F-F

kvällen är räddad med stor glädje. själv hemma ända till imorgon kväll, så brudarna kommer ikväll och myser. men först ska jag in med amanda till stan och leta kläder! simma lugnt :).

idag bjuder jag och marina på vårat snyggaste utseende.


save a boat

har rensat garderoben och byrålådorna nu så här en lördagskväll, 12 plagg åkte rakt ner i soporna. så den närmsta bästa dagen i veckan åker jag in till stan och förhoppningsvis bär hem ett flertal kassar och fyller upp klädförvaringen igen! låter bra haaaa. gärna dessa skor nedan också, lagomt sköna till vintern!


let's have som fun

även fast kläderna satt som skit på kroppen skyndade jag mig iväg ner till hallen, skådade damernas match, där det köttades ordentligt. vinst därå. hem och käka och drog iväg ner dit igen, dock lika snabbt hem igen. nu skådas det hockey, brynäs leder mot luleå.. hmm förlust borta med 7-2 förra matchen, ibland undrar man..


klädskit

ni vet dom dagarna då alla kläder sitter fel, allting är fel. fult och fel. ingenting i byrålådorna är fint, allting sitter som skit och man uttrycker sig flera gånger att man verkligen inte har några kläder. idag är en sån dag. fula jävla kläder.

fest eller fest

fredagkväll, och en mysig men hemskt jävla tråkig sådan. ångrar mig ända ut till fingertopparna att jag inte joinade mina klassbrudar till uppsala och hoppade sönder dansgolven. kan ju lova att denna dag inte återkommer igen, för nästa gång är det jag som står och hoppar som en tok, och har enormt jävla kul. tack.


göödis

häjj allihooopa. det var ytterst skönt att sova, 2,5 timme lyckades jag med. sen letade jag efter närmaste första bästa godispåse, som ska vara mitt sällskap för hela kvällen. ciao

efter 1 mils vandring var skorna inte i sitt bästa skick.


chalala

allå allå. har precis satt fötterna innanför dörren, hemkommen från "skolan", friluftsdag. tanken var den att vi skulle promenera en mil i skogen, tipsrunda på 1 mil, jaråå. hur som helst mega slut i benen så soffan är min för idag.
annars hade jag en kanonkväll igår, träffade jåeel, som är helcool, å andra sidan världens snällaste människa, typ ;d. det jobbiga av kvällen var väl att brynäs blev så nollade som dom kan bli. skitkassa. nejp, nu ska jag sova!


friluftsdag

godmorgon, nu har jag hoppat i friluftskläderna för att spendera min dag ute i skogen tillsammans med skolan. friluftsdag♥ simma lugnt.

brynäs - aik

hockey nu vavava, hemma igen 23.30

something feels so right, but everything feels so wrong

tv onsdagen börjar lida mot sitt slut. jag var dock så trött så jag somnade och sov hela bonde söker fru, helt sjukt trött på allt skolarbete som tagit kol på mig. men nu är det slut på det, för nästa vecka är det lov, yääh.

för övrigt känner jag glädje i kroppen, mitt humör svajjar ganska rejält från botten till toppen. imorgon är det brynäsmatch som gäller, men först idrott (thai kick boxning på perrys gym), lagom soft. och en chilledill lektion. näää godnatt från jag ↓


TV

ni har väl koll på vad onsdag betyder? TV ONSDAG. helspäckad kväll framför tvn, stapeln går av om 4 minuter, paradise hotel. på återseende sötnosar.



du finns där, vid vissa tidpunkter

och plötsligt rann den där lyckan ur och träffade den känsliga punkten i kroppen. plötsligt blev det jobbigt att sakna igen. sakna allt det där som fyllde upp kroppen, det där lilla extra som alltid fanns där. jag önskar jag levde i en dröm och allting slog in, för tillfället. att den där drömmen slog in, allting som jag kämpat för men inte kunnat slutföra på ett vinnande sätt, jag vann inte hjärtat. allt jag önskar är det där lilla extra, från dig.

blueprint

idag var pojktröjan på, köpt från pojkavdelningen på mq. därtill en halsduk, sammetstights och converse. perfekt slappdag. sörens chillektion och rättskunskaps prov som gick över förväntan, ska försöka lyckas lika bra imorgon på försäljning och service provet också, så nu ska jag sätta mig och intensivplugga, wish miii lackk. simma lugnt



m v g

yeeeeeeeeeeeeeeeeees :DDdddd, plugga lönar sig! ↓ hihih inge skryt, bara massa massa jävla glädje




chips & 2 1/2 men



nöjd som ett djur

är tyyyyp världsnöjd!! har varit och beställt tid för klippning & färgning, denna dag slår in den 5;e november, yäääh. vet ni vad? det är sista vardagen på lovet, för nästa vecka är det loooov, yiho. och idag köpte jag en mega mega snygg tröja, JÄTTENÖJD. tjarrååå



päron äpple banan

nu har jag pluggat färdigt för idag, enligt mig. så nu ska jag sova i god tid, eller iallafall mysa med sängen.. ååhå godnatt

x

det är jobbigt att sakna.

teddyböörnen

har lotta engberg i öronen, lite grym hon. hon ska aldrig sluta älska mig hon. de är bra de. nejpypan det ska va minst 100% vettu. tjatja!! för längesen när jag fyllde fyra år fick jag en gåva av min far, en fin present, när jag fyllde fyra år


let me breath, let me leave

nu har vi duschat oss rena och fixat färdigt, nu ska vi ut på galejj! simma lugnt då knubbsälar.


lajjnus

cyklade iväg en sväng och träffade på några grappar, vart kvar ute alldeles för länge så tårna var isklumpar. några minuter efter kommer linus gråtandes, han fick värma i carolines trapphus. nej nu ska vi sova feeet, sov gott coolingar.


push push baby

resten av dagen spenderades som sagt i gävle, och fick med mig efterlängtade amanda till tierp som jag inte träffat på hela två veckor. alltså mycket skit att snacka ikväll när vi trycker i oss chips och dip i soffan. donken  kändes som en perfekt dag också. amen ni, ha en bra kväll!


puss puss jag lovar jag ringer dig

åkte in och kladdade på några papper som skulle föreställa uträkningar för ett matteprov, vet inte om det blev så lyckat riktigt. skiter man väl i. nu om cirkus trettio minuter hoppar jag på tåget åt andra hållet, gävle. ska förmodligen handla upp alla pengar jag äger för tillfället. jajojajaja, simma lugnt!

dagens slappa. ↓


All i wanna do is to spend a little time with you

det blev inget möte med rektor elin, utan på måndag istället. spännande ha, läskigt tycker l & s. äääh. blev ingen hockey heller, sitter istället hemma och skådar, ser ju bra ut efter att Silfverberg tryckte in ett mål i buren! nej ingen värd dag, förutom att jag proppade i mig en pollypåse, så som det ska vara alltså! nu ska jag skåda grannfejden och lyxfällan...



hugs and kisses

imorgon

12.00 möte med rektorn, oops
12.50 Idrott - redovisning
14.40 personlig försäljning
19.00 hockey, läkerolen!

jag gräver min grav för dig

chaaachaa, tvonsdag, paradise hotel, bonde söker fru, berg flyttar in, välkommen åter, kungarna av tylösand. finns absolut ingen tid för att plugga även om jag kanske skulle behöva det en liten gnutta. ni börjar väl bli lika trötta på att höra det som jag, men går gladeligen på praktik vecka 46 och om två veckor är det lov, jag glädjs. kanske är upplands gladaste människa just nu, jag har då tammefan världens finaste personer runt mig! jag kan bara le, i timmar.




Do not try to be someone else, beacause I love you like the way you are

igår superlimmade jag mitt hjärta, eller någon annan gjorde det åt mig. maahhh :). jag är på gladhumör men trött som en gnu tror jag alla var i klassen idag, utbrast i skratt varannan sekund. jag blir så glad. simma lugnt alla knubbsälar



tuuut

sitter för tillfället och pratar med martin, snelhingsten martin. vi var på handledarkurs för övningskörning idag, vi ville mest sova. och var jättekassa på att svara på frågor. men det sket man väl i :). ja, vi var alltså på den där kursen i 3,5 timme, så nu är det bara tuta & köra!! nej nu ska jag hoppa i säng, försov mig ju imorse tack vare min vackra mobil som inte ville alarma mig om att gå opp, så godnatt coolingar.

pusspuss......:)..



CE2 leker



it's hard to describe my love for you

från första gången jag såg dig visste jag att det fanns någonting bra där bakom. för det hade jag erfarenhet av sen månader tillbaka. någon som bara dök upp plötsligt i livet, och dagar gick, knöt kontakten och en dag hände någonting. någonting sprack upp, någonting förändrades, någonting blev helt underbart. någonting jag aldrig tänker ångra, men som varit en resa i sig. under två långa år har jag fyllts upp av en annan person som fått mig att må så fruktansvärt bra att jag knappt trodde det var möjligt, det var då jag förstod att det kallades kärlek. saker och ting förändras, men allting är detsamma i mitt hjärta, allting är detsamma.

dagens svarta


matte bebbe

sitter på matte b och känner mig ovanligt smart jämfört med dom andra frågetecknena :)). förövrigt känner jag mig helt tom i kroppen, ont i hjärtat och en hel del frågetecken i hjärnan.

smile like you mean it

tror nästan inte mig själv, jag pluggar. sensation. skolan tar död på mig, nästan.


17 OKTOBER 2010

vart en nästintill sömnlös natt, tittade på klockan sista gången innan ögonen drogs igen vid sex tiden imorse, 06.05. vaknade igen 10.00, gick upp ur sängen på en gång, två timmar senare anlände marina och ville ha hjälp med fix till håret, snygg brud blev hon.

jag bär ett par lika strumpor idag, otroligt


ovärt

lyckades somna efter tolvsnåret, men blev väckt av att telefonen ringde. lyckat att vara vaken nu när klockan är fyra.

love is what you make it

att betyda någonting för dig ibland är för mig helt ofattbart. du är någon som jag trodde jag tyckte om mer än vad jag gör. all denna energi och ärlighet är i slutändan inte värd någonting alls. jag blir så ledsen, sårad gång på gång, när har detta ett slut?

sanningen är ju att..... vi älskar oss själva








men i min fantasi rullar vi runt bland mjuka kuddar

man är så jädrans sexig när man färgar ögonbrynen, yääh. var dock behövligt, sist var väl ett år sen?? haha. kände ett stort behov en tråkig lördagskväll. men nu inväntas besök, jippie. simma lugnt


jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta

idag är det lördag och jag ligger just nu i min mysiga säng, nybäddad också. känns alldeles för slappt att ligga här en lördag eftermiddag och titta ut på den blåa himlen, nej nu ska jag ta en promenad, med den absolut snyggaste mössan på. nedan ↓


fredag, ensamfredag

tända ljus, nystädad lägenhet (by caroline), en pollypåse och idol. jag trivs på fredagar. kände dock en liten sån där längtan efter någon ett tag, min enorma sällskapssjuka dök starkt upp men den försvann fort när jag insåg att jag hade det bra med mig själv.


snö älskling snö

kom precis hem från affärn efter att ha handlat lite gott till kvällen med mig själv, nää förmodligen drar brudarna med mig på hockey, om jag hinns med. träffade även på bittan som utdelade en glädje kram, maha glad tjej jag är idag. började snöa tusan när jag klev innanför dörren, ännu mer gladare schejj...

bevis på glädjen!


gul

jag är tammefan kär, i fredagar. lika glad varje fredag. ska dock vara hemma själv heeela kvällen ända till midnatt. får se hur det går, lagom tråkigt.

cappe får vara dagens bild som stoppade pannkakor i byxfickorna igår efter middagen :).


hockey

bahhhh. jag gråter. dumma brynäs, jävla skitspel. hur som helst tröstade jag mig med en nattmacka och ska krypa under täcket nu.. endast mattelektion imorgon, nåja godnatt.


tjoho

ni kan inte ana vad jag ska göra ikväll som jag har gjort tre dagar i rad, p.l.u.g.g.a. yesman vad kul. det jobbigaste är att jag måste laga mat först, själv, typ jättejobbigt.. nääää är trött och slut i kroppen efter dagens idrott, hahaha är såå dålig. orkar inte träna. blä. gillar mest att äta chips och godis och dricka cola......... hejdå

en jättefin bild av en pryl i vårat hem.


amagad

två överraskande bra saker som hänt idag
- sett gubben som är med i parlamentet, stått 2 meter ifrån gubbstrutten
- blivit överfallen av flygande snöflingor!!

bara så att ni vet.. hejdå :).

praktik

dom ringde från praktiken, och sa att jag fick fyra veckor!!!!!!!! fyfan vad jag är bra, mohahahaha

It goes on and on and on

plugga plugga plugga, men tvn stör mig, paradise hotel, bonde söker fru, berg flyttar in & kungarna av tylösand. tvonsdag! imorgon är det sovmorgon till tio, wunderbart.

bla bla bla....


still be waiting

pannkakor till middag gjorde min dag. nu ska jag plugga, för tredje dagen i rad, börjar känna mig som einstein. louise med nyklippta luggen får stå för dagens bild. puss & kyss


I wanna do bad things with you

samtalat med johanna en stor del av kvällen, vi ska göra ett köp av lägenhet, i våra drömmar. vi hade tänkt oss att ha det mycket bättre och aktivare liv. sounds nice!!! nåja, idag har jag varit en riktigt smörig dotter, lagat mat + lunch till mammaa till imorgon. plockat i och ur diskmaskin, och hoppas att de skulle hjälpa till mycket. först och främst kom hon hem med en polly påse alldeles nyss :)))).

söthanni.


du betydde mycket under en kort tid och jag betydde lite under en lång tid

det ända jag önskar är lite kärlek, orden betyder snart ingenting, som om det var uppenbart.

gris

hej jag fattar ingenting av samhällen. hejdå.

pluggapluggaplugga

sådärja, nu har jag förhoppningsvis blivit lite brightare inför morgondagens prov efter 6,5 timmes plugg. satte igång med samhällskunskapen också, vilket vi har prov i på onsdag. kände bara en sak, hej jag heter caroline och börjar med allt i sista sekund. förstår mig inte på det svenska statsskicket överhuvudtaget, parlament hit och parlament dit. nej nu ska jag unna mig lite tvtittande, paradise hotel och SOVA mer än tre timmar vilket jag endast åstadkom igår. blää.

mitt humör is going down. hejpådig.


för att kunna plugga



vi står och solar..... i skuggan

lyckades somna klockan fyra inatt (imorse?), så ynka tre timmars sömn ställde jag mig i duschen och for iväg, bara en tidsfråga om jag skulle hinna med tåget. men tur nog, så hann jag.... matte b kvar, sug. hejdå alla pigga människor


Jah Jah

borstat tänderna, tvättat, plockat i väskan.... redo för sängen, dock inte trött överhuvudtaget med tanke på två timmars sömnen som soffan tyckte jag borde ha på kvällskvisten!


om och om igen

idag är det en sån där ensam dag, ensam hemma och mobilen är avstängd en stor del av dagen. en hel del tankar har rusat som en tornado runt i min skalle... kanske behöver man dessa dagar för att bli en aning klokare, eller dummare..

du och jag och tystnaden

en lördagkväll hos forsberg tillsammans med fint folk och en hel del att stoppa i munnen... nu tänker vi sova för imorgon ska jag plugga i tusen år, jäkla askul. nej godnatt alla vakna




I got some time tonight

var uppe på fötterna hyfsat tidigt idag ändå. tröck lite tacopaj och fortsatte degdagen. nu ska vi gå och handla dip, grönsaker, chips och cola i mängder. biggest loser satsar vi på!! !

typ sådär, sugen på fett



x

once a time I met a guy, and he was higher than my expectations.

She can't wait

här vart de bennyburgare före, och inte efter. fint som mos! nu har jag hoppat i partyoutfiten och hoppas på att febern och förkylningen bara ska bli bättre av denna kväll, man kan ju hoppas! tjarrrååå


det är fredag, mina vänner.

har sprungit runt med mjukiströjan hela morgonen tills jag bestämde mig för att åka till gävle och förmodligen köpa hem lite nytt. därefter tar jag med mig amanda hem. ha en bra dá!


sixsax

tänka sig att jag sov oavbrutet ända till klockan åtta och var täppt i näsan och svettades pga febern, somnade dock om två timmar till. nu ska jag sleva i mig gröt, och trycka i några alvedon.

strumpor på.



brajjnäs

jag är kanske lite överdrivet trött och ont i huvudet, men jag har kul ändå, och är glad som tusan, brynäs ger allt. mitt allt :))). NEJ nu är jag jeeettetlöött. godnatt.



alala

man kommer till skolan sådär tio minuter för sent, gjorde dock inget när läraren hade gått till tandläkaren och lektionen blev så gott som inställd. bara skönt men onödigt att fara till skolan med huvudvärk, feber och snoret rinnande. hade dock tänkt att plugga till jag somnade med boken i ansiktet men så blev det ju dessvärre inte, slängde boken fem minuter efter. nu ska jag bara ha egentid, baka kaka och kurrera vid tvn.



schooltime

det spörgnar och jag ska fara till skolan om cirkus 30 minuter, sovmorgon till 14.40 är aldrig fel. later homies.


I can't found it anymore

Namn: Caroline Forsberg

Smeknamn: barret, carro, rådjuret

Höger- eller vänsterhänt: högerhänt.

Är det något du absolut inte äter? Blodpudding & ärtsoppa,

Internetsidor inne på just nu: facebook, blogg.se

Musik just nu: helt tyst, överallt

Vad åt du senast: godiiiis

Vad sa du senast: hallååå

Favoritkläder: mjukiskläder sååklart

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja: eöh, 80-talet (?)

Är du bra på matte: om jag talar för kapitlet vi ligger på nu, helt värdelös

Fisk eller badkruka: oftast firren i vattnet

Favoritfärg: kan det vara blå?

Hur många kuddar sover du med: oftast två, men snor en från andra sidan sängen emellanåt.

Favoritväder: strååålande sool

Spelar du nåt instrument: jag har försökt mig på gitarr ett par gånger men har absolut ingen talang till det.

Vem/vilka är viktigast för dig: familj och finfina vänner.

Det bästa du vet: är att ligga i soffan/sängen och mysa med någon fin person och äta godis. hih

Framtidsdrömmar: att leva lyckligt tillsammans i en hel familj.

Är du kittlig: jaaaaaaaaa

Snarkar du: inte vad jag vet.

Rädd för insekter: ja inte är dom mysiga.

Skilda föräldrar: jamen

Största svaghet: Jag har så många, blir svårt att välja bara en.

Musikstil: konstig

Bästa bok: av dom två böcker jag läst i hela mitt liv, sophie kinsella

Duschar eller bad: helst sitta i badkaret och duscha, men det är borta nu :(..

Pizza eller hamburgare: hamburgareee

Har du nån flickvän/pojkvän: nää

Synliga ärr: ett på handen, tån och knät

Stökigt eller välstädat: helst välstädat, men det händer bara när mamma tar tag i det.

Hur många kusiner har du: cirkus 10 st

Hur är din drömtjej/kille: dröm... snygg, charmig, lång, omtänksam, snäll, rolig..

Hur många syskon har du: 0. ensambarnet

Är du mörkrädd: mer än någon annan

Saltar du på maten: nja, det brukar min mor göra när hon tillagar det.

Favoritkaka: chokladrutor

Gillar du att sjunga: hur mycket som helst när jag är hemma själv

Ålder: enligt thailand 13-14, enligt turkiet 16, men faktiskt 17 år.

Hårfärg: konstig, hullerombuller

Åkt ambulans? nix, och är inte så värst sugen på det heller.

Gjort något olagligt? säkert en massa dumheter :).

Sagt jag älskar dig och menat det? Ja.

Tar du droger? ja absolut, det bästa som finns

Vilka kläder sover du i? endast trosor

Är du ensam nu? yyyyääs

Senaste personen som
Sov i din säng? amanda I guess

Såg dig gråta? ingen aning, mamma kanske

Fick dig att gråta? argheten som föll i mig

Du gick på bio med? nisse jonte & amanda

snällare än bamse

klädde på mig dubbelt från kropp till tå för att hålla värmen inne och inte låta snoret öka. för imorgon är det skoldags efter en veckas ledighet. endast en lektion imorgon, start 14.40, känns ju lagom perfekt med sovmorgon! helgen är planerad både fredag och lördag, antar att jag är tvungen att ta tag i det där plugget inför dom tre proven nästa vecka. kill meeee. nej, nu ska jag skåda berg flyttar in.


hold on to a broken dream

en kanonvecka bortom hösten, soliga och bra varma dagar. har gjort allt ifrån att legat på stranden till att skeppat ute till havs. anlände till lägenheten sju imorse, så sov några ynka timmar och ska nu hoppa in i duschen för att bli lite fräschare till amanda kommer och sällskapar. simma lugnt.







eho

feeeeeezzzt pa hotellet, mega. halva resan har inte ens hunnit forbi, nu ska jag fortsetta njuuuta. kletiga pussar fran turkey

RSS 2.0