praktik

praktikens kanske roligaste dag idag onsdag.

målat påskkort
lärt ut matematik på enkel nivå
lekt lekar i ring
målat ägg

är ungefär vad vi har fått gjort, fick göra en hel del påskpyssel och imorgon blir det fest med småbarnen. skönt med halvdag imorgon och därefter helg & lov.
nu ska jag gå ner och slänga i mig korvstroganoff för andra dagen i rad, promenad på det!


hemmama

och vipps så flög internet tillbaka här i huset. passade ju bra när jag stannade hemma från praktiken idag. har sovit ut så jag är piggelin nu med andra ord. funderar på vad jag ska ta mig till till att göra idag. men det får bli en senare fråga, för nu springer jag ner för trappan och äter lunch. köttbullar



kristin, felice, jag, marina.

eh, jaa... ni kan ju skåda själva. snygga!?


a lot of miles to you

huvudet är trött efter att ha ramlat i trappen och tappat ett antal hjärnceller. sjukhuset får ta en titt på knät imorgon förmodligen.
ingen dator förrän på onsdag heller, dagarna går liksom sådär jättefort.
flyttar in på onsdag, äntligen (?)

aja, slutsnackat.
tjarrå


already miss you

tog mig upp tidigt imorse och lämnade zetterström redan halv tio, vidare till skärplinge för att fira gammelmomor, 86 år! dock var jag extremt trött och låg och sov halva dagen, trevlig idag. men nu sitter jag hemma hos persson, ska ut på hyss snart.




zetterström

'hem' till skärplinge, duscha, äta och hämta kläder, vidare mot tierp igen. denna gång hem till familjen blom. blev kvar där några timmar och spenderade resten av kvällen lite var stans. nu är vi på 'hemmaplan' som jag nu kallar det, hos familjen zetterström. ska stuupa i säng nu. godnattt

påskpyssel

fredagen har bestått till mesta dels av slöjd & pyssel. couronne spelades också. har hunnit vara hemma en timme nu och nu ska jag packa ihop och gå till station för att bege mig ut på landet.

haha justja. gårdagens händelse; tappade klockan i toaletten. stod och tittade på den tio sekunder sen tröck jag ner handen för att hämta den. och den höll, thailandkvalité är inte så dum ändå.


laktosintollerant

äcklas av min otroligt äckliga sjukdom.

godis

båda har gått och jobbat ett tag.. och vem är då nere med nävarna i skålen? muuummss. har även hunnit sova i cirka två timmar, nu är jag piggelin och har inte en aning om vad jag ska göra. får se om jag skickar iväg ett mess till någon som är villig att umgås med mig.



evelina, felice, kristin, marina & jag näst längst till höger. sist men inte minst tränare jessica.
volleybollirarna på hög nivå.

våffeldagen

våffeldagen, och jag har stått och våfflat över 100 våfflor till småungarna. städat ur ett rum, och pysslat ihop små kycklingar. dom är för go förskolebarnen. imorgon är det sovmorgon till nio, och sen är det pysseldags på slöjden!

ska på med conversen och gå en sväng.
pösss




inte riktigt

när jag kom hem var sängen bäddad och sänglampan lyste. tv;n stod på på ettan, där mitt program om några minuter skulle börja. dom är för gulliga. matlåda har dom också lagat åt mig :) stannar imorgon också.

räcker det med att kunna lita på en person, eller räcker det med att enbart ha kul med personen utan att kunna lita på den? jag känner mig ensam.

jag älskar dig mamma.

12345hem

jag har en säng att sova i, har fått mat i mig, bjuds på godis, och tv;n är paxad till mig hela kvällen. jag har det bra här helt enkelt, jag överlever.

babygirl

natten spenderas hos gammelmormor i skärplinge. imorgon flytter jag till tierp igen över en natt och spenderar helgen här i skärplinge förmodligen. blir ett jäkla flyttande till nästa torsdag, fuu.
men opp tidigt imorgon för att bege mig till praktiken en andra dag, ska klura ihop ett eget schema också..

pusss



barnunge på nytt


waiting for you

flyttar ut ur lånehuset till ett nytt hus idag. flyttar hem igen näääästa vecka. då sex veckor har gått och vi har förmodligen fått ett nytt & större badrum.
hade även praktik hos sexorna idag, torsdagarna & fredagarna kommer bjuda på lek, hos förskolebarnen.
"det går ju inte och stänga pärmen, det är ju kebab mitten"

bjuder på lite bilder från marinis dator.







småbarn

tänkte meddela att jag bröt det jag lovade redan första dagen. jag och marina satt och tröck i oss så många kakor som det bara gick, okej... nästan iallafall. vet inte om jag ger mig på något nytt försök men jag ska åtminstone ut och springa bort en del av det imorgon, träningsdags.

första dagen på praktiken imorgon, och jag ska leka rompan av mig med småbarnen.
puss & godnatt


matchdags

hoppsan vad skönt det var att sova till man vaknade av sig själv imorse, utan väckarklocka. fixade praktik också, hos förskole ungarna :) kommer bli fyra toppveckor.

BRYNÄS - DJURGÅRDEN.



måndag

härmed inleder jag denna vecka godis - och kakFRI.

vårväder idag igen, 8 grader i skuggan och snön smälter sakta men säkert.
en promenad passar fint nu, kram.

I found a lot of reasons to keep it

jag är trött, så trött att det rinner i ögonen. dra mig baklänges vad skönt det ska bli och sova länge imorgon. ingen skola på fem veckor får mig att flina lite.
snart kommer besök, så jag slipper glo johan falk själv.




såå jag älskar er.

snö

vårvädret började visa sig, men nu kom snön med en jädra fart. konstigt nog känns det bra med lite snö till! det är iallafall skönt att ligga inne hela dagen och titta på när snövindarna slår mot fönstret och tittat när amandis spelade final på tv, stolt över bruden som är stjärna och får vara med i både tidningen och tv, jag är hennes kompis och hon är grym! imorgon börjar praktikten också, fyra veckor framåt med ett lov i mitten. dock har jag ingen praktikplats, så jag antar att jag får fortsätta ligga och kolla på när vindarna slår mot fönstrena i soffläge?



festligt

brynäs vann i förlängning, oj oj oj. inga sura miner här nu inte.
snart far vi iväg på festligheter, får se vart kvällen slutar.
pusssse



redo för lite hallelujah

var ute och gick i strålande sol, 8 grader i skuggan. skapligt. lite tidsschema för dagen:
15:30 - hockey, brynäs tar förhoppningsvis hem segern på bortaplan, hovet.
16.30 - sarah anländer
17.00 - middag á la caroline
18.00 duschning, sminkning, fixning. you name it
cirka 21.00 - vendel

outfiten för festligheterna för kvällen ser ut så mycket som bilderna nedan.


bennys vettu

ibland är man visst bara jävligt sugen. nu går jag till sängs med sovbesöket.



ooppsala.

strosat i uppsala stad en halv dag, slank ner några välbehövningar i kassarna. nu har precis marina lämnat mig i ensamheten, men jag ska fara vidare till mehedeby på kalas. sen väntar nästa nattbesök.



H&M & monki

ap

jävla jävla jävla brynäs. svårt att ta emot och passa en puck? ja tydligen. ut med läckan då, ne ne förlora ba. pissssa i stockholm på lördag.
nu ska jag gå till sängs med sovbesöket, godnatt.



liten och glad.

erfudhu

verkar inte som jag får se någon hockeymatch alls ikväll. mår istället botten med min äckliga sjukdom laktosintollerant.

SKÄMTAAAA, jag hitta kanalen till brynäs matchen!!

bruunäs

babapappapa babba pokerface

skrivit intensivt på uppsatsen i hela tre timmar, kommit en bit på vägen. men en hel del arbete krävs nog ivkäll och imorgon. snart kommer besök som jag ska laga mat till. några timmar därefter spelar brynäs sin första slutspels match mot djurgården, ska lyckas se den matchen, med spänning.


-

dagens: pluggga


afrodans

för alla som undrar vad afrodans egentligen är och vad vi höll på med i hela 45 minuter på friskis & svettis så kan ni kolla in det här klippet. fast vi körde dock ett högre tempo.


hissar & dissar



CAROLINE HISSAR:

vårvädret - det varma soliga vårvädret, god väg till sommaren.

converse - springer runt i mina vita sköna converse i stort sätt varje dag och liknar alla andra. snygga och sköna skor.

bloggar - modebloggar, humorbloggar, fjortisbloggar. alla är dom roliga när man har tråkigt. bra tidsfördriv



slask - hissar att snön börjar smälta men att hoppa i vattenpölar med converseskor är inte en hiss.

för lite tid - korta helger, vad säger man... för lite tid helt enkelt?

för få platser på upptåget - efter en lång skoldag sitter man gärna i 40 minuter, men icke. alla hugger platserna som en hungrig gam.

please

it will take a long time for me to let you go. you showed me the way to my right I



afrodans

körde en 21 minuters solning igår, antar att det tog lite på brännan
idag hade vi afrodans på friskis, det var förjävla kul men dansstegen var liksom indiansteg och alla såg ganska dumma ut ;d åkte hem redan med 12.19 tåget, sprang in på affären i mina adidasmjukisar, sminkfri och köpte nötter och risifrutti!



I fell hard for you. but I try to hide it every day

jympa a la friskis & svettis

friskis & svettis passet motsvarade ett jympa pass på cirkus 80 pers. det var kul OCH jobbigt. imorgon är det afrodans, skaka roompa. lyssnat på två föreläsningar och nu äntligen har jag landat hemma. ska ta något att äta, sen går jag ner och solar. får se om jag har tid för lite volleybollskådning också.

kissesss



ska till solariumet och återfå den bruna jämna färgen. ha ha ha. min kropp består för tillfället av flagor

just leave it, with you

dagens händelser
- påbörjat uppsatsen (grattis, sista veckan)
- busat med siri
- köpt nötter (vardagsmat)
- varit på föreläsning tre timmar

mer än så har jag inte hunnit med, läggdags tidigt därmed, ska nämligen ha friskis & svettis pass tidigt imorgon. funderar starkt på att ta med kameran imorgon och fota en temaveckas dag, mucho intressanto.






måndag

besökarna blir fler & fler, mysigt :D

sitter för tillfället i soffan och följer tv programmet vakna med the voice, har följt det ända sedan halv sju. hoppade friskis och svettig idag när jag märkte att rösten var borta imorse. ska åka in på en tre timmars föreläsning nu vid elva. JIHOO

frukost.



heineken sovtröja.


trött

tv dag till fullo.
precis tittat färdigt på daiting in the dark, där sex deltagare dejtar varandra i mörkret och vet absolut inte hur partnern ser ut, vilket dom får reda på i slutet då de ska bestämma om de vill fortsätta träffas eller inte. roligt att skåda men kanske inte lika roligt att få dissen ;)


ringde och beställde mat till mig själv och absolut ingen annan, ibland är man ensam. men gott var det.
& eftersom tvn redan är väl använd för dagen kan den fortsätta stå på till wipeout börjar. sen kilar jag ner och solar med siri.

imorgon börjar temaveckan, friskis & svettis pass varje morgon veckan ut, fräckt.




.


vakentidigt

morrnmorrn.
har börjat vakna 8-9 nu för tiden, helt sjukt. tur att amanda är lika 'pigg' och använder datorn flitigt när det är som tråkigast på morgonen. nu hör jag att mamma har vaknat också som kanske kan fixa fram lite frukost.
pusss


melodifestivalen

att anna vann melodifestivalen är nog dom flesta ganska eniga om att det var en dålig vinst, men var förra årets melodifestival så mycket bättre? bojkotta melodifestivalen vore kanske en bra idé, men när det ändå är ett av de största tvprogramen så skådas det vilket fall.

jag ska inte sura inte.
pussss


caroline hissar

hissar dessa outfits högt.
skjorta (Y)
höga shorts (Y)

skulle inte sitta fel med lite värme i luften och några nyinköpta plagg i garderoben.



bilder lånade från lookbook.nu


kvällens planer är inte fullt så många, men eftersom bakterierna trivs bra i min kropp så håller jag mig inne framför finalen av melodifestivalen. möjligtvis med någon chipspåse eller två.

löördag

bra saker idag lördag;

vårväder - soligt

påväg mot frisk - piggare

helg - glad


123



haircut

just hemkommen från frissan. toppade håret och skar in luggen lite. inget speciellt. väntar bara på att längden ska visa sig.
borde verkligen plugga, men både kroppen & hjärnan säger ifrån just nu. ett par timmars sovande skulle sitta fint.

rörelsebilder av caroline - ibland har man tråkigt



I dit it

jag gjordee det! woow. rörande bilder
har precis hoppat ur duschen, väntar fortfarande besök, sen är det dags för klippning.





nomnom

godmorgon. idag känns de en smula bättre. jag orkar nästan upp för hela trappan utan att bli anfådd nu. har faktiskt hunnit baka chokladbollar också. dom ligger nu i kylskåpet och väntar på besök. ska springa opp & duscha snart också.

frisörtid; 14;00.



NOM NOM

godnatt

tänkte bara säga godnatt och att jag är hemma från skolan imorgon också för att försöka bli kry och kunna träffa j.

puss & godnatt

är jag sjuk?

näsblod för fjärde (fjärde inlägget för idag passade väl bra då?) gången på två dagar, vad händer? legat i soffan, sängen, soffan, sängen hela dagen. har förflyttat mig mellan de två föremålen idag.
det är volleyboll match i hallen, lite sugen är jag faktiskt på att springa och kolla. men får se om kroppen tillåter det senare.



några timmar efter hemkost från thailand, direkt till skutskär.

123456

eftersom jag är hemma och VILAR har jag mycket tid för bloggen och bjuder på bilder. händer inte speciellt mycket här hemma mer än att jag lyssnar på gamla godingar. tänkte dela med mig, snällt va (?!?!?)

Gyllene Tider – När Vi Två Blir En
Robin Cook – I Won't Let The Sun Go Down On Me - Radio Edit
Robert Broberg – Köttbullar

nu ska jag gå upp och städa, sen somnar jag förmodligen på några sekunder.
pusss








baloo

min dator har anlänt hem hit. det vill säga att jag kan ladda upp bilder igen. det vill säga, inga torra inlägg.
fast min nacke/rygg är rätt torrrr ↓




hemmama

jag hade sovsällis inatt, muukket bra.
idag stannar jag hemma. orkar inte en dag till med denna värk i kroppen att fara iväg till skolan. så idag vilar jag upp mig inför helgen. ska träffa en hel del efterlängtade flickor & pojkar.


nu - soffan + täcke.


it's just a joke

ge mig lite jävla lycka någon gång


friskolekampen

göra prov - åka hem. blev så för resten av klassen också, friskolekampen idag och så vitt jag vet så har det gått riktigt bra för thorén, och hoppas gladeligen att det fortsätter så! trist att jag inte kunna vara med och heja på, för nu ska jag gå och sova. - slut i kroppen, hur blir man frisk?

lycka till i ö-vik mandis. <3

pössss


godnatt

bytt vatten åt papegojan
pluggat
umgåtts med marina
tuggat halstabletter till fullo
ätit gröt


ja, nu är det bara sova kvar. börjar kvart i tolv imorgon, tack. 
godnatt

rykten är till för att spridas antar jag.

villl jag veta????



eftersom jag somnade redan klockan nio igår borde jag ha varit pigg imorse när jag hoppade upp redan klockan sex, vilket jag inte var. tror det är bassilusker som spökar i min kropp, har känt mig hängig hela dagen och haft liite feber. men jag gav mig på simningen på idrotten ändå, får se om jag insjuknar till imorgon. det har jag inte tid med.


ni som tycker om att sprida saker som inte är sanna, DET VILL SÄGA RYKTEN., vad fan har ni för nytta av det? avundsjuka äckel. jag är riktigt less på det.

ont

chockerande att jag också somnade NIO igår! första dagen på några år va? det var skönt. dock vaknade jag kvart över tolv och inkorgen stod på 9 st sms. sen somnade jag fort om igen. hoppade upp redan klockan sex imorse, med feber och halsont.




saknar er brudar.

GODNATT

skolsidan och den här datorn verkar inte fungera bra alls ihop. så jag pluggade absolut ingenting. panik imorgon (?). jag orkar inte bry mig om det nu. tänkte chockera och gå och lägga mig nu, kvart i nio och jag är helt slut.

klädsim imorgon, dags att packa.
nejj godnattt

things to do

nu har jag anlänt till huset. jag springer upp & ner för att packa upp grejor, tre trappor upp & ner. ska ta tag i plugget snart också
att göra:
- plugga till prov på onsdag
- uppsats svenska
- CV
- powerpoint

räknar med att bli färdig med två av dom idag och hinna en bit på vägen. men först ska jag äta.
tja.
puss.

go och glad kexchoklad

första dagen i skolan efter två veckors solning, och en galen helg som sagt. en lektion avklarad utan några problemas. nu är det endast en lektion kvar och sen åker jag hem till mitt nya hem. har nämligen flyttat ur lägenheten för sex veckor.

egobilder till hundra. marinis fick vara med på en kant.



galet

sarah & jag har legat i sängen en större delen av dagen, nu ska vi smälta choklad och äta banan. imorgon blir det skola efter två veckors thailand och en galen helg. men det ska väl gåå!



puss


yees

vi begav oss till skutskär för lite fest. det var laaaagom med folk. och det var tokkul ända till polisen skickade ut allt folk för att stå ute och frysa ihjäl. efter 1,5 timme fick vi komma in och värma oss. sen kom adde och hämta oss, guld. nu har vi käkattttt och ska sova nuue.

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=76-AV_ID=1022984,00.html

godnatte


hemmmmmama

hemkommen från thailanddddddd! åkte direkt hem till bästa där jag fortfarande befinner mig. hemresan gick fort som satan, hade fåtöljer så sov en större del av resan. nu blir jag bjuden på frukost, pusss.

ps. ni är dåliga på att kommentera. ds.




bild123

enjoyyy




abcd

köpte på mig tre tröjor/tunikor till. ska hoppa igen väskan sen. och nu ska jag ta ett sista dopp i poolen. pussssssss


two days left

dagarna går sakta när man längtar hemåt. nu sista dagarna blir det förmodligen bara strandbesök hela dagarna. och en del smycken (yttligare) ska jag köpa på mig.
bara ynka två hela dagar kvar nu, pusss.







how can I breathe without you?

dagens

Dagens humör: längtan, glad.
Dagens mående: lite surt med längtan med helt ok.
Dagens borde: borde ingenting jag :)
Dagens frisyr: utsläppt faktiskt
Dagens klädsel: mörkblå tunika med vita converse
Dagens planer: planerna var nog inga, men blev en hel del rundgång i stan och middag med familjen Kujansuu.
Dagens fundering: hur mycket snö är det egentligen hemma?
Dagens materiella vill ha: handkrämen som står hemma.
Dagens beroende: hudkräm? solkräm? after sun?
Dagens längtan: c.
Dagens tråkigaste: tråkigt, kan möjligen vara att gå på stan och svettas varenda dag/kväll.
Dagens superlängtan: hem? njae. jo hem till fina kompisar.
Dagens roligaste: haha jahaja, hmmeh.. men allt är roligt, kanske?




everything would be like the sky

nyss tagit en kalldusch, svalkade fint på de brända axlarna. har fått vätskefyllda brännblåsor också på en del ställen.varit nere på vår strand för första gången idag också, fint. ska ta och sova några minuter nu. pusspuss




still I'm gonna miss you

dagarna går med fart, köpte halsband och kort igår. ska skicka hem lite kort åt isbjörnarna. längtar inte hem ett dugg till snön, men en del hemlängtan börjar jag få. trots allt bara fyra dagar kvar nu. nej nu ska jag slänga på mig bikinin och springa ner till stranden.
pusss




okokok





I would do everything to get it back

du fanns i varenda cell, du höll mig ihop till den människa jag ville vara
det var bätte förr. - c

I called you for answer

idag gratulerar vi lotte, marina & sarah! 2 mars, och jag är inte hemma. bjud mig på tårta sen

nu när jag inte är hemma har jag för mig en hel del annat än snö, helt åt andra hållet. går jag 20 meter ut ramlar jag i poolen. bredvid en bubbelpool. nu ska magen matas med thaiifood.

dumpar facebook och msn till jag kommer hem nu. har ingen större lust att fortsätta med så mycket tankar som jag har i huvudet just nu, nu är det vila veckan ut.


white sand beach

svårt för att ladda upp bilder på bloggen. förbjudet att få visa grymt fina bildeeer?
vilket fall så har vi hunnit med att vara på white sand beach hela dagen. som det låter, vita stränder. har bränt axlarna en del så nu ska det smöras på med krämer. ska snart gå till sängs, imorgon väntar ännu en dag vid white sand beach. imorgon ska jag försöka lyckas med att ladda upp bilderna

pusssss

j j j


RSS 2.0