inget stoppar oss nu

efter många timmars datorsittande för att komma i form i humöret har vi nu varit på affären och köpt vindruvor, ballerinakakor, och en varsin cola. det är fin. vi har ännu en idé inför helgen, festival. det är då festivalen i borlänge vi pratar om. men vi sover på saken.

gnatt


I feel the same

vincent hade en fin idé, att åka till uddevalla på fredag på crossvm. skulle vara förjäkla kul att fota där på crossbanan. kul idé liksom. hoppas idéerna fortsätter flöda. ska gå ut och ta lite luft nu efter många timmars datorsittande, helt i onödan.


mårtsbo

det var skönt på landet, i mårtsbo. jag satt ofta barnvakt åt casper, gullhöna. nu är vi tillbaka i tierp igen, blixtar och dunder! det dundra så kärringen utanför gick och höll för örorna, lite småkul :))


precis så.

värdelös caroline. totalt ovärd.

Lina, 4 år, och har mens

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article7382095.ab

stackars unge, 4 år.

 


morötter

det är soft här, på landet. men ikväll far vi tillbaka till tajerp. och fortsätter förmodligen ut på kusten om några dagar. det var väl bara det. simma lugnt.

 




highway man

nu åker jag dit jag trivs bäst, ut på landet.


I'm talking about the action

fick ett sms vid tre tiden inatt att amanda hade ankommit till sverige, efter en veckas visit i turkiet. har nu under dagen umgåtts och varit lite avis på hennes bränna.

så därför ser det ut såhär just nu ↓

mmmmmm


öregrund

öregrund var bra (för mesta dels), många trevliga (nya) människor. dock stämde mitt 'dagens horoskop', men va tusan, det är midsommar en gång om året, det kunde ju ha slutat lite bättre men jag är nöjd över gårdagens bravader (dom flesta). nu ska jag gå och köpa choklad. hih.


midsommardag

från och med igår började jag lita på horoskop. nu går jag ut, i solen.

midsommar

hade inga planer överhuvudtaget igår kväll vid sådär åtta tiden, men när liza dök upp på msn sisådär nio insåg vi att vi skulle ha lika tråkigt över midsommar, men nu så! åker in till uppsala runt två snåret, och vidare mot öregrund mot kvällen.

Dagens horoskop: Du är nervös och spänd i dag. Det gör det här till en olycksdrabbad dag. Tänk på att vara försiktig.

simma lugnt

fanta & rosé

tänka sig att det är sådan värme till att sitta ute på balkongen klockan elva på kvällen. sommarkänslorna kryper fram, midsommar imorgon och på lördag far vi förhoppningsvis upp till leksand och blir där över helgen. precis som det ska va! ledighet... mmmmm


I never thought that I fall apart

måste bara..... vilket jäääääävla väder! hujedamig vilket sommarväder. kanon. jag, marina och ronja tyckte därför att mjukglass passade utmärkt. mattias joinade med att dricka "dr pepper".
kvällen har bjudit på grillning med grannarna i dess närhet. nu ska jag ut yttligare några timmar med grissötan.



bra känslor.

running to you

är betydligt friskare idag, så varför sitta inne när det är molnfritt och lysande sol. ha en bra dá
simma lugnt.


bra vibrationer

Dagens horoskop: Försök inte att få andra att avstå från nånting nu. Du bör inte heller lyssna på andras ”goda” råd!


dags för sängen.

godnatt


inte ok

mina tankar var jobbigare än jag trodde. jag har legat pladask i sängen hela dagen. usch.


two steps forward and one step back

jäkla bakterier och aldrig försvinna. tycks gilla min kropp. ja, jag är fortfarande sjuk och har inte ett dugg lust med det, inte tid heller för den delen. men det har ju inte hindrat mig de tidigare dagarna från att gå ut så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fara ut en stund.

tired like a tiger

nu har jag fått samtala med mina två smulor som är bosatt i malta och turkiet. båda hade det självklart väldigt bra. och jag är lite smått avundsjuk. men jag får nöja mig med att åka ner till kusten och bosätta mig där några dagar här framöver. nåväl, imorgon väntas en sån där ta dagen som den kommer, ska bli skönt. och nu ska jag faktiskt säga godnatt. sov dock bara fyra timmar inatt så det kan ju behövas. gnatt

trött caroline!! TJAAAAaaaaA


mer är inte alltid bättre

efter morgonpromenaden åkte jag och hälsade på ingrid, gammelmormor. vistades där ända till solen försvann. nu är jag hemma, tryckt i mig potatissallad och korv också. några planer för kvällen är inte uttänkta men jag ska väl träffa min sötgris en stund iallafall.


08:45

morgonpromenad runt niosnåret i finvädret.

felsms.com

Till: Pappa
Sms: Hej snygging! Tack för alla orgasmer igår ;)
Svar: Vad pratar du om nu?

Förklaring: Fick säga att det var en kompis som lånat min mobil. Visste inte att hon skickat så. Iallafall så skulle messet till en kille jag sovit hos dagen innan.



Till: Pappa
Sms: Skulle vilja att du tar mig i baken i kväll. Vi kan ju i alla fall pröva och se om det gör för ont eller inte.
Svar: Var försiktig hjärta.
Förklaring: Skulle skicka till pojkvännen men skickade till min pappa.

finbesök

syssling kom redan vid fyra, for och handlade och gjorde tacos. nej nu ska vi ut, visa runt östhammarsbon runt i tierp! får se när vi kommer hem, OM vi gör det. hähähäh nej tja:)))



21

morrn morrn. ligger för tillfället i sängen, nyvaken för 30 minuter sen. ska hoppa upp och äta gröt nu, ta en promenad och hoppas på att syssling kommer ikväller.




jaaa, för tre-fyra år sen såg jag alltså ut såhär..

fmnr

nu ska jag sova efter att ha krossat martin med 5-1 i sten sax påse. imorgon står löpning på schemat. godnatt

ha det så kult på restaurangen!


man kommer aldrig först om man går i andras fotspår

bild 1 febern & jag tog oss ut på landet idag och spenderade några timmar där in finvädret. dock kröp molnen fram mer och mer och resten av dagen har det pissregnat. verkligen.

bild 2 jag lyckades tjäna 900kronor på två minuter, känns bra.


south north

liza och jag smider planer för att åka upp till hennes stuga i ullånger, en bit ovanför kramfors. åka några mil uppåt ifrån uppland ett tag. nej nu är det läggdags efter en lång skådning av bröllopet, skulle bara titta vad hon hade för klänning och hårfrisyr men tårtan var också tvungen att ses, hela 250 kg och elva våningar.

ja, jag lyckas tammefan med allt. lyckades få skärmen på sned och hade ingen aning om hur jag skulle få tillbaka det, tröck nog på alla knappar flera gånger om. efter fem minuter hade jag tur nog fått pilen dit jag ville på skärmen att klicka på anton, som i sin tur kunde hjälpa mig med mitt stora problem.


7

dom fick ärtsoppa på bröllopet... hihi. har suttit och tittat på bröllopet en stor del av dagen eftersom det ändå inte har funnits någon ork att gå ut. så nu ska jag fortsätta skåda det söta paret och därefter läggdags tidigt, helt själv hemma... bläää

I can't help falling in love with you.

dub i dub

jahaja, min spotify verkar ha lagt ner. det finns totalt 7 låtar kvar av hela 8 mappar. antar att det bara är att radera hela alltihopa.. detta gjorde inte min dag bättre. febern verkar inte vilja dra sig neråt heller. amanda står på arlanda och inväntar flyget. nej nu ska jag gå och smida lite midsommarplaner, att dra många mil härifån skulle inte vara fel.



har faktiskt suttit med min feber och bättrat på brunfärgen några minuter på balkongen.
och nej, mitt ena ben är inte brunare än det andra.

det är du som får mig hoppas, det är du som får mig le.

kvällen blev lyckad, jag gjorde nog mer än vad jag egentligen orkade. smällen kommer väl imorgon då jag ligger dödssjuk. nej men, det känns inte helt ok. amanda åker till turkiet imorgon, blää...

eh, vi är ganska galna.
det var det där med att bjuda, på sig själv.



girlpower

har lyckats tagit mig till amanda levande till grillningen, ronja sköter det, rätt kul att se på. amanda skär tomater, marina tittar på lite, skär lite emellanåt. och vad gör jag? lökig från febern ska jag hjälpa ronja nu.

hörrni, ha en bra kväll va.

jaahoo

det öser ner regn och åskar, känns ganska skönt att vara sjuk i detta läge. funderar starkt på hur våran grillkväll ska bli, återstår att se om det håller. nu ska jag äta glass i min ensamhet... vänta in några sms, hör av er.

sjöök

något bättre har det inte blivit över natten, 39,6 graders feber.. kurrerar mig i sängen och soffan idag.



jag behöver dig.

after shake

alvedonen verkar inte vilja förbättra någonting alls, så nu ska jag tröstäta lite ostbågar och sedan kurrera mig i sängen i hopp om att må liite bättre imorgon. min fina kompis har städat mitt rum också, så nu är det stilrent till grillkvällen imorgon.




new watch

yellow

åkte redan halv nio imorse, strosade runt i affärer till klockan slog två och begav oss ut till gränby för att handla på oss ännu mer vilket funkade helt perfekt, trösthandla. good thing. så nu har jag givit min kofta, nagellacket, byxorna och klockan ett nytt hem. har dock börjat fått känningar av feber och förkylning så stoppade i mig en alvedon och hoppas på att krya, ska nog orka mig ut en sväng till. tja




hope

uppe med tuppen. nästan iallafall...... hoppas på ett bättre humör idag, men känner redan att ögonen börjar svida och tryck i bröstet.

du är bäst för mig. trots allt.

I am who I am and I can not be someone else

ful äcklig jobbig fel dum fet värdelös

amanda & jag tröstäter.


vintern är nog trots allt bäst.

idag har jag försökt att trycka ut tankar ur huvudet, funkade två timmar, sen har jag inte gjort så mycket mer. ögonen har svidit. fyfan, jävla sommar.

If i had a million dollars


frissa

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. håret blev kanonbra, nu är det sommarkänslor över hela huvve. hon fick slinga tre gånger för att få det ljust och inte låta det bli orange. klippte bort det slitna också, så det är riktigt skönt. tog hela 1 timme och 35 minuter, väärt.

ikväll åker jag och tre till mot zetterström för att lira kort i friggebod, kan ju bli mysigt.




enda bilden ni får så länge. bra (????)

frisörtid

läggdags tidigt, upp tidigt imorgon för att (äntligen) klippa och slinga håret! godnatt


sommarlov.

dagens planering är väl ingen speciell, första vardagssommarlovsdagen. har tagit allting som det kommer nu på morgonen, ja klockan 2 är morgon när det är sommarlov. nej, men halv ett orkade jag mig upp ur sängen. har bakat kladdkaka som jag inte ens ätit av (?). nu ska jag duscha läääänge. återstår att se vad som kommer härnäst.

tjena nyvaken.


gla i mage

det liksom känns bra i magen. den är liksom glad.

beach 10

nu har kameran kommit till sitt rätta hem efter att ha varit på en snabbvisit hemma hos familjen blom. helgen har endast bestått av regn i stora drag. men detta hindrade varken mig marina emil eller tommy från att åka in till uppsala för att skåda beach, när det fina vädret visade sig. det var ju trots allt finalerna som spelades idag.

enjoy.





emil & tommy



marina och jag faschineras av allting....



har kul med det mesta också....



flottmjuknyvakenbrud





snygg brud

chillar fett



träffade på ex-idrottslärarn dk, chillade lite.



det var krut i svennarna.


beach tour uppsala

beachskådning med marina och emil hela dagen lång. tja!

I miss how it feels when we touch.

falling for you

vaknade till telefonsamtal, for in i duschen och kom precis hem från lidl nu efter att ha köpt grädde till potatisgratängen som ska lagas till kvällens grillning. träffade även på syssling jennifer som hoppade upp i famnen på mig, sötunge.

kvällen bjuder på grillning med gamla klasskompisar. kanon



ego - egon.
kul

sommarlov

sommarlovsmorgonen började jag med filmjölk och äppelmos. sedan ut i regnet i avslutningskläder, skippade dock klänning och att vara barbent idag som många andra klädde fint i. efter en fin och första gymnasieavslutning for vi till vaxala för att skåda beach touren, det regnade och vi var inte ett dugg sugna på att sitta där idag, så imorgon hoppas vi på kanonväder och några spännande matcher.

kvällen bjuder inte på mycket alls. colan och maraboun sällskapar mig ikväll.






både roliga och bra framträdanden träddes fram av lärarna idag.

avslut

..... och fest blev det också. niornas avslutningsfest hemma hos milla i söderfors. kul att träffa på gamla klasskompisar och umgås med 94;orna hehehe. nej nu är jag redo för sängen, för imorgon (idag) är det vi som ska få sommarlov.

fullrullenegerbulle

fulla rullar här ser jag, naa inte på bloggen men dagarna går fort, dock inte sommarlov än men sommarkänslorna börjar sätta sig. idag var det skolavslutning för niorna på gamla skolan, stiliga. imorgon är det våran tur, att ta sommarlov första året i gymnasiet. min helg är full och ser ut såhär

fredag:
skolavslutning 10.00. vidare mot vaxala torg för beach volley spel. därefter ut i skogen för klassfest.

lördag:
upp tidigt för att skåda beach volley på vaxala återigen. därefter till kyrkbyn för grillning.

söndag:

beachfinalen spelas. eventuell träning


gävle

tog tåget till gävle, låg på studsmattan med flisan. sen for vi in till stan och handlade på oss, mest onödiga prylar som är "bra att ha". har inte haft någon tid för datorn överhuvudtaget och kommer inte ha heller så mer bilder från dagen kommer imorgon. nu ska det motioneras.


nu eller aldrig

hade tänkt att gå ut nu för att bli lite brun, gå hem till amanda och utnyttja studsmattan. perfekt.




sommaren 09.

it's just a life, a life to live

jag orkar inte se det där ansiktet i spegeln längre. jag orkar inte se kroppen varje dag. jag ser ständigt den där svaga människan utan något speciellt.
avslutning på fredag, jag vill bara vara hemma och sova..

marcus erbjöd sig en kram imorgon, precis vad jag skulle behöva.

haha... sant

aftonbladet.se


dancer

vi gjorde det allra sista innan sommarlovet klart idag, näthandel redovisning. helt ok! nu känns det mest bara skönt, imorgon ska vi in och lämna in böckerna bara... sen är vi ledig på torsdag och avslutning på fredag. ska även strosa en stund på stan imorgon i hopp om några plagg.

intressant? näe.



nyvaken, ruffsigt hår och mjukiströja på.

tufft

tjena, snygg redovisning.

www.internetworldsmc.blogg.se

snart ska vi tagga iväg på lunch, skapligt hungrig. sen blire mys med elvy och kakorna. och kanske lite mys med rolando om han är snäll.

MVH Marina Blom Sofia Plmgren & Caroline Forsberg

don't even think about it

ibland blir man less på allting, längtar inte ens till sommarlov. inte till fredag och inte till torsdag överhuvudtaget.

rubrik som rubrik

en ledig dag behövdes till att städa. imorgon är det tisdag, det sista kvar att göra, redovisning i näthandel och lite betygsnack. har även hunnit blivit en vit blus rikare idag, det höjde mitt humör lite.

ibland undrar man vad jag använder öronen till...

m - fan va gott med champinjoner
c - ont i huve??!

 

I want you, right here.


horoskop tvillingarna

dagens horoskop:
Nånting oväntat kan inträffa som bättrar på ditt rykte bland likasinnade nu. Pengar flyter in.

veckans horoskop:
Folk älskar dig. Unga och gamla, rika och fattiga – du har en fantastisk förmåga att skapa kontakt med alla olika typer. Det är inte komplicerat – de älskar dig för att du är intresserad av dem och deras liv. Nu vill någon du knappt känner berätta sin historia och du blir så fascinerad att du knappast kan sluta lyssna.

annah och jag drömmer lite..........



k(p)issie

hhhhhhaaaaaaha på bitchkissie. kissie kom till bella & tyra's show, äg. klicka på texten för att se intervjun.



valbo - östhammar

en söndag olik andra söndagar. det har gladeligen inte varit någon deppsöndag, mycket beror nog på att vi är lediga imorgon. men även att jag och mamma for till stan och inhandlade en hel del grejer. i mina kassar for ett par solglasögon ner (onödigt, kan vara bra att ha ;) ) , en randig tunika, ett stycke trosor, en svart tjocktröja.

efter den snabba visiten i valbo efter att ha handlat vad vi egentligen inte behövde men gjorde oss glada åkte vi hemåt, men gick lika snabbt hemifrån igen till tåget mot uppsala, vidare med buss mot östhammar, där syssling var med på konsert. eftersom hon är en av dom grymmaste på sång ska jag dela med mig, NEDAN. ↓


 

sara syssling forsberg.

jag är stolt


plump

kortspel med mamma och marina en lördagkväll. funkar ju det med

france eurovision song contest

följde inte alls eurovision song contest at all. lika bra var väl det. men en som var skön var ju denne ;)



you bet

har solat halva dagen hemma hos familjen blom. vi roade oss mest med att klappa till mygg, dock har jag hunnit blivit äten på en hel del gånger. mina myggbett liknar stora bölder på 7 cm i diametern. har hunnit proppa i mig en hel del pepparkakor när jag kommit hem, nu sitter jag med maten framför näsan och är inte ett dugg hungrig.



båring

burrrrr vad kallt det är. trots att jag tog en 45 graders lång dusch känns det som vinter här hemma. har absolut ingenting att göra heller. skulle ha varit nere vid kusten nu, med min vackra släkt. men neee. nu blev jag hemma själv istället, med chipspåsen.

it's moving forward

jag somnar väldigt gott om kvällarna, dom flesta. och drömmer väldigt fint. good feelings. vaknade klockan sex imorse dock, ingen aning om varför, men somnade tur nog om till halv elva. nej, nu ska jag ut i finvädret. (T)

ac

haha ja, vilken dag. har inte spenderat en ledig minut för att sitta still, utan umgåtts med både marina, amanda, mattias, ronja och rasmus i farten. imorgon far vi ut till kusten, hållnäs. övernattar nog där ute till på lördag. kan bli mys, mucho. nu ska jag sova mig pigg till imorgon, dricker för tillfället cola, bra grej??? aaaa visst, godnatt


baby, it's all I see

all kärlek på vår skola. faktiskt. en genomgång av matte b, sen for jag hem med 11 tåget. det är cirkus 23 grader ute. vad mer kan man begära en torsdag? ledig imorgon, ledig måndag, betygsnack tisdag. jo, det är rätt soft.
nu ska jag umgås med min gävlebo! simma lugnt



bra väder.

candyrat

ostbågar, fruktgodis, lakrits... gott var det, dessvärre växte nog magen 1 cm i diametern. men vad gör de om hundra år. heheh nu ska jag skåda lost, bara för att jag har sovit tre timmar nu ikväll.


hejpådig

hej hej hej. hemskt mycket hej. tänkte ba heja lite, har sovit en större del av kvällen. nu har mor kommit hem från kryssning så nu ska jag äta godis :))))).

justin bieber, my love


pizza

kändes lite ovärt att åka in ännu en dag utan lektioner.. men nu är jag på hemmaplan igen, med chokladasken en bit ifrån och två brudar vid varsin dator. ska anstränga kroppen, mest benen till att ut och springa lite senare.

bilder från igår.



pizza

hade tänk att ladda upp bilder, från skolan osv. men nej, blogg vill inte vara sams med mig idag. dock fick jag medvind när jag la in bilden nedan, den ända som ville visas här på bloggen.

jaa, vi åt pizza på min 17 års och 1 dag, sofia bjöd. knivstastekarn. kom hem i skaplig tid, gick och la mig en timme, sen kom a och knackade på, åt, for ut med moppen, bögkörde med jonte och oskar. nu är det läggdags, helt alone i lägenheten bambi och jag. kan bli mys




1 juni

1 juni. 17 år och 1 dag. 07:23. Tisdag. Vecka 22. 2010

1 juni,
nu borde man ju ändå kunna kalla det sommar.
17 år och 1 dag, ja tänka sig, passerat 17 års gränsen.
07.23 säger väldigt mycket om min morgon, klev upp 30 min för tidigt, och ja, denna tid betyder väldigt mycket. eftersom det var menat att jag skulle ta 7.35 men så.... blev det 8.
Tisdag, dock en väldigt jobbig dag, den där idrottslektionen på slutet kan göra mig förbannad. dessa bussar....
Vecka 22, endast denna vecka kvar innan sommarlov
2010, hoppas jag blir ett fortsatt bra år


RSS 2.0