Vårvärme

Äntligen kan man känna lite vårvärme, och jäklar vad humöret direkt faller på plats. Hos de flesta personer tror jag. Just nu har jag så mycket som jag längtar till så jag kan inte annat än att vara glad om dagarna.


Saker att längta till

Datum jag längtar till just nu - 6:e maj hemlig bokning 30:e maj förlänga ögonfransarna samt göra nagelförlängning och Thorénskiva på kvällen! Och dagen efter fyller jag 20 barrar :) som grädde på moset på detta så blir det ju bara varmare och varmare ute.

Just ja, satt på jobbet idag och läste tidningar och den här glassen såg bra god ut, så den ska jag nog kunna fixa till i helgen!


Jobb

Ska man verkligen behövs vara såhär jädrans trött varenda dag efter jobb? Och ännu värre, man ska orka det till man är minst 65 år.. Åh tänk om man hade världens bästa idé och ett klockrent företag.. Hehe det är ju drömmen det!


Saluhallen

Hade verkligen en sjuuukt bra kväll igår. Var bjuden på middag hos Louise med tjejerna, sen fortsatte jag och marina vidare till Uppsala. Först till Johan och grabbarna och den till saluhallen. Och oj vad jag saknar Uppsala, det märktes att man hör hemma lite där när man fick träffa alla saknade personer som man lärt känna under de tre åren på gymnasiet. Verkligen en toppenkväll!


BH & bikinitopp

..... Är något jag aldrig kan få nog av. Mina topp 3 just nu är:


Apr. 09, 2013

Idag började jag jobba 8.30, sovmorgon för typ första gången i hela mitt jobbande liv (vilket är 1,5 år hihi..) riktigt skönt var det, mindre skönt att sluta 17.00, men så är schemat för den här veckan. Jobbar dessutom hela månaden ut fick jag reda på idag, så här blire inget slappande! Nu ska jag dammsuga och bädda rent sängen samt ta en dusch.. Pöss pöss


Shopping

Vill bara shoppa hela tiden nu under våren! Så kul och fräscht med vår och sommarkläder. Skulle vilja åka till London också och shoppa... Åh shoppingberoende hej hej :)))

En bild på mina nya shorts också, kommer förmodligen bli ett par favoriter i sommar!


Hej igen

Kanske, kanske får jag tillbaka bloggmotivationen igen. Vem vet. Återstår att se, men just nu känns det kul! Men livet rullar på, jag jobbar varje dag, bara enstaka dagar jag inte jobbar. Gymmet hälsar jag på mer sällan nu än för några veckor sen, men jag ska fortsätta kämpa på. För övrigt känns mitt humör lite si sådär, jag saknar väldigt många fina kompisar och träffar dom alldeles sällan. Hoppas det blir bättre. Är lite smått less på att alltid höra av mig bara!
Men jag älskar mina fina, hoppas att ni vet om det, allihopa!


Love you to the moon and back


RSS 2.0