1 månad

Japp, 1 månad kvar precis idag till inflyttning i lägenheten. Sjukt många tusenlappar som dras från kontot, så nu vill man bara flytta in! Alla möbler är beställda och anländer till oss dagen efter att vi fått nyckeln. Annars då, jag jobbar och pysslar med papper och räkningar mest hela tiden känns det som. Sökt en tjänst som jag hoppas på att få. Annars är väl livet som vanligt, grått och tråkigt nu på hösten men jag piggar upp med shopping när det känns som tyngst! 

Helgen

Hade en bra helg, men mådde väl lite för dåligt för att komma in på krogen. Tog tåget in men fick ta taxi hem lika fort, hehe så kan det gå! Men en väldigt rolig förfest var det! 
Den här veckan går jag bara och längtar efter fredag, då blir det Ullared med mina gulleumpor, Jenny och marina! 

Jobbsökande

Den här veckan kommer väl först och främst vara till för att söka jobb. Åkte in till Gävle med marre idag men blev mest shopping. Så kan det gå! Nu ska jag laga mat och kanske en god efterrätt till kvällen till idol! 

Nya blusen.
Livet leker

Som rubriken lyder. Livet leker. För två dagar sen kom jag och pojkvännen hem från en sjukt skön och varm resa i Cypern. Dagen efter hemkomst åkte jag till arenan och skulle jobba men blev mest chill och träffa folk. Kvällen bjöd på en av dom bästa krogkvällarna nånsin typ, satan så kul det var! Om 12 dagar åker jag till Ullared och handlar på mig till lägenheten som vi ska flytta in i förhoppningsvis i november. Kan man vara annat än glad just nu?!:)


RSS 2.0