Så fruktansvärt kär.


Vardag

När jag inte jobbar blir jag tokig. Har absolut inget att göra. Alla andra jobbar ju. Det är helt dött här hemma, låg i sängen till 2 idag. Blä vill ha rutin i livet. Men vad vill jag ens göra med mitt liv? Just nu känns allt lite som att leva på hoppet. Men inte fan kommer jobben eller studierna till mig, nej nu måste jag ta tag i det här!


Shopping

Det blev shopping, vet dock inte om jag kan kalla det shopping när jag inte hittade ett enda klädesplagg. Så nu får det bli internetshopping! Blir ju galen på det här. Ska iallafall till frisören 16.15 idag, så lite glad lär man ju bli iaf!


Du gör mig hel


Helgen

Denna helg har bestått av jobb, cuptittande ända till halv tre på natten och denna dag har tillbringats i sängen och soffan. Låg i sängen ända till 17.00 haha.. Snacka om att slösa bort dagen. Men äsch, skönt var det! Imorgon vill jag åka till Uppsala och handla på mig lite nytt, återstår att se om det blir jobb eller shopping!


Jobb

Idag ska jag jobba första passet på mitt nya jobb! 15.30-20.30. Kunde inte fått en bättre tid! Haha.. Äsch det blir nog kul! :) men först möte 13.00! Fullt upp på min "lediga" dag!


Badvaktsprov

Och där var den "spännande" saken över. Jag gjorde alltså ett badvaktsprov på aspenbadet och klarade det, vilket betyder att jag har fått ett nytt jobb! Bara hoppas på att man blir inringd massor nu :) vill jobbaaa! Jobbar ju dock på posten också, en hel del. Så ska bli kul att se hur man kan planera in "allt". Hoppas givetvis på så mycket som möjligt!


Direkt från sängen

Helgerna går så jäääädrans fort. Har inte hunnit göra så mycket och har verkligen inte hunnit vila upp mig.. Har hur som helst haft en myskväll, varit på bio och imorgon ska jag jobba några timmar och därefter sitta i sekretariatet på herrmatchen! På måndag väntar en spännande sak, nervös så jag håller på spricker..


Each day is another day.

Om det ändå kunde kännas lika bra som förr. Om allt bara flöt på och att det syns vad jag gör, för att jag vill det. #kämpahelatiden


Måndagsledig

Var som sagt ledig idag och såklart börjar jag känna mig hängig.. Börjar jobba 7 imorgon så blir till att vila upp sig hela kvällen idag. Ligger i soffan och fryser som en tok just nu..

Om det ändå bara kunde vara sommar och man kunde få vara sådär brun!


iPad

Helgen är över, men jag är ledig imorgon också så det är skönt. Ska bara på ett möte 13.00. Helgen har iallafall varit en riktigt bra helg. Fredagen spenderades med Louise, marina & Sofia. Hade så jäkla kul från början till näääästan slutet haha.. Blev lite för mycket alkohol. Igår var jag och Rickard in på Brynäs - Skellefteå som slutade 2-6. Och idag har jag jobbat lite och slappat.

Bjuder på en av mina finaste bilder från ipaden!


Minnen


Värdelös dag..

Ett utejobb en dag som denna är nog inte min högsta önskan. Har varit på sjukt dåligt humör hela dagen...


Denna vill jag ha.


Nedförsbacke nu, till helgen

Nedförsbacke ja, nu går det fort till helg och som jag längtar till på fredag. Ska få umgås med mina fina kompisar. Och på lördag blir det hockey med Rickard och söndag ska jag träna satan!! Åh vad jag älskar när man har motivationen, blir så mycket roligare då. Går ut och springer så ofta jag kan direkt när jag kommer från jobbet, så denna vecka har jag löpt 2 gånger hittills. Så nu är jag trött i hela kroppen, jobbar helvecka också. Kan jag begära mer av mig själv och livet just nu? :) stormtrivs!


Jobbvecka

Den här veckan jobbar jag nästintill varje dag, förhoppningsvis torsdagen också. Det är tuffa dagar, sov mellan tre och fyra timmar inatt och jobbade ett åttatimmars pass sen åkte jag till nästa jobb på ett pass också. Kommer stupa i säng ikväll. Ska bara vänta in Rickard först för lite fika efter hans träning. Så godnatt på er!
Januari 2013

År 2012 var ett bra år men dock med för lite resor. Jag var på två långresor inom Sverige, ena till Ullared med vänner och den andra till Örebro med pojkvännen. Jag inledde mitt första jobb. Åkte på studentkryssning och tog studenten. Åkte till barcelona på business trip. Var på första konserten i mitt liv, SHM. Firade 1 underbart år med Rickard. Och avslutade året uppe i kungsberget med släkt & vänner.

Nu är det 2013 och jag vill lägga till både mer träning och mer resande. Jag vill även tjäna pengar och kunna spara och flytta hemifrån.


2013

Nytt år & nya utmaningar. Kungsberget även i år på dagen och kvällen spenderades i månkarbo. Idag mår jag prima efter att inte ha druckit alldeles för mycket igår. Och en pizza har det såklart blivit! Imorgon ska jag jobba, och resten av veckan. Ganska mycket ångest..


RSS 2.0