HISS&DISS

har verkligen ingen anledning till att sitta uppe nu, när jag vet hur trött jag kommer vara imorgon. menmen... imorgon blir det skola till två, sen hem, får la se vad som händer... pusssrå

 

CAROLINE DISSAR

Beslut

Beslutsångest dyker direkt upp i skallen när jag hör ordet beslut. Och beslut är något som är väldigt jobbigt att ta, i vissa lägen.. ångesten trycker emot skallen och man har ingen aning om vad man ska ta för beslut, så därför dissar jag verkligen beslut. När man var liten var man beslutFRI, skönt.

 

Värmen (?)

Jag sätter min diss på att värmen börjar lida mot sitt slut, och det är tråkigt, med tanke på att sommaren är ju den bästa årstiden (?). skulle passa väldigt bra med en utlandsresa nu! Utmärkt till och med.

 

CAROLINE HISSAR

Höstkläder

Om man halverar ordet höstkläder blir det alltså ordet… höst! Det skulle jag kunna sätta på dissarlistan, men när ordet höstkläder dyker upp hamnar det på hissarlistan. Varför? Jo dels för att det finns så satans snygga höstkläder nu! Och för att höstkläder är så himla mysiga, kura in sig i en lång halsduk med snyggt pannband, stor och tjock jacka, därtill ett par snygga skor!

 

Converse skor

Ja, det tar tid för mig att börja tycka om nya saker, så jag är efter?  Men jag tycker converse skor har börjat bli mer och mer populärt nu på senare tid, och ser en och annan som traskar i sådana skor nu. Dom är jävligt snygga och bekväma må jag säga, köpte mig faktiskt ett par för någon vecka sen, fodrade till och med, passar väl utmärkt till hösten och vintern!

 

 

sån där tröja är bara ett måste alltså, finns en kortare modell på vila som kostar cirka tvåhundralappen, den ska jag ha! dock sitter det 21 kronor på mitt konto just nu :DD wöww..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0