What doesn't kill you makes you stronger

Tjäna. Ligger med högsta möjliga musiken i öronen, i sängen och väntar på att börja jobba. Har legat och tänkt igenom en del och kommit fram till mycket bra. Mestadels att jag ångrar ingenting i mitt liv, allt jag har gjort under åren har fått mig till den människa jag är idag. Starkare definitivt. 

Baka baka liten kaka

Eftersom jag inte har ett skit att göra vissa dagar fick det bli en bakdag igår, lite kakor till vi flyttar in. Det gäller att ligga steget före! Jag längtar till vår lägenhet så jag håller på spricker. Jaja, ska inte tjata mer om det nu, antar att ni hört nog :)) annars då, jo det rullar på, men skulle va soft med ett heltidsjobb. Mestadels för att ha någonting att fylla ut dagarna med, blir ganska långtråkigt vissa dagar. 
Blommor

Besökte IKEA idag, kanske världens mest uppskattade affär när man ska flytta hemifrån. Fick med mig lite smått men även tre krukor och två blommor som kommer passa perfekt i vårat sovrumsfönster. Köpte även med mig lite halloween-festsaker till våran lilla fest vid inflyttning! 
RSS 2.0