Hejhej

Imorgon ska jag börja med något kul här på bloggen. Olika teman att blogga om, kan ju bli kult!


Inspiration

Inspirationen till bloggen glöder inte direkt. Jag är mest sugen på att åka till ett varmt land och ha det bra.. Men jag ska uppdatera denna blogg mer nån dag, nån dag!


Tankar

Tankarna kring jobb och studier verkligen snurrar.. Vill jag jobba eller vill jag plugga och försöka söka mig till ett roligare område? Sedan länge har jag velat bli målare, det kanske låter lite manligt men något praktiskt skulle vara kul. Jag är inte tjejen som sitter på kontor och håller koll på siffror och allt vad det kan vara. Nej dags att ta tag lite i framtiden kanske?


SHM

Går inge vidare med min förkylning eller vad man ska kalla det. Iallafall så åkte vi på swedish house mafia idag och det är nog inte mycket som kan slå den kvällen. Det var en ruggigt bra kväll. Så idag och imorgon är jag väl smått avundsjuk på alla andra som ska gå.. Men man får väl vara nöjd antar jag ;) snart ska jag avnjuta bästa maträtten, tacooooos!


Sjukling

Idag är jag hemma från jobbet och är sjuk. När man gick i skolan och var sjuk och blev tvungen att vara hemma var det bara skönt. Men nu mister man massa pengar.. Mååååste till jobbet imorgon, snälla jäkla feber och förkylning.


Pissdag

Besviken. Tyckte jag var omtänksam idag men får ingen uppskattning eller någon omtänksamhet tillbaka. Gör jag för mycket eller är allt bara fel?


Vardag

Blä vilken tråkig blogg jag har just nu.. Tråkiga bilder och knappt någon uppdatering. Men iallafall.. Jag har jobbat alla dagar förutom måndag och det blir jobb imorgon också, och bästa vecka blir det minst tre dagar, blir så glad! Igår kväll var jag & Rickard hos Frida & Emil och kolla fotboll och mös. Idag är det mysfaktor hemma istället efter städ, godiset ligger bara och väntar!

Saknar klasskompisar..


Hur skönt?


Jobb

Jobbat idag, jobb imorgon, jobb torsdag, jobb fredag. Cash is king!


Måndag

En måndag olik alla andra måndagar. En väldigt bra måndag med andra ord. Har umgåtts med fina Louise hela dagen, käkat lunch, pratat i massor, shoppat kläder, skor & första julklappen. Träffade även på Sofia på jobbet och smed lite planer inför helgen. Bra tjejer som fick mig på humör! Nu mat och sen invänta fotbollsgalan & pojkvännen!


Lugna puckar

Det var verkligen varit en lugn helg. Bara varit hemma och myst. Idag har det varit en fotbollssöndag. Kan inte säga att det var det roligaste jag kunde göra så därför har jag legat och sovit medan tvn har visat fotboll mest hela dagen.. :)


Verklighet

Jag är less. Less på allt som har att göra med tillit, trovärdighet och ärlighet att göra. Jag hade en gång i tiden en kompis jag kunde säga i princip allt till. Jag var väl som lyckligast då också. Sen, såklart blev det massa omständigheter och nu vet jag inte vem jag vill säga allt till och dela allt med längre. Jag känner mig lurad, lurad av allt jag har hört.


Här är min nuvarande kärleks-tanke.


Körkort

Hur grymma är inte mina absolut bästa sysslingar? Ena tog körkort och den andra klara teorin. Så stolt över mina tvillingar :)


1 års kärlek.

 

Måndag återigen

Fyyyyy fasen vad skönt det är när hela måndagen med jobb har gått. När man äntligen slagit sig ner i soffan framför bästa programmen på hela veckan.


1 år

1 års "offentligt" förhållande med min älskade igår. Rickard hade planerat hela dagen och överraskade mig. Han tog med mig på Brynäsmatch och sen hade han bokat bord till oss på en restaurang i Gävle. Verkligen en av mina bästa dagar. På kvällen överraskade jag honom. Och därefter åkte vi väldigt spontant på hallooweenfest.


RSS 2.0