Fredagen

Åh vilken otroligt bra fredag jag hade. Jag är så sjukt tacksam att jag har mina mest underbara sysslingar Sara & Jenny, dom är värd guld verkligen. Och även marina räknas in i den kategorin. Så ja, dom personerna gjorde min gårdagskväll då vi umgicks ett antal timmar i Uppsala. Idag är det dessvärre en mindre rolig dag, ingen är hemma och jag har absolut inget att göra..


-


Torsdag

Okej, klaga lite till.... idag har jag haft världens sämsta dag. gjort illa mig på allt som går, tappat ut saker, allt har verkligen gått emot. men marina kom och piggade upp mig rejält, tog en tur på tierp i några affärer och en redig måltid på brorsans. nu är jag pigg å glá igen, återstår att se om det blir jobb imorgon! Pöss så länge.
 

Värdelösa vecka

Alltså den här veckan är och kommer vara den sämsta i världshistorien. Finner inget positivt i dagarna och helgen kommer vara så jävla tråkig så jag vill spy. Är jag nå negativ då? Japp


Lön

Löningsdag idag men inge roligare att jobba för det.. Usch både måndag och tisdag har varit tråkiga! Men jag unnade mig iallafall en ny tröja och ett par träningsdojjor för lönen. Och ikväll ska jag träna, det var längesen. Väldigt längesen.


Idag köpte jag en cykel. Jag gillar den.


Sömnlös natt

Skapligt jävla besviken.


-


Ullaredsresa

Ja nu har jag kommit hem från Ullared, gekås och varberg och allt vart vi har varit. två nätter i en mysig stuga och dagarna fyllda med shopping. kan väl vara det bästa som finns! 120 mil på tre dagar, inte illa pinkat som chaufför av lilla mig. vi stannade även på gränna för att köpa lite polkagrisar på vägen hem.
 

Mysig söndag

Har myst hela dagen med min älskade och pussat en hel del hejdå pussar, för ikväll bär det av mot Louise för en övernattning och imorgon åker vi på roadtrip, jag marina och Louise. Bo i stuga, shoppa och bara mysa! 53 mil att köra framför mig, sömn behövs inatt.. :)


Jobb & rutiner

Nu har jag varit hemma alldeles för länge från jobb, så det var extra roligt att få ett sms om att man ska jobba imorgon! Det ska jag fira med en fika med min fina vän marina nu :).


Nytt hår


EnsamCarro

Jaha, vad ska man göra nu då när man är själv hemma i tre dagar? ha en jädra fest, sova hela dagarna, skita ner och leva som i en ungkarlslya? leeeva livet
 

skokärlek 

När man är sjuk & arbetslös.


Har det bra

Ibland jobbar jag, vissa kvällar har jag myskvällar med tända ljus, andra dagar städar jag som en dåre och annars då? Jag lever för tillfället precis så som jag vill ha det. Jobb ibland och massa tid över ibland. Tänk om man kunde ha det såhär jämt.


Om exakt 11 dagar åker jag på en roadtrip med två nära vänner, bo i stuga och handla sjukt mycket onödigt på Ullared!
 

 

från världens finaste pojkvän.

 

RSS 2.0