i cant move on without you

ska jag blogga, eller ska jag skita i det idag?
ganska stor fråga som dyker upp varenda dag. jag har ingen lust längre, delvis för att mitt humör har gått ner till noll och känns som det ska stanna där resten av året. sen för att jag skriver ointressanta saker, kanske för att jag har ett sånt liv. mhm..


jag började prata med dig lite smått, kanske gått en eller två månader av detta år, nja tre kanske. jag har är sämst på de där med NÄR. men vi pratade mer och mer, och det blev till slut att vi inte kunde vara ifrån varandra. dock bor du långt bort ifrån mig och det känns ganska hårt. men vi pratade varje dag, verkligen varje dag blev det. jag fick faktiskt känslor över internet och mobil, vilket är ganska konstigt. men helt underbart kändes det, du var otrolig. antar att du alltid kommer vara det för mig. men här om dagen tog allt bara slut, inga sms, inget skrivande överhuvudtaget. jag vill ha tillbaka det, och förlåt verkligen över vad jag har gjort om jag nu har sårat dig eller vad som helst. jag är så hemskt ledsen, och just nu är det bara du du du i mitt huvud. som det har varit de senaste dagarna. att jag reagerar så stort är för att jag verkligen inte vet hur du vill ha det.. och jag har inte råd att förlora dig!



tack till alla som varit till stöd, sarah, josefine, marina, amanda, agnes och ni som fått mig på humör, calle, jonte, martin, mattias osv. ni vet vilka ni är och tack verkligen. jag älskar er! <3

Kommentarer
Postat av: Marina

<3

2008-09-02 @ 21:11:12
URL: http://marinablom.blogg.se/
Postat av: Marina

älskar dig!<3

2008-09-02 @ 21:12:26
URL: http://marinablom.blogg.se/
Postat av: s

i love you too <3

2008-09-03 @ 16:42:38
URL: http://saraaahpersson.blogg.se/
Postat av: agnes

sötmaja!! jag älskar dig med. <3

2008-09-03 @ 21:38:04
URL: http://agnestheberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0