suriz

hur kunde jag missta mig så hårt och tro att det var andra avenyn idag? vilken besvikelse mitt ansikte uttröck i samma sekund som mamma sa att det var måndag.. :(
och min mobil har pajjat, så har lämnat in den för tredje gången, jättttekul att gå runt med en sten.


plugg

i nuläget känns det jobbigt med en masssa prov, i slutet av terminen. men betygen ska sättas och det är bara att kämpa på. tre veckor kvar till jul, och ingen snö ännu. jag vill flytta till norrland.

köpte med mig hem en skjorta idag också ;dddd bild kommer förhoppningsvis upp imorgon!
för nu ska jag plugga (om jag har lust, hä'hähä) och invänta andra avenyn med spänning.



tänk om man hade alla pengar i världen


över

då var helgen och dess roligheter över. nästa helg är också redan fullplanerad, huhuu.
jobbigt att gå upp till skola imorgon, tur att vi har en liten sovmorgon och börjar 11.45, men skulle ju inte sitta fel att sova hela dagen..
nog om det, så gick fotbollen sådär, förlust för wif med 0-1. men dom kämpade på bra, så det är väl huvudsaken.

läggdags nu, ganska tidigt för att heta caroline må jag säga.



och en fin bild från google.
lussebullar är vad jag behöver nuuu, ghähä.


helg

en helg som gått i rusande fart. men som varit otroligt trevlig. jag har då spenderat den mesta tiden åt mina sysslingar, toppen. idag vankades julmarknad över staden uppsala, liza & nån tjej till. precis hemkommen och ur duschen, ska fixa lite och iväg på fotboll om ungefär en timme. nice




<3

åkte till sysslingarna idag, varit här hela dagen och blir kvar till imorgon. moppe - tacos  - godis - skräckfilm. snart skräckfilmen, böhö. och iiimorgon julmarknad.
pöössssssss



skitsnygga :D

lala

håret klippt, och snart är det tandis.. blöö, men det ska väl gå de å. sedan far jag hem och hämtar s och in till stan, och vidare till diös, där det vankas fotboll.
julmys på hög nivå här hemma, myys.
pussåpuss


-' hia gästbloggar

hej hej folket. gästbloggar lite här idag. carolines dator är dum och det går inte att ladda upp bilder. knäppt men så kan det då. den sötisen har klippt sig idag mkt fiint! 
min dag har varit helt okej. bara två letioner i skolan. svenska och kemi. tråkigt som fan. men vad gör man inte för att få sluta tidigt. är hemma hos jakob nu. vi ska packa lite sen bara chilla! drar hem till mig ikväll, ska ta hand om lillbjörnen. ska dra nu. glöm inte att kolla in min blogg.

 

bye bitches / hia

ja

det är ju en ny dag imorgon, så nu ska jag sova. godnatt.



jag är glad att vi har kommit tillbaka, på ruta ett. jag är glad att jag har dig, jag vill aldrig förlora dig, aldrig.
tack.


26 november

mycket står på spel, mycket att göra. nu ska jag rycka upp mig lite och fixa ihop en del saker, får se vad resultatet av detta blir.
och just nu håller jag på att lägga in låtar på min mp3, hahaha..
och imorgon blir det både frissan och tandis, delade åsikter.
men nu får jag besök, så ska rusa.
pusspuss



geeee ma




när kommer du tomten?


äggula

hur gör du en ägginpackning i håret?
Blanda ihop fyra äggulor, endast gulorna. (beroende på hur långt hår du har) i en liten bunke, går bra med en stor kaffekopp också
Rör omkring med en gaffel så att äggulan delar sig
Applicera äggulan främst i hårbotten och sedan i topparna
Låt verka i 15 minuter uppsatt i en handduk
Skölj sedan ur och tvätta med schampoo



(klickbar bild)
ochh voíla, håret växer på någon timme och blankt hår.... ja, man kunde ju önska det iallafall..

aaaaaaaa

glömde plånbok hemma, gick med sur min hem och åt frukost som jag inte gjort på cirka två veckor.. tog nästa tåg, tråkig lektion. därefter en något roligare föreläsning, han som la den största brakskiten mitt i föreläsningen lär ju ha haft kul iallafall :)
snart kommer bästa hit. braaaaaa



sänglägee!

A

snygga strumpor.
jättekul att man glömmer plånboken hemma och missar tåget, jättekul att man är svintrött, jättekul att jag är sur. jättedåååålig dag idag.
kräm.


pusss

nååja, jag vaknade inte direkt med leendet på läpparna. trött å jäävlig. sovit 5 timmar två nätter nu, liite sliten blir man. med knappa tio minuter hoppade jag upp ur sängen, sprang iväg till tåget som jag veeeeeerkligen inte behövde. tåget var cirka 30 minuter för sent, yttligare fem minuter, alltså 35. yttligare fem minuter. nu 40 minuter för sent. sandra frågade om vi fick hoppa på regional tåget, dubbeltåget, och visst tusan!! första klass till skolan gör ju absolut ingenting, dock kom vi cirkus tio minuter för sent. men vad gör det om hundra år?

yttligare saker jag har hunnit med under dagen;
köpt underställ
julklapp till moder (ute i tid, wow)
vit kajal penna
kladdat in äggula i håret
kollat på andra avenyn (klart???)





i uppsala är det julfint, jag kan inte annat än längta.

svar om svinissprutan



SVAR TILL ANONYM:
Visst, jag kanske är självisk. Men det finns inte tillräckligt med fakta om den s k svininfluensasprutan. Jag vill kanske inte riskera att bli sjuk pga SPRUTAN? Vad händer med vaccinet i kroppen sen? Kommer man att bli sjuk? Vad händer? Ingen kan svara rent på den frågan, för INGEN vet. Så jag struntar fullkomligt i den där sprutan, jag är helt emot den och det står jag för. Det dör 2500 st i vanlig influensa varje år, varje skulle den här vara så farlig? Visst, det kommer säkert dö fler i den här. Men tyvärr, det finns inte tillräckligt med fakta för att jag ska känna mig tvingad att ta den, mitt eget val.

arghhh

sådär arg kan man bli på ul;s tågresor. tåg, en timme försenat. berättar senare om hela morgonen som var ett äventyr, för nu ska det jobbas!! slutar 11;20, får sällskap av äämil hem, pussshejdåå.



pluggaaa

halv lång dag, och väl hemkommen sätter man sig ner och pluggar.. blöö vad ledsamt. ska ut och springa snart iallafall har jag bestämt. något bra på tv ikväll? de hoppas jag, annaaaaaaarsss....

ge mig julafton, lov och nyår... tack?



skönaste pluggplatsen? jag har ont i ruuumpan

jag älskar dig


aha

hej jag är trött. inget bloggsug överhuvudtaget. vill ha godis. tittar på tv. inväntar phille å fredde. hejdå.

v

ronja gjorde min kväll och frågade om vi skulle åka in på bio, självklart. träffade på jakööb och källe. bra kväll må jag säga..

och inatt har jag bara drömt om ormar, jävla djur som skrämmer mig

hoppar över alla dåligheter som hände mot kvällen, men det får man väl lida för idag antar jag.. nu ska jag äta frukost, och därefter åka till gammelmormor <3



ge mig lite mer julkänsla, och första advent.

jag-är-lesss

vilken helg, vilken skithelg. ibland märker man verkligen vilka som ställer upp i rätt lägen och vilka som inte gör det. men, man duger inte.

grattis i efterskott anton, och lycka till på matchen idag marina. ni tar dom. ha en bra fest liza. och ni alla andra, ha en bra helg. för det har inte jag.

kisse

skiiiiiitkväll. men snirre gjorde min kväll, hahahaha jävla katter




hahahahahahahahahahhahahahaha

ah tja

gäääsp. satt nog uppe en aning för länge igår, men är väl bra trött på höstrusket också. ge oss snö nuva..
föreläsning idag, intressant men jag tror morer har pratat för mycket aktier och fonder med mig så nog kunde man väl de mesta.. på tåget hem fick vi sällskap av johannes, dock var det väldigt mycket folk och väldigt trångt då en dörr var sönder så vi fick stå stilla i uppsala i tjugo minuter svettandes som grisar.

köpte med mig hem en väska! får se om jag åker in och köper de efterlängtade nudie jeansen redan imorgon <3

vad ska man göööööra ikväll då?
hörrrrrr avv errr



väska

inte ok - ok

haha, liza och jag har ett rejält tjejsnack som går ut på att prata killar. känns som vi går i lågstadiet igen eller okej.. mellanstadiet när man dregglade efter killar!



nu efter lite dreggel bör jag nog stänga av och göra mig redo för lite sömn inför morgondagens föreläsning, ska bli kul!


helg

dagar utan några påstötta problem gillas. dagen har gått rakt igenom, vilket är kanon. och mitt kontokort har blivit fiixxxxat, det är jag mycket glad över när jag inte kunnat använda det på cirkus tre veckor, sååå imorgon ska det handlas. ska nämligen hoppa upp redan klockan nio för att ta bussen 10.10 FÖR ATT åka på föreläsning. låter kul, ha? FRIVILLIGT till och med ;)
såå nu ska jag njuta av den lediga tiden & kanske får jag med mig någon snäll vän på min promenad.

justja, mammas pojkar idag också på tv, lucky dayy


pälsmössa

öronmuffpälsmössa eller huvudpälsmösssa?! det är frågan.
jag som ogillade päls förr har blive kär i det nu, det skönaste som fiiinns.

matteprov på morgonen, gick som det gick och har ingen känning av hur.
slut klockan fem, därmed helg.



LAKTOSINTOLLERANTER SKA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, DET VILL SÄGA MIIG!

jag hatar mig själv som inte kan sluta dricka mjölk, sluta äta choklad, osv osv osv
jag hatar migmigmig

nu ska jag lägga mig och dö
hejdå

bojkottar svinspruta

kilade iväg till skolan med känning av lite feber, snoret rann och kroppen värkte. men gav mig fan på att komma till skolan, och igenom tog jag mig. unnade mig en kopp varm choklad från pressbyrån på vägen hem!
nu är det jag och matteboken som ska kramas hela natten, prov imorgon.





gick med i grymmaste gruppen som har skapats på hela facebook. hähääh.
vi som bojkottar vaccinet mot svininfluensan, jag är då en av dom som hellre är ett svin än en testkanin! ;)
deeeni.

lektion

bransch & produktkunskap, produktblad, produktblad, produktblad.
snoret rinner och huvudet gör ont. datorkunskap sedan, sen hem å plugga, somnar förmodligen i böckerna och sover över dagen.. nene,
tjarrråååå


ja tack

kroppen värker, och humöret sänks. jag har precis kollat klart på idol, eftersom jag missade det i fredags. höll gång på gång att somna men spände ögonen och såg klart nääästan hela, somnade en liten bit av slutet. nu väntas andra avenyn, sen ska jag tammefan soova!





ja tack. ja tack. ja tack.

häst

läs artikeln här!




tisdag

en kort skoldag avklarad. sprang som idioter till tåget, ser inte vilket spår tåget befinner sig på och tåget åker ifrån ossss, surt. men nu är jag hemma, i liggande position. tror jag ska ta mig en tupplur, när jag bara fick fem timmars sömn inatt. håller på att bli sjuker också, väldigt opassande just nu..



jag glömmer dig, aldrig.

123

sådär ledsen blir jag över pluggande, men nu har jag avklarat endeeeel of it.
och jag är på braaaaa humör, hoppas det påverkar min morgondag när jag måste gå upp halv sju... skjut mig
nåja, godnatttttt



morgondagen är för lång

skolan gick som en vind, hähä. slutade en timme tidigare från matten, och därmed hemma en timme tidigare.
nu ska tråkiga sysslor göras, och därefter ska det trääänas!

funderar även på att solduscha snart, skulle vara lagom fint när man är viiiiitlök. medium dog cages



ge mig (??)


skoola

flitigt arbetande sen 11.45, nu drar vi på stan. tja.


dont go

saker att göra imorgon -
· skolan
· plugga
· träna
· fixa bankomatkortet
· städa

inte kunnat använda bankomatkortet på cirkus två veckor, nu får jag apstinens. jävla bank
men nu ska jag sova över lite ilska, börjar 11.45 imorgon, lite nice.




när man fryser i en varmdusch, då är det fel.

 




resa

ge mig en kryssning där man kan skaka rumpa, relaxa och mycket mer.
eller en utlandsresa med klarblått vatten, sol och stek.
bara för att det skulle sitta såå bra nu..



valbo

valbo igår, det visade sig att idolerna från idol var där. men vi hann dock bara se rabih & erika sjunga. men rabih var bra grym, dåligt att han åkt.



nu ska jag hoppa in i duschen och vidare till familjen persson/westerlund och ätaaa pizza
puzzz

,

finbesök sarah och henrik. kiddieboxxx, vi är feta.
pusss

sara forsberg

jag har världens bästa sysslingar, sara & jenny. båda har rösten, men sara satsar och gör helt rätt.
jag älskar dig.


aaaaaaaa

jag fick fint besök igår vid midnatt, det gjorde min kväll. och nu åker jag till stan, med bästa. blir förmodligen trösthandla och vara glad över de fina i någon timme. men tja.

Skellefteå AIK - Brynäs IF, krossssa nu brynäs


dööli

sämst fredag, tröstätit hela kvällen japp. på balkongen står ett monster eller ett spöke, vad vet jag. jag kan inte passera rummet, nu flyger jag under täcket

du har fastnat i min hjärna. jag skulle göra allt för att få tillbaka det.
du är den enda. du är den jag inte kan få.

1311

goodmorgon! jag älskar fredagar, fast det tror jag alla andra tbs;are också gör. då man inte behöver coach då!
jag har ätit frukost, plockat undan disk (tro det eller ej, men lite fjäsk är det allt), och duschat. ska klä på mig och ta en promenad alldeles strax. än har inget "dåligt" hunnit hända mig iallafall, det är ju trots allt fredag den trettonde.




liten och lucia.

helg

längsta dagen på veckan gick förvånadsfullt fort. matte, studiebesök och engelska. och nu vankas det helg och mys! de blev inget östhammar, surt. men nog ska det bli en bra helg trots allt. framförallt ska jag sova, somnat ett de flesta nätterna...

fem sanningar om mig:
♦ jag är expert på att tappa bort saker
♦ jag tänder alla lampor överallt om jag är själv hemma
♦ jag älskar mjökprodukter, och bryr mig inte om laktosproblemen jag har oftast
♦ jag älskar vinter & snö
♦ jag tröstar mig med att köpa kläder när jag är på dåligt humör






kisse

stackars kisssssar ;o tittatittatitta



IDRE

börjar bli en rutin med att sova på eftermiddagen, men skönt äre. hoppade upp vid sjutiden och lagade mat. och nu ska det pluggas, blö. imorgon går vi till fem, bara tanken börjar man gäspa av.

Idre eller inte? vi ska nämligen åka till Idre med skolan och en skola ifrån gävle.
skulle nästan kunna döö för den fina vintern och massa skidor. kaaanon


12.45

dödens död åt att kliva upp på morgonen. men första lektionen flöt och nu är det datorkunskapsprov, och sedan intervju på ett företag. och mat på stan, jooora




taggade tjejer för bransch och produktkunskap.

iii

kanske ska satsa på mittbenan, ha!
bokrecensionen är inskickad, känner mig nästan fri. men har en hel del kvar att göra här hemma, städa, plocka undan disk, osv! därefter blir det någon form av träning, vad återstår att se.
någon mer bloggning görs nog inte mer idag, ingen bloggtorka med tre inlägg?

... sedan invänta andra avenyn, och en marängcup!


plugg

nu har pluggandet överstigit mitt huvud och jag skulle gärna unna mig lite tv nu, men antar att jag måste göra detta klart...
att fjanta sig en stund under pluggningen är väl tillåtet? taha iallafall för min del!
kammade en fin jämn mittbena, och ja.. resultat ↓




ledig

tisdag för två veckor sen - åka till skolan för att ha en lektion - sjuk lärare - inställd lektion - åka hem
tisdag för en vecka sen - försov mig - ingen skola
tisdag idag - åka till skolan för att ha en lektion - sjuk lärare - inställd lektion - åka hem

så.. vi åkte alltså till skolan idag, och lika fort hem igen. handlade risifrutti och nu ska bokrecension skrivas!
ha en bra dáa



fotbollsgala

boken urläst och recensionen påbörjar. toppen.
nu ska jag unna mig lite tv, fotbollsgalan. och det började redan för nio minuter sen, så nu ska jag springa till tvn och knapra chilinötter.
haré bra


9 11

ledig dag är braaa skönt, for in till uppsala med marini och träffade liza, och johan därtill! letade festkläder på stan den mesta delen av tiden, men hittade dock inget. och jag kan ju ändå inte handla pga att mitt nya kort kommer om en vecka, surt. det är väl nu man ska säga, mamma betalar..

nu ligger boken och väntar på att bli uppläst.. läsning + recension = min kväll


skämmautsig<3

att endast en tanke gick i uppfyllelse gjorde mig extremt glad, känns som livet går enligt caroline.
imorgon är vi lediga, åker in till stan och träffar liza en stund. det ska bli trevligt, saknad brud. lite kläder inhandlas förmodligen, till lite olika tillfällen. maha. sju sidor kvar av min bok också, alla problem ur världen





vi älskar att skämma ut osssssssssssssssssssss!

slappsöndag

slappdag, det är söndag, men ingen ångestdag idag inte. lediga imorgon, två lektioner inställda, kanon! långhelg därmed. ska ta och läsa ut min 350 sidor långa bok och en recenssion på det. justja, ska till banken också och hämta ut mitt bankomatkort, slog ju fel kod tre gånger i fredags nämligen.... haha smart.

skaffat fredagsjobb varannan vecka också, eller rättare sagt mamma. städjobb, haha skitgöra men lite kosing extra i månaden skadar inte.
nu blir det spring och mat, tjaaaa



kanske borde städa också...?

lllllllllllllllllllllll

godmorgon, klockan har precis slagit 13:40 och vi har nyss vaknat. höll oss uppe och ute ganska länge igår, men nu är vi uppe och snart blir det ut och springa.





hahahha, mys.

mmmm

igår var jag med bästa, vi var väl ganska döda båda två. men hon färgade håret på mig, och det blev brabra, mer än bra. nu blir det nog brunett till våren, förmodligen.
idag ska jag läsa bok, blööö. menmen, 100 sidor kvar nu, kämpa ba. sedan blir det middag hos familjen persson/westerlund. nu ska jag duscha, pusspusssss



resultat

jul

lyssnat på jullåtar nästan hela dagen, jag längtar efter snöööööö.
nu ska jag duscha, måla naglarna, fixa, röja.



jävla byggarbetare

nu har detta ljud irriterat mig ända sedan klockan åtta, jag har huvudvärk, det exploderar snart ska jag säga. äckliga jobbiga ljud, att man inte ska få sova. borra kan man väl göra seeeeeeeen, ååh trött..

dagens diss; folk som jobbar med att borraaaaa



och ja, det är värre än det låter..........

helg

ibland kan jag hoppa tre meter upp i luften av glädje, och ibland bara slå sönder mig själv. just nu vill jag hoppa rakt upp, humörsväningar, TJENA

igår var jag och marka inne på leklust och lekte lite, fick en fin kommentar när man passerade ut från affären :D
nu är det helg btw, jag ska spendera hela min helg i min bok känns det som, awesome.

nu är det ju ingen vits att du läser min blogg, när jag ändå inte kommer skriva en bokstav om dig....? suck.



jajo.

klubba

känns som en ny start behövs här.. men jag fick nog ur mig all ilska nu, fri nu. jag ska leva för mig, och inte för andra.

snööööööööade idag, jag blev überklaad, yesyesyes. när man kommer till skolan sitter en klubba på alla skåp, haha det gjorde nästan min dag, och säkerligen många andras.
slutar fem idag, småföretagande nu och sen engelska i tre timmar, wööww <3
sen hem och läsa bok, mumsssss.
heeeeeeelg snart, rööj.



draa?

skulle vilja ge dig något som känns, hårt. men tyvärr, jag är ju inte ett svin som dig. nu kan du verkligen dra åt helvete, bokstavligen dra åt helvete. du har förstört mitt liv på ett vis som du aldrig kommer förstå, aldrig. och du verkar ju inte ha någon hjärncell alls till sånt här, men fine, jag bryr mig inte. från och med nu, bryr jag mig inte. lev ditt liv, så lever jag mitt. tack och hej, äckel.

var bara tvungen, m.

TJILL



CHILLAR I SKOLAN TJA

äckliga böcker

jag tog mig an att läsa lite ur min bok, (som vi är så illa tvungen att göra på svenskan) det gick med allförväntan väldigt bra.... fyra sidor.. sen höll jag på spricka av ilska, riktigt trött på familjebråk, varför skapa dessa konflikter?
nu ska jag invänta andra avenyn, sen kanske jag bör sova.. som försov mig imorse, och kunde därmed inte åka till skolan...



håret är ljust, inom kort framtid kommer det färgas mörkt. igen.

asshole

jag gjord aldrig något dumt mot dig, jag tyckte jag framstod som en väldigt snäll person mot dig, jag ville bevisa att den är jag, jag tyckte jag bevisade ganska klart för vem jag ville vara för dig. sen blir man behandlad som skit, du ber om förlåtelse cirka en månad efter, och nu ska man bli behandlad som skit igen.

I don't give a fuck, just leave me.

erskj

skola, kom hem, ringde (japp, ringringring hela tiden, gratisgratisgratis, kommer leva på telefon tja), bästa kom, kollade på treeening, gick till hemköp, hålla handen, fetta, msn, sova (?????)

jag e klad. du suger, jag duger!

sara & jenny <3



tja :D


a

jag hittade en jacka i stan, perfekt. den blir min på onsdag tja. anton jag å sarah va på hockey, duktiga spelare, hahahah. nu ska jag sova, jappjapp. hejdåå

vill nästan dö av skoltiden imorgon, kommer hem sex, ååhåå <3

halloween

amanda kom och gjorde mig sällskap, yeeeeees. vi blev jagade av en bil, haha fuu. vi lekte nästan hide & seek.... jag hatar halloween, jag är reeeeeddd schej



raauurrr

RSS 2.0