Nyår

Nye började med en försovning, jag och rickard flög upp ur sängen och blev klara på 10 minuter för att åka till mehedeby till kusin, där vi fortsatte färden mot kungsberget! Slalomåkning och sen har vi hyrt ett bad, kommer hem mot kvällningen och är väl i princip död då, men ska väl fira in det nya året på ett eller annat sätt ändå! :)


nytttttt

var som sagt in till stan idag också, gävle ännu en gång, och även valbo. hittade massor med saker enligt mig, ett rosa underställ på rean, två par rosa trosor, observera rosa nu ;). och ett par vantar på rean, och slutligen 6 stycken glas på IKEA för 9 spänn, som hittat!


mellandagsrea

mellandagsrean fortsätter, idag var jag in med marina och sofia, mucho trevligt! jag var där första dan, andra dan och imorgon ska jag in igen. jävla hets kan jag kalla mig själv för nu faktiskt, men imorgon åker jag enbart för marinas skull, så snäll jag är! tsss.. nåja, idag köpte jag två par strumpbyxor, ett par partyskor, så nu alla partysugna är jag redo. och till sist köpte jag balsamspray och inpackning när jag kom hem, luktar mums!



Glädje


mellandagsrea

som ni förhoppningsvis förstår så håller jag mig på mellandagsrean under dessa dagar, sååå.. på återseende mina läsare!

julafton 2011

Julafton igår, och det kan jag med säkerhet säga att det var den allra bästa julaftonen jag har haft. fick träffa så mycket folk och fick vara på alla ställen jag ville, även en mängd fina julklappar delades ut. spenderade julaftonsmorgonen hos farbror & faster med gröt och julskinka.

fort hem och packa in julklapparna i bilen för att åka till mormor i hökhuvud, fick träffa älsklingssysslingarna en sväng också! sen hem till rickards mamma och dela julklappar med honom, hans mor och hans bror. och sist men inte minst gick vi hem till mig där jag, rickard och mamma delade julklappar, det vart myyyycket paket!



parfym från pappa



sjal från rickards mamma.



presentkort från mamma, rickards mamma, kusin och mormor.



skål från rickard.



sockor från rickards bror, simon.




spel från kusin.




halsband "style by kenza" från rickard.



kamera från mamma.
(Det här var dock inte det sista paketet, valde bara ut några enstaka och tog kort på).



världens bästa sysslingar!




kärlek :).



Uppesittarkväll

Har det mysigt med vänner på uppesittarkvällen på Bingolotto :)!


JARRÅÅÅ!

Världens bästa julklapp! KÖÖÖÖÖRKOOOOORTTTT!!!!!!!


Julavslutning

Hade en lika bra avslutning som alla andra avslutningar jag har haft på gymnasiet, helt sjukt kul varenda gång. Inser verkligen hur bra vår skola är och hur bra man trivs! Love to you!

Hade gärna dansat röven av mig på krogen idag, men icke, det går inte!


Åker till skolan på julavslutning!


schema

jag tror inte jag borde klaga över mitt schema för vårterminen? ledig måndagar, längsta dagen 15.55. max 2 lektioner per dag. puss på sista halvåret i trean!


ensamlördag

plugga körkortsteori är väl inte så speciellt kul på en lördagkväll, men välbehövligt. har ensammys ikväll.


freeeeeedag

julklappshandling och en liten julklapp till mig själv, 50% på klänningar på bik bok, jamen man slår väl till! nu ska jag väl antagligen lägga ma och dö i soffan efter allt gående och för att inte glömma, fyra veckors praktik! godnatt

Onsdag

Har fuuullt upp om dagarna, idag var det julklappsshopping med pojken. Annars är det väl praktiken och körkortsplugg som tar tid. Återkommer nog tidigast fredag, ha det bra så länge.

En av sakerna på önskelistan!


måndag

nyss klickat hem en klänning från internet, nu är jag glad igen, hihi.

för övrigt så har jag haft en jobbig dag och har egentligen massvis att göra men varvar ner ikväll och går och badar och bastar istället, sköönt.

klänning

blev lite frustrerad efter att ha kollat runt på alla klädsidor efter en klänning.... ge mig en felfri bara


.

idag har jag gått med ett fejkleende på läpparna. jag är ju en glad människa, fan ska jag inte få vara den jag är för. världen är orättvis, går och lägger mig nu. 10 på en lördag kväll, toppen.

Amanda Fondell, vilken stjärna


Födelsedag

Älsklingen fyller ju trots allt 20 imorgon. Så här hemma pågår paketinslagning för fullt :).


Bra

- fixat praktik
- fått jobb
- köpt teoritester, hard work


Plugga körkortsteori!!


ångest

äckliga söndagsångest, jag hatar dig.

Lördagsmys


Östhammar

Gick och väntade i stan i 2 timmar, själv. dock sista halvtimmen tillsammans med Johan då vi delade lite ord med varandra, var ett tag sen. Hur som helst väntade jag på syssling Sara så skulle vi ta bussen hem till henne och Jenny, fina sysslingarna. Nu ligger vi proppmätta i soffan efter all mat och godis..:)


Nya sakerna


fredag imorgon, ja tack!

hade tänkt blogga från mobilen och lägga upp lite bilder, men icke. det vill inte funktionera. så jag har väl inte så mycket att säga idag förutom att jag är oerhört glad över att det är fredag imorgon och jag ska till östhammar och mysa med mina fina sysslingar, puss.

RSS 2.0