Tisdag

Jobbdag från 07.30-16.00. Legat på soffan och inväntat träning sen dess, åh så kul det ska bli. Gemenskapen i sporter är nog det allra roligaste faktiskt. Och imorgon hoppas jag på shopping med min vän marina i Valbo!

Söt-tofsen på jobbet


Så fruktansvärt lycklig med dig.


You can never expect true friendship from everyone of your friends.

Insåg en sak idag, det är inte värt att lägga ner sin extra tid på alla.


Jag ser det snöar, jag ser det snöar

Årets första snö är så himla mysig. Nu längtar jag till första advent och allt sånt där mys. Fast jag avskyr nog kyla mest på denna jord..


funderingar

När man verkligen gör allt för en person och presterar för att det ska bli bra jämt, och inte får lika mycket tillbaka. då tappar man suget, och det gjorde jag nu.

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Igår var en mysig fredag. Över 10 pers på besök vilket var väldigt trevligt. Idag känner jag mig dock lite kluven, hade kunnat blivit en väldigt bra dag men nu ser den bara ut att bli sämre och sämre tyvärr.. Ett varmt bad är vad jag skulle behöva just nu.


Drömhus


Månader av kärlek

Snart har det gått ett helt år med den jag älskar. Vi träffades på sommaren och allt var väl just då bara en sommarflirt men på hösten/vintern bestämde vi oss för att det var vi och sen dess har jag haft dom lyckligaste månaderna i hela mitt liv. Jag älskar dig Rickard!


Varje vecka är det helg

Jag är nog en riktig mysis ända in i själen. Folk som festar varje helg kan jag inte förstå mig på, jag orkar verkligen inte det. Visst att man är ung en gång i livet och det är nu men vad fasiken då får jag väl låta som en tant då. Caroline 85 år. Har hur som helst tillbringat helgen på bästa sätt med vänner och pojkvän, just nu spelar han FIFA och jag tittar på och är en slav och hämtar allt... Men jag älskar han ändå :)


Hejhopp

Denna dag har jag inte spenderat som en soffpotatis. Jag har varit i staden Uppsala med marina & hennes syster yster. Hittade inte det jag sökte men det finns väl knappt någon gång man kommer hem utan kasse så ett par trosor slank ner i påsen denna gång. Marknad i Tierp har jag också varit på, så nu är jag några godiset rikare hihi. Oooooooch nu på kvällningen har jag varit poäng-tryckare på elitseriematchen Tierp - Sollentuna i volleyboll.

Just ja, jackan.. Peakjackan. Dyra jackan. Fina jackan. En bild, jag & jackan.


SNÄLLA. BLI MIN


Det börjar på A och slutar på rbetslös

Idag på min lediga dag har jag legat kvar i sängen länge, glott på värdelösa program på tv, lagat mat & bakat sockerkaka. Däremellan har jag hunnit haft en allergisk reaktion, ja herregud hur det såg ut


Tisdag

Lediga dagar är sköna dagar. Men ibland blir dessa dagar för många. Klättrar på väggarna snart, vill jobba!


Helg

Ekerölinjen och heartbreak gjorde hela min fredag tillsammans med Jonna marina Louise & Sofia! Bakfyllan sitter i och det är söndag, vill sova hela tiden haha... Igår hade jag en väldigt skön myskväll med Rickard och idag har jag legat och sovit i hans säng medan han har kollat fotboll heeehe!


Lediga dagar

Idag har jag varit ledig, oerhört skönt. Har inte gjort ett piss förutom att ha cyklat till caféet och köpt kanelbullar som vi ska njuta av ikväller. Nu ska jag glo in i tvn till mitt hjärta kommer. Trevlig kväll


2:a oktober

Ja, nu är det oktober och riktigt höstväder. kan tyckas vara mysigt, men jag längtar mest bort till ett varmt land.. sen längtar jag väldigt mycket efter ett ordentligt jobb att gå till varje dag även fast jag inte fattar hur jag ska orka jobba i 46 år... men flytta hemifrån är väl högst upp på önskelistan i livet just nu.
 

RSS 2.0