underbar kväll med underbara vänner

 

fredaaaag!

har haft den första och sista lediga vardagen med pojkvännen för hela sommaren. vi har dock utnyttjat den väl och haft det bra. ikväll blir det en liten liten klassträff med fina tjejer! ha en fin fredagkväll.
 

torsdag

hade en mysig stund med marinis vid bergstäkten igår, satt och mös på bryggan och firade väl lite att vi äntligen lyckades få biljetter till SHM som går av stapeln den 22;a november! mega. idag har jag umgåtts med en saknad fd. klasskompis, louise. en lunch i solen och en del häng på stan, och klart det blev två kassar hem :).
 

skoja, vi ses 22 november


SHM

fan så less jag är nu. missar rihanna på peace & love, eller ja, hela festivalen. och SHM, höll fyra biljetter 15+ men släppte dom, kul att stå med småungar, näeee.. så alla ni som ska på skiten, ha så kult! satt iallafall i kö 1,5 timme..
 

ledighet

sommar & sol vill jag ha, men det bjuder ju bara på regn. hoppas det blir finväder nu i veckan, enda veckan jag har ledigt på hela sommaren så bara hålla tummarna. nåväl, ikväll är det fotbollstittande och läggdags tidigt eftersom rickard ska opp å jobba. på återseendeee!
 
 

midsommar

Hallå allihopa! var ett tag sen nu, lite jobbigt när bloggappen inte vill funktionera. men nu har jag tagit mig tiden att sätta mig vid datorn.. iallafall, midsommar igår som inte riktigt blev som jag tänkt det, men ja, midsommardagen idag och får väl göra det bästa av den istället. om det blir lövsta eller ej idag är oklart ännu.
 
 
 

sjukis

värdelös dag, legat på soffan hela dagen och nu blev jag lämnad hemma själv också.. blä

lördag

helt sjukt att jag alltid ska bli sjuk när jag är ledig, men sånt är livet.. är måttligt avundsjuk på allt folk som varit på summerburst denna helg också, fy er. själv har jag haft en väldigt lugn helg & nu är det godnatt för min och pojkens del.

.

ledsen i hjärtat...

Tisdag

Kände mig risig imorse men tog mig ändå till jobbet, som grädde på moset ramlade jag i trappen också.. När jag kom hem var alla krafter slut så det resulterade i två timmars sömn. Nu är jag hyfsat pigg och hoppas på att få åka och shoppa i Uppsala imorgon med bästa vän efter möte på arbetsförmedlingen!


Jobb, städ & löp

Var helt slut när jag kom hem från jobbet idag men fick något ryck och dammsög hela lägenheten, sen tror jag att jag fick ett ännu större ryck när jag tog mig ut på en löprunda, och nej den kanske inte var världens längsta. Men vet ni, jag är nöjd för att inte ha sprungit på flera flera månader!


vecka 23

jobb idag
jobb imorgon
ledig resten av veckan

Slut på helg

Det är helt sjukt vad helgerna går snabbt! Imorgon väntas jobb igen, likaså på tisdag. Men sen är jag ledig minsann, gud så skönt det ska bli :). Idag ska jag spendera dagen vid en fotbollsplan och sedan framför tvn och fotboll. Hua så mycket fotboll. Jaja, hare bra!

Fasen vad jag saknar studenten...


Krogrunda!

Hade inga som helst planer för gårdagen men ett par vänner ville ha med mig till Gävle för krogrunda, var inte alls sugen men sen helt spontant följde jag med ändå och det var kul! Kände att jag behövde det :) ikväll ska jag köra Erika och Camilla sen har jag inga planer, får se vad som hittas på helt enkelt!


FREDAG

Det är fredag och satan så skönt det känns. Har lärt mig så sjukt mycket på jobbet på bara två dagar så hjärnan är alldeles full. Men om två veckor ska jag semestra med mina vänner :). Hoppas på att sommaren dragit igång på riktigt nu!


Natti

Sover utan pojkvännen inatt, kan knappt komma ihåg när det hände sist. Och nu känns det ensamt, väldigt ensamt. Ni vet alla dom där rutinerna man har, bråkar om vem som ska ha vilken kudde osv.. Väldans tråkigt att sova ensam ja. Men imorgon ska jag hoppa upp igen för att jobba! Jiiha. Nej faktiskt inte, vill sätta ett skott i pannan så fort klockan ringer, jädra morgontrött. Godnatt!


jag älskar dig


Torsdag

Studenten i förrgår och börjar jobba idag, hårt liv... Nejdå men helt ok, skönt att inte vara arbetslös!


För vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra!


Student

Imorgon går jag ut skolan, jag tar studenten, jag tar mig ut i vuxenlivet. Det gör mig glad, ledsen, rädd, lycklig.... Det finns mängder av ord som beskriver vad jag känner just nu. Men jag är så otroligt glad att jag hamnade i den klassen jag hamnade i, kärlek till er. Imorgon kör vi!


Bra födelsedagsfirande!


RSS 2.0