godmorgon!

jaamen, godmorgon! 11;59 har klockan slagit och jag tycker fortfarande det är morgon, lyckligheten över ledigheten sprudlar i min kropp, och det är kanon väder! då tar man sig ner till beachplan och kör lite vårträning va (!!)
valborg idag då, inget speciellt bestämt, blir nog umgänge med brudarna och får se vad kvällen har att erbjuda.


bild lånad från lookbook.nu
och titta! sååå förbannat snyggt. har suttit och scrollat mig igenom hela sidan av underbara outfits.
så enkelt men ändå så fruktansvärt snyggt!

klockan slår om några sekunder om till 12.03, ett snabbhastat inlägg, men bara för att hålla er en ynka lite uppdaterade.
ha en bra dag!

humöret > (y)

åh åh åh åh! LEDIIIIIIG :D
då var det onsdag då, endast två lektioner gick jag, musik och kemi. kände för att hem och syssla med annat än skola, haha så ska det vaá. imorgon är det valborg, några planer?  njaae. vad ska ni göra på valborg?



åhja, jag lever i tröjan.
gina tricot fjollan!

nu blir det dusch, städ, fix, sova!
ha en förbaskat bra dag alla (!!)

tiiisdag

första dagen avklarad i skolan, nu är det bara två dagar kvar, tjööönt! hårdkörning på idrotten, var däremot väldigt otagg på idrott innan men det var ju innebandy, mums! därefter hem och plugga, ja två prov dessa två dagar som är kvar, bara kämpa på dock.

skrev det igår, blev en liten uppdatering för vad som hände igår.
har inte hänt ett smack idag känns det som! skola och sen bara allmänt slapp, nu ska jag gå och göra mat, och senare sova en stund. har fått fetaste träningsvärken i ryggen också, då menar jag verkligen värk!

aja, ha en bra kväll! 

                                     
 jag saknar dessa tvååå <3

söndag

dagen har vistas hemma hela dagen faktiskt, hjälpsamt har jag tagit mig tid åt sysslor som mor annars gör. och nu är jag trött och ska snart hoppa i säng, imorgon är det skola, efter skolan är det bara plugg som gäller. två prov denna korta vecka, otroligt skönt med bara tre dagar!

en dagens outfit var längesen,
så jag slänger upp en nu!



tights från kappahl
två baslinnen från JC
randig tröja från gina tricot
jacka från h&m, förra årets kollektion.

shyst kväll!

vilken kväll, det var trevligt och lite mer! vi befann oss i örbyhus och umgicks, vilka killar, sköna må jag säga. jag klagar inte när jag har fått tränat skrattmusklerna i magen nu i två hela dagar, det flyter så att säga.
dock ingen bild från kvällen eftersom kameran låg hemma!
imorgon blir det chill nere på beachen, det gillar jag. men sköna personer också då, muy bien muy bien.

nu skall jag sova, själver hemma, uh vill inte tänka tanken.
godnatter <3

toppkväll

åååh tänk att en skitdag kan gå till en kanondag! glappen och siri gjorde det mycket levvärt denna kväll, haha! endel händelser åstadkoms under kvällningen
exempelvis; vattenballonger kstades (dock inte av oss)
- ett jädra skrikande, som skulle liknas sång
- såg på fotbollsmatch i ullfors, woo!
- evigt posande i spegel framför kamera
- osvosvosv!
det var som sagt en toppenkväll, och imorgon hoppas vi på lika bra, eller bättre! :D





vistelse i skutskär!

åååhja, det var nu ni skulle få er en fet uppdatering, den mesta delen av det 'feta' kommer bestå av bilder, soo enjoy it or not!
helgen kan beskrivas som lagom tråkig till början, fredagen spenderades själv och likaså lördagen, men på söndagen blev det helt annat, nämligen att åka till skutskär för att kolla på cross, men till mesta dels för att träffa christoffer! vilket var mycket trevligt och roligt, jag kan nog inte beskriva det bättre än så med ord! nu kommer bilder för söndagen :)))


 nr.62 christoffer sjölund!

nr.490 sebastian latvala!

en christoffer sjölund!

en start (när dom får på crossarna, haha (aaaaa) ) är taggg, jarååå!

och här är avslutningsbilden, manne the dog. christoffers hund, waauuh visst blir man kär?!
tack för en kanon helg!
puss ;*

glaaaaaaaad

JAG ÄR GLAAAAAAAAD! skulle kunna vara en katt och hoppa meter upp i luften nu, du ger mig låga i livet! punkt.

imorgon kommer en fet uppdatering, vänta bara!
godnatter

godkväll

okej, ett inlägg till!
har gjort några av sysslorna jag egentligen skulle ha hunnit med idag, plusade på lite med att fota, och tog endel 'bra' bilder, hååh. när mor kom hem, hade hon köpt apelsiner, hur glad vart jag inte då?! muuummms!
nu ska jag översätta min svenska text från filmen jag såg, buhu. får väl se hur det går, men imorgon är det fredag!

ha en bra kväll!



apeeeeelsiiiiiin!

slapp

nu sitter jag här av en mycket bra anledning, och det är faktiskt för att nu har jag lusten att blogga, men bara ett inlägg för idag kommer det nog bli, och räkna inte med att det kommer något imorgon.
är precis hemkommen, eller nja, kanske var 1,5 timme sen ändå från skolan. blötte håret under duschslangen på en gång, och la i slingfärg i håret, och nu är det ljusare! blev faktiskt skapligt nöjd ;>

sitter här och chillar bara, lugnt. ska väl ta och göra lite lunch till mig själv också eftersom jag snubblade hemåt istället för att gå i skolan. men nu ska jag hoppa upp och laga mat, ha en bra dag ;*


stressigt..

hoppsan, nu har bloggandet sjunkit och likaså besökare, men det säger ju sig självt. jag vet inte om jag kommer ha tid att blogga denna vecka heller dock, det står inristat "PLUGGA" i min panna. och jag har för all del ingen tid åt bloggen nu längre. tråkigt va? maha.

lovet har varit underbart, kan nog inte få ett bättre påsklov än detta, eller jo.. men det har varit kanon! synd bara att vi inte har lov den här veckan istället, haha! igår räknade jag dessutom skoldagar, hur många vi har kvar att gå i skolan till sommarlovet, och det är bara 43 dagar, MIIIIINUS alla studiedagar osv! är det inte underbart?

vädret är dessutom underbart, kan nog inte bli bättre i denna årstid, synd bara att det är molnigt idag. men någon gång måste ju bakslaget också komma?
nu ska jag hoppa in i duschen, och hitta på något! pussss



ja, på med brillorna!

vååååååår

VILKET VÄDER, WWUUUUNDERBART! iiih :)) man blir på topphumör av det härliga vårvädret, sakta men säkert intar solen över vårt land!

idag har jag hunnit med att övningsköra, första gången vill jag tillägga. och motorstopp hela tre gånger, koppla, gasa, bromsa, koppla, gasa, bromsa.
ska snart färga och slinga håret, var ju ett tag sedan nu. bild kommer om det önskas, ha en skitbra dag. för det ska jag haaaa!

i kärlek ingår bestämelser, chansningar, och hopp. 
hoppet har övertagit min kropp



det där härliga beachgänget saknar jag, lycka!


syssligt

ojojoj, jag har märkt att jag har väldigt mycket sysslor om dagarna att ha för mig än bloggen för tillfället, det blir väl så när det är lov antar jag. men det är ju bara helg ännu.

igår då, jag har inget minne av förmiddagen, haha, juste jag var hos min söta gammelmormor, oh love her. senare for jag ut med bästis, att dela tankar och slå ihop sina smarta ideér, finns det något bättre? vi pratar som två ekorrar. lite senare blev vi bara upphämtade av bil, bara sådär? (a) hahaaa, skratt.

har lyckats blivit lite småsjuker nu också. jag tror jag känner av liiite för mycket?
imorgon då, blev frågad om biokväll.återstår att se, med min sjuka vill säga. 

idag handlades det för fulla plånböcker, som blev hyffsat tomma när klockan närmade sig 17. min kanske har någon ynka krona kvar, vore glad om det fanns några små kronor till ett par byxor, välbehövligt. jaja, nu ska jag hjälpa mor med pajerna, när hon ändå tjatat i cirka en halvtimma.
pusssssss 

 

alltid humorotiskt

det är looov!

jaaaa, exakt! lov lov lov :)) och jag är på kanon humör! dagen ska man inte ens tala om, vilken slappdag det har varit. skolans gång denna dag har varit alltifrån till att kolla på film till att kasta pappersflygplan, haha, ja ibland finns det roliga faktiskt i vår klass också. fortsatte dagen som den var, slapp.

påsklov, och det ska göras en hel del. resas ska det göras, haha måste vara det roligaste som finns nästan.

jag har överskottsenergi, nu ska jag ta yoghurt, pusss!



det är sommar marre (a)
'det är sommar för fan, det är soommar'

längesen

nätterna har blivit hårda hela vecken och jag kanske inte höll mina ord när jag sa att det skulle bli en 'bra' vecka, att vi skulle kämpa. men hård kan jag lova att den var. men med många aktiviteter!

1 april igår, lyckades väl med några? blev ni lurade?

pratade därockså med joel i en och en halv timme igår, klockan han slå ett innan jag somnade tror jag. trevlig kille, som faktiskt kan prata telefon, vare sig du tycker det eller ej joel ;d

jag börjar få ont i ryggen, svanken och nacken har värkt ett tag, kanske kan bero på min snygga datahantering den senaste tiden? nöö, tror jag måste ta och krypa i säng som jag redan sitter i. känns som jag är lite less på bloggen för tillfället, inga svar på kommentarer och knappt några läsare, jag är inte engagerad, så vänt till jag kommer in i bloggen igen. den är dåligt aktiv nuja.

puss på er sötnosar, och sove gött. <3



caroline tikker om mor.


RSS 2.0