skor till studenttillfällen äntligen köpta ♥


Dagens mysoutfit


Trött i kroppen

Igår var det fest, riktigt roligt att få träffa så mycket folk som man känner igen på ett och samma ställe! Idag åkte jag marina Louise och Rickard å köpte en flottig pizza, och därefter splittrades vi, så jag och marina åkte och tittade på fotboll. så nu hade jag tänkt att ska jag jäsa i soffan och förhoppningsvis få några minuters sömn för ikväll vill jag göra nå kult.


Godnatt


Ont

Undra när man kan få sova..


Sant..


Haha love yooooou


Kult på lektionen


Fotboll

Sitter och tittar fotboll i nytröjan, imorgon är det endast en lektion som idag, skönt..


Shoppingsugen

Imorgon blir det en kort dag i skolan och sen har lönen anlänt till mitt konto och då blir det shopping med marinis!


Barcelonabilder


Gått och blivit blondskalle igen!


Världens bästa


Bra dag

1. Packa till Barcelona
2. Brynäs - Skellefteå
3. Rickard kommer hem
4. Jag åker till Barcelona 3 inatt!


En match ifrån SM-GUUULD!


Fredag

Somnar ovaggat varenda natt nu, så otroligt trött, det tar på att jobba.... Snart dags för sängen igen, gudars så skönt..


I heard you were a wild one, show me how you do

Vilken underbar torsdag. Var på möte i skolan inför barcelonaresan som vi ska göra på måndag med skolan! Det har även varit väldigt varmt ute idag, så jag & marina njöt i solen en stund med tunna vårkläder :) har även hunnit prata hela 9 minuter med Rickard som är i Italien!


Torsdag

Jobb 07.00-09.40
Möte skolan 14.00-15.00(?)


Friskolekampen

Idag har det varit en känsligt blandad dag, det var jobbigt att ta farväl av älsklingen som åkte till italien.. Men dagen har varit full med fotboll och innebandy mellan friskolorna i Uppsala och vi VANNA i år igen!! :) sjukt duktiga.


Jobb

Åker och jobbar, trött och jävlig...


Sista helgdagen

Sista lovdagen har jag först spenderat i stan som smakråd till Rickard som skulle köpa en ny jacka. Efter det påskmiddag och till sist en bio idag med, tvådagars. Nej nu ska jag kramas och sussa, upp halv sju imorgon till skolan sen jobb! Kriiiga..

Glad kille i ny jacka!


söndag

har dammat och dammsugit hela rummet så nu glänser det! hade väl tänkt att städa av kroppen lite också, så man blir lite fin tills kvällen då det väntas bio med 4 fina.

Påsk

Påskmaten satt riktigt fint i magen! Fullt av folk var det också, men dom dissade jag för att gå över till grannarna och umgås med finaste sysslingarna. Som dessutom blir 18 idag, grattis grattis grattis! Nåväl, jag kom hem, och åkte iväg med en gång, umgicks med fina kompisar och hade en löjligt bra kväll, fan så fint! Puss på er allihopa.


Påskmiddag


.

Har haft en lugn dag rakt igenom. Gått mellan soffan och sängen. Kvällningen har vart densamma, Rickard och jag har tittat film och myst bara, pussats lite grann emellanåt kanske. Snart är det godnatt för oss..


Glad påsk


Bara att börja tagga om efter studentkryssning, Barcelona nästa!


Kryssning

24 timmars kryssning på Östersjön med över 2000 fulla & glada studenter! Från måndag till tisdag, och jag ska jobba idag! Är inte jättepigg idag. Bjuder på lite bilder istället, hejsvejs


Studentkryssning

Godmorgon! Är redan vaken pga att Rickard precis åkte till jobbet, så vi morgonmyste lite innan jag ska fara iväg på studentkryssning, 16.30 avgår bussen! Men nu ska jag somna om ett tag..


RSS 2.0