ma ma ma

gick och la mig efter ett igår och det resulterade ju inte i pigghet imorse direkt, var slut som en gris. men upp kom jag, och till praktiken. det gick bra, men inte mer än så. somnade på soffan en timme när jag kom hem, upp och iväg på träning, sopslut. nej platsa sig i soffan framför tvn.

nyduschad tjej.


jag undrar om vi någonsin kommer hitta tillbaka igen.

jag såg en kille och en tjej hålla hand, men det var inte du och jag.

Kortvasan i Mora 2011

äntligen lite tid & ro för bloggen. jag har alltså åkt kortvasan i Mora & övernattat i Tällberg. det har varit kalasdagar. fredagmorgon for vi iväg klockan sex på morgonen, sov i princip hela vägen upp, vila sig i form kändes som en bra idé ;). väl på plats var vi alla tre nervösa (faster jag & kusin) bland alla de över 8000 åkande.
men när klockan slog 11.45 åkte våran startgruppp på 7000 iväg, jag tog mig igenom de hela tre milen men de sista sex kilometerna var jag gråtfärdig, hade väldigt gärna slagit av staven i det skedet. men väl framme matades man av priser och diplom osv. det var en förjäkla utmaning men en bra merit också, jag är nöjd!

folk överallt.




Första starten, närmare 900 åkare.



.. och så åkte de iväg



här stod vi i vår startgrupp och väntade på uppvärming och start.






miss you a lot.

äntligen hemma efter mora & tällberg. är för besviken och less för att få ur mig något. det får bli en annan dag, godnatt.

mehedeby - mora

packar, tvättar, fixar... känns som jag gått å blive nån jävla hemmafru eller nå liknande. packningen är iallafall i full gång och jag har inte ens kommit halvvägs. i och med denna stress skulle jag starta tvättmaskin, hällde i sköljmedel å tvättmedel och stängde igen. men tröjan låg kvar utanför. bra jobbat.

snart anländer jag 2 mil norr där jag ska övernatta och imorgon stiga upp klockan fem och åka iväg. det kommer bli en förjävla rolig resa hoppas jag på, bloggar säkerligen nånting upp på vägen om jag inte sover hela vägen opp.. :) annars får ni ha det kung!


dagen före

godmorgon, idag vaknade jag 22 minuter efter tuppen. sen dess fram tills nu har jag ätit, duschat, varit ner och gjort av med 600 spänn på vallning av skidor, och en soft mössa till kortvasan imorgon för 300 kr, dock inte av mina pengar ;). men nu är väl allting så gott som klart inför resan till mora imorgon, ska packa två fulla väskor också har jag tänkt och sådääära. det blir nog kanon. sen kan man ju fundera hur jag redan är i form efter köttsåret på hälen och stukning av fot, men det har kryat fint och förjävla snabbt.

skidmössan!


Don't think to much

känns som jag alldeles nyss kom hem, men det var för två timmar sen. under dessa två timmar har jag hunnit mata magen med köttfärssås & spaghetti och dammat både tvrummet och mitt rum. ska strax börja rensa garderoben, den är proooppfull... mer idag har jag hunnit med att träffa liza, fikat på waynes & gått på stan, fick till och med en tröja med mig hem! men åker förmodligen till stan imorgon igen, om jag hinner vill säga..

fina liza!


10.03

när man väl kan sova ut vaknar man halv nio.. men nu hade jag tänkt stänga ögonen ett tag till och eftersom många av facebookuppdateringarna baseras på pannkakor och våfflor nu tänker jag också ställa mig och laga det!


It doesn't matter if you love her

har haft det lika bra som vanligt i stavby, kanske lite mer ändå denna gång. dock inte lika mycket sömn kanske.. så det resulterade i tre timmars skön sömn på soffan. nu inväntar jag cougar town, men först lite yoghurt i kistan!


stavby

nu har jonte anländit, och vi ska ta tåget till uppsala och sen vidare stavby och övernattning! glad i magen.

nyklippt & sällskapssjuk

louise har övernattat sen i lördags & nu är jag helt plötsligt helt själv hemma, känner att sällskapssjukan börjar sakta men säkert krypa fram.. så det jag har gjort idag är att sova, äta, städa, och varit hos frissan!

och vipps fick jag mycke längre hår efter ett frisörbesök.... nå skämt åsido, men nu börjar håret ta sig, inte så kort längre..



helg åt helvete

min helg i början på lovet började inte lika bra som jag trodde det skulle blivit. igår var det sportdag i mehedeby, jag åkte 1 mil skidor, skulle satsa på tre. men fick ett sjujävla skavsår som bara rann, så jag var tvungen att bryta redan där och åka hem. idag har jag spelat cup, tro det eller ej. dock utan skor, efter det var det två timmar till matchstart damernas match, marina lekte lite i hallen, jag ville joina och styla lite med foppatofflorna men de sa pang ganska fort... :) bilderna får berätta.

så såg det ut från början.




den sjujävla svedan efter halva plåstret borta, detta tog över 40 min att lossa.



plåster borta.



skulle leka lite i foppatofflorna (enda skorna jag får på på fötterna) innan dammatchen, sen sa de pang



och nu är det såhär...



fredag & konservburk

fredag, underbara fredag. OCH lov! kan förmodligen inte bli så mycket bättre. om precis en vecka har jag förhoppningsvis (eftersom vi startar halv ett) åkt klart kortvasan. och är så gott som död, och har gjort mig hemmabodd i leksand, tällberg. nåja, ikväll får jag besök, får se om vi far vidare någonstans eller om vi blir kvar här hemma.

ska för all del trycka i mig lite mat också, köttbullar i konservburk?? någon som ätit dom förmodligen vidriga köttbullarna? känns inte som någon succé på en fredagkväll...


shalalala

två timmars sömn nu på kvällningen och sovmorgon till tio imorgon, förjäkla behövligt! vet inte om jag ska säga att jag längtar efter att få helg eller inte, en hel helg full med träning. lördag - sportdag i mehede, skidor heldag. söndag: cup, åratal sen jag deltog i en cup, vi får la se hur det går! och nästa vecka är det lov, soooom jag längtar!




I wouldn't feel that i feel, even that you are the best

det var kult att göra något annat än att tränna denna kväll, ska lägga mig i tid för en gångs skull också. senast tio, lär ju bli svårt.. men är så fruktansvärt trött så det är inga problem. nej lite rulltårta i magggen nu så blire fint, besök på g.


the bad things over

lika trött & slut som vanligt. men idag har jag vilodag, men ska ändå besöka hallen snart. dock bara tittande, innebandymatch.

min vardagliga plats på morgonen, samma folk, samma plats, samma tid.



trääjning

körde ett dubbelt träningspass igår, step up (60 min) volleyboll (90 min), kom hem 22.00, middag, dusch, läggdags. klockan på 06.00 imorse, upp, till tåget, praktik 8 timmar, hemma 1 timme, drar iväg på träning, box (60 min) och nu är jag sooopslut. tror jag tar en vilodag imorgon.

glad & svettig tjej!





alla hjärtans dag

jamen niii, alla hjärtans dag. hoppas alla kommer in till ica (praktiken) och ger mig massa gottt :)))). skämt åsido, jag ska bjuda mig själv på massa gott och kanske dela med mig. ha en bra dag!


söndag

spenderade min natt till idag i gävle hos amanda & idag har jag köpt mig en bikini, så jag slipper gå naken på stränderna i sommar, annars skulle ju de va nånting!!! nej ikväll ska jag skåda solsidan & minuten, självklart smälla i mig massa kaaaaakor också!


chillar fett i gävle med donkenmat


besök

louise kom till tierp för första gången igår, vi spenderade våran kväll med sköna pojkar först hemma hos jonathan och därefter hos mathias. sen sov vi gott i dubbelsängen efter en tuff vecka. nu har hon bussat medan jag är hemma igen och inte har ett smack att göra, kvällen visar vad som händer. hör av er!

icaarbetarn.




sometimes life fuck

det fanns visst flera killar till svin. jag grävde ner mig någon timme, men nu ska jag fanimig upp på fötterna igen. godnatt så länge.

tågjävel

jaaaa.. stått ute sen 8.35, där mellan skulle det ha gått två bussar och två tåg, men ingenting kom. marina kom och joinade mig vid station och väntade på tågen åt andra hållet, gävle. sååå nu satsar jag på att stanna hemma och vänta på louise som kommer hit och sover över till imorgon!

men jag är glad ändå, det är ju fredag!


sånt är livet

fulla dagar.
uppgång 06.15
tåg 07.05
praktik 8.00-16.00
hemma - städ - mat 17.30-19.00
19.40 Core (60 min)
19.45 stretching (45 min)

körde dubbelpass idag, kommer kännas i kroppen imorgon, men det är jag beredd på. nu ska jag sova gott, imorgon har jag sovmorgon till halv åtta.

det är inte lätt när det är svårt, men det är skönt när det går

dagens bra: pontus & robin, sköna arbetskamrater.
dagens dåliga: tappade ut en hel mjölkförpackning på golvet, bussen gick sönder = gå en bra bit hem.

hard work

andra dagen på praktiken, jag trivs som fisken i vattnet! lite tungt arbete och ryggont men onödigt att gnälla. ja, det var en liten uppdate om praktiken. vidare till mitt iphoneliv, som höll på gå i kras idag. jag äger ju då en iphone som har ett litet problem, då vibrationen har slutat fungera. har inte tänkt något mer på det, och har fått levt med detta problem. men idag slutade täckningen fungera, ingen täckning nånstans, så jag ringde 3 support, och fick hjälp, skulle få ett nytt simkort osv. två timmar senare (nu) började det fungera igen, tack och lov! har dock ena problemet kvar, vibrationen.. vill inte lämna ifrån mig min snutte :(..

nåja, nu ska jag inta mitt kakmonsterliv medan mamma är borta!

stockholmsbilder - kirunapojkar




ICA

idag är ingen bra dag, förutom att jag har ny praktik och den duger satan, och att jag hela tiden blivit uppmuntrad av louise. morgonen började med inställt tåg, toppen tänkte jag, första praktikdagen å allt... men det ordnade sig. så nu har jag alltså varit på en matbutik, vars namn ICA. tänkte visa er våra snygga arbetskläder, men självklart vill inte Itunes eller Iphone medverka idag så nej, det blir inget med det. alltså kan jag lägga mig på soffan en stund och ladda mentalt inför träning klockan 8!



hang with me

helgen har varit kanon, umgåtts med alla möjliga personer, bara trevligt. idag har jag haft en carolinedag sen dess att amanda åkte, duschat riktigt länge, hårinpackning, ansiktsmask osv. har även pratat med johan som förmodligen har det alldeles för bra i thailand.. 
imorgon är det första praktikdagen på nya praktikplatsen, tillsammans med louise, kult!


borta bra.....

men hemma bäst... ja, nu är jag äntligen hemma efter att ha varit borta sen i torsdags. bra jäkla skönt. slänga sig på sin egen säng och mysa. igår hade jag en kanondag hemma hos louise, vi myste hemma i soffan med massa gott, idag har vi kikat fjollboll cup i alunda, det gick ju det med. ikväll ska jag umgås med sarah marina & amanda!


ica supermarket

hallå gullungar. fredag igen och den började ju inte speciellt bra i skolan när louise & jag letade praktikplats i typ heeeeeeeeela uppsala. sen fick vi hjälp av linda som följde med och pushade oss, gick bättre men inte tillräckligt bra. när vi nästan hade gett upp letandet fann vi den perfekta platsen, ICA. vi firade detta såklart som allt annat, denna gång mat på IKEA. oooooch köpte massssaaa godis som vi ska mysa med ikväll :).




you make me feel better

det jag skrev igår om att livet är en enda stor motgång vände rejäääält idag. vilket underbart humör man kan vara på! var in på möte i skolan idag om ny praktikplats tillsammans med louise, linda tyckte vi skulle hitta en praktikplats tillsammans, vilket kan bli dunderkul. har träffat en hel del folk idag också, har gjort mig på toppen humör! men victor gjorde min dag som vinkade extremt :)).

köpte även en ny myströja idag. mums.





somebody make it

allting skär sig i livet just nu, tagit mig in i en rejäl svacka. drog en tallrik rakt i golvet idag också, känns som en enda stor motgång. jag saknar skolan, fan vad jag uppskattar skolan när jag har praktik. en bra sak är väl att jag hinner träffa johan imorgon dagen innan han far till thailand, fubbigt.


mi

Dagarna räcker knappt till, endast praktik & tågresor som snor min tid. men ikväll är jag bjuden på mat hos familjen blom, underbart.


I just came to say hello

praktikdag numero 2, var inte alltför taggad för att gå dit idag, men fick mycket att göra. brandlarmet gick i samma hus och brandväggen åkte igen, alla kunder var tvungen att utrymma, meeeeeegacoooolt.
nä men här hemma har det inte gått lika bra, tappade kakor på golvet så fick dammsuga, brände mig på plattan och fick ont. bohuu..

invänta cougar town, och sedan sova.



RSS 2.0