sommar sommar sommar

satan vad man inte har tid med datorn på sommarlovet, det här är väl första gången jag ger datorn några minuter på kanske en vecka. och ja, det får bli som sist, låt bilderna tala.

jag har bakat.



jag har kört bil, mycket.



jag har varit i stockholm med vänner.



jag har haft en bra midsommar.



jag har tittat fotboll, med vänner.

'

jag har badat och solat.



jag har tagit kvällsdopp.




jag har badat pool med fina vänner.


midsommarafton

kan inte säga något annat än att midsommarfirandet var bra. grillning hos persson och sen vidare till munga på firande, ja bilder säger ju tydligen mer än 1000 ord så här får ni flera tusen ord! ↓











midsommar

tack allihopa som var med och gjorde min midsommar förjäkla bra! idag mår man lite som man förtjänar men ska gå ut och ta lite luft en sväng nu iallafall!

show me the meaning

dagen till ära skulle gå åt till att träna, men regnet har ju vräkt ner i princip hela dagen så det fick bli mackbak och pajbak med marina. sen dammade jag av kameran och tog med den ut på lite äventyr!



bakar scones och äppelpaj med marinis


...

just nu går allt emot mig, och jag är inte stark nog att tackla allt på en gång. så blir väl hemmasittandes på midsommar, toppen!!

oj, vad hände där?



list

TRE FAVORITFÄRGER:
Färg 1: blå
Färg 2: vit
Färg 3: röd

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja, flera styckna
Fått ditt hjärta krossat: nix
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
Fått reda på att någon har pratat om dig: haha jo de är ju tierp vi snackar om..
Kysst en kompis: joodå

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: absolut inte
Vad gjorde du under din förra födelsedag: gick i skolan, åt tårta och annat gott
Vilken tid vaknade du idag: tyyyp 11.30
Vad gjorde du igår runt midnatt: satt vid datorn
Någonting som du längtar till: alla planer som ska utföras i sommar!
Senaste gången du träffade din pappa: i förrgår
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: jaduu, en pojkvän skulle ju ändra livet en hel del
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha jo de har jag väl
Vad gör dig irriterad just nu: tjafs
Långt eller kort: beror på i vilket sammanhang
Vad gillar du gällande dig själv: att jag oftast alltid är glad

DIN FÖRSTA:
Operation: ingen
Piercing: bara öronen
Tatuering: ingen
Bästa vän: hmm, sandra kan det ha varit
Sport: fotboll
Husdjur: dammråttorna kommer nog alltid vara mina trogna husdjur
Vaccination: inte en aning
Förälskelse: hmm, svårt det där, har bara varit kär en gång
Alkohol du drack: det minns jag inte

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: kramar, tycker om att känna trygghet
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: romantisk
Tatueringar eller piercingar: en liten tatuering skulle sitta fint

ge mig en minut så ska jag göra så den aldrig tar slut

idag har jag: legat i sängen alldeles för länge, velat om att gå ut och bli lite brun under solen, stannat inne istället, umgåtts med marina, färgat utväxten i håret, åkt till månkarbo, umgåtts med sarah, henrik, simon & rickard, och slutligen ligger jag här i sängen och ska väl krypa ner snart, för imorgon bär det av mot huvudstaden :)!!


dagens händelse i bilen påväg hem från månkarbo. ---> Sarah lägger i ettan, gasar iväg och kommer upp till 110km/h, efter ungefär en halv minut säger hon: " Hallåå, vad är det som låter??? Hör du?? " Jag bara tittar på na och säger "Ja sarah... du har handbromsen i..."


Love the life I live

mot beachplan, jarrå

midsommarplaner

inte nog med att klänningen som jag ska ha på midsommar anlände hem till mig så har jag även bestämt midsommarfrisyr ;). denna tillverkad av marina, hon ä bra hon! ↓


wrom wrom

får inte nog med det där med övningskörning, nu jäklar ska jag speeda på och utveckla kunskaperna. har alltså suttit framför ratten idag också, ska slå upp körkortsboken och blicka in lite i den också om ett tag. men först mat i magen!

regn

perekt väder för övningskörning, och filmmys.

månkarbo levererar

ja men godmorgon då såhär tre minuter över tre på eftermiddagen :). haha längesen man vaknade såhär pass sent, men så blir det när man kommer hem halv åtta på morgonen från en trevlig kväll. sarah och jag tog bilen igår till månkarbo där henrik och rickard befann sig, simon kom över en stund senare. det grillades, klipptes nya frillor och singstar ända till sju på morgonen! helt klart grym kväll. hur som helst har jag precis vaknat och ska väl hoppa in i duschen nu.

grillmästarna



trött tjej kvart i åtta imorse


är med cp nummer 2


blä

känner att humörsvängningarna tog över min kropp för tillfället, så godnatt för idag.

It's no matter what I do

It does not matter if I find someone like you, no one will be like you anyway. The way you walk, the way you kiss, the way you do everything on, I just can't get enough. ¦

onsdag

blä mycket att göra idag.. blev även erbjuden sommarjobb idag, får se hur det blir med den saken. nu ska jag börja med en av alla de saker jag har att göra! simma lugnt


mat mat mat

varför inte ett mat och efterrättsinlägg nu när man bara ätit och inte kunna gjort något annat i det här vädret. hur som helst har jag haft fortsatta underbara dagar, i lördags begav vi oss till krogen för att återigen dansa oss svettiga, det lyckades vi bra med. I söndags hände inget speciellt, men igår åkte jag med far in till stockholm och strosade runt och åt god mat! fick även sovsällis natten till idag. Och idag har jag umgåtts med marina och skrattat som en dåre


en godispåse och lite sällskap, jag hade inte tackat nej iallafall.


snälla bli min

har haft två helt otroligt bra dagar sen sommarlovet började i fredags, sommaravslutningen var härlig, likaså vädret. efter att ha sagt hejdå till alla mötte jag upp sarah och fortsatte till swedish beach tour på vaksala torg där tävlare från olika länder kämpade i den extrema värmen. även marina som gjorde sitt jobb som bollrullare ;).

igår tog vi mammas bil och åkte ut till brämmen och stekte, åt köttbullsmackor och kakor i mängder :).. badade gjorde badkrukorna dock inte. efter att ha tagit del av solen och blivit en aning brunare åkte vi hemåt för att grilla och sedan hoppa i partykläderna för att bege oss mot krogen! tack för kvällen brudar!



sommarlov

satan vad glad man blir av kläder, sitter här och ler lite för mig själv efter att äntligen ha fått ett slutgiltigt svar från H&M att dom skulle skicka den blåa kompletta bikinin hem till mig i början av juli, den var nämligen slutsåld i alla butiker och på nätet, men dom skulle fixa den till mig, även 10% billigare pga. att dem varit så krångliga på mailen ;) iihi. sen kom även min söta klänning från nelly idag också, helt perfekt, ready to paaaarty!

sen är jag självklart glad i magen över att jag tog sommarlov idag!

snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

dagen har bestått av shopping i uppsala, har dock bara varit med som smakråd! efter någon timmes strosande satte vi oss på cupido och smällde i oss en sallad, behövligt. missade tåget med fem minuter och fick vänta 50 minuter på station, men det gjorde ju inget när tim kom gående och sa att han hade 55 minuter kvar att vänta på sin buss.. :) stationshäng. resterande tid av dagen har gått åt till att sola, slappa och varit på brudkväll på monique och även blivit sminkad!

nya tröjan och nya "mobilväskan"                                         sminkning


you are perfect, while I'm not anything at all.

jag vet vem jag är när jag är hos dig

igår fick jag present igen :) hihi en liten penga/mobil väska som man hänger runt halsen, askalas! sen köpte jag tre tröjor i present till mig själv också! även ett par örhängen. blev i stan rätt många timmar men sen hem och njuta av den 30 gradiga värmen, därefter möta timsing. även idag har jag spenderat dagen ute i solen tillsammans med marina, spelade kubb och jag tror jag segrade efter alla matcher ändå? ;)

har även gjort min första beställning i mitt liv via banken heeeeelt på egen hand! känner mig duktig, väldigt duktig om jag får säga det själv. och jag längtar ihjäl mig till den snygga klänningen anländer hem hit!




Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill va med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

ligga och lukta på kudden hela dan och sakna lite..

mehedeby

dagen började super, med sol och trevliga grannar! nu på kvällningen har jag umgåtts med världens bästa faster, farbror & kusin. fått meeera presenter, älskar att 18 årsdagen aldrig tar slut :). dock blev det bråk på vägen hem, så nu ger jag upp de där jävla körkortet, känns de som.... och jag som trodde jag skulle bli en aning gladare imorgon och få sällskap på kvällningen, men det lär väl inte bli något med det heller. känner verkligen att det går åt rätt håll just nu, eller?

mysa med sig själv då :)..


DAGENS:



big brother

bara för att det är finalen i big brother så kollar jag.. och ja, jag hoppas väl på att simon vinner, för nu är ju martin utslagen.

you and me

gårdagen spenderades med släkten, presenter i mängder, likaså mat och paj. kvällningen spenderades i månkarbo med henrik, simon rickard & sarah, ända in på natta, tog bilen in till uppsala till max :d. nåja, idag har jag inga planer alls för tillfället, men får väl ta och skaffa mig några..

haha en gammal video sen typ i februari när jag var sjuk... :)


det är lika bra att sluta drömma, det går åt helvete iallafall.

Dagens humör: less, fast glad emellanåt.

Dagens mående: orolig

Dagens borde: inte ett jäkla skiiit :)))

Dagens frisyr: utsläppt till en börja, men nu bulle

Dagens smink: foundation, puder och mascara

Dagens klädsel: shorts och tjocktröja

Dagens planer: umgås med bästis

Dagens materiella vill ha: Kläder, som alla andra dagar!

Dagens fundering: Vad gör man för fel?

Dagens tråkigaste: hmmm, inget har vart tråkigt idag!

Dagens längtan: sommarlov!

Dagens tidning: Aftonbladet

Dagens saknad: timsing.

 


never again

efter bra dagar kommer dåliga dagar, fyfan.

bon bon bon bon

ja jäklar vad upptagen man blir av att bli myndig, så håll er undan för den upptagna åldern. nåja, skämt åsido, har haft helt underbara och oförglömliga dagar, och det känns i kroppen nu! men födelsedagen var grym.

1 juni for vi in till krogen och festade loss, kan nog ha vart det roligaste och svettigaste på länge hah! vi kom hem i sena natten och sov över hos erik, blev bjuden på smörgåstårta och paj, dagen därpå låg vi i sängen nästintill hela dagen, sen intog jag soffan tillsammans med tim när han kom :).

idag har marina sarah och jag tagit del av solen i hopp om lite färg på kroppen, och nu står grillning på schemat mmmmm.

ända bilden ni får så länge.




RSS 2.0