skitdag

vilken jävla skitdag det här blev rakt igenom. måttligt skoltrött och orkar verkligen inte ta tag i något. dom två som har gjort min dag (trots allt) lite lättare är min underbara syssling jenny som jag fick träffa några minuter, guld. och marina, som får mig att skratta genom dagen. men ikväll tänker jag gräva ner mig och inte göra ett skit....

.


Julmurre

Har kuuult i skuuulan med min pälskling, dricker julmust och skrattar ikapppppp!!!!!!!

 


måååndag

lediga måndag. (på tal om ledig, ledig på torsdag också, en tre dagars skolvecka, klagar inte!) idag har jag inte gjort mycket nytta alls, slappat på soffan, käkat middag på sportbaren, tvättat bilen, handlat.. och nu sitter jag som det kakmonster jag är och trycker i mig kakor, ooooch tittar i resekatalogen som jag fick hem idag :D wiiiho!



Friend

Alla vänskaper går tydligen inte att lappa ihop flera gånger, hur mycket man än försöker.


Söndag

Sköna söndag, bara för att man är ledig på måndagar! Idag har jag bara slappat, Rickard åkte iväg 6 imorse på cup och kom hem och väckte 9. Sen var jag ner till hallen och hjälpte till på match! Nu ska jag åka och övernatta i månkarbo.


Lördag

Uppgång 9, skjutsade iväg Rickard till Emil, hem, dusch fix, och nu är jag påväg till mormor. Lite annorlunda style i håret idag hähä


Natti

Godnatt för den här dagen, imorgon blir det hökhuvud hela dagen för att fira mamma & mormor, godnatt


Freeeeeeedag

Sitter på tåget in till skolan för att göra endast ett prov och sedan åka hem, sen är det fredagsmyyyyyyys. Åh vad jag älskar fredagar!


torsdag

idag har jag jobbat mellan 9-15, och nu ska jag plugga, sen är jag döende på soffan. då vet ni.


åh, kära köpberoende


2 nya

2 fina saker som bosatte mig hos mig idag. studentmössa, kan väl inte annat än le, snart har vi dom på oss och skriker av glädje! sen den andra fina saken som bosatte sig hos mig idag var en längtan efter sommar, det blev en liten sommartröja, kan inte vänta att få använda den.... så i helgen ska den få pryda min överkropp :).


Plugg

Såhär går det när jag ska plugga, jag somnar.... Vaknade nyss, aahhh... Lite fika är jag då inte värd men det tänker jag ta ändå, i min ensamhet.


h&m



Födelsedag

Ligger i sängen och har precis vaknat, medan alla går i skolan och jobbar, ha! Men snart ska jag hoppa opp för att slå in presenter, nämligen mammas dag idag :)!


just nu

sitter just nu och läser min "positiva tankar" bok, har även en motivationsbok som har i princip samma innehåll, kan faktiskt medge att det är lite peppande att läsa dom! utöver det så håller jag på och fixar mig inför volleybollmatchen, måste ju va fin när man ska sitta i sekro! hähä. nej men som ni ser har jag inte så mycket att säga, ville väl bara säga att jag inte har någon söndagsångest överhuvudtaget, för jag är ju ledig på måndagar, wiiiiho!



.......

Ligger och försöker sova, har försökt sen elva, det går bannemig inte. gav upp nyss, legat och tittar resor en bra stund nu, åh ta mig utomlands..


Myser med mig själv


Sjukling

Hade glömt bort hur värdelöst det var att vara hemma och vara sjuk. Rastlös, ont i kroppen, svettas, frysa. Blä låt mig bli frisk


Sjuk

Ligger hemma och snorar med mina älsklingsstrumpor.


Tisdag

Somnade väl halv tre inatt och klockan stod på sju, måttligt trött. Åkte till skolan och gjorde ingen nytta överhuvudtaget, marina och jag tyckte väl mest synd om oss själva så vi slank in på en kinarestaurang och njöt av buffé. Nu ligger jag under filten i soffan och har ont i halsen..


godnatt

dagen idag bestod som sagt av skola, jobb och träning. och nu är jag rent ut sagt död, trots att jag hann hem att sova 1,5 timme mellan jobbet och träningen. ska även sova alldeles ensam inatt, buhu.. ska väl försöka drömma mig bort lite grann...↓


Måndag

Skola 12-14
Jobb 15-18


Söndag

Tog halv tio bussen till Rickard efter en hel dags slöande i sängen. Nu sitter jag här framför tvn och skådar milan - Inter, sjukligt tråkigt.Samtidigt sitter jag och tjatar på att vi ska spela FIFA men Rickard vill inte, ombytta roller? Kanske tycker om FIFA lite ändå...:)

70-årskalas







Världens bästa kompis.

Världens bästa kompis, som alltid ställer upp, som alltid får mig att skratta, som alltid bryr sig, som alltid får mig att känna att jag betyder något, som alltid står där sist av alla och stöttar mig. Hon är verkligen den jag litar på mest av alla. Love.


nytt


torsdag

var i skolan i 10,5 timme igår, det var nog det jobbigaste och tråkigaste jag varit med om. teater i tre timmar, och det var ärligt talat dom tre tråkigaste timmarna i mitt liv. men nu sitter jag på den enda lektionen jag har idag och ska snart åka hem, klipp och färgtid hos frissan idag, guld.

kärlek


bloggtorka

det känns ju inte riktigt som jag har någonting att bjuda er läsare på. antagligen för jag är borta från alla rutiner, men på onsdag drar skolan igång igen och då ska jag även försöka komma igång med träningen... men håll ut, jag ska bli bättre med bloggen.

Helg

Har haft en bra sista helg på det här lovet. Krogen med fina brudar och hockey! Låt bilderna tala, för nu ska jag slappa i soffan resten av den här helgen.


Påbörjar 2012 träningen


DÄR ELLER DÄR

Antingen vill jag vara HÄR



eller.... HÄR


-

Känner inte suget till att blogga nu under dessa dagar, känner väl inte suget av att dra ihop något kul på fredag heller som bestämdes för typ en månad sen. Jag tycker om att fixa och bjuda, men nu har jag tappat suget.


2012

två dagar utav 2012 har snart passerat och detta år har mycket att ge, studentkryssning, studentskivor, barcelonaresa och en hel del annat. jag hoppas på att det blir ett bra år.


Nyårsnatten

Sitter hemma och har det bra med folk. Har även lärt mig åka slalom sådär sista dagen på 2011, men nu är det 2012, så gott nytt år! Hade nog det trevligaste nyåret på riktigt länge. Och nu märker man verkligen vilka som är ens riktiga kompisar, 2012 ska jag lägga energi på dom jag tycker om :). Godnatt om ett tag, pussaaaaar


RSS 2.0