födelsedag

jag är på kanonbra humor idag, främst för att det är kanonväder och en kanonbra födelsedag. det är liksom kanon.åkte in till skolan och fick veta att lektionen var inställd, satte mig på tåget mot gävle och strosade runt där med bambi, därefter sjukhuset. snart kommer den andra delen av släkten och firar, ska bara fylla magen med lite potatisgratäng och kött först.


I had a dream

måndag: skola 12:00 - 17.00

godnatt

 


get mama a house

nu ska jag och bumbibjörnen ut medan hon stannar kvar i tajerp. simma lugnt



mors dag

öppnade presenter i omgångar igår. amanda kom och joinade sista biten av 'födelsedagen', fick även henne som sovbesök under natten. idag vankas mors dag, ska bege oss ut till skärplinge där resten av släkten samlas.




mor & dotter



mor & dotter



ingrid, gammelmormor ;)




godistjuvarna. leif & lars




alala

hunnit få presenter, ätit mat & nu är det daimtårtan som är kvar. mår dock redan illa av allt godiis. senare ikväll ska jag umgås med min sötbjörn amanda :)).





*

regnet vräker ner, och idag kommer släkten och grattar mig. fyller ju nämligen på måndag. trots att regnet förstör en stor del av dagen är jag glad i magen. kan ju bli en bra dag. yesss, dags att börja städa kanske...

man kommer aldrig först om man går i andras fotspår.

M O R O T

ja, ni ser ju själva. sådär såg det ut. orange och resten grått. nu har jag färgat tillbaka till mörkbrunt, igen. håret tog väldigt mycket skada och det lossnade på tok för mycket hår i och med att det var så slitet. gått och varit arg hela dagen. jävla hårjävel. frisörtid nästa.


moroten

morgonpigg var jag inte. som vanligt... men hoppa upp ur sängen runt halv tio, tittade mig inte i spegeln. men eftersom resten av lägenheten består av speglar överallt i princip (ja, det kändes så iallafall...)  så var jag tvungen att skåda mitt morotsfärgade hår en sista gång. nu sitter jag här med en mörk hårfärg i håret i hopp om att helt och hållet färga bort den där fula oranga färgen. tröstäter pommesfrites också..




ledsen orangefärgad tjej

det är kul att det är många läsare nu för tiden. det är mindre tråkigt att jag inte kan visa hur min slingning blev. eftersom jag blev väldigt ledsen då jag sköljde ur färgen och det var oranget, bara oranget överallt. detta resulterar i att jag struntar i skolan imorgon och färgar tillbaka det bruna.

beat it

brudar som bjuder på sig själva.



råtttatata

fullbordade ledighetsfirandet med att köpa choklad. tre rader gick bra, sen sa sjukdomen ifrån. när vi var inne på hemköp sprang det en råtta på golvet. usch:((((((.
godnatt

skin som den sol du är

Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Du är speciell, för mig helt underbar.

got me crazy

har bara sköna känslor i kroppen nu.... nästintill.
+ varit ute och löpt
+ ledig - helg
+ nystädat

men jag har dock fakta om naturkunskap att trycka in i hjärnan. den där engelskaboken får vänta, som den har fått gjort alla andra dagar... känns bäst så. skulle kunna fullborda mina sköna känslor nu i kroppen genom att låta lite choklad sjunka ner i magen. men nejdå. börjar bli tjatigt, ska öva in lite spelskills nu. tjena




det finns gott om egobilder, så varför inte bjuda på't. nej imorn blire annat

jag vill om du vågar

det är softa dagar i skolan nu, jag och marina gillare till toooosen. imorgon slutar vi 11.20 om inte tidigare, rätt softsoft. jarå, vi sitter i soffan med fötterna på bordet med varsin dator i knät. ikväll ska jag ut och motionera några kilometer i löparskorna.

ÄNDRAAAAT: LEDIG IMORGON!!!




ROLIIIGT

tittut :DDD


tröttelle

kom hem klockan ett, somnade två vaknade kvart i sex. jaa, jag är ganska utvilad nu :)). är hemma själv till sena kvällen, hoppas någon har lusten att joina min ensamhet. hähä nu ska jag slänga upp fisk på tallriken, tja

tisdag



först trycker dom ner mig



sen taffsar dom på mig

I'd rather be with you

åh. har ni längtat efter mig? skämt å sido. har haft väldigt mycket för mig just denna måndag trots att jag blev hemma från skolan pga sjukhusbesök. resterande tid har jag inskaffat en ny blus, gratulerat kusin som blivit 12 år. nästa är det min tur, dock kommer jag att bli fem år äldre.



även hunnit ätit glass.

,

svag. tårarna nerför kinderna. varför i helvete.

yiha.

löpt och läst fem sidor i engelskaboken. applååååder! nu ska jag äta glass, mahahohoh.
kunde inte hålla mig till att lägga in detta fina klipp på den grymma grabben heller. gifta oss?



everything for you

det var trääkigt att löpa i regn och vind, motvind. men det gick i cirkus 30 minuter. nu inväntar jag att klockans ska slå fem så jag kan knyta på mig löparskorna igen. den där engelska boken ligger charmigt och väntar på mig också inför kvällen.....
gamla bilder - ↓



söndag söndag

ätit choklad och latat mig tillräckligt, nu åker löparskorna på. ut i regnet! sen ska jag städa och plugga. vad hände egentligen med det där att plugga före helgen? nåja, jag ska bara läsa ut den där eländiga engelskaboken..



kul :))))))))?

Tio första
Första bästa kompis: jennifer engström (?) :)
Första bil: jag har väl ingen bil.
Första husdjur: no one
Första semester: spanien vid sex års ålder
Första jobb: no job in here
Första köpta skiva: spice girls elle hits for kids
Första riktiga kärlek: aaaaaavisst
Första piercing: örat
Första konsert: lars winnerbäck 2008

Nio senaste

Senaste alkoholdrycken: cajjder
Senaste bilfärd: till & från skärplinge idag
Senaste filmen du såg: ja dedu, ingen aning
Senaste ringda telefonsamtal: mammi
Senaste bubbelbadet: i vintras kanske?
Senaste spelade cd: vet eeeej
Senaste puss: ångrade jag :))
Senaste gången du grät: sista april.
Senaste måltiden: köttttt

Åtta har du någonsin

Dejtat en av dina bästa kompisar:
nope
Blivit arresterad: nej
Blivit kär vid första ögonkastet: typ
Fastnat med blicken i någons urringning: haha jo
Fått ditt hjärta krossat: aaa, eller aa.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: nej?
Haft ett one night stand: nee
Busringt till någon: ohja

Sex saker du gjort idag
1. duschat
2. ätit choklad
3. handlat
4. solat
5. ätit 
6. lekt

Fem favoritsaker utan rangordning

1. solen
2. godis
3. mys
4. kärlek
5. sängen



Tre val

Blått eller rött? blått
Sommar eller vinter? sommar
Choklad eller chips? chokladddddd


Två saker att göra innan du dör
1. flytta/resa.
2. få barnnnn :))


a

skitkväll. godnatt.

söndag??

känslan av denna dag har bara känts som en tråkig söndag. givetvis hade jag inte tråkigt när jag lekte runt på gården med maskar och jord, tillsammans med syssling på sex år. haha. har även tvättat morsbilen när jag kom hem! nej nu ska jag ta och köpa choklad, försöka få fram den där lördagskänslan. och hoppas på att min fis svarar på mitt sms, innan jag börjar bli orolig över crossolycka.


anonym, vem av alla anonyma stod nära mig? ;)

Anonym
om rix fm:
men haha då stod jag typ as nära dig! :O va också där precis då dom bråkade massa på hörnet.

leka lite med sockertopp också.




rix fm

rix fm festivalen:
kanoon. sofia louise & amanda, vars kompisar dreglade såklart på darin. nja, nästan iallafall.... var dock lite för mycket bråk här och där. blev även sparkad två gånger upp mot ryggen när vi var påväg mot station. kom hem runt tolv tiden.

lördag:
strålande väder, beger mig ut till skärplinge med syssling & mor.


freeeedag

nationella gick lite mer med flyt idag. åkte hem redan med tio tågeet. nu ska jag snooza en stund.

länk till christofffffer ---->  HÅLL

idag imorgon

idag har jag slutat klockan kvart över tio, jag har mått bra i kanon vädret, jag har varit på centralskolans show, jag har varit ute och lööpt, jag har duschat, jag har varit på marknaden. torsdag, imorgon är det fredag. då ska jag åka tåg, jag ska skriva nationellt prov i matematik, jag ska hoppas på bra väder, jag ska på rix fm festivalen i stockholm. ja men nu vet ni!

jag ska också ut och fota imorgon, det ni. och nu ska jag äta marknadsgodis
JAJA :D

närbilder

road tjej.
nu är det centralshow som gäller. tvingad........ hih nej men kul dag, träffat på hela tierp i princip. shiiiiiiit.
vi säger så.


soooooool

skolan slutade kvart över tio, marknad, 23 grader i skuggan, glad. jag klagar inte.. christoffer.
har ätit marknadsgodis så jag är propp i magen, ätit glass också. banan också. nej nu ska jag utnyttja solen istället för att ruttna här inne i kylan. hih

handla på konsum

en glass i diset och en het dusch stimulerade mina känslor för kvällen. lite skönhetssömn lär det ju bli inatt, galet trött.

dom säljer flatbröd på konsum ↓


drake

sov dåligt, resulterade till extrem trötthet. och till min stora glädje fick vi sluta efter naturkunskaps provet, redan klockan elva. hemma tolv, gjorde våfflor. nu ska jag gå och lägga mig med näsan mot taket.

senare: löpning, möjligen ytterst lite plugg & prata skit.


reeeeeegnskog

när vi hade hål timme i sisådär 2,5 timme medan resten av klassen gjorde muntliga nationella i engelska spenderade vi vår tid på stan. ner i kassen for en till bikini. fortsatte vidare mot fyrisfjärden för att utöva lite beach volleyboll. resten av dagen har hjärnan och ögonen fått tagit del av naturkunskap, sätts nämligen på prov imorgon. nej, nu ska jag gå och lägga mig upp & ner i sängen ;)!

haha dagens skämt också. känner mig lite delaktig i denna händelse. lika klumpig som mig nästan. ↓

Daniel Rolf Olsson skulle visa morsan vad jumpstyle var för något, så dansade jag lite så dansade jag bakåt och satt foten rätt in i skurhinken och flög som fan och den var full med vatten så det flöt vatten över hela hallen på övervåningen x) DAGENS FAIL!



visst då CE1????

pluggat i fyra timmar. nu lägger jag ner. mamma åkte och köpte en marabou till mig :))))). mums. ska prata lite skit med min lek kamrat nu när vi lägger ner pluggandet.



tisdag i bilder



klart dom delade ut burn idag igen!!



chillar på idrotten i heineken tröjan.



bbb

sammanlagt drack jag en hel liter energidryck. resulterade inte till några goda järningar. skakningar och trötthet, haha. men maten stod på bordet när jag kom hem, slank ner en laktostablett i magen och svepte ett stort glas mjölk. tro om man ska vila ett tag. det där med att plugga kan man ju ta sen..... ellerhur??



burn baby burn

yeeeeeeeeeeeeah, fete nice väder. fete soft att dom delar ut burn på staan. ska springa ner nu och hämta till vi går på överdrift. EHEHE. tjarrråå :DDDDDDDDD

ursäkt: energidryck.



godnatt

ger mig själv en klapp på axeln för att ha varit ute och sprungit idag, OCH pluggat. börjar bli sjuk också, känns väldigt nice inför den stressande veckan. men med sovmorgon till tio imorgon lär de ju funka. ajaa

learning to fly

blev dock ingen springning igår, utan promenad med mori. men idag knöt jag på mig löparskorna och löpte några kilometer runt. det var vääldigt varmt med tanke på att sommarvädret ser ut att hålla i sig, och min rygg rann av svett när jag kom hem :)))). nu ska jag ut i trosor och t-shirt och steke lite på balkongen!



never ends

du är det finaste jag vet.

ljuuuuuusdal

kan ju medge att det var en liiite nice dag. ganska mycket faktiskt. vädret var även på topp, inte lätt att klä sig efter väder direkt på morgonen.
nu ska jag skåda sommarkrysset och ut och springa i löparskorna, och därfefter slå en signal till jonathan. ah vi säger så va, kram.



aaaaa

hihihihihiihhih. tänkte vara lite hemlig idag, men göra det till en bra dag ;)! hörs ikväll . pussss


23:24

amanda och emil har varit en social del av min kväll. nu har dom flytt hem. pga att jag är trött och ska sova. men tänkte först skåda lite facebook åsårå. sitter faktiskt ute på balkongen i t-shirt, småkyligt men känns att sommarvärmen börjar dra sig över landet till imorgon. sommarvärmen, som dom lovade.

nej nu ska jag hopp i säng. gnattt

 



sovasova

tjena tja. har sovit lite. solen skiner ute efter lite regndroppar, nu är jag redo för att gå ut och ta lite ny luft. det var hur som helst vädligt gott med kinamat, EHHEHE. glassen i affären väntar på mig nu!!!

nysoladnyduschad

det handlar väl om att bjuda på sig själv? åtminstone i den här bloggen :D så varsågod, en osminkad och nysolad carolione med fräknar på näsan!

ni såg smssamtalet med mor min, hon gick med på att köpa kinamat, nooooo lax! ska njuta ordentligt bara för att det är fredag och för att jag är tokglad idag. härliga fredag



visst är vi väl ganska söta?

SMS-samtal mellan mig och min mor

Jag: Hej söt. Kan vi äta kina mat idag kanske?
Mor: Kanske det. Annars blir det lax sötnos


ten to three

godmorgon :D! idag är en glad dag. och amanda ska stanna i tierp ännu en dag till. kanon. nu ska jag äta min dagliga gröt. de var väl de. ha en bra dáá

make it serious

ett hastigt spöregn föll över tierp och andra delar antar jag. det hindrade inte oss från att vara ute. nu är jag hemkommen och trött. så ska gå och mysa lite med sängen och dess tillbehör.


the only one. the only thing that makes me whole




fem sanningar om mig

- står många gånger och ritar på duschdörrarna när det blivit imma på dom

- jag äter godis/kakor nästan varje dag

- jag har lätt för att snubbla över mina egna ben (exemplariskt exempel, första dagen i skolan snubblade jag över stolen och på rektorn)

- jag har lätt för att bli sur om mamma använder fel tonart till mig

- jag tänder minst en lampa i varje rum när jag är hemma själv

glödhet

någon ringde dolt nummer till mig klockan fyra inatt, trevligt. synd att jag inte vet vem det var som ville mig något :)! vaknade halv nio idag (som vanligt när jag är ledig), men somnade om i två timmar. har precis tryckt i mig en frukost bestående av, två chokladkex, sju pepparkakor, en macka och ett glas multi vitamin juice.
17.3 grader ute, känns sååååååååå b att sitta inne. ha ha. nej men nu ska jag resa på häcken och göra någonting!






ledighet

ledigheten började såklart väldigt bra. tillsammans med amanda. hoppat studsmatta för första gången på måååndader, och fått ont i ryggen! kanon. även motionerat runt med cyklarna. ha ha. slutligen kom jag hem, oskadd (?) och har precis tagit en 42 graders dusch :)) kung. nu ska jag sova, och hoppas på en bra helg. ser ut att kunna hända en hel del.

jag har redan tre bikini i samlingen. vad gör det då med två till?

städa är inte min grej

amanda kom hit och städade mitt rum :))). fin kompis kan jag lova. det var skitigt, men nu chillar vi i det skinande rummet. ska snart ut och käka. sen ska vi umgås ännu mer medan hon är i tajjerp. detta blir en fin ledighet, kung om vädret håller i sig.





min mormor är för gullig

Gurli Forsberg - Varit ute och rensat rabatterna på eftermiddan.Varför finns de ogräs ? De är ett otyg.
Åt min favoriträtt till middag.Rotmos med fläsklägg.Mums.
· ·

sucks to be you

dagen började bra tills jag vände humöret. ska sura och räkna lite matte nu.

headache

kom på ett minus för dagen. haft ont i huvudet 2/3 av dagen. alltid ska det vara något... men jag överlever. gjorde ett försök med att kolla på petra mede show också, märkte att det var ingen bra idé när jag insåg att jag fick mer huvudvärk av henne

har du varit ute i skogen och plockat svamp?
nej jag var hos gynekologen
HAHAHAHAHAHA PETRA MEDE (L)
mm.....



chillar i skolan.

måndag

dagen har varit bra, rakt igenom. finns väl inte så mycket mer att tala om. nu ska jag invänta svenska hollywoodfruar. har för all del bakat chokladbollar idag, dagen är ju imorgon men vadå....



en cambild duger väl, börjar bli som vardagsmat i denna b loggg...

could'nt be better

tagga pizzza till jallla nu va. hungriga schejjer.

nej imorgon är det negerbollens dag.



badrum. kul att se :DDDDD

good baby

jag har fått sällskap, vad vi borde göra: plugga. vad vi gör: musik, bloggar, och allt annat långt ifrån plugg. rätt skönt. matten får vänta till imorgon. nu ska vi fortsätta med det vi håller på med, och förmodligen ta lite frisk luft.

DAGENS DIGGARE: Rebound – Hurricane



9maj

har lust att kräkas, på söndagar. jag ska börja med ett nytt system, städa och plugga på fredagar. njuta resten av helgen. sounds good? ha?. nåjaa, får väl se hur jag klarar det nästa vecka.

måndag - redovisning
tisdag - muntligt engelska nationella
onsdag - redovisning + nationellt prov matematik
torsdag - LEDIG
fredag - LEDIG

jajo, när veckan är över kan jag le.


bus

annah och jag pratar barnförbjudet. på morgonen. vi är busiga tjejer.
vaknade tidigt idag med hade dock en mysdröm. :)))))), ikväll blir det till att hissa ner persiennerna och sova heldag imorgon. nästan. till tio :(
AJA, GRÖTEN VÄNTARRRR.

:).

nybäddad säng, soooooooooooooom jag ska sova.
gratulerar christoffer sjölund från örnsköldsvik :).

CRUISING :)!

glatt humör. detta har jag mina fina vänner att tacka för.
bra dag. detta har jag amanda att tacka för
själv hemma. detta tackar jag min mor för

jag är väldigt tacksam att jag har en bra dag idag, amanda och jag ska åka på cruising i gävle ;)! och bögköra lite moped (?) kan ju bli kul. om inte annat kallt, så adidas tröjan får krama min översta del av kropp idag. någon underdel har jag inte funnit i min byrå ännu. men nu ska det duschas, ren och fräsch!

pusss



godisrååååtta

sovasova

vad är grejen med att vakna klockan nio på en lördag och man fortfarande är trött? detta suger. dock hade jag en väldigt fin dröm om m.k, får nöja mig med det.

IRONI. ANNAH STEFANSSON

lovers

ja, det där med att bjuda på sig själv är även jag och m bra på. så enjoy this sexy thing. även det där med att trampa över gränsen lite. det är kul. vissa gånger.
rumpmassage och marianne. jag klagar inte :DD
ska gå och kramas lite.



gränby

alla vi som älskar fredagar klappar nu. hehehe, vilken glädje jag känner i just dagen fredag alla veckor. hur som helst har jag spenderat fredagen på rätt sätt. tillsammans med min kamrat marina. strosade runt i affärer i gränby, hittade lite smått och gott. men något att tillägga, föll pladask för en adidas tröja från myrornas. jag är snyggast i världen nu, typ.

jag har bilder för våran heldag, och klädbilder men det får ni dreggla på sen för nu ska jag skrota datorn i rummet och ut och ta luft.





kamerakåt caroline.

9

fyra sms från amanda redan klockan sex, ja då hade hon förstört min fredagssova då.... haha nej som tur var somnade jag om ;) ett tag... till nästa herre ville mig något. men nu är jag uppe, eller ja. jag ligger fortfarande i sängen men snart blir det grötfrukost och vidare till gränby.


humoristisk

precis inkommen utifrån. eh. gungat i lekparken. HIHIH. aaa mm, unnade mig lite coca cola och pepparkakor när jag kom hem. det satt fint i kistan. nu tänkte jag dela med mig av min goda humor

En blondins årsdagbok


◊ Blev riktig glad. Lyckades lägga ett pussel på 6 månader fast det stod 2-4 år på kartongen!

◊ Förlorade en bröstsimtävling. Fick reda på senare att de andra fuskade. De använde armarna!

ha ha ha... visst.. lite kul? HAHAHAH.





walking in your way

ingenting viktigt att skriva här. ska ut på hyss nu. hej

tuursdag

skittelefon, alarmet fungerade inte imorse så jag försov såklart mig. dock bara 30 minuter sen till skolan. sören, s k matematiklärare "bättre sent än aldrig" :).
nu ska jag göra plättar, kan bli gott. muuummsss

torsdag, även kallat HELG för oss thorénare!!




min dag i bilder



matsalen bjöd mig på sallad idag.



fick ont i magen, gick till station.



satt där.... 40 minuter.



solade.

ja ni. min dag i bilder. hihi aaa mm. nu ska jag skåda andra avenyn, visserligen har jag redan sett sista avsnittet som är på tv nu, men ska sällskapa mor nu. pussss

trött elle

DEN SENASTE VECKAN HAR JAG…
Kramat min mormor: icke
Slagit någon: smekslagits :d
Städat rummet: nej ushcaaa
Bakat en sockerkaka: nej du, det var ett tag sen
Ätit pizza: inte de heller
Skrikit åt någon: ja marina :dd
Varit uppe längre än 02:30: ja en dag, hihi.
Åkt flygplan: nixx
Åkt tåg: vanligtvis varje dag, så ja
Pratat i telefon mer än 40 minuter: hiih ja.
Slösat mer än 30 kr på godis: JA!
Spelat dataspel: hmm, facebook, jepp
Köpt kläder/skor: aaaaaaaaaaaaaaaa

DE SENASTE 50 TIMMARNA HAR JAG…

Gått på toaletten mer än 10 gånger: ingen aning, brukar inte räkna
Hoppat ut i snön och skrikit: nja, bart på marken
Gett någon komplimanger: ja hela tiden, snällt va?
Använt handkräm: varje dag
Borstat tänderna: nej, de gör jag aldrig..........
Sparat pengar i spargris: haha ja!
Sagt hej på hebreiska till någon: nnejru
Pussat någon: neeeeeee
Sagt jag hatar dig till någon: noope
Sagt "jag älskar dig" till någon: fina kompisar ja :)

DEN SENASTE TIMMEN HAR JAG…

Ätit: ja, korv, lakrisal och piller.
Kollat klockan: gör det hela tiden typ
Sjungit “jag skakar av all denna meningslösheten": ??????
Hört att nån ringt i telefon: neee
Hostat: neje
Spytt: nej usch
Kollat på TV: kollar på 17 again nu jaaa
Lyssnat på radio: noooope
Skickat ett sms: men aaaa :d
Installerat en skrivare: absolut, mitt jobb...
Läst mer än tio rader på engelska: ne som tur är
Skrivit blogg: jo de har ja väl, nu?
Gråtit: nej jobbigt

JUST NU…

Sjunger jag: nej helt tyst
Gungar jag på stolen: nej, soffffffffan å ja
Lyssnar jag på musik: tvn möjligtvis
Kliar jag mig någonstans: nej men nu började det klia
Äter jag: nej men gjorde
Hoppar jag: nej, förflyttade mig precis från soffan till sängen. häh

VÄLJ BLAND…

Svart eller vitt? bådaaa vettu
Katt eller hund? hundddd
Solsken eller månsken? soooooolstek
Sommar eller vinter? sommar, eh
Julafton eller födelsedag? födelsedag
Coca-Cola eller Fanta? cååååla
Lipstick eller Lipgloss: lipgloss
Film eller bok? men böcker kan dö
Färg eller svartvitt? svartvit tv :)))
TV eller radio? tävä
Rock eller Rap: rapapapapbabapa
Sko eller sandal: skooer
Cykel eller moped? kärringcikkel
Buss eller bil? bil & buss :))
Bowling eller kubb? kubb baby
Basket eller fotboll: fjollboll
Berg-och-dalbana eller vattenbana: watherbane
Droger eller likör: DROGER!!!!!!!! (L) ..... nej men inget föffan
Guld eller silver: silver
Nike eller Adidas: adidas
Titta på TV eller stirra in i väggen? väggen är alltid lika fin.

c.

helt sjukt att ögonen börjar dra ihop sig. haft ont i magen hela dagen också, så bestämde mig för att sluta tre timmar tidigare. träffade på amanda som kom från gävle samtidigt, kanske hitt vi på något ikväll. nu ska jag sova, på mammas säng.

inte alltid man orkar roa sig själv på samma sätt

eftersom jag publicerar det här så sent antar jag att det är morgon när ni kikar in. morgonhumor? nu ska jag iallafall ta en banan, dricka vatten och hoppa i säng.




jerusalem. a.c humor

justja. jag smygade mig in på hemköp och köpte marabou. busigt. OCH OCH OCH blondie slingfärg. får se när jag har tiden till att bli en liten bit av en blondin.
nu ska jag hopp upp ur sängn, och vidare ut. satyg


tisdag

nationellt prov idag igen, hör & läsförståelse. kan ju inte berömma mig själv med bra intag av engelska. matsalen var förbjuden från nationellt prat, så marina och jag blev själva vid ett bord. fullt av skratt. har därtill hunnit vara till frissan för att toppa bort det slitna, kapa luggen någon centimeter.

för mycket saker av samma sak
bilderna nedan talar.





stressad. vasarruuu?

jag blir stressad. jag blir stressad av pengar, tragiska problem. okej, jag klarar mig. men jag tror mina idéer inför sommaren överflödar, pengarna lär ju inte räcka till gotlandresa, leksand ett flertal gånger, 150 glassar, 20 hamburgare, 7 flottiga pizzor, sundsvall + festival osv osv osv. ehh, sofia och jag ska ställa oss på stan med skyltar "hemlösa", tycker jag verkar som en smart idé. nej men faan asså. jag är stressad. STRESSSSAD.

jag ska sova, stressad. jaaaa! sova ska jag göra. aaa. mmm aaa

spotify

låtarna som spelas oftast är nedan.
klicka.

Collective Soul – Perfect To Stay - Acoustic Version
Foo Fighters – Wheels
Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit
Chiddy Bang – Opposite Of Adults
Tom Petty And The Heartbreakers – Learning To Fly
JLS – One Shot
Justin Bieber – Baby


cola är fan gott det

sovmorgon till tio var det ja, kanon. dock en helvetisk natt, sov max fyra timmar. ifall ni ville veta. aaa mmm aaa... praktiskt marknadsföring nu, flitigt jobb. hihi. blogga, jajo.
nej, känns som det är dags att springa över på nästa lektion nu.
kram






"cola är fan gott det"

do it all night

jag ska lägga mig tidigt för en gångs skull... har dock inte förväntat mig att somna på någon timme i och med att jag slocknade två timmar på soffan tidigare idag. kanon. tur att vi börjar sent imorgon, kan kliva upp klockan tio. mumsss

funderar om marabou polka är god. vad tror ni



making my head running faster

en dusch på trettio minuter var det optimala för dagen. nu har jag hoppat i mina nya trosor, lätt värda priset. hamnar nog några fler ikväll i beställningen. hih. för tillfället är jag inte alls sugen på att gå ut, fast jo... TJA

want you right here

fint väder, jag ska plugga. toppen!

slappo

en slapp lördag som praktiskt taget har känts som som en söndag. slappiga kläder och flottigt hår är väl soft. söndag dag helt enkelt. men får väl höja leendet en aning nu när det bara är lördag och söndag imorgon. hur som helst har jag bara legat på soffan, sällskap har jag nu också fått. som blir kvar över natten. nu ska vi mysa lite. hähäää pöss



mums


shyst



walke the line

uppsala - tierp - söderfors. dagen har varit bra från början till slut och det går utan alkohol, det gick. hehe nu är vi trötta och ska krypa ner i stoorsängen. bilder från skaka rompa kommer också, imorgon. med spänning. ööhöh
godnattt



RSS 2.0