska skaffa mig en flirt jag å. synd bara att han är på 3ning. hiih ne men nu ska jag äta frulle och höra av mig till några hjärtemännskor sen. pösss å kyss

gårdagen spenderades till tankarna som flög kring fulla människor, lönade sig inte på något sätt.

you're everything

gårdagen spenderades i kyrk. vilket var trevligt som vanligt. somnade ganska tidigt, och missade OS-invigningen, träääkigt. idag ska jag tjiiiilla med a, i hopp om att hålla mig frisk. puss å puss.



-


no time for you

bjuder på het dans. heh. för mer hinner jag inte lägga in här i bloggen, nu faar jag ut på äventyr.
pusspuss.



johanniiii

johanna har varit här och umgåtts hela dagen. vi har kollat på hipp hipp hora! och tryckt i oss en del godis & nötter. nu har nöten åkt hem. planer för kvällen är erat beslut, ringring.




pussss

morsning

godmorgon! snart kommer hia hit, och marina en stund. städade enbart för främmande, muhah. men kan ju behövas städas ocksåååå. nu ska jag firra lite, puss på er.


chill

precis som det sas, det blev mer än chill. jag somnade på soffan cirka 1,5 timme. nu ska jag duscha, och sen far jag över till m, förhoppningsvis.
pussspusspuss


helg? =D

raggningsrepliker för tjejer
Jag är egentligen inte så här lång, det är så att jag sitter på min plånbok!
Ursäkta mig, kan du stoppa ditt finger i min kaffekopp? (Eh, Varför då?) Jag har slut på socker.



nu är det helg, återigen. fast jag längtar nog liiiite mer till nästa helg, då sitter jag på flyget mot thailand.
helgens händelser har jag klurat ut och ser nog ut lite såhär
torsdag kväll (kan få vara lite helg, för mig..) ; njuta av att fredagen snart visar sig
fredag; umgås med johanna!
lördag; fest/(?) hos lizen i uppsala.
söndag; förmodligen träna, plugga om det finns TID. hih


ragga?

imorgon tänkte jag dra några shysta raggningsrepliker! kanske just du behöver hjälp ;) titta in och lär!

hah, skämt åsido. har suttit och bläddrat igenom en hel del repliker, kanske både dåliga, roliga, och helt otänkbara?
nu ska jag äta bappelsin och sova.
godnatt på er.


duktig

dagen började inte mycket så som att jag hade i tankarna i cirka 15 minuter "gud vad duktig jag var idag, jag glömde ingenting!! kom till och med ihåg lipsylen." när jag satt mig på tåget, kommer jag på... fan plånboken är hemma,  grattis.

maten i magen, och nu ska jag vänta på andra avenyn. kanske bjuder jag över någon på kladdkaka. hih.
pösss



hot stuff

hem

skolan är tråkig och jag vill hem

dumle

internet bråkade med ma, så jag blev less å sov. sov i cirka 2 timmar, behövdes ju efter denna dag som har bestått av jobbig muntlig redovisning men som till slut gick bra. och en intensiv fotbollslektion. har nu insett att jag inte har något att plugga på heller, mungiporna slets genast upp.

nu - fika, tv



BY H&M


,

:(

aop

egentligen är jag inte så less som jag låter som. bara det att jag inte riktigt tycker om den där tanken om att vi ska redovisa - själva imorgon. men.. det går väl, som allt annat.
har precis slagit ner både rumpa och rygg på sängen med datorn, fördriver tiiden med rixfm och väntar på m som ska komma hit och baka kladdkaka med mig, eftersom vi var så duktiga och åt godis på lunchen också.



sofia var duktig och tog blodprov, och fick denna fräna tatuering!

suri

sur caroline som måste gå upp 30 minuter tidigare om mornarna för att 07.35 tågen är inställda. men då är det ju riktigt tur att jag är så morgonpigg så jag studsar upp ur sängen. inte. om det ändå vore åt det hållet.
nu ska jag kolla på en annan del av köping, inte missa denna gång.

godnattttt


bild lånad från google
inte långt kvar nu, inte ens två veckor!

söndag

sovsällskap om nätterna gillas. dock blev inte natten hemma så lång men vi sov till klockan var cirka 11, och sedan gjorde vi toast till frukost. amanda åkte med tåget vid ett, jag tog skidorna och åkte några kilometer. nu väntas dusch. kilar kanske ner en stund till hallen och tittar lite elitserie volleyboll också.



brakväll

planer kan ändras fort. nu blir det kortspel här hemma med brudarna.
pusss


glad caroline

yesyesyesyesyes!! jag skickade ett mail till H&M igår, och fick svar idag. storleken jag skulle ha på min bikini var nämligen slut och frågan var när denna produkt kom in i sortimentet igen. så går jag in på deras hemsida och där finns den! nu ska jag bussa på mor och köpa den :))

dagens planer är inte många, men promenad ska jag hinna med. sen får jag se om m&r är sugna på att göra något!
återstår att se.

later



JAG ÄR KÄR.
levis store nästa, jag ska ha dig!

godnatt ändå

nu mår jag definitivt mycket bättre. men jag är på tok för sur, jag tycker inte om att gå och lägga mig. en av dom värsta sakerna jag vet. speciellt en tråkig fredagkväll? gå och lägga sig...? finns inte i mitt huvud just nu. men jag får väl deppa sönder i sängen då, för jag tänker hur som helst gå och lägga mig nu!



jag blev lagom kär i skorna i kista.

min kväll

det var trevligt i stockholm. men det märks väl att jag inte är någon stadsmänniska. all den där jäkla stressen går mig på nerver. nåväl, min mage och jag blev osams ordentligt och detta resulterade till en extremt dålig bilresa hem. men nu står jag på egna ben igen!



fruktsallad bestående av apelsin & banan. och solroskärnor.
ha en bra kväll.

estocholmo

sitter i bilen på väg till stockholm med c & m. ser ut som det är vår här nere i söder.
later, aligator

-

onödigt kär.

fresch

jag satte mig vid den stationära datorn, observera att den endast startas för att trimmas lite emellanåt. haha, den är så sjukligt seg. men den kommer till användning vid tillfällen som att göra ny design. det tog sin lilla tid, är inte riktigt nöjd. men det duger säkert några dagar.

skåda lite film kanske? jag har helg, känns förjÄÄÄvla skönt!
jag saknar min amandis. förhoppningsvis får jag träffa henne imorgon!

KRAM


torsdag

jag har verkligen inget liv för stunden. jag sitter och läser om k(p)issie och hennes bröstförstoring där hon gick från B-kupa till D-kupa på 45 minuter. nyheter24 har följt bröstförstoringen innan operationen påbörjades och efteråt. jaa det är väl rätt coolt för henne. HEHE

mor beställde kinamat, mätt och belåten. nu ska jag ut på promenad.
pösss




hanna westman

en röst som få föds med eller kan arbeta sig till. HANNA WESTMAN



pusssssssss

blogg.se kaan gå och dö vid sådana tillfällen som det inte går att ladda upp bilder på.
idag stannade jag hemma efter många om & men.
förslaget för att kolla på film känns väldigt lovande, har också krypt fram lite dålig kritik ur mig till voddler nu. det funkade inte riktigt som jag ville igår. men det duger. ahh så ni vet alltså :))




tjena snygging

tåget inställt, men nu har vi kommit på plats. nu taggar vi till lunchen, korvstroganoff!!!!!!!!!!! sen är det idrott, innebandy. ahhh men tjarrååå

måndag

dagen gick ändå hyffsat fort. har absolut ingen aning om vad jag ska göra nu ikväll, väntar iaf på att c ska sluta träna och höra av sig till mig!
by the way (!) idag inträffade en stoooooor incident i klassrummet. det var rast och sofia satt liiite för nära projektorn, plötsligt tog det eld i helvete i hennes jacka :) ganska frääänt





you make my day

trött carråå

en lång dag i skolan och på tok för lite sömn. christoffer envisades om att vara elak mitt i natten, men det får han igen för i snön :)
information & layout fram till elva...(?) pyttipanna till lunch. buhu.

pusspusspussSSsS


RSS 2.0