Valbo

Var till Valbo med min fina idag och hittade något jag absolut inte behövde egentligen, en jacka. Men det var ju trots allt en jäkligt fin men dyr bondelidjacka :) så jag är glad ändå! Sen hittade jag väl förhoppningsvis en blus jag kommer att bära på studentkryssningen, men det återstår att se. Ikväller blir det bara mys , så trevlig lördag alla


Fredag

Precis fixat klart mig, ska åka och hämta marina sen åker vi mot månkarbo för att heja fram Brynäs till en seger med Simon & Simon! Underbara fredag.


Torsdag

Home and sick..


Måndag

Alltså måndagar, bara jobbiga..


Söndag

Har haft en bra helg med massor av mat, haha blir mätt av att bara tänka på det. Kinamat i fredags, thaimat igår & tacos idag :). Nu slappar vi i soffan framför partaj.


Fredag

Igår var jag i stan och käkade och bowlade, med världens bästa människor! Min pojkvän & mina två sysslingar. Det blev en kalaskväll från början till slut! Tack mina fina :).

Somnade väl runt elva efter den jobbiga arbetsveckan.. Och uppe tidigt som no ser nu, Rickard har åkt på match och jag ligger och latar mig i sängen, så lär det väl bli en stund till.


Underbart väder

Ja, underbart väder har det verkligen varit idag! En bit över 18 grader i skuggan idag, rena rama sommarvärmen i princip! Guld.


Onsdag

Jobbat igår idag imorn blire och fredag, gillar inte det där med att gå upp tidigt. Men lönen kommer jag väl antagligen tycka lite bättre om. Kul att det går framåt också, lärt ma massa nytt :) kvällarna består av plugg så jag somnar verkligen ovaggat varje kväll. Just nu tittar jag & Rickard på Brynäs - Frölunda (som för övrigt står och väntar in träningen med fotbollskläderna på) 2-1 till Frölunda, blöö tror jag går och lägger mig snart, grymt trött...


Jobb

Jobb idag, jobb imorgon, kanske jobb torsdag, jobb fredag. Ge.mig.lönen.NU


hej på er

försöker hinna med bloggen så mycket som möjligt. jobb & praktik tar upp mycket av min tid, nu längtar jag till fredag, jobb igen! det går bra nu caroline. den här veckan kommer bli stressig, har alldeles för mycket att göra och längtar lika mycket till helg varje vecka. men snart händer det många bra saker!

här är ett par skor som jag köpte i borlänge, från H&M 129:-, sööta som tusan.



Myser litt

Har haft en bra och lugn helg. Imorgon är det praktik igen, 2 veckor kvar, sen lov!


Vääääxxx dåå!


Fredag

Fan vad skönt.


Frukost + lunch på jobbet


Onsdag

Herregud, hinner knappt med mig själv och mitt liv. Har gått från praktik till jobb nu den här veckan, upp 6 imorgon och kriga på.. Ge mig helg!


DAGENS


Home again

Borta bra men hemma bäst vet jag inte om jag kan hålla med om nu, har haft en kalashelg i Leksand med underbara människor, såå trevligt med nytt! Det var riktigt tråkigt att åka hem imorse men var ändå skönt att komma hem, Rickard bjöd på thaimat, så det har vi tjockat i oss framför tvn. Och nu är det läggdags, back to reality...


Lever livet här i leksand!


Leksand

Jag & marina tog tåget mot Leksand men hoppade först av i Borlänge för att shoppa på kupolen där vi befinner oss nu! Nä men ha en bra helg, åter på söndag!


Cause I try to love you, try to hold on to. The feeling that makes me fall for you.

 

 


tisdag

praktiken flyter på bra, och dagarna likaså. har nånting att göra hela tiden, kanske för mycket ibland.. menmen, på fredag åker jag och marina upp till amanda i leksand och blir där över helgen, myspys :).


Ljust hår


Heartbreak

Krogen igår var fin, bussresan var hemsk. Men nu ligger vi här i sängen och kikar ut ur fönstret, ska ta med Rickard på en härlig vårpromenad!


Födelsedag

Idag är det marinas födelsedag, så hon ska firas ordentligt ikväll! Ja, det är väl min kväll & natt idag, ska snart dra iväg! Pusss


Freeeedag


Uppsala

Har tillbringat min dag i stan, i gränby. Handlade bara massa välbehövliga saker! Svarta jeans, linne, smink. Nu är jag redo för morgondagens utgång då vi ska fira marinas 19-årsdag!


RSS 2.0