halloween

vet ni? idag gjorde jag ris på alldeles egen hand, för första gången i mitt liv ;d huhu!
vi var dessutom till möbelaffären och nu ska vi införskaffa nytt här hemma, en mysig soffa som man kan krypa ner i på fredagskvällarna, jag kan inte vänta!

jag befinner mig inte hemma, så jag får se hur det blir med uppdateringen, om jag får möjlighet till någon dator. annars är jag hemma till på söndag, glad halloween! :D


tankebanor i omväg

ja då var jag här igen, fastklistrad framför burken.
vilket väder, snart blåser nog vindarna ner husen här omkring, vilken storm! snöblandat regn har det varit, buhu. ge oss snö? en vit snö skulle vara trevligt!

jag är på bättringsvägen, inge snorigt och ingen hosta! blåsorna i mun är borta, fy vad ont det gör, men snart borta, ohja.
nu ska jag krypa till sängs under ett kallt täcke, natt natt!

stressad caroline

hejhejhej, har verkligen fullt upp, så kan bli lite dröjt innan jag svara på kommentarerna, men det kommer!
vi drog oss till stan, och kika runt i massa affärer. så mycket man vill ha men ack så lite pengar. jag fick iaf en välbehövlig väska av min snälla pappa :) jag tror jag är lite kär i skinnväskor, men vem är inte?

jag missade one three hill idag, som många gånger i veckan, åh jag blir så arg!

nu ska jag dra iväg till bästa vän, ha en bra kväll, kanske trycker in ett litet inlägg senare!

speak out babe

nu sitter jag här igen, onödigt sent dessutom! 01;22. borde sova i och med att jag ska upp tio imorgon, det är tidigt för mig nu! låg och drog i sängen till halva dagen gått idag.. nästan så! har precis vart och lämnat bästis i dimman, vi pratade, sådär snackade skit och mycket annat.

imorgon beger jag mig till stan och inhandlar förhoppningsvis en 'oversize' tröja till min kjol som också ska inhandlas, när jag har råd (?)

godnatt folk!

i wonder why

jag hänger fortfarande inne på klädsidorna och är fortfarande lika sugen, men imorgon blir det stan förhoppningsvis! :)
idag har väl vart ännu en slappdag, tror ni jag orkade mig på plugget? nejnej.. säger som alla andra dagar men blir inget alls, men höstlov, jag vill ha lov. och det är vad jag har nu!
har även tagit fram vinterjackan, är kanske lite tidigt? men var sugen på att sätta på mig den, och då behöver man ju inte heller frysa.

nu ska jag gå och möta sarah, får se vad som hittas på! ;d

kläder, lite pengar

godmorgon, inte är jag uppe tidigt idag eller, som många av er andra verkar vara i bloggvärlden :D
jag är nästan nyuppkommen ur sängen, och har en snygg morgonfrilla som alltid, jomenvisst!
sitter och kikar in klädsidor, något som får bli nästa månad. skapligt sugen på en massa kläder, men är uppe i 2000 kr nu om jag ska ha allt då. buhu, var ska dom pengarna komma ifrån ;d märkte dessutom att jag hade hyffsat tomt på kontot nu, visste att jag var fattig men inte så fattig va ;<

duschen väntar, sen plugga ;o

oj - oj - oj

kvällen har jag tillbringat i soffan, både med öppna ögon och helt igenklistrade. men på köpet låg jag där sjuk! zappade för det mesta över från skitprogram till skitprogram. åh så trött jag blir, och alla mina filmer har jag ju sett tusentals gånger. nej nu blir det att ladda hem nytt! någon som har förslag?

nu ska jag försöka slå igen ögonen på nytt, och sova bort förkylningen.

jag fick iallafall möjligheten, chansen

var ett tag sen jag skrev, men har inte hänt särskilt mycket heller. var ner till hallen en sväng igår, sen fick jag sovkamrat och det var bara allmänt slappt igår kan man säga. och idag antar jag att det blir lika, åh egentligen borde jag göra något vettigare än så, men känns som jag börjar bli sjuk därmed.. aja, nu ska jag gå och ta ett bad!

vi gör det igen

godkväll, godnatt typ

har ni hunnit ställt om klockan då? en timme bak, känns skönt. idag har typ varit svullodag, ligga och slöa och äta pizza. maha.. cyklade iaf till svanby utan anledning i ett jävla drag och sen tillbaka då man inte behövde trampa alls. nu tänker jag bara på jonte, sara, och jenny som är utomlands. gran canaria och usa, utomlands alltså ;((

nej nu är jag riktigt trött, men idag vart en heldag med bästis igen! mwihi, <3
puss och godnatt!


vi måste hålla ihop nu

provet gick ju som det gick, och dagen gick ju som den gick! jag hoppar över att prata om skolan och går över till runt ett tiden sisådär istället. jag fick nästan springa till tåget för jag höll mig kvar på historialektionen, nåja inte äre för att jag tycker om dom lektionerna men jaja, dom som vet dom vet. muhu. där träffade jag på sirran, vi platsa oss på tåget, sen på stadsbuss och sen hasa oss genom olika affärer i några timmar sådär, lite tjejigt roligt. sen på donken och få i sig alla dom där vitaminerna mineralerna, och atomerna å allt vare där är inom kemin, hehe dock har donken inte sånt där skitbra nyttigt, bla bla bla..

var iaf helnöjd med dagen, kändes som jag behövde en sån där sk bästisdag, ihja. gå runt och strosa, snacka, vara sååådäär tjej. ja ni fattar. vi såg på idol och hoppades på att rätt åkte ur, men såg aldrig detta för det glömde vi och cyklade ut istället. visade sig ändå att rätt åkte ur, wööhww.

imorgon beger jag mig till gävle igen och ser åter vad som händer, känns skönt att det är lov nu. känns väldigt skönt kan jag medge.

http://www.youtube.com/watch?v=KIzcdW9_Es4
haha, spanskalektioner! :D

im alright

jag borde plugga till provet imorgon, har inte rört böckerna. har en förmåga att göra så med engelskan varje prov. är så less att jag till slut får tvinga mig till att slå upp sidorna och i tvångst läsa.. bokstavligt talat är det nu! har suttit här allför länge, men när man börjar hålla på lite med designer och det går bra kan det bli lite småkul :)
lov känns behövligt jao, men när vi kommer tillbaka är det minst lka mycket om inte mer, för snart ska ju betygen sättas.

visst är det bra ibland med kritik? nåja, man tar åt sig iaf, åtmindstone jag.. och kanske allför mycket ibland, men det kan vara kul att både få kritik och komplimanger, självklart är komplimanger mycket bättre. men utan kritik blir vi ju aldrig bättre? åhja

need you so..

godkväll!

andra inlägget fortsätter här, för att berätta lite närmre än vad jag har gjort förutom att plugga som jag redan nämnt.
mamma röt i och nästan tvinga mig till att städa ;< som hon har tjatat hela förra veckan om.. men jag har inte haft tid (?!) iaaaaf... så tog jag mig tid till det nu ikväll, och det gick med fart fram så nu är jag klar med det.

bara plugget kvar, jag är dålig på att planera. buhu, lär mig aldrig antar jag. men det är väl upp till mig själv, men dagarna går och vipps så är den dagen man egentligen borde plugga där. men nu så ska jag repetera lite så hoppas jag på att det mesta sitter! nu blir det dusch, plugg och bums i säng.

'en galen ko rusar in på en restaurang och sprutar mjölk på alla gästerna'. scharader är inte alltid det lättaste, men har man galen humor så ja... :D

Espero que todo salga bien.

idag blev det bara drama sen hem, mådde relativt bra när jag gick hem. och 'ursäkten' för att jag gick hem var väl att jag skulle plugga.. haha åhja, anledningar finns det många av. men fick ont i magen när jag kom hem ändå så det kunde väl vart en anledning? (a)
jag gjorde som jag skulle, pluggade.. och nu är jag helt klar med spanskan. duktigt, men skulle vara inlämnat idag. så var inte så duktigt ändåå. nu snart kommer pluggchompis och läser hemkunskap med mig, prov imorgon och bara hålla tummarna!

min design, visst gillar ni väl den? ;) hah.. nejrå, ska byta någon gång när jag har tid. har inte gjort det dels för jag inte har hnnit och dels för att jag inte vet hur jag vill ha.


måndaaaaaaag

tjenamittbena.

skolan flöt på som vanligt, idrott sista lektion. pingis och badminton, ;d gick ju finte.. att fälla ihop pingisbord tror jag är amandas och min grej, verkligen! :D pang så låg bordet på golvet. började med att det första låg på golvet ja, det andra bordet skulle vi tat lugnt och verkligen få ihop det. lyckades vi?! naeej, det ramla rakt ner på mina lår istället! visade detta för ett par år sen också, det nog de gångerna jag har fått fällt ihop pingisbord,dock inte gått så bra.. :(

min nyttiga vecka har börjat igen, och denna gång med allvar. stod faktiskt emot en hel del saker idag!;o
det blir bra.

sitter just nu med efterbehandling i håret. har just färgat det, skönt! luktaaaar gottt :D
nu ska jag sova, natt!

ana dig alltid det värsta

bloggdags!

huvudet värker, armarna värker, smalbenet värker dock något mer.
träning idag, och eftersom klagandet redan börjat kan jag ju fortsätta med att säga att den gick skit idag. allting. allt allt allt. men får hoppas på bättre nästa gång helt enkelt!

jag verkligen råpluggade igår, tyvärr anar jag att det inte räcker så jag ska fortsätta med råplugget nu. fy. min helg har väl i stort sätt gått ut på att plugga, det är väl inte snällt (?)

ska ta en paus ett tag och kika på andra avenyn, någon mer än jag som tycker att det börjar bli lite långtråkigt?

det är lätt att vara efterklok

dagens göra; plugga plugga plugga. nu har jag i stort sätt pluggat sedan klockan 12, jag fick enorm lust att göra något jag behövde bli bättre på, kom på att 'ja just ja.. prov på måndag'. att jag kom på att det var prov och jag behövde plugga gjorde att jag drog mig i sängen en halvtimme till, sen for jag upp och gjordes det som skulle göras. är dock inte färdig ännu, har typ hälften kvar. döda mig (?)

jag ska göra klart det, SEN ska jag göra något jag orkar, om jag orkar något alls vill säga. vilken trött lördag. helgen var allt jag begärde om, nu är den här och det blev ju inte mycket mer än att plugga. när får man sova? är den enda frågan.

pappa, det fixar sig. längden, och tiden är sammansatt med mående. <3

godnatt fredag

åh, jag är inge bra alls på att börja inlägg. ska väl tydligen få läsarna att vilja läsa också.. men de är jag inte bra på så jag börjar helt vanligt. bara exakt hur jag känner. äh det här lär ju bli bra fel det med. ni har redan tröttnat va?

jag kände mig i stort behov av helg idag när jag drog mig upp imorse.. jag klarade mig hyffsat bra på fysik provet vilket jag såklart hade hoppats på men inget jag trodde jag skulle klara. kändes ganska meningslöst att ens skriva provet men jodå, jag klarade mig. skoldagen i sig sög ganska hårt förutom att vi fick sluta ett för vi var klara med allt på svenskan, tur att detta blir så intressant de jag har att säga.

dagen har vart ganska sådär upp och ner, det ända jag tänker på är helt andra saker än vad jag borde tänka på i det här läget. tur att ni förstår också. men nu känns allt hyffsat meningslöst, fick ett skrattanfall i början av kvällen. trodde detta skulle leda till något bra, men kvällen blev ju meningslös den också.
fin fredagkväll.. puss.

ordval; meningslöst.

hej.tredje.inlägget.

haha, i brist på annat att göra hitta jag detta, lite småkul. (länkarna).. killar och tjejer som typ tävlar, eller nej jag vet inte. men fanns två versioner iaf, av killar och av tjejer. killarna gör det mer som en rolig grej. nu ska jag kolla på hockey, JA :D
det där fick väl bli sista inlägget för ikväll! ;d

killarna

tjejerna

jag frågade marina vad ett ord betydde, vilket det är vill ni bra gärna veta va ;d men det hon svarade var iaf;

"vet inte! ;S man hör det så mycket men man vet inte vad det är!"
åhja, idag blir det nog msn en bra stund. jonte och marina är like usually mina drygisar. ohja :)


-

jag kollade på en video, idag. det var en av dina bomänniskor du har i ditt hus. det var fint, jag fick fram ett flin. jag blir så glad, jag skulle kunna vara gladare om du var lika glad. som mig, åt samma saker, fast tvärtom på något sätt. jag vet att du är glad, jag är glad för din skull ändå. fast jag vet inte längre vad som händer, jag är inte uppdaterad som jag var varje dag. jag hoppas du har det bra, vilket jag antar att du har. hjärta

klagande torsdag

hej.jag.är.väldigt.trött.punkt.

mm godmorgon va, började med att försova mig till kvart i åtta, kändes fint när vi börjar fem i åtta i skolan. woho. och därmed kommer detta bli ett gnälligt inlägg..

jajo, jag försov mig, brukar faktiskt vanligtvis inte göra sådant. men tänkte att jag ligger kvar några minuter till som alltid, och vips så sov jag. mamma kom in och väckte mig kvart i åtta, antar att jag kunde sovit hela dagen annars!

sen var det hk på det, det griniga humöret hade satt sig och vad går då bra? nej ingenting, just det. så sockerkakan blev ju bläh. men resten gick ju att äta. seeeeer lite positivt, dock gjorde typ victor det jobbet så grattis grattis att vi kunde äta nånting.

idrotten gick ju exakt som det andra, dåååååligt. tjoho. överansträngning smalbenet, det är sååå skönt. jo det här blev en hel del klagande men vet ni? det var fullmåne inatt. försöker skylla på att de va månens fel då ;d
nu ska jag gå och äta mat, någon som KAN göra mat iaf!
just det, kom på att imorgon ska svenskan vara inlämnad, jag har kommit jättelångt. IRONISK

onsdag, mitt.

hejochhejochhej!

igår vart en tidig kväll, vilket var väldigt bra. var nååååågot mindre trött imorse, dock fortfarande trött. men vem är inte när det gäller skola? i och för sig gick den fort, vilket alla dagar gör nu för tiden. istället för att ta tiden av dom dagarna man har som går väldigt fort sitter man antingen här eller gör något helt annat. pluggningen existerar inte mycket alls! men iväll blir det plugg sen sova tidigt!

redovisning efter skolan, gick inge vidare bra. men får väl se det som att det var cirka två veckor sen vi skulle göra det och jag hade glömt allt totaly..

klippte håret idag också efter skolan, vilket jag vart helnöjd med! eller ja.. hyffsat har jag gått och sagt, men kan ju inte säga att jag inte tycker om det nya, för det gör jag.. och, snedluggen är tillbaka!


matti-as

"shit skoj o åka spark"
"svullbullar"


haha ojjhaa, jag har skrattat! :D norrlänningar, kan inte säga något mer. man hör ju schälv ;d
nu ska jag hoppa i säng, nät!


gulli gullan

uh så mörkt de börjar bli på morgorna, helt kolsvart när man vaknar. trodde klockan va runt fem, sex när jag vakna. så tänkte dra mig ett tag till men när jag kollar på klockan är den sju! så upp och hoppa och iväg. allt gick riktigt snabbt, på idrotten var det styrka, bra skönt men hade grym träningsvärk i axlar sen träningen.

var ut och fota lite på kvällen, kan ju säga att ingen av de bilderna kommer till användning. gick ju skit så..
snart sätter jag på en film och somnar tidigt idag! ;d sovmorgon imorgon!

citat över veckan; "björnar äter hästar (!!)" haha, jonte cp :D
"äääh, skitsamma men sånt där gör alla.."
"två stolpskott som slåss,"

REST IN PEACE LEZKO! <3


jag menar allvar

jaaaa, äntligen gicke bra å logga in. har föröskt i cirka 30 minuter nu, men nu så..

hm, halv fyra inatt kom jag hem. skapligt jävla trött! så raka vägen i säng. vakna av att väckarklockan ringde runt elva sådär, fattade ingenting, sov antagligen så djupt satt. bra trött, tvungen till att gå upp iaf. så åt frukost och for iväg på träning. resten av dagen har jag faktiskt inte gjort ett piss, jo jag har skrivit en liten uppsatts och suttit här såklart.

jag ville "fräscha" upp lite på datorn, så jag ladda hem nån ny msn. beta eller vars namn var. det är ganska mycket förvirrande och jag ångrar nog mig, skulle haft den gamla kvar. på tal om dator, så har vi skickat efter en ny hårddisk till bärbara, antar att jag får den i veckan! :D

-

jag visste det, man ska ALLTID vänta! :D:D

det är dags att erkänna sina felsteg innan det rasar samman

tjena, kort nu.. fysikprov idag, gick väl som de gick, kändes sådär.
skoldagen flöt på fint, fast vara bra jävla trött hela dagen. fast de var ju sista dagen satt, kändes skönt!
kvällningens underhållning = noll, ungefär. någe blire nåååg, aja. ha en fin kväll ;d

ärligthet är grunden till ett bra förhållande.

puss!

just one breath

jag skulle vilja säga så mycket till dig, jag vet inte riktigt om jag hann få fram allt vad jag ville ha sagt innan det blev som det blev. det är inte en ända tanke som du inte är med i. varje dag, varje timme. jag förstår inte, när tar detta slut. jo tack, jag tror redan det borde vara slut med tänkandet, alla ni som har försökt säga något. jag har inte lyssnat, har varit så dum. men jag tror faktiskt att jag aldrig kommer göra det, för det är ju jag som vet. det är jag som vet hur allt låg till.

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

förstår inte att låtar kan komma en så nära, att de kan beröra så mycket. eller förstår och förstår. eller jo, det är ju bara en låt. men dom där orden, det är dom. jovisst

one better thing.

nu sitter jag här vid dumburken igen, men snodde mammas ett tag. orkade inte sätta på min viruslåda ;( den har nämligen fått virus!

vart iallafall en hyffsat tidig kväll igår, dock halv elva. men om jag hade satt tiden halv tio kanske jag hade kommit i säng till tio istället? aja, får prova med det. jag var trött som, ja som nånting som är väldigt trött. jag var så trött att jag inte orkade fixa mig något speciellt idag heller. men jag hann byta kläder i stort sätt tre gånger innan jag bestämde mig.

vi gjorde massa gott på hemkunskapen, pizzabullar, något bröd, kanelbullar och en hel del annat. vart frukost och lunch den där måltiden.

marknad idag också, vilket jag rusade igenom på en så där tio minuter under lunchen. har väl varit regn i stort sätt varje marknad nu?

orientering sista timmen, jag kan säga att jag är helt slut nu. men det är ju så det ska vara, för kämpade gjorde vi. dock han vi inte med g kontrollerna.. får se imorgon hur det gick ;d
hem och plugga ser väl dagen ut som idag, satte mig direkt här och skrev ut lite pluggpapper som ska nötas in.
men nu ska jag bänka mig framför tv;n för nu är det oth! pussss

what i really need

åh gud vilken trött morgon! jag har väckarklockan på halv sju som vanligt, men går aldrig upp den tiden.. blir först fem minuter, nej tio, nej en kvart. osv. och idag blev det en hel timme, jag låg till halv åtta! ;o jag rusade iväg till skolan, snygg var jag ju verkligen. slängt på mig kläderna och uppsatt i knut!

efter skolan inhandlades lite kläder, och ja, jag har allför mycket kläder i min garderob. skulle verkligen behöva en ny! men det är saksamma, fortsätter handla gör man ju ändå. och det blev byxor, (något jag faktiskt var i stort behov av, wöw.) sen ett skärp, som också var i behov. och till sist, en kofta. jag köpte bara behövliga saker ;o ovanligt..

missade one three hill idag med alltså.. ;( för visst är det idag? har noll koll på dagar och tider längre.
har också hunnit plugga endel fysik idag också, jag börjar två dagar innan. bättrar på mig! men det är fortfarande i sista minuten.

hade tänkt att jag skulle ligga till tio idag, vilket jag nästan kommer att göra, kanske tio över. ska bli skönt!
så godnatt.


I dont want to hurt you.

underbart med sovmorgon faktiskt. vilken uppskattning. dock trött vilket fall, men det är så varje morgon så.. gick upp lika sent som jag brukar, och stressar allt vad jag kan dom sista minutrarna. att man aldrig lär sig!

jag har så gott som skrattat mig igenom dagen, softchill dag, mjarå!

höstbilder har tagits, lite granna. ska nog ut och fota lite om ett tag, innan mörkret hinner komma.

one three hill, såklart missar jag första halvtimmen. kommer på det alldeles för sent, men tror jag sätter mig och kollar det på datorn sen. aaah så bra!
andra avenyn också ikväll, blir bra.


önskar att jag kunde säga 'jag älskar dig fortfarande'.
det kan jag, men det går inte.




I remember all you say, and everything was good, like you.

godmorgon kväller.

aaa, som det låter. godmorgon, jag somnade nämligen på soffan en och en halv timme. jag förstår verkligen inte! jag är såå trött, imorse gick det hur lätt som helst att kliva upp, inga problem. sen när kvällen kommer lägger man sig i soffan och kollar på tv och pangbom så blir man skittrött. kan det bero på höstvädret? buhu

nytt ämne i skolan! drama, det var lite småroligt. att få testa på något nytt sådär. och det där ska fortsätta i nio veckor tror jag det var nu. :) helt ok!

på torsdag gävle teatern, och kolla på dans! :D
helgen tror jag blir rätt mycket göra också, vilket jag bara ser fram emot. det är väl visserligen ett bra tag dit men man längtar sig dit varje gång..

puss.

tid har förlöpt, dagar har gått

söndag och ångestdag.

mja, skola imorgon, jag börjar bli lite smått motiverad till skolan faktiskt. måste vara väldigt sjukt, men det känns rätt bra i detta läge faktiskt. kanske är i och med att vi inte har mycket alls att göra, man hänger med som man ska och lyckades få ett högre betyg på ett prov. glad är jag för det!

sen är det ju träning idag också, och jag är lika taggad som vanligt. it will be good ;d

har laddat hem ett par låtar under förmiddagen, och "beautiful day" är väl bra gammal, minns att jag har noterat detta i bloggen förr en gång, men den är bra skön!

just det, jag funderar på att klippa av mig håret. hälften av det, så det blir kort. men jag vet inte.. eller så klipper jag bara upp det lite och färgar underhåret. för förändring ska det bli!


idag imorgon föralltid

Idag: vart med bästa.
Igår:  fredag, detsamma som idag.
Imorgon: träning!
Iövermorgon: skola, och plugga antar jag.
Dagens musik: bara skit som mattias skickat ;p
Dagens klädsel: mjukisbyxor, adidaströja, linne, underkläder, sockor
En film: finns en massa.
Vad vill du göra just nu?: åka upp, och upp :D
Senaste låt du hörde? rise to the occasion
Senaste inköp: tuggummi
Hur mår du nu? : helt ok, varken bra eller dåligt. fast på dåligt humör
Senaste program du såg på tv? hm, idol tror jag de var.
Vad var det senaste du sa och till vem? nej jag vill inte ha! - pappa
Senaste sms: carl bergström
Är du snygg? avgör själv.
Är du fet? nej va.
Är du smal? nej va.
Är du kär? inte riktigt kär, men jodå.
Är du en sportfåne? emellanåt
Är du rolig? kan väl hända ;P
Är du feg? nja, beror på
Är du törtig?  nesch
Är du 15 år? jo jag är ju de
Är du röksugen? långt ifrån
Är du rik? naj.. :P
Är du fattig? inte det heller
Är du trött? aaaaa!
Är du smart? kan jag inte påstå ;p
Är du shoppingsugen? mjodå, halvt
Är du hungrig? nixxx
Är du töntig? kan hända det också
Är du ressugen? nja, kom nyss hem. men visst :)
Är du skolsugen? NEJ?:O
Är du sur? nje ;p
Är du irriterad? lite
Är du besatt av någon? yes, ett par st.
Är du festivalsugen? naaa, bjuder du så visst.
Är du alkoholsugen? inte för tillfället
Är du pussugen? visst :)
Är du ledsen? nejnej


what i really need is you, only you. but not expect thats you

godmorgon!

en hyffsat glad dag idag, igår var en skitbra dag, nja kväll i och för sig. tror jag börjar komma tillbaka till vardagen med gamla caroline nu va. bra tänke! :D

marina sov här igår, hon hade prao idag och jag var ledig. men trots allt fick jag ju gå upp hennes tid, men gick och lag mig ganska snabbt därefter hon gått! vi hade det roligt som vanligt på kvällskvisten och kan inte säga att jag inte har saknat henne för det har jag då verkligen, hon är bra hon den där bruden.

idag, blir nog bara ligga och snooza. kanske titta på någon film, just det ja! har ju missat ett par avsnitt av andra avenyn, så det ska jag kolla på, mysa ner mig i sängen och kika. mums, så mysigt höstväder! fast nu önskas bara min bärbara dator tillbaka.. ;/
till kvällningen kommer bästis, och myser. det blir bra!

andra avenyn väntar, ha en bra dag allihopa! :)


I try my best for you

tjenare svenskar!

nybliven halvturk har hemkommit till sverige. jamenvisst. kan börja med att säga att veckan har vart toppen, men räckte nog med de dagarna vi vistades där, har lite svårt för att tro att jag skulle klara av några dagar till men jag överlevde. och den där veckan levde man ganska sunt, med tanke på att det fanns mycket vegetariskt att välja på och sånt där!

tänkte att jag inte skulle skriva så mycket om resan för dom som träffar mig och vill höra dom får ju veta men jag berättar lite iaf och ser hur långt det leder.

börjar med onsdagen; resan gick kanon, efter flygresa var det bussresa i cirka 2h. man var för mesta dels trött men höll sig vaken vilket fall. en full värmlänning satt längst fram i bussen och hade en liten egen allsång. det fick man tycka vad man ville om! nog om det så var hotellet skapligt soft, vi packade upp så fort vi kom och gick ner och umgicks. sen bums i säng.
torsdag; sol & bad var väl det som gick till denna dag. inleddes med frukost som var hyffsat stor och väldigt god. sen lunch och middag som var i stort sätt lika stor.. bananbåt åktes också andra dagen.
fredag; röd flagg vid stranden, så blev pressa vid poolen istället. på kvällen var det showtime, minidisco, discotime och allt vad det var. underhållningen sög så vi gick i säng tidigt!
lördag; röd flagg denna dag med, men vi tog oss ner och solade vilket fall som helst. på kvällen åkte vi in till stan och köpte kläder osv. och turkar, ja jag säger bara knepigt jobbiga.
söndag; cirka tre timmars sol, sen stan idag igen. sova därefter. kort dag.
måndag; stan idag igen. eftersom att underhållningen verkligen sög så blev de stan tre dagar i rad och det gjorde absolut inget. regnade till viss del idag också.
tisdag & näst sista dagen; solning som vanligt. gick bra fort, ända till middagen som var lite speciell. ramadam (stavning..?) slutade nämligen idag så var lite annorlunda matbord och massor av folk i matsalen. kvällningen blev mycket packa till dagen efter. åkte parasailing också! det var riktigt kul, fast gick lite väl sakta men annars helt ok! :D
onsdag och hemfärd; bussen pajja efter halva vägen till flygplatsen men vi hann till flygplatsen en timme innan färd hemåt och den tiden gick fort.. var hemma i tierp till ungefär halv fyra tiden nästa dag.

ja det var väl ungefär den resan. sov inte särskilt länge idag heller, men antar att det tar till sig till ikväll så sover man väl som en stock hela natten. får hoppas på det iaf, för nu är jag svintrött. ska nog ta och tända lite ljus och kolla på andra avenyn av de avsnitten jag har missat, och har nämligen hela kvällen för mig själv idag! :) något annat bra på tv ikväll? kom gärna och umgås! puss

RSS 2.0