jädrar

hittade min pojke på volleybollplanen idag, av det gästande laget. grrrraoowww vad snygg. nu kan jag sova gott

Wants to make love, but don't wanna fight

tionde dagen som sjuk, tror att jag börjar känna mig lite bättre, inte riktigt känt efter. hostar som en galning dock. men detta hindrar såklart inte mig (som förra gången) att gå på volleyboll, semifinal numero 4(?). bra koll också.

dagens enkla.



jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

varit sjuk i en vecka och två dagar nu, dåligt less på att ligga på soffan hela dagarna. ska bussa iväg mamma för att köpa lite glass nu :).

Har du en famn för mig? Var du än befinner dig, har du en famn för mig?


urtrist

aaaaah. jag ska aldrig mer bli sjuk. jag ska aldrig heller vara ensam hemma, det här var det tråkigaste jag varit med om. inte kunna få ut ett ljud ur käften och ingen att umgås med. blä på denna kväll


vreta

åkte som sagt mot storvreta igår och umgicks med grapparna, där det blev film/tv och utdelning av tuggummin av mackan ;) haha. åkte även in till stan senare och åt på max ;). hämtade upp folk, och kom hem runt tvåtiden inatt. förjäkla bra dag!
imorse vaknade jag upp utan någon som helst röst, den har inte bättras på överhuvudtaget, får skrika mig fram ljud.. men denna lördag har bestått av övningskörning, firat gammelmomor 87 år och nu har mamma dragit igång musiken, skönt att hon utrymmer om någon timme, då blir jag helt själv hemma, heeeela kvällen, skönt med andra ord.




otroligt söta.


fan va skön jag är!!!!!!


typ huuuuuuuur hes som helst

jamen klart som tusan jag bjuder på ett videoinlägg för första gången i denna blogg ;)!


storvreta

snart kommer sarah och hämtar upp ma, mot storvreta för att umgås med marcus & johan. ha en aaaasbra fredag

sjukjävel

tierp vann, såååklart. hähä. inatt ska jag väl vara vaken hela natten eftersom jag inte får ta någon mer nässpray i och med att näsblodet bara flödar ut på en gång, sjukhuset imorgon. godnatt typ

tierp - falkenberg 19.00


fortsätter att vara sjuk i min henri lloyd tröja och givetvis olika strumpor



jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Kom hem när du vill, jag är vaken hela natten. Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå, säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går. Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå. Du håller ingens hand, du tror att alla skulle titta då. Men jag håller din ibland, för det är kallt och jag fryser så. Kom hem när du vill, jag är vaken hela natten.

Melissa Horn ♥

sjukstuga

nånej, någon skola blev det inte för min del idag inte. så har legat på soffan hela dagen och druckit varm oboy. nu på kvällen blev jag upphämtad av sarah för lite bögkörning :D. sofias änglar nu!

mmmmmmmmm mat, nä blä.


säg ingenting till mig, jag ser allting ändå

halsont, rinnande snor och ännu mer feber efter att ha försökt vila mig i form. men ska tvinga mig till skolan imorgon, working nine to five!


jädra skitsjuka

hade redovisning med feber idag, det gick ju det med. tog mig igenom en tretimmars lektion som sjuk, och även på stan tjugo minuter för att göra av med 900 spänn på en tröja och väska. nu ska jag vila så jag blir frisk någon jäkla gång.

det tog slut för längesen, men du finns överallt

ögonen börja svika mig och stänga igen.. dags för sängen, blää för att sova själv.. börjar dock tolv imorgon, så skönhetssömn nästa!

skärplinge

idag har jag spenderat min dag ute på landet hos gammelmormor, därefter har jag övningskört, och fasen, det går framåt! hur som helst ska jag spendera den sista delen av dagen genom att plugga, sola och invänta den absolut sista delen av solsidan.

spegel spegel på väggen där, titta vilken (spegel)fjortis hon är.


suuk

har gått å blive smått sjuk, så ska kurera ner mig i sängen nu, genast. godnatt people


that should be me

ja, gårdagen blev verkligen inte som jag trodde. men den slutade ju ganska bra ändå. var ute och chillkörde ett tag tills vi åkte på förfest hemma hos erik & co. det var la trevligt. hade dessutom sovsällskap inatt, trevligt. blev dock inte många timmars sömn, men det hindrade inte mig från att åka och titta på fotbollsmatch 12 idag! därefter blev det en bennyburgare ;). ut på rajtantajtan igen råååå


osminkad och sli10



gliiiiider

räkna inte med någon fet uppdatering idag för ikväll ska det glidas runt i bilen med sarah persson som tog KÖRKORT idaaaag! :D grymma brudn

friskolekampen 2011

ja, det var alltså friskolekampen (sex friskolor i Uppsala som tävlade mot varandra i sporterna handboll & innebandy) och vi vann hela kampeeen! även som hejarklack ;). stolt thorenare. det var fruktansvärt kul att skåda, skrika och heja, det där gjorde vi bra.

nu är det läggdags, såhär tidigt? jarå, helt slut.




16 Mars

idag var jag tillbaka i skolan igen efter en sovande hemmadag igår, det gick ju bra, två inställda lektioner, alltså bara en kvarstående lektion. slutade omkring tolv. sen dess har jag umgåtts med marina och ätit massa onyttigheter, hon som även började blöda näsblod rakt upp & ner på tåget hem, stackarn..
nu ska jag städa och förmodligen göra någon mer nytta, jo plocka ur diskmaskinen.... älskar verkligen att vara hemma själv varenda kväll!..





bababa

Jag har insett att jag tänker alldeles för mycket
Jag lyssnar på musik när jag är glad, annars inte
Jag pratar om konstiga saker väldigt ofta
Jag tycker om att kraaaaamas
Jag avskyr när vänner inte inser vad dem gör mot sina vänner
Kärlek är det finaste som finns
När jag borstar tänderna står jag framför spegeln och glor
När jag lagar mat brukar jag använda osthyvel
När jag var "liten" ville jag bli stor så jag nådde upp till allting
Jag är rädd för mörker & döden.
Den värsta känslan är när man blivit sviken, lurad.
Den bästa känslan är när man klarat av en svår grej!

Jag är bäst på att stöka till
Jag är sämst på att spara pengar
Om jag va ett djur skulle jag vara det djuret som lever längst
Om jag va en insekt skulle jag vara skitful

Jag kommer alltid att heta caroline och se ut som jag gör
Det finaste som finns är jag!!!!
I sommar ska jag göra en förjävla massa
Sist jag grät var flera veckor sen
Jag kan inte låta bli att skratta/le när åt min sjuka humor
Jag kan inte vara utan min säng
När jag försöker tänka kommer det annat ivägen
När jag bakar äter jag upp halva smeten och sen mår jag illa
När jag vaknar på morgonen vill jag sova mer
Innan jag ska sova så gör jag nåt kult på mobilen
Just nu tänker jag på en betydelsefull kille

Jag vill verkligen att det ska bli soooommar


du var slutet på min saga för längesen.

jag blir så fruktansvärt glad när du hör av dig, ingen kommer någonsin kunna ersätta dig.

Hemma & njuter av sömn & finväder!



GREKLAND

RESA BOKAD TILL GREKLAND 5 MAJ! :D antar att det inte går att må bättre i nuläget!

I will be by your side, if ever you fall

dagens träning är inställd idag, jag gråter... nästintill.. ska iallafall ut och powerwalka med min grymma vän om en stund. idag är en fruktansvärt bra dag, jag hoppas dessa bradagar fortsätter en lång tid framöver!


jag och maraboun väntar in solsidan!


mmmm-mmm

idag har jag spelat cup som gått ganska bra. imorgon är det skola igen, efter fem veckors praktik. småkul! hejdå.

let the rain wash away

årets mest härligaste dag, nu är tammefan vårvädret här! och jag hoppas det har kommit för att stannat. var och tittade på första utomhusmatchen i fotboll, för min del. var även på promenad, solglasögonen fick följa med då med. underbart. nu på kvällen har jag städat trapphus, och gjort årets snyggaste vurpa tror jag ;) har även tryckt i mig en halv pizza, och sprungit sisådär fyra kilometer i rush med sarah! nu börjar denna dag lida mot sitt slut för min del, för imorgon är det cup, 09.00!

 


munk

idag har jag haft den bästa vardagen på länge, jag fick umgås med min fina kompis, uppleva värme utomhus, strålande sol, umgås med de absolut bästa arbetskamraterna, tror inte jag behöver säga så mycket mer. det var även våran sista dag på ICA i Uppsala, där vi har haft det alldeles för bra, helt perfekt. så eftersom vi hade våran sista dag och skulle skiljas åt fick vi en hel påse med gott ;)! tror jag ska fortsätta ha en extremt bra dag!

munk i solen.




a ram sam sam i mejeriet....



tror att ICA gjorde min kväll, detta fick vi.



köpte även en ny tröja!





Thailandfeelings

hoppade nästan i taket när jag fick veta att jag har chans att åka till thailand nästa månad, hoppar nog genom taket om det slår in. vill bara bort från det här makalöst äckliga vädret.

kan ju drömma sig bort så länge.


försökte göra städningen/rensningen lite roligare!




hakade bort speglerna och tyckte dom passade bättre precis framför sängen



hittade en megasnygg ryggsäck



midjeväskan från kortvasan, seeexy


ge mig svar, varför är det så

denna lillördag som det kallas gick med fart, träffade fia från klassen efter praktiken vilket var skitkul! längtar verkligen efter alla i klassen nu efter fem veckors praktik.. tåget var även försenat men det gjorde ingenting då jag såg marcus stå där i hörnet och kika fram, även johan joinade oss på tåget :).
har dock en hel del tråkiga och jobbiga grejer att göra ikväll. skriva cv, rensa garderoben, städa rummet... jippie känner jag.

(Y)


Sometimes I go blind when i see you moving away

sitter och samtalar på msn med simon, han är bra rolig den pojken. vi har en rolig gemensam sak också, vi sparar pengar under sängen i en hemlig låda varje år för att kunna köpa semlor på fettisdagen! värt :)). nåja, skämt å sido, snart kommer bästavän och vi ska gå och köpa semlor, eftersom mamma inte kom hem med några...


fettisdag

hooola, idag har jag varit hemma från praktik och vardagen. jag har i princip sovit hela dagen, som jag inte fick göra inatt pga fruktansvärd magont. men nu så, nu ska jag tjata iväg mamma och handla semlor, det är ju trots allt fettisdagen!


sunshine

nej nu sticker jag till solen i 20 minuter sådär! sist var ju förra året så ciaoo.

om jag drömmer, låt mig aldrig vakna mer

är inget annat än nöjd med gårdagskvällen, om två veckor är vi på't igen! kalas. idag har jag hållt ställningarna här hemma, plockat i och ur diskmaskin, dammsugit, plockat undan.. har dock hunnit vistas i hallen en stund framför dammatch, förlust tråkigt nog. men nu matlagning, korvstroganoff!

bilder kommer sen, oohja.


I want all of it

ja, då laddar vi upp för en ny dag och 18 årsfest ikväll! woooop woooop

inför 18års fest

lite fix & trix inför imorgon, nämligen 18 årsfest i högsta grad. marina & sarah ska firas ordentligt! så har stått och lockat löshåret i cirkus en halvtimme nu, om jag ska ha det imorgon eller inte, det återstår att se. kliver upp i tid imorgon för att åka till valbo imorgon, mamma betalar ;). sååå jag hoppas affärerna har allt snyggt att stoppa ner i min kasse imorgon. godnatt!

Tell the world that I coming home

halvdag på praktiken, strosade på stan innan och hittade en jäkla massa snyggt men dom där pengarna var ett större problem. dagen gick hur som helst väldigt fort och louise följde med ma hem, nu ska vi över halva tierp till en påjk och kika film.


stavby

och så var det torsdag och halvdag på praktiken imorgon, bra jäkla skönt. nu har jag landat i stavby (mitt ute i skogen) hemma hos louise ;). det var väl de, hare kung

2 mars

idag är det ingen vanlig dag för idag är det marina & sarahs 18 årsdag! hoppas med hela kroppen att dom har en superbra dag, för 18 är väl den viktigaste åldern att fylla i livet :). på lördag firas dom ordentligt! hej å hå. det är snart helg, dagarna bara swischar förbi, och idag är jag träningsfri, tänkte ta en lång jäkla dusch om en stund!

118800 gjorde min dag idag på lunchen, fina ord... :)


jag har jag tycker jag pratar

Jag har insett att min senaste kyss: var med en person som jag tänker på väldigt ofta.
Jag lyssnar på: mig själv
Jag pratar: alldeles för mycket ibland
Jag tycker om: att vara riktigt glad
Jag avskyr när folk:
sitter och hostar konstant i flera minuter
Kärlek är: det finaste som finns här i världen
När jag borstar tänderna: tittar jag mig i spegeln
Det sexigaste yrket är: byggarbetare, med sexiga kläder och hammare på hängande på sidan av byxorna
Jag är rädd för: mööörker
Den värsta känslan är: när man har gjort allt som går men inget händer
Den bästa känslan är: när man får känslor för någon och blir helt upp & ner :D

Sist jag grät var: förra veckan, helt i onödan
När jag vaknar på morgonen: är jag skiiiittrött
Innan jag går och lägger mig: klär jag av mig
Just nu tänker jag på att: jag är så jävla sugen på godis
I morgon kommer jag: att vila från träning, japp
Jag vill verkligen: ha helg, sova

life training training

sitter här och smälter maten, sen ska jag träääna. ordentligt. var meningen att sarah & jag skulle på box idag, ett fööör jobbigt pass men hon kunna inte så nu blir det träning på egen hand. blev helt otagg när det inte blev någon box men efter att ha skådat dessa bilder under så blev jag bara mer träningssugen, nu ska fettet brinna!


RSS 2.0