Inte ens välkommen

Ville för första gången på länge faktiskt se fotboll men det fick man inte. Just nu är jag på världens sämsta humör, imorgon kommer också bli en dålig dag, iallafall på kvällen. Sitta hemma helt själv hela långa kvällen och sova själv. Jiiho.. Äh godnatt


Sjukling

Har hela den här veckan fylld med jobb, så vaknar jag upp sjukare än nånsin imorse och vill typ, dö. Så idag har jag legat helt utslagen i soffa och säng men börjar kännas betydligt mycket bättre nu. Men en vilodag till imorgon sen laddar jag om inför jobb torsdag fredag!


Bilder från gårdagen. 30 + 30 + 20 kalas


Vår och sommartankar

Vår och sommartankarna börjar komma nu när exempelvis alla vår & sommarkataloger kommer. Jag älskar att planera in saker och längta efter. I helgen blir det 20 årskalas, samma nästa helg då det är marinas tur, jag bokade nageltid inför min egna födelsedag 30:e maj och så blir det troligen roadtrip i sommar och el utlandsresa i höst. Jag älskar att ha saker att se fram emot, men väntan känns lång!


Ett par vans till våren!


Church street saloon

Helgen har varit perfekt än så länge, i fredags fick jag umgås med mina underbart fina vänner i Knivsta och skratta till jag grät. Igår åkte jag och Rickard in till Gävle för att äta på church street där vi spenderade hela tre timmar. 1 timme och 10 minuters väntetid. Men det var det värt. Och idag ska Simon firas!

https://cdn2.cdnme.se/496451/7-3/pic_5120a7959606ee1712af988b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/496451/7-3/pic_5120a7959606ee1712af988b.jpg" class="image">


Tråkig vardag

Så sant som sagt, ligger sjuk och kurerar mig för fullt.. Så fruktansvärt tråkigt, har verkligen inget att göra på dagarna. Imorgon ska jag iallafall till jobbet, äntligen. För övrigt är jag ganska less på min vardag, den följer bara alla tråkiga rutiner och det finns liksom inget extra.. Vad vill jag egentligen?


Tittar in och säger hej

Helgen har faktiskt varit bra. Myskväll på fredagen och party lördagen. Men tråkigt nog känner jag mig rasslig nu och har väl omkring 5-6 blåsor i munnen. Veckan som kommer vill jag satsa fullt ut på träningen så att vara sjuk har jag inte tid med.


Ledig dag

Har hunnit med tre gympass denna vecka (redan!), idag är det vilodag från träningen och likaså från jobbet. Ska snart till Ica och hämta ut ett paket från h&m, yiiiho! Återstår att se vad resten av dagen bjuder på, ibland är det bra tråkigt att vara ledig.


Träningssug

Mitt träningssug är på topp just nu och det är himla kul med gym. Ett 6 månaders gymkort införskaffades idag, så nu finns ingen återvändo med träningen! Förra veckan blev det tre dagar och ska försöka så varje vecka 3-4 gånger i veckan.

Gjorde för övrigt en väldigt god maträtt idag, första gången i mitt liv jag testar på ugnsbakad falukorv. Jag blandade ihop crème fraiche med hackad lök och hällde på samt att jag la på riven ost uppe på. Smakade väldigt gott!


RSS 2.0