puss på födelsedag!

vilken sjukt bra dag, så glad man blir av att fylla år. tack allihopa för ni förgyller min dag, ni är bäst ♥

Nytt hår & nya naglar!


Lediga dagar

Ledig i princip hela veckan nu men kommer förmodligen åka till skolan och umgås för jag kommer sakna dom så fruktansvärt mycket sen. Sorgligt att vi snart skiljs från varandra.. Men det är väl nu det riktiga livet börjar antar jag. Aja, ska städa lite hemma idag sen 16.00 ska jag till frissan för att färga och klippa håret och 18.30 nagelförlängning! :)


Sommar

Haft den bästa helgen på länge och det har vädret påverkat, så skönt! Men nu är helgen slut och tillbaka till skolan imorgon, fast just ja, allt är ju färdigt i skolan redan!


Helg

Helgen kunde inte ha kommit lägligare! Herregud så skönt. Jobbat idag, varmaste dagen på hela 2012 hittills, ville dö.. Men nu ska jag njuta till fullo!


Lagar gomiddag enbart åt mig själv


N J U T E R !


Onsdag

Sjukt härlig dag! Hoppas innerligt att sommaren är här på riktigt nu.. Allt i skolan ska vara färdigt till på fredag, så det är bara att kämpa på nu! Men först lite kubbspelande ute i solen :).


Kämparglöd

Just nu sitter jag och skriver på min historiauppsats, betar av det sista som är kvar i skolan.. Är ju faktiskt ytterst lite kvar nu av skolan, snart börjar vuxenlivet. Aaah. Nej nu ska jag ta en paus från detta och göra något fint till mina käraste kommer hem, mamma och pojkvän!


Kära klasskompisar

.... Jag börjar få lite separationsångest nu för att om 19 dagar är det våran sista dag tillsammans efter dessa tre faktiskt underbara år. I denna klass har jag trivts som fisken i vattnet. När jag valde att börja i Uppsala och just på Thorén business school var jag lite nervös, jag, efter 10 år skola i Tierp skulle nu pendla varje dag i tre år, kändes spännande men som sagt nervöst. Men nu, efter tre år tillsammans med alla på skolan men framförallt min klass känner jag att det inte hade kunnat blivit bättre. Tack allihopa för tre sjukt bra år. Lycka till i framtiden och jag hoppas vi ses!! (i förskott)

<3

 


Världens bästa studentskiva

Som rubriken lyder, det var verkligen en sjukt rolig skiva! Jag var en aning full, träffade massor med underbara människor och stämningen var på topp mest hela tiden. Känner mig fortfarande bakis, mår illa och inte ett dugg hungrig, blä. Men jaja, i brist på annat hade jag tänkt att städa mitt rum nu, tjillevippen!


Bakfyllan talar bara om att jag hade roligt igår


Sysslingmys

Hade sysslingmys igår kväll tillsammans med pojken, åkte och hämtade hem mor från Gävle senare och körde över första djuret med körkort, en stackars hare.. Och idag har det varit fotbollstittande, påväg hem nu och ska förhoppningsvis klämma i mig en flottig pizza!

Världens bästa sysslingar, love!


Högst på önskelistan 31 maj


Freeedag

Så skönt med fredag, sjukt lite kvar i skolan nu också! Studentskiva på måndag som kommer bli mer än grym. Håller på pressar i solariet nu om dagarna så man ser någorlunda ut! Nej men ha en bra fredagskväll hörrni

Bränd tjej


Hittade äntligen min studentskiveklänning idag!


Skola

En lektion idag, ledig imorgon. Jag lever ett hårt liv.


....

Så jädrans less på allt hit å dit..


På't igen!!


Finväder

Lediga måndag! Och den utnyttjade jag med att kliva upp så tidigt som klockan nio och tog en skön promenad. Nu jäklar, mot en nyttigare kropp!


Morrn morrn

Godmorgon! Just nu sitter jag nyduschad i Rickards säng medan han är på träning och alla i huset sover. Känns lite ensamt så tänkte lägga mig och sova en stund till hihu.. Inga planer för idag, men det visar väl sig!


A little bit of love

varit "ledig" idag, men har ändå pluggat från 11 till 9 ikväll. så det har inte varit så mycket ledigt. borde väl tacka min underbara pojkvän för hans insats i pluggandet också, tusen tack :). nu slappar vi i soffan med gott, snart ropar sängen... natti

.kärlek.


...

Hjärtat tynar bort. Finns inget positivt längre.


Ge mig sommaaaar


RSS 2.0