jag är helt slut, godnatt.

uppgång ur säng 08.00
tåg 08.56
praktik 10.00-18.00
tåg 18.25
mat 19.00
träning 20.00-22.00

träniiing

vilken upptagen människa jag har blivit, ingen tid för något annat än träning nu för tiden känns det som. har dragit på mig två feta skavsår på vardera fot, träningsvärk så ända in i..... i ljumskarna, och armarna. och som grädde på mosen har jag fått en rejäl hosta, förvånar mig inte ett dugg om jag blir sjuk nu såhär lagom till praktiken. första praktikdag imorgon, i gävle. spännande.

värd lite godis nu...



ligger i sängen och............... gäspar

ha ha ha ha ha............ ha
godnatt



lördag

idag har jag haft fullt upp och nu ska jag träffa vänner, underbara lördag.

Let's party

har så fruktansvärt kul att jag sitter och leker i webbcameran, och snart ska jag duscha på grund av brist på annat att göra. ska upp nio imorgon och iväg till skidspåret med faster och kusin och åka 2,5 mil, måste ju vara piggelin till det!

har iallafall suttit i en timme nu och gjort färdigt engelska bok recensionen, som skulle vara inne 17 november, känner att det var ett tag sen. meeen, bättre sent än aldrig menar jag.


fredaag

ja tjabbatjena, var ett tag sen jag skrev, rättare sagt två dagar sen. har haft två riktiga skitdagar då jag vart less på ett och annat, men idag är det fredag så man kan ju inte vara annat än glad! idag har jag fått nästan allt gjort som jag ska ha gjort, städat hela lägenheten, städat trappuppgång, varit och köpt hårprodukter + bokat tid, gjort prov osv. lite bilder får beskriva mina två dagar.. nu ska jag laga mat! ensam hemma, jobbigt.

dagens frukost



färgade håret by my self igår, resultatet blev hyfsat bra!



var taggad på idrott igår, nää. men det blev kul!




skitdag

varför finns det ingen mat när jag kommer hem? varför fattar jag nada av matte b? varför är VÅRkläderna slut redan nu på H&M? varför är det så jäkla kallt ute? det här är inte min dag, så godnatt med er.

I'm still alive but I'm barely breathing

skoldagen gick bra rakt igenom, engelskan var inställd. bara skönt. nu hade jag tänkt att ta med mig skidorna upp till vallen, men det är så jäkla kallt så där drar latheten fram sig..men någon form av träning ska jag ge mig på! känns som jag måste träna bort den där middagen jag just åt... ↓


nyårslöften

ja, nyårslöften. några nyårslöften har jag faktiskt inte dragit på mig för i år, det har nog ofta varit som en tradition att skapa ett nyårslöfte, men det har aldrig hållt riktigt. jag har dock inte solat solarium sen före nyår, så de kan ju vara lite som ett nyårslöfte, får se hur länge det håller, om det håller till sommaren eller ej. att dra ner på godiset tänker jag väl på varje vecka, men nä, man lever bara en gång för sjutton! och träningen har satt igång ordentligt, så nog löser det sig.


tisdag

idag stannade jag hemma på grund av för lite ork i kroppen. och har två stora blåsor i gommen, har absolut inte tiden att bli sjuk nu. så det var skönt att stanna hemma och vara soffpotatis.

tittade in på mailen också, där låg det 11,165st mail. tyckte det behövde tömmas så raderade hela inkorgen och tomt blev det, hoppas det inte låg något alltför viktigt där :).




If This Isn't Love

jag älskar såna här dagar, inget plugg, endast mys i soffan och sånt där. sitter för tillfället och pratar med två underbara personer vars namn joel & liza. det var dock alldeles för länge jag träffade dessa två, men ena träffar jag i mora fem veckor, yiiiho!

jag har ju glömt att berätta här på bloggen att jag ska åka kortvasan! detta inträffar då 25;e Februari, och jag kan ju inte medge att jag har tränat röven av mig, dags att lägga på ett kol nu kanske. men kul som satan ska det bli, en liten utmaning för sig själv.


måndag

svenska b, första lektionen idag. verkar rätt jobbigt... mycket att göra. fast var hyfsat kult idag ändå, dock jäkligt lång lektion på tre timmar. men efter det var det hemgång och nu ska jag snart åka på träning! kick ass.

är å andra sidan på jäkligt bra humör då min minidator på 10 tum fungerar igen, min lilla älskling, så tummen upp för det!


skidor

ätit minst lika mycket kakor sen igår, haft främmande hela eftermiddagen. så nu på kvällningen tog jag med mig skidorna till spåret och åkte ett flertal kilometer, i veckan satsar jag på en mil. och i helgen 2,5 mil med faster & kusin. nu ska jag hoppa in i duschen och tagga för en softmåndag, endast en lektion, svenska b.


sjukhusbesök

Idag ska jag till sjukhuset två gånger, först och främst för att hämta min farfar sen är det min tur att besöka doktorn. ska nog gå bra!

I can not believe that is love, but it means a lot to me

nu känner jag mig smällfet, bokstavligen. som på alla andra födelsedagsdagar, eller ja det känns så iallafall. kunde dock motstå tårtan efter en hel del kakor, men efter potatisgratäng, fläskfilé och en mängd olika kakor fick magen att stå rakt ut nästintill. nu ska jag umgås med kompisar, förmodligen ta det lite lugnt. första vita helgen sen nyår!




love & other drugs

ja, då var det fredag igen, jäkla fort det går. men glad är jag för det. har dock en fullbokad helg men som jag ser fram emot. idag har jag varit i skolan och blivit kanske någon hundradels procent smartare av matte b, men inte alltför mycket. jag lunchade med johan och marina, efter det tog vi tåget hem och här sitter jag nu, precis varit och städat och tjänat lite snabba cash. imorgon kommer släkten och firar mor, och på söndag fyller hon år. men först ska jag på bio ikväll! myspys. ha en bra kväll!


I'm in love


trötter

sov mellan fem och åtta nu ikväll, det var galet skönt. nu ska jag gå och lägga mig igen, fortfarande väldigt trött konstig nog. blev ju dock inte så många timmar inatt, ehe. imorgon ska jag in till skolan och plugga frivillig matte, kan ju behövas. därefter rundgång på stan och bio på kvällen, heeelt ok. godnatt vaa


it is with you I enjoy best

äta & sova är vad jag ska göra härnäst. livets stora överlevnader

onsdag

redovisningen gick lite över förväntan, engelskan är ju inte min grej direkt så liite nöjd kan jag väl vara.. firade med lite kinamat innan redovisningen, det var dock inge vidare eftersom det gav en jävla magvärk och det sitter kvar än, så ni vet alltså! nej nu ska jag och amanda boka biobiljetter till i helgen, myspys!


x

jag älskar inställda lektioner och sluta tidigt, precis vad vi gjorde idag, slutade två istället för fyra. har dock fått plugga hela eftermiddagen eftersom vi har redovisning i engelska imorgon, stå och prata i fem minuter inför klassen, känns inte som min grej men det ska väl gå de å.

kladdkakebak



söta chejjor.



fina emma!



sleeeping

trött, trött, trött och återigen trött. tror jag ska sova lite på soffan, vore ju tjockt skönt. kommer dock inte kunna sova ikväll, men det sket man ju i. godnatt


idrottsgalan

idag började jag skolan klockan tolv och slutade tio min därefter, imorgon börjar jag halv tio, jag älskar sovmorgon. när jag kommer hem ska jag förmodligen plugga röven av mig, det ser jag dock inte fram emot. men ikväll ska jag sova tidigt, gristrött pga att jag somnade fyra inatt..

nyduschad tjej tittandes på idrottsgalan.


17 januari

baah, känner mig nästan duktig. gjort färdigt engelska recensionen som skulle vara färdig typ 17 november? bättre sent än aldrig! kanske lika bra att jag försöker mig på matte b också, jäkla oförståeliga ämne. men jag ska klara't!



feeling hot hot hot

Någon som
någon som förstår dig: Beror helt på vad det handlar om, men kompisar brukar förstå mig oftast.
något som du längtar efter: Sommar!
någon som du hatar: Hatar & hatar, finns väl nån jag ogillar kanske.

Vem
vem pussade dig senast: Johan
vem ringde dig senast: Jonathan
vem ringde du senast: Mamma
vem var du hemma hos senast: Amanda tror jag


Har
har du några kärleksproblem: Nääe, inte just nu anser jag.
har du ätit något idag: Ja, frukost, middag och glass!
har du pratat med någon idag: Ja, några stycken
har du gråtit idag: Nej, men igår hos tandläkaren haha. dock inte medvetet, det rann några tårar nerför kinden när röntgensaken skavde.
har du skrattat idag: Haha varje dag!


Jag
saknar någon just nu: mja..
svär ofta: kan väl hända
sjunger i duschen: Ibland så
är en morgonperson: Verkligen inte, mår illa av tidiga mornar..
skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: nja, inte om jag var ensam om det
är kär i kärleken: njäee
skrattar åt mina egna skämt: Haha dålig som jag är så brukar jag göra det
vill ha barn: ja, i framtiden!
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: näe, skräck för sprutor å grejs..

Har du
glasögon/linser: nä
piercingar: om öronen räknas så ja, tre hål
syskon: no
jobb: tyvärr inte
för många vänner: haha, vilken fråga.. nej självklart inte
rymt hemifrån: nej :D
färgat håret: ja ett flertal gånger
bra självförtroende: kan jag inte påstå, men funkar väl
sagt "jag älskar dig" till någon: joomen
varit kär: det med
gjort något olagligt: jo ett flertal saker antar jag
somnat i skolan: haha ja
brutit ett ben: nix!
tappat bort mig i min hemstad: tror jag inte
sett en fallande stjärna och önskat mig något: japp!
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: flera gånger.
smugit ut utan lov: haha jaa-a
ljugit om var jag är för mina föräldrar: det meed!
en hemlighet som ingen vet: nä, de tror jag inte
varit på en blind date: nene
sovit en hel dag: inte en hel dag, men nästan
somnat gråtande: jo


Brukar du
titta dej själv i spegeln: haha aa
drömma mardrömmar: ibland så, har blivit mycket nu senaste veckan.. blä
klä dig i svart: men aaa
hata folk: ibland då
lita på folk: Ja, men har lärt mig att inte lita för fort på en person.

Sista personen som
fick dig att gråta: ..
skrek på dig: Mamma
du fick sms från: Sarah


Today I feel like laughing

en ångestsöndag över till en tränings & tvsöndag. tog mig i kragen och tränade, brände fint i musklerna. nu sitter jag och väntar in solsidan, glädje åt det programmet!

nyduschad rödblommig tjej.


söndag

riktig jäkla ångestsöndag idag, självförtroendet svek så följde inte med på födelsedagsmiddag. så blir hemmasittandes ensam vid matbordet, noll ork till att laga mat, så det får bli matlåda från hemköp, lasagne. jäkla skitsöndag.


send a dirty picture for me

bion var bra, alla satt och grät, typ. förutom jag. hårdingen herself. nej men nu ska jag sova lite och drömma om den där hårdingen nedan. mums


ma

lördag och tandläkartid, första gången i historien för caroline, en lördag. men fint gick det, hade tydligen så fina tänder så jag inte behövde komma dit förrän om två år igen, undra om man har hunnit fyllt 20 år då och måste börja betala... ajaj. ikväll ska jag på bio i gävle, men innan kommer amanda hit och bakar pizza, kalas.


nostalgi










knutmasso 2011

hallåja, här var det lika dött som... ja. nåja, de jag har gjort dom senaste timmarna, igår var jag till skolan en snabbis, louises tankar var att få med mig på knutmasso, jag vela fram och tillbaka hela dagen. när klockan blev en sådär halv sju på kvällen drog jag med amanda och åkte till gimo ändå, på knutmasso och blev skrämda och rädda. nej men det var kul, stannade dock hemma från "frivillig matematik b" idag, smått bakis och en sjujävla träningsvärk fortfarande. idag är det fredag, vilket innebär helg och jag får äta goooodis, hihu. har infört det där med att bara äta godis på helgerna, får se om det struntet håller! ha en bra fredag, krääm.


body pump

låg i sängen och drog mig bra länge imorse, precis innan jag ska hoppa upp får jag ett sms som talar för att vi är lediga idag. så jag fortsatte sova till klockan slog två. helt slut i kroppen, men det struntade jag fullständigt i och åkte iväg på body pump, så om ni inte ser mig imorgon, då ligger jag död i sängen med en förjävla träningsvärk hela dagen imorgon. eller så kommer jag och haltar och är stel som en pinne. dans på idrotten imorgon, smidigt!


tiiisdag

Dagen.
• Varit i skolan första dagen efter jullovet.
• Börjar få tillbaka rutinerna, ingen soffpotatis längre.
• Varit till Gävle.
• Lyckats fixa praktik, gladeligen.
• Umgåtts med min goa kompis ute i snön, spelat kort och pratat strunt.
• Läggdags senast halv elva.
• Body pump träning imorgon, svettas och få träningsvärk, längtar.



måndag

sista dagen av lovet spenderar jag osminkad tillsammans med maraboun, och en go vän.



I worry I won't see your face, light up again

underkläder & jeans blev dagens köp. frågade även om praktikplats, bra att man är ute i tid liksom, praktik vecka 5. nej men det lät som att dom kunde ta in mig där för lite jobb, hoppas på det då. imorgon ska jag njuta av sista ledighetsdagen, och förhoppningsvis träna för första gången på länge.


no hope, no love, no glory

idag ska jag åka till gävle och handla på mig snygga kläder, om jag lyckas får jag se, men jag ska försöka. godnatt

sjörövare

bobakokfofulollol.



hey hey

pizzan satt fint i magggen, nu vankas det festligheter trots min lilla feber jag har tagit på mig. äh, simma lugnt


pizzabak på g!


antonfjanton

anton sitter hemma och myser med sig själv.. stackarn. nej nu ska jag sooova, tror jag. eller äta. det är ju ganska underbart det med


snökaos

fräsch tjej som ligger och njuter av den höga mysfaktorn i sängen. idag har varit en helvetisk dag då jag trodde jag skulle börja ett hat mot vinter, vi fick punktering och körde fast... fick jobba som en jäkla jude för att ta oss ur det där och komma till macken överhuvudtaget. men det gick, dagen har fortsatt med att jag har skottat snö. kan inte sluta tycka om den otroliga snööön :). imorgon kommer min godisbit amanda, och stannar en vecka. det gillar jag!



lite av mitt 2010

2010 var ett halvbra år, som hade sina för och nackdelar. lite djupgående tre punkter från mitt 2010.

Största misstaget 2010:
mitt största misstag var nog att kämpa så mycket som jag gjorde för han jag tyckte om, helt i onödan. jag åkte till uddevalla på crossvm två dagar i sommar, där han var. uddevalla är en ort jag aldrig hade varit i och det var även den största upptäckten 2010. jag hade aldrig heller varit på ett crossvm och aldrig heller varit på en så stor grej där man såg fester var femte meter man gick. så att åka till uddevalla var det största misstaget men även en stor upptäckt.

Mådde bra av: under 2010 har jag mått bra utav olika anledningar i olika perioder. men för det mesta har mina fina vänner fått mig på bra humör. men att jag har en så otroligt fin klass i skolan har gjort mycket skillnad också. att gå till skolan får en att tänka på mycket annat, går hellre till skolan än ligger hemma och mår dåligt.

Saker att minnas från 2010: några speciella saker jag kommer att minnas från 2010 är thailand & turkiet. två speciella resor. sen kommer jag även att minnas när jag var till leksand med amanda, när vi åkte dit huxflux och hade kul. även uddevalla och en hel del fler saker.





.....................................................

läskigt, jobbigt och förjävla tråkigt att vara hemma själv. kanske lika bra att man sover, blä. på. det.

fyris

en kult dag men en massivt jälaaa trött dag, somnade halv sex imorse och hoppade upp klockan nio. klockan ringde då iallafall. eheee, åt lasagne till frukost och for iväg till bussen. vi studsade runt i bassängerna, men satt för mesta dels och halvsov i bubbelpoolen och bastun. nu ska jag aktivera mig för hela kvällen till klockan elva max, då ska jag hoppa i säng och sova som en dåre.





Just One more moment, that's all that's needed

kom precis hem och ska väl raka vägen i säng för att orka upp klockan nio imorgon, lovets jobbigaste uppgång. men ska ha tjockt jäkla kul imorgon, så de skiter man väl i. simma lugnt, för de ska inte vi i bassängen!



Don't stop here, im close behind

nyduschad tjej som har tagit tag i städningen ordentligt, dammsög även hela lägenheten och rensade sänglådorna. nu far jag över till en vän.


en gång i tiden var ett tag sen nu

har precis städat klart på rummet efter allt skräp från nyår, fast kanske borde dammsuga också.. äh jag orkar inte. det får bli en senare fråga, för nu ska jag klä på mig och gå ut i dom förjävligt kalla minusgraderna. ciaoo

hur kan man ha mage att ljuga så mycket när man tycker om varandra? det är ett stort frågetecken i mitt huvud, visa lite respekt, jag har/hade också känslor, jag är en normalt levande människa, medan du bara är iskall.


MUMMMSSS

har tjatat på mamma att göra lasagne i flera dagar, så står den en lasagne framme när jag nyss kom hem, GAHHHH äta äta!!!!!!!! HEJDÅ

I gave you all that i had

idag vaknade jag vid 2 och har inte gjort ett piss sen dess, kanske ätit lite. även planerat veckan en del, såhär kan ju inte dagarna se ut. nu ska jag hoppa i skorna och följa med moder min till affärn.


All I need is you

det gör ont i hjärtat, sådär som förr. känslorna slits upp på nytt, jag trodde inte att jag saknade längre. fan.

dodis

godis & julmust. jag lever!

2011

nyår igår, förfesten ägde sooendeerrrr. resten kan gå å dö. neee skämt åsido, jag hade ett relativt bra nyår, vart dock inte som vi hade förväntat oss men vi tog tåget till storvreta och fortsatte natten där till tre, satt på tåget på tolvslaget, kul, nä själv då? natten spenderades hemma i min egen säng, bara skönt. första dagen på 2011 har spenderats med två bra brudar, vi har fjantat och ätit dooooodis. hihi. nu ska jag & säärah dansa med morsorna!



RSS 2.0