Osäker. Dum. Ointressant. Jobbig.

Pissliv


Underbara Örebro

En hel helg i örebro med pojkvän, hur bra? väldigt bra. vi har bott på hotell, ätit gott, slappat, haft kul. ja det mesta. har fångat några ögonblick på bild men annars så har allt varit bra, ja faktiskt allt. imorgon är det bara gå tillbaka till jobbet igen, längtar redan till nästa grej.... brolle på tisdag på ön ;)
 

Sommar eller?

Ja, har sommaren kommit nu? Första doppet för i år gjordes igår iallafall! Och tammefan att det fick bli ett till dopp idag! Mmmm..:) imorgon åker jag bört, neråt i landet. Spenderar en hel helg i Örebro med Rickard. Mysipysi. Så trevlig helg allihopa!


Shopping

Det blev Valbo och shopping idag istället. En tröja var vad jag kom hem med, och en längtan efter ett par byxor som inte fanns i storlek men satt som en smäck! Attans..


Underbar helg

Ja rent ut sagt, en underbar helg har jag haft. Umgåtts med släkt och vänner ute på kusten i hållnäs. Cyklat 1 mil för att gå på dans, åkt båt, ring, vattenskidor.


Fredag

Och så var det fredag igen. Hujedamig vad fort veckorna går! Idag vill jag ha ta-det-lugnt-kväll. Imorgon vill jag åka till hållnäs, på söndag vill jag åka och shoppa. Får se om mina önskningar går i uppfyllelse!


Örebro

Om en vecka & en dag åker jag och min käreste ner till örebro och spenderar två nätter där på hotell. komma bort lite, vara vi två, njuuuuta! det blir super.
 
 
 

Godnatt från oss :).


Love

Jag älskar dig <3 / Rickard


Tennis, gårdsfest, beach volley

Ja precis, tennis, gårdsfest & beach volley är det jag har spenderat min tid på under dessa två dagar som varit. Så nu jäklar sitter det fint med en burgare ;)!


.


Sometimes it is hard, but somtimes you just don't feel anything.


Sommarkväll

Hade en underbar kväll igår med fina vänner & pojkvän. Åt gott, såg & lyssnade på Molly Sandén och Sean banan på torget i Gävle. Ikväll ska jag till frissan å bli snygg i skallen också!


jobb

jobbar & står i om dagarna, ända till 21;a augusti varje vardag.. men jag börjar tycka det är roligare nu, så dagarna går ju klart mycket fortare! lite tråkigt bara att dom flesta har semester nu, men jag och pojkvännen funderar på en weekend nånstans neråt i landet!
 

Hela kroppen bubblar av kärlek!


Word

Efter glada miner kommer tårar.


Dans

Ganska spontant åkte vi ut till hållnäs igår kväll och med båt ut till gudinge på dans! Träffa lite härliga människor och natten spenderades i Simons stuga. Nu äre ba på't igen, Eckerö!


Kul humor :)


fin gårdagskväll.

 


sommar

jobb om dagarna & grillning om kvällarna, det är så min sommar kommer att se ut. så nu ska jag agera grillmästare! pöss på er.
 

plånbok försvunnen

nu har även jag testat på att tappa bort plånboken, ett rent helvete skulle jag vilja säga. hoppas någon ärlig själ lämnar in den till polisen....

RSS 2.0