you always make my day

det ända som betyder något för mig är att jag har dig. det liksom faller rakt neråt ganska snabbt när vi sänker mungiporna. jag som trodde att du också ville göra det bästa av situationen. det här ska fungera nu, och inte sen. utan dig, går det som det gick förr. alltså det jag försökte ändra på men som aldrig gick. jo, när du hjälpte mig. evigt tacksam är jag för det.




godmorgon kan man säga.

sjuk sjuk sjuk.... ett jädrans klagande var det, ja! men jag är trött på att vara sjuk nu. det är rent ut sagt förjävligt jobbigt! jag sover sover sover och sover. nej, inte direkt va. utslagen och kan verkligen inte sova, jag tar alldeles för mycket nässpray, dricker alldeles för mycket varm oboy, slösar på tiden alldeles för mycket!

dagen har sett ut nästan som gå upp, duscha, sova sova sova. jag gick i allafall upp och tog ett bad idag, hade skyhög feber och blev därmed svimfärdig ordentligt när jag klev upp. jag hällde i mig massa vatten och gick och la mig i sängen, och det har blivit många timmar i den nu. inte har jag orkat gjort något annat heller så, men ikväll blir det förmodligen film och något gott, om jag ens känner någon smak vill säga.. puss

Kommentarer
Postat av: s

du blir det snart hjärtat! då ska vi härja. ;)

2008-08-30 @ 18:55:40
URL: http://saraahpersson.blogg.se/
Postat av: s

svar: det hoppas jag ;)

2008-08-30 @ 21:39:31
Postat av: s

svar: haha, alltid :p

2008-08-30 @ 22:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0