blondin skämt

Brunetten: - Julafton är en fredag i år!
Blondinen: - Åh nej, tänk om det är på fredag den trettonde.

ny kategori i bloggen

ny katergori i bloggen ja, lite blondinskämt och sånt där kommer att infinna sig på bloggen snart, hih.

idag, första lovdagen har jag umgåtts med mycket fina vänner, amanda, ronja och marina. vi tog en fika och snackade lite skit, och bestämde en hel helg till våren uppe hos amanda i leksand, perfekt!

Måndag & lov

Känns sjukt skönt att få vara den som ligger kvar i sängen medan den andra går upp :)). Ska snart ta mig upp och fixa frukost för en gångs skull.


söndag

hejsan allihopa. var väl ett bra jäkla tag sen jag satt vid en dator iallafall, men nu gör jag det. blir inte så mycket sånt nu för tiden, det är skola, övningskörning, plugg och massa annat. har tillägnat den här helgen mesta dels till att koncentrera mig på körningen, första körlektionen på tisdag, är väl lite smått nervös över ingenting egentligen. men kul ska det bli, nej tvsöndag var det ja! ha det så kul på jobbet allihopa imorgon, för själv har jag ett välbehövligt lov!

Lördag

Lördag och fortfarande lite sjuk. Men ska ta mig ut och övningsköra en sväng iallafall.


Ena trött, andra sjuk

Jag som blir sjukare för varje sekund som går är ändå piggast av Rickard och mig, så jag pysslar om och nu sover han gott.


Suuk

Blev bara en lektion i skolan, helt sopslut nu. Gjorde finlunch när jag kom hem, och nu ligger jag här, i sängen. Godnatt för idag


blä

en aning sjukare idag.. men tog mig ändå till skolan, ett helvete att gå i trean vill jag påstå.

-

Sitter på tåget till skolan, sjuk. Redovisning och praktisk marknadsföring B står på schemat


på botten

jävla skitdag. hela jag rasade inuti idag och allt kändes jobbigt och tungt. men min underbara mentor tog ett uppmuntrande snack med mig i enrum, nu ska jag bara resa mig upp på bägge benen igen och kämpa mig igenom allt skolarbete. vem fan sa att sista skolåret var lätt och chill? skit på er.

söndag

spelat cup sen klockan elva, från och med nu ska jag ta det lugnt hela dagen och njuta av sista ledighetsdagen för den här helgen. simma lugnt

myser framför idol med sköna personer, i nya hårfärgen


Freeeedag

Vilken kalasdag. Har vistas i stan hela dagen och varit på nyöppnade lager 157, fick med mig en fintröja hem. Bara kul att handla med pappas plånbok! Ikväll blir det idolmys.


Ny hårfärg

Före och efter bilder


Hej allihopa. Halkbanan i tisdags var askalas. Och mitt hår blev också askalas, precis vistats där i 2 timmar. Nu sitter jag på bussen till Rickard. Hörs

Tja


Tidig morgon

På god väg mot gillinge och halkbanan, en aning nervös och en gnutta förväntansfull.


Såja

ringt och bokat frisörtid, och nu ska jag slå numret till bilskolan och boka ett par körlektioner. och imorgon är det dags för halkbana. det tar sig!

Söndagsmys

Söndagsmys eller tvsöndag. Det finns många namn. Har det iallafall väldigt bra här i soffan med bästis.


lördag

har väl haft den sämsta lördagen på sjukligt länge, tills simon kom och bara ringde på dörrn sådär, gullig han :). lite av en räddning den här kvällen. nu har han dock åkt hem, bara invänta näste man till huset. tills dess en film i min ensamhet.

babes



sarah, simon, marina




FREDAG

Svinigt trött imorse men åkte in och skrev prov som gick finfint. Vidare hem och till banken och fixa konto till UF, lunch med min pojk och nu efter all affärsplansarbete har jag slagit ner mig i soffan till idol. Trevlig kväll folk


Ute och finåker lite, eheh


skolfoto

skolfotona har kommit och vi knäppte ett antal gruppbilder, mina brüüüdar


Gofika

Gofika idag på nya caféet med pappa efter en jobbig dag i skolan, dock en skön sovmorgon till 11.40. Nu har jag & Rickard tryckt ner oss i soffan framför Modo - Brynäs.

P&K


Dags att åka och träna ett par timmar!


Svara på frågorna i dokumentet under är ni gulliga!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGx4LUpMSVdrWUJsWU5rd0JLX1ozeGc6MQ

i skolan

plånboken återfunnen så idag blev jag tyvärr tvungen att åka till skolan, nej skämt å sido! endast en lektion idag sen ska jag strosa på stan ett tag och förhoppningsvis handla på mig några plagg, behövs efter klädrensningen igår.


borttappad plånbok!

har för första gången i mitt liv tappat bort min plånbok ordentligt.. kunde därmed inte ta mig till skolan, så hard work här hemma med allt skolarbete. på återseende!

söndag

tvsöndag.

- Gustafsson 3 tr
- Time out
- Partaj

lördaag

sitter hemma i tvsoffan helt själv, en lördag. har väl lite ångest, eller jävligt mycket ångest över allt skolarbete som väller över mig men jag bara blundar för det. nej dags att ringa hit en vän! ha en trevlig lördag.


Det är ju trots allt fredag

Ja, precis. Det är ju trots allt fredag, wienerbröd till frukost :). Sitter på tåget hem med tre pojkar nu efter att ha pluggat lite matte i skolan, hem och städa och greja till kvällen då det enbart blir mys!


Myspys

Fortsätter mysa med min nyinköpta fleecetröja. Idag har jag varit i skolan en lektion, svenska B. Sen in på banken och uträtta några ärenden. Och nu då... Nu sitter jag i soffan med en halv Marabou och väntar på pojken.


Mysoutfit idag


Godnatt världen :)


jobbar flitigt på historian!!!!


kanelbullens dag

denna dag har faktiskt varit sjukt skoj. kick off med UF och sen fick vi åka hem, kom hem och hoppade i träningskläderna på en gång. faktiskt hur roligt som helst och jag känner redan på förhand hur träningsvärken kommer överta min kropp, det var ju ett bra jävla tag sen så att säga!

nej kanelbulle nu på kanelbullens dag och tvmys.

Åker och tränar!


-


love you babes



underbar helg

haft en helt otroligt rolig & mysig helg, den här helgen toppas nog av många helger på länge. har hunnit med att gå på krogen (som för övrigt var förjäkla längesen!), haft filmkväll och bara umgåtts med dom jag tycker om mest av allt :).

fick även dessa underbart sköna "tofflor" som man värmer i micron av min älskling, som också kommer och har tvkväll med mig snart!


Heartbreak hotel

Hade sjukt kul på heartan igår! Även fast det hände en hel del tråkiga saker också.. Men en helt klart värd kväll!


RSS 2.0