hellooo

fick sluta lite tidigare på praktiken idag, & imorgon är jag ledig pga att jag ska jobba på söndag. kvällen idag kommer jag tillbringa i matteboken, fyyy...

Tisdag kväll

Världens bästa mamma som kommer hem med glass från glassbilen och lagar älsklingsrätten till mat vid 8 när man är lite nere. Nu umgås jag med marinis!

 


-

Svek är det värsta jag vet. Usch.


Idag


måndag

första praktikdagen, tror jag kommer trivas prima ballerina! ett plus att jag fick träffa min efterlängtade kompis också, för första gången på mer än en vecka. fick ett fint armband av henne, gulligull! på fredag blir hon 19 barre också, då ska vi slå klackarna i taket! men nu ska jag lyfta röven från sängen till soffan, jobbigt värre.

Praktik!

Första praktikdagen idag, fem veckor framåt.


Hon är hemma igen!

Suttit och väntat på beskedet att hon är hemma igen hela dagen. Från egypten. Fina kompisen!


valbo köpcentrum

var till valbo med bröderna pettersson idag, hittade dock ingening som jag kan trä över huvudet, dvs en tröja som jag var ute efter. det blev istället hårprodukter, nagellack & smink. pojkarna shoppade bort pengarna på massa kläder istället. kvällen har tillbringats framför tvn, zappat mellan melodifestivalen & gladiatorerna som en tok.

Freeeeedag

Säger som alla andra, fredag och löningshelg, mums. Ikväll är jag bortbjuden på middag & födelsedagsfirande, trevligt. Hoppas ni får en fin fredag!

På tal om det här ritspelet som alla pratar om och som jag just börjar spelat, så ritar rickard väldigt fina grisar! :D


suttit och kollat kläder på internet hela dagen, blir såååå shoppingsugen. underbart väder också, solen lyser och det är närmare 10 grader i skuggan! man blir så glad.


Jobb

Sitter på jobbet och lunchar. Har inte varit en jobbig dag nånstans, strängt förbud att ut och köra postbil..:) så det är lugnt med andra ord!


Bring me summer

Kan ju inte annat än le när man tittar på vilken temperatur det är ute, kom igen då, varmare vill vi ha!


Städ

Dammsugit, hängt ut täckena på vädring, bytt påslakan osv... Städardag har det varit idag, ska bli så skönt att krypa ner i nybäddat! Ikväll blir det soffhäng..


Det här är lov det


Söndag

Sitter på tåget in till Uppsala för att köpa present, hoppas på att det går fort, vill bara hem och slappppa hela dagen.


Sportlov

Har väl intagit mitt sista sportlov i hela mitt liv nu då. Känns ju skönt och tråkigt på samma gång. Menmen. Har dejtat marina ikväll, thaimat och nu myser vi i soffan!


myser till det


We found love

1 dag kvar i skolan, sen lov, underbart!


Pojkvänströja

Vaknade upp ful och jävlig idag med, satte på mig Rickards tröja och nöjde mig med det, så nu ska jag mysa runt i hans tröja idag när inget av mina egna kläder passar. Tror jag skulle behöva sola eller nåt, så blek och ful nu. Eller färga håret eller jaaaa, gör mig snygg bara!


sköna veckan

idag var det en sån där dag när allt man satte på sig var fult. usch vad jag hatar såna dagar. men tog mig igenom den "hårda" skoldagen med endast prov. ledig i måndags och tisdags. en lektion imorgon, en lektion på fredag. lovely. sen att veckan kommer avslutas dåligt med att marina åker ifrån sverige på söndag är ju bara tråkigt. jag ska tillbringa mitt sportlov utan henne, buhu!

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag, har varit ledig och tagit promenad + styrka, som igår. Nu jäklar!! Kvällen har spenderats med hjärtat, jag fick bokstäverna "kärlek"m.m och han myser med sin nya tröja. m.m.


Hej allihopa

Godmorgon lediga dag. Idag hade jag tänkt att plugga & försöka med någon form av motion. Men först, sova någon timme. Godnatt


Skön helg

Satt väl i bilen nästintill hela dagen igår med.. Skjutsade till månkarbo, skjutsade till Älvkarleby, skjutsade och hämtade i Gävle. Men däremellan hann vi hem till Simon, jag Rickard Cajsa och Emil för lite FIFA. Hoppa i säng runt fyra, och nu hade jag tänkt tvinga ut Rickard på en promenad i finväädret :)!


What does not kill you, make you stronger

FIFA spelande & häng i hallen blev det igår. Simon stod för pratet, roligt att lyssna på pöjkn :).. Idag har jag bara suttit i bilen nästintill och skjutsat och hämtat, nu har jag slagit ner rumpan i soffan för tv-tittande resten av kvällen.


You & me tonight baby


I see it in your eyes that you're listening, but do you even understand

fredag igen, veckorna bara rusar fram och jag har massvis att göra. helg nu, och den här helgen kommer tyvärr bestå av en hel del plugg. men ska även hinna med massa roligt, bjuden på middag ikväll! såå nu ska jag koppla av en stund i soffan, har ju faktiskt varit duktig och dammsugit lägenheten.


Skön torsdag

Satt och plugga matten hela kvällen igår i princip. Och det är ju ett stort frågetecken varför inte min pojkvän blev mattelärare alltså. Guldvärt. Nu sitter jag på station och väntar på att få åka hem.

Och såhär taggad är marina!


Hemsk morgon

Vilken jäkla morgon rent ut sagt. Rickard väcker mig och säger att han har försovit sig så det var bara att hoppa upp och ta bilen och skjutsa han, men nej, då startar inte bilen. Så har grejat med bilen hela morgonen sen 8, jag som hade sovmorgon till elva....


fin saknad nostalgi



Måndag

Ligger i sängen och njuter av ledig måndag, hade tänkt att ta en promenad men då lär man väl blåsa bort.. Så ska göra lite nytta att plugga om ett tag istället.. Pöss

Ge mig sommar, skitvinter.


Loooove


Melins cupen

Har kollat på melins cupen i princip hela dagen & nu myser jag med fina kompisarna.


love fridays

fyfan i mig vad härligt det är med fredag, lika härligt varje vecka. men idag är det bannemig ännu härligare, klarade det nästintill omöjliga provet, köpte present, köpte strumpor, klarade delmål i äckliga matte b, fick ett sms om att mina grejer från h&m har kommit. nu ska jag njuta ordentligt och lägga skolan bakom mig denna helg.

dessa grejer har jag under veckan handlat på mig. ↓




foto

dammade av kameran idag och tog några kort, bjuder på ett av dom.. andra kanske kommer. men här har ni en amatörbild :). tycker det är kul att fota ibland trots att jag är långt ifrån professionell. nåväl, förutom det har jag hängt med marina idag, vi var ju som sagt lediga idag. sen har jag väl ägnat lite tid åt att plugga, men väldigt lite. nu återstår det att se om jag får sova med min prins inatt, annars ikväll ska jag titta på biggest looser sverige!




Vilken tur att dom lovar


Februari


RSS 2.0